volks Опубліковано 22 Травня, 2022 в 10:34 #5276 Опубліковано 22 Травня, 2022 в 10:34 3 годин тому, Bliksss сказано: деяким, вже дійшло, кому не дійшло - повернуться у Харків, там поправлять - швидко, можливо, "трохи боляче" пояснять - як треба любити Україну. Та якщо воно не вважає себе українцем, то нічого йому не дійде. 1
Zheny@ Опубліковано 22 Травня, 2022 в 11:31 #5277 Опубліковано 22 Травня, 2022 в 11:31 56 хвилин тому, volks сказано: Та якщо воно не вважає себе українцем, то нічого йому не дійде. Ну тоді все просто
igrok Опубліковано 22 Травня, 2022 в 11:52 #5278 Опубліковано 22 Травня, 2022 в 11:52 3 годин тому, Electronshik сказано: Таких треба по прикладу Чехії, яка виселила судєтських німців у Німеччину після війни. Захід цього не схаває(а ми багато від нього залежимо).Є простий варіант,який запад *схавав* у прибалтів-статус *негромадянина*.Іншого шляху я не бачу. 1 4
volks Опубліковано 22 Травня, 2022 в 11:54 #5279 Опубліковано 22 Травня, 2022 в 11:54 (змінено) 59 хвилин тому, Zheny@ сказано: Ну тоді все просто Це просто можливо лише в тому випадку, якщо на східних і південних областях буде жорстка українізація, щоб вони завили, а спасать іх било нєкому. Змінено 22 Травня, 2022 в 12:32 користувачем volks
Zheny@ Опубліковано 22 Травня, 2022 в 12:01 #5280 Опубліковано 22 Травня, 2022 в 12:01 5 хвилин тому, volks сказано: якщо на східних і південних областях буде жорстка українізація, щоб вони завили, а спасають із било нєкому. Не буде. Крайній Південь відчув рузкій мір на 146%. А от Миколаїв і Херсон.... Там ,як каже мій колега з роботи, який зараз воює на тих землях, "потрібно мати 2 ока, і 3-є на сраці! Бо місцеві здають рашистам наших, аж на раз-два. Як у 2014 в Іловайську чи інших містечках і селах... Тому там проросійських дебілів вистачає. З ними просто - або чємодан, або сємок в кишеню і ... 3
volks Опубліковано 22 Травня, 2022 в 12:31 #5281 Опубліковано 22 Травня, 2022 в 12:31 28 хвилин тому, Zheny@ сказано: ними просто - або чємодан Так добровільно чємодан вони не зберуть. А примусово ти їх не виселили.
Zheny@ Опубліковано 22 Травня, 2022 в 12:35 #5282 Опубліковано 22 Травня, 2022 в 12:35 3 хвилин тому, volks сказано: Так добровільно чємодан вони не зберуть. А примусово ти їх не виселили. Значить потрібно створити умови.
MANJAK11 Опубліковано 22 Травня, 2022 в 12:59 #5283 Опубліковано 22 Травня, 2022 в 12:59 В 21.05.2022 в 00:25, volks сказал: @MANJAK11 не дошло. жаль. Просто дай собі відповідь, чи повинен ти прикласти ВСІ зусилля в допомозі тушіння пожежі у сусіда, який живе через ДВІ хати від тебе ? Навіть коли власник пьяний спить поряд під забором. Якщо так, то чому ? )) 1
MANJAK11 Опубліковано 22 Травня, 2022 в 13:09 #5284 Опубліковано 22 Травня, 2022 в 13:09 В 21.05.2022 в 14:26, Zheny@ сказал: Хай дурні западенці воюють, а вони пересидять. 1 я так розумію, з окопа пишеш ? Чи кум начальник штабу, що так впевнено заявляєш ? 2 Чи в нас мало довбойобів, які теж думають, що хай воює хтось інший ? Мало того, хай воює хтось інший, а навіть хай допомагає хтось інший Я так розумію, декому зовнішніх ворогів вже недостатньо ?
volks Опубліковано 22 Травня, 2022 в 13:15 #5285 Опубліковано 22 Травня, 2022 в 13:15 38 хвилин тому, Zheny@ сказано: Значить потрібно створити умови. Так я про це в писав вище. 13 хвилин тому, MANJAK11 сказано: жаль. Просто дай собі відповідь, чи повинен ти прикласти ВСІ зусилля в допомозі тушіння пожежі у сусіда, який живе через ДВІ хати від тебе ? Навіть коли власник пьяний спить поряд під забором. Якщо так, то чому ? )) Повинен. Але аналогія геть не правильна.
MANJAK11 Опубліковано 22 Травня, 2022 в 13:16 #5286 Опубліковано 22 Травня, 2022 в 13:16 19 часов назад, SergLutsk сказал: Це все було характерне хіба що для лютого, коли, по-перше, вони атакували, щодня перли вперед і відповідно ночували і в полі і в дорозі де ніч застане. Не самоприбаюкуй себе. Зараз зовсім інша ситуація, а до осені буде ще "іншіша". Навіть не сумнівайся, що вони собі лінію фронту проведуть не в полі і будуть мерзнути від приморозків, хєра ! Вони окопаються в місті, палити будуть або нашим газом або дровами з розтрощених меблів розграбованих квартир. Їду намародерять або й гуманітарку відіжмуть. А от нашим щоб до цієї лінії підбиратись доведеться таки в полі окопуватись ! Завжди вибирає місце бою яка сторона ? Правильно - та що захищається ! А що говорить приклад Маріуполя ? Що оборонятись треба в місті ! А якщо в тебе до цього міста ще й постачання підведене, то це взагалі. Згадаєш мої слова, потім звучатимуть фрази накшталт "деокупація міста Х військовим шляхом можлива лише за величезних втрат як наших військових, так і загибель багатьох цивільних жителів. Тому ми змушені утримувати лінію фронту та вести перемовини із загарбником". На місце "Х" можеш підставити будь-яке наше місто і такі повідомлення ти будеш читати з липня по ...... поки не розвалиться імперія. ну то давай здаватись . Нахуй та дурна піздьож ? 4 1
MANJAK11 Опубліковано 22 Травня, 2022 в 13:20 #5287 Опубліковано 22 Травня, 2022 в 13:20 5 часов назад, Zheny@ сказал: І що зробить воїн? щоб знати, що зробить воїн, для початку треба стати воїном і пережити хоча б частину того, що пережив він 4
Zheny@ Опубліковано 22 Травня, 2022 в 13:28 #5288 Опубліковано 22 Травня, 2022 в 13:28 14 хвилин тому, MANJAK11 сказано: 1 я так розумію, з окопа пишеш ? Чи кум начальник штабу, що так впевнено заявляєш ? Ні перше ні друге. Власне, як і в тебе! Тому, не вішай ярликів. Мені достатньо було поспілкуватися з деякими індивідами.. 15 хвилин тому, MANJAK11 сказано: Чи в нас мало довбойобів, які теж думають, що хай воює хтось інший ? Мало того, хай воює хтось інший, а навіть хай допомагає хтось інший Рахував кількість моєї допомоги? 5 хвилин тому, MANJAK11 сказано: щоб знати, що зробить воїн, для початку треба стати воїном і пережити хоча б частину того, що пережив він Знову ж таки, ти воїн? Впевнений, що аж ніразу! Мені вистачило того спілкування з вояками , що повернулися з АТО . А у мене їх знайомих вистачає. Є адекватні цілком. А є відбиті на всю башку. Хтось таким і був, а хтось таким став. 1
MANJAK11 Опубліковано 22 Травня, 2022 в 13:29 #5289 Опубліковано 22 Травня, 2022 в 13:29 7 минут назад, volks сказал: Так я про це в писав вище. Повинен. Але аналогія геть не правильна. якраз таки правильна, бо шанс згоріти твому будинку десь 25%, тобто коли вітер подує в твою сторону, а в інших випадках, зулі напрягатись, то ж навіть не в крайнього сусіда горить. Аналогія з пьяним власником, думаю теж зрозуміла (то про твої 8 років). путлєр замислив створити срср2, скоріше за все, прибалтів доля України не минула б, а там би НАТО прийшлось би воювати своїми солдатами. Перемога над Україною ТОЧНО розвязала б пуйлу ще більше руки, так як перемога в Грузії, окупація Криму і частини Донбасу йому розвязала руки для повномаштабної війни 4
Zheny@ Опубліковано 22 Травня, 2022 в 13:35 #5290 Опубліковано 22 Травня, 2022 в 13:35 14 хвилин тому, volks сказано: Повинен. Але аналогія геть не правильна. Вірна на 101% Я десь колись писав. Що якщо в Україні війна почнеться, то це буде 3-я світова на території України. А виявляється, що ще й за рахунок життя українців. Мир в Європі, за рахунок війни в Україні. Європі простіше дати грошей і техніку, і не приймати участь особисто. І тим самим вони собі забезпечили собі прикриття від нападу хуйла. Це якраз допомагають гасити сусідську хату. Щоб вогонь не перейшов на їхню. Дають гроші на відбудову і на гасіння. Аналогія - ідеальна. 4
MANJAK11 Опубліковано 22 Травня, 2022 в 13:37 #5291 Опубліковано 22 Травня, 2022 в 13:37 2 минуты назад, Zheny@ сказал: Ні перше ні друге. Власне, як і в тебе! Тому, не вішай ярликів. Мені достатньо було поспілкуватися з деякими індивідами.. то я вішаю ярлики чи ти ? то я всіх східняків в зрадників і пристосуванців записав чи ти ? 3 минуты назад, Zheny@ сказал: Рахував кількість моєї допомоги? я хоч однією буквою на тебе натякнув ? то причому тут ти ? чи в твоєму оточенні всі допомагають ? чи мало знаєш таких, які болт ложили на все ? 5 минут назад, Zheny@ сказал: Знову ж таки, ти воїн? Впевнений, що аж ніразу! знову ж таки, тож не я, а ТИ намагаєшся тут розказувати, що зробить воїн, коли повернется, так само як і я не будучи воїном. Тільки я чомусь не розписуюсь за дії людей, які бачили і відчували те, що я можу лише приблизно уявити, а ти починаєш розписуватись
volks Опубліковано 22 Травня, 2022 в 13:55 #5292 Опубліковано 22 Травня, 2022 в 13:55 22 хвилин тому, MANJAK11 сказано: якраз таки правильна, бо шанс згоріти твому будинку десь 25%, тобто коли вітер подує в твою сторону, а в інших випадках, зулі напрягатись, то ж навіть не в крайнього сусіда горить. Аналогія з пьяним власником, думаю теж зрозуміла Ну раз правильна. То хай буде правильна. В такому випадку я буду сам вирішувати чи допомагати сусіду, враховуючи небезпеку для власного дому Але те, що сусід, який прийде розказувати, що я повинен йому допомогти(при тому, що він сидів і кидав недопалки в купу сіна ), однозначно буде посланий на три букви.
Zheny@ Опубліковано 22 Травня, 2022 в 13:58 #5293 Опубліковано 22 Травня, 2022 в 13:58 15 хвилин тому, MANJAK11 сказано: то я всіх східняків в зрадників і пристосуванців записав чи ти ? Я також ніде не написав що всі без вийнятку. Хоча, дивлячись правді у вічі - переважна більшість! 15 хвилин тому, MANJAK11 сказано: я хоч однією буквою на тебе натякнув ? то причому тут ти ? Відписав у відповідь на мій допис. То кому адресовано? 16 хвилин тому, MANJAK11 сказано: чи в твоєму оточенні всі допомагають ? 90% 16 хвилин тому, MANJAK11 сказано: чи мало знаєш таких, які болт ложили на все ? мало. Але є. 16 хвилин тому, MANJAK11 сказано: знову ж таки, тож не я, а ТИ намагаєшся тут розказувати, що зробить воїн, коли повернется, так само як і я не будучи воїном Простий причинно-наслідковий зв'язок. Прийшов умовний сусід з війни, а у нього за стіною в сусідній квартирі живуть ті, чиї домівки він боронив ціною свого життя. Поки вони влаштовували тут своє. Віриш в те, що скаже "та все ок. я ж не злюся! Подумаєш, вбили когось там, заради їхнього спокою!." ... 18 хвилин тому, MANJAK11 сказано: які бачили і відчували те, що я можу лише приблизно уявити Дякувати Богу, що нас це обійшло. А може лише "поки що обійшло". Я зі своєю колокольні дивлюся. Якщо доведеться воювати, буду. Якщо виживу, і приїду додому і застану отаких пристосуванців, які перечікували. Я взагалі за свої дії не ручаюся тоді. Я й зараз псіх, а після війни стану ще більшим.
Zheny@ Опубліковано 22 Травня, 2022 в 14:00 #5294 Опубліковано 22 Травня, 2022 в 14:00 5 хвилин тому, volks сказано: сам вирішувати чи допомагати сусіду, враховуючи небезпеку для власного дому А, то ти не бачив що таке пожежа в селі? Твоє щастя. І так, я бачив, і так, приймав участь в гасінні! Хто винен, питання останнє. І в процесі гасіння ніхто його не задає! Допомагають всі.
volks Опубліковано 22 Травня, 2022 в 14:04 #5295 Опубліковано 22 Травня, 2022 в 14:04 3 хвилин тому, Zheny@ сказано: А, то ти не бачив що таке пожежа в селі? Твоє щастя. Бачив і приймав участь в гасінні.
Zheny@ Опубліковано 22 Травня, 2022 в 14:07 #5296 Опубліковано 22 Травня, 2022 в 14:07 2 хвилин тому, volks сказано: Бачив і приймав участь в гасінні. Ну тоді дивно, що ти аналогії не побачив... . Ясно ж як білий день
MANJAK11 Опубліковано 22 Травня, 2022 в 14:20 #5297 Опубліковано 22 Травня, 2022 в 14:20 13 минут назад, volks сказал: Ну раз правильна. То хай буде правильна. В такому випадку я буду сам вирішувати чи допомагати сусіду, враховуючи небезпеку для власного дому Але те, що сусід, який прийде розказувати, що я повинен йому допомогти(при тому, що він сидів і кидав недопалки в купу сіна ), однозначно буде посланий на три букви. є таке поняття, як причинонаслідковий звязок. Навіть якщо той сусід насере тобі посеред кімнати, ти повинен копняком відігнати того сусіда в сторону і бігти тушити ЙОГО хату, бо купа його гімна не спалить твою хату, а ЙОГО палаюча хата має всі шанси спалити твою. Тому ПОХЄР як і чому загорілась сусідська хата, треба спочатку її ПОГАСИТИ, а лише ТОДІ розбиратись в причинах, наслідках і саме головне, як не допустити такого ЗНОВУ. І ти ж в даному випадку переживаєш не за його благополуччя, а виключно за своє, і виходячи виключно з цих міркувань спочатку треба ГАСИТИ , а вже потім розбиратись. Хоча можна, так як ти собі придумав, включити обіду, мол я нікому нічого не винен, а ти попроси мене, а ти сам винуватий, що загорілось, але біда в тому, що є обьєктивна реальність, яка заключаєтся в тому, що вогню в парі з вітром, глибоко пофіг на твої моральні почуття і принципи, ти або дбаєш про свою безпеку, або ні 2
MANJAK11 Опубліковано 22 Травня, 2022 в 14:30 #5298 Опубліковано 22 Травня, 2022 в 14:30 24 минуты назад, Zheny@ сказал: Якщо виживу, і приїду додому і застану отаких пристосуванців, які перечікували. Я взагалі за свої дії не ручаюся тоді. ти ВПЕВНЕНИЙ, що не получится так, що ІМЕННО та сімья, яких ТИ назначив собі пристосуванцями, скажімо не пожертвувала на армію 10тис доларів ? то тільки порошенко бігає з відосиками, який він благодєтєль, більшість же мовчить чи говорить про це в колі друзів. Ти ГОТОВИЙ на себе взяти ще й моральну відповідальність за можливу помилку при вчиненні самосуду над такими *пристосуванцями* ? І таких питань я тобі сто двадцять штук можу задати. Але це все балабольство, поки ми тут, а не там, з тим а якби да каби 2
sergkots Опубліковано 22 Травня, 2022 в 16:09 #5299 Опубліковано 22 Травня, 2022 в 16:09 2 годин тому, Zheny@ сказано: Якщо доведеться воювати, буду. Якщо виживу, і приїду додому і застану отаких пристосуванців, які перечікували. Я взагалі за свої дії не ручаюся тоді. Я й зараз псіх, а після війни стану ще більшим. Не правильно. 1 година тому, MANJAK11 сказано: Ти ГОТОВИЙ на себе взяти ще й моральну відповідальність за можливу помилку при вчиненні самосуду над такими *пристосуванцями* ? Правильно. Ми маємо не з пристосуванцями боротись а за верховенство права та невідворотність покарання. Бо самосуд на емоціях дуже легко зробити - але він не змінить нічого. Потрібно заставляти працювати правоохоронців та суди так як вони мають працювати - а це змінить ситуацію. 1 4
S30 Опубліковано 22 Травня, 2022 в 16:19 #5300 Опубліковано 22 Травня, 2022 в 16:19 11 годин тому, volks сказано: Нагадує. Те як вела себе Україна в попередні 8 років Не пересмикуй. Ти казав про Європу, я тобі про Європу відповів. Що стосується України тобі доступно пояснили, повторюватись не буду. І до цієї неоднозначної ситуації у нас та сама європа теж приклала руку. 3
Рекомендовані повідомлення