Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
3 хвилин тому, SergLutsk сказано:

А потім пройшов тиждень і вже тішаться що ціни разом з курсом пішли вниз. То як так ?! 

спробуй купити по такі ціні - НІКАК!!! Взагалі.

Купа прозицій - "продайте налічку" по 90 (офіційно по 72) - нікак, по 100 - аналогічно

• Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано
6 хвилин тому, SergLutsk сказано:

А потім пройшов тиждень і вже тішаться що ціни разом з курсом пішли вниз. То як так ?! 

З чим - порівняти, з товарів - повсякденного вжитку? не харчів, а техніку якусь, хоча, можна і харч.
про "електроніку" - мовчу.

Опубліковано

Йопта - "лада", відро з болтами - подорожчало на 500 баксів (в середньому, в салонах, а не собівартість) а бакс - "впав"

Опубліковано (змінено)

Ну в першу чергу електроніка прив'язана до курсу, оскільки вона імпортована з-за кордону і мусить купуватись за валюту ! Чи вони тепер і монітори, як з продажем газу, хочуть купувати за рублі по офіційному курсу ? :)

Змінено користувачем SergLutsk
Опубліковано
2 хвилин тому, SergLutsk сказано:

Ну в першу чергу електроніка прив'язана ло курсу, оскільки вона імпортована з-за кордону і мусить купуватись за валюту ! Чи вони тепер і монітори, як з продажем газу, хочуть купувати за рублі по офіційному курсу ? :)

ну, "санкції " не так щоб сильно вдарили по рашці... ті - "магазинчики", які ти маєш на увазі - як возили, так і будуть возити.

Це - "сірий імпорт", і якраз 20-30% маржа "піратів"...

Звісно - "штучно", там- буде, контрабас, як без нього?

P.S. Вони - до цього не звикли, і нікуя не вийде.

Опубліковано
18 хвилин тому, SergLutsk сказано:

хочуть купувати за рублі по офіційному курсу ?

А хто - продасть, взагалі?  Intel - AMD не продадуть, вони - "вийшли", навіть за "бакси" - нікак

Опубліковано
9 хвилин тому, Bliksss сказано:

А хто - продасть, взагалі?  Intel - AMD не продадуть, вони - "вийшли", навіть за "бакси" - нікак

а на алі?

Опубліковано
27 хвилин тому, SergLutsk сказано:

Ну в першу чергу електроніка прив'язана до курсу, оскільки вона імпортована з-за кордону і мусить купуватись за валюту !

Можна про холодильники Indesit - які продавав фокстрот.... запчастини- є? виробник - рашка

Опубліковано (змінено)
15 хвилин тому, alexvvv сказано:

а на алі?

Вас - не кідалі на АЛІ? тогда - "нашафірма - ідьот к вам" ))
P.S. Приблизно так і буде, не хочу вдаватись до подробиць - в Україні, воно - не пройде, а -  проблеми роісянців, мене - не турбують ))

Змінено користувачем Bliksss
  • Збентежений 2
Опубліковано
1 час назад, Marshall сказал:

щойно їздив по місту, на анп був 95 і дп, на окко біля глобуса був дизель і 95й пульс

так що є

яка ціна на дизель? не по талонах?

Опубліковано
1 час назад, Bliksss сказал:

спробуй купити по такі ціні - НІКАК!!! Взагалі.

Купа прозицій - "продайте налічку" по 90 (офіційно по 72) - нікак, по 100 - аналогічно

По такому курсу можна конвертувати на валютну картку якшо є, можна відправити переказ.

Підтверджена інформація. Я теж не вірив.

Мені борг один мск-клієнт скидав 2 тижні назад. 

Налічку купити не можна, але конвертувати рублі можна і кудись відправити.

Наприклад "Золота корона" переказ. І то, до нас скинути не можна, то скидав в азербайджан до моїх клієнтів, а вони вже мені перекидали

7e535c5e-2285-499a-9458-bdfcfe04b860.thumb.jpg.65ab48bc8b53609c777200c2c2fd2add.jpg

Зверніть увагу на курс. Станом на 13.04 він був таким. Так що не все так погано в них з баксами.

• Дякую! 1
  • +1 4
Опубліковано (змінено)
1 година тому, WebTraveller сказано:

По такому курсу можна конвертувати на валютну картку якшо є, можна відправити переказ.

дякую, але, це - "інфа на вчора"

звісно - скористався;) шкода - не було нормальних грошей на картці.. білорусам - більше фортануло

Опубліковано

Зверніть увагу на курс. Станом на 13.04 він був таким. Так що не все так погано в них з баксами

Нда-а, що черговий раз підтверджує: як ложили вони на зовнішні чинники і санкції, так і далі ложать. Як продавали енергоносії на лярди доларів, так і далі продають. А де якоїсь мікросхемки для ракет наведення не виходить купити через санкції на відкритих ринках - то знайдуть стопіцот шляхів їх купити через чіну, індію, пакистан, їблан.... Кароче знайдуть як. Кароче не діє це все на них, як би ми себе не тішили. Та про їх типу дефолт по зовнішньому валютному боргу вже кілька раз піднімали тему, і що, де той дефолт ? Де зараз ті новинщики, що писали про близький і реальний дефолт ? Все як завжди: багато піздєжа...

• +1 1
Опубліковано (змінено)

Налічку купити не можна, але конвертувати рублі можна і кудись відправити.

Літали в Таджикістан - знімали тугрики, міняли на бакси - назад в Пітєр (мск) - Профіт!!! Окуєть якими сумами...

• +1 1
Опубліковано (змінено)
25 хвилин тому, SergLutsk сказано:

Нда-а, що черговий раз підтверджує: як ложили вони на зовнішні чинники і санкції, так і далі ложать.

не варто було сподіватись - що буде так швидко

А де якоїсь мікросхемки для ракет наведення не виходить купити через санкції на відкритих ринках - то знайдуть стопіцот шляхів їх купити через чіну, індію, пакистан, їблан.... Кароче знайдуть як.

дорого і не факт -що дадуть те що треба. можуть і наГібати, дуже люблять в таких випадках, і - поскаржитись нікому;)

Кароче знайдуть як. Кароче не діє це все на них, як би ми себе не тішили.

Реальний дефолт - в магазинах, на заправках, там - пзц всьому...

Коли - вдарить по кишені пересічному роісянину - от буде результат.

Замість Indesit, буде - "ліньХуй", прочухають на собі -"імпортозаміщеніє"

• +1 2
Опубліковано (змінено)
43 хвилин тому, Bliksss сказано:

Реальний дефолт - в магазинах, на заправках, там - пзц всьому...

Коли - вдарить по кишені пересічному роісянину - от буде результат.

Замість Indesit, буде - "ліньХуй", прочухають на собі -"імпортозаміщеніє"

Коли ? Коли нас вже не стане ?

P.S. уточню, я не намагаюсь кричати всьопропало, просто мені хочеться щоб кожному з них було відчутно кожен день в реальному житті, що за тішення і вивішування на кожному туалеті літеру z ти особисто відчуваєш як за це розплачуєшся, а не "хтось там десь далеко, але не я".

Змінено користувачем SergLutsk
Опубліковано
7 хвилин тому, SergLutsk сказано:

Коли ? Коли нас вже не стане ?

P.S. уточню, я не намагаюсь кричати всьопропало, просто мені хочеться щоб кожному з них було відчутно кожен день в реальному житті, що за тішення і вивішування на кожному туалеті літеру z ти особисто відчуваєш як за це розплачуєшся, а не "хтось там десь далеко, але не я".

Щоб це було відчутно відразу, треба, щоб їх там тихенько п@здили за ту букву. Або хоча б колеса різали і скло били.

Якось так, наприклад

Опубліковано

В них жирова прослойка ще велика

В відтримку курсу вкидається величезне бабло.

Але ціни на тих же заправках і магазинах говорять про те, що реальний курс все-таки інший.

За 2 місяці нічого особого не могло статися. На результат треба буде дивитись десь в вересні

Через півроку після введення санкцій. Тоді я думаю буде видно щось.

Вони ж думають, що зараз ще тижня 2, спецоперація закінчиться і все. Повернуться всі компанії що пішли, знімуть санкції і таке інше...

• +1 2
Опубліковано (змінено)
13 хвилин тому, volks сказано:

Щоб це було відчутно відразу, треба, щоб їх там тихенько п@здили за ту букву

На Сєвпабліку вже пишуть,що трощать,або заливають фарбою авто з літерою *зю*.Один написав,в нього все наклеєно і йому пофіг.А ось відповідь.

alanin
 Заголовок сообщения: Re: Донецк, Луганск. Началось.
СообщениеДобавлено: 29 апр, 2022, 18:03 
старшая медсестра отделения психиатрии

Постоялец: Посиделки
Luna1982 писал(а):
про Севастополь, который лидирует по количеству побитых)
На днях тетке с номерами Донецкой области залили всю машину из баллончика: буквы Z, Россия. В Севастополе.
Мне кажется, это вообще сталкивание лбами.
В Москве машины с наклеенными Z практически стремятся к 0.
Shinshila
 Заголовок сообщения: Re: Донецк, Луганск. Началось.
СообщениеДобавлено: 29 апр, 2022, 19:55 

de_jure писал(а):
У меня на машине несколько наклеек с символами спецоперации, дома на балконе флаг спецоперации.
Можно еще в военкомат сходить, там автомат дадут и вперед в Украину с нацистами воевать.
Одним идиотом в городе меньше будет.
Змінено користувачем igrok
  • Дякую! 1
  • +1 3
Опубліковано (змінено)
30 хвилин тому, sergkots сказано:

Але нахіба білорусам такий шмат землі вділили?

попри всю повагу до білорусів....накуй там нікому не треба....

Опубліковано

Я проходив комісію недавно, всі були придатні, навіть не чекаючи на що скаржишся одразу писали "придатний".

• +1 1
Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...