Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
5 минут назад, SergLutsk сказал:

І що, це проблема ? Він не вчив української в школі ? 

Все може бути. Якщо це старша людина, то більше всього що він її майже не вчив. Бо ходив в російськомовну школу, жив в російськомовному середовищі. 

• Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано
Щойно, webmaster сказано:

Все може бути. Якщо це старша людина, то більше всього що він її майже не вчив. Бо ходив в російськомовну школу, жив в російськомовному середовищі. 

Ну звіт написати це ж не книгу придумати, ну йопересете ! Та я більш ніж впевнений що там на 90 % одне і те ж повторятиметься, тільки дати міняти і цифри ! Невже людина, яка типу цехом керує, настільки обмежена щоб не осилити такого "мегазавдання" ? Ну тоді я вже не знаю що казати і як на них реагувати...

Опубліковано
3 минуты назад, SergLutsk сказал:

Ну звіт написати це ж не книгу придумати, ну йопересете ! Та я більш ніж впевнений що там на 90 % одне і те ж повторятиметься, тільки дати міняти і цифри ! Невже людина, яка типу цехом керує, настільки обмежена щоб не осилити такого "мегазавдання" ? Ну тоді я вже не знаю що казати і як на них реагувати...

Вот уяви що тебе заставляють писати звіти на польській мові. Ніби майже все ж зрозуміло, але все одно не то.

• Збентежений 1
Опубліковано (змінено)
4 хвилин тому, webmaster сказано:

Вот уяви що тебе заставляють писати звіти на польській мові. Ніби майже все ж зрозуміло, але все одно не то.

а хто його в Україні - заставить звіти писати на польській мові?

Тобто, бідолагу - "заставили" написати звіт - державною мовою? Ну і фашисти, так знущатись над людиною.

Змінено користувачем Bliksss
  • +1 3
Опубліковано
Только что, Bliksss сказал:

а хто його в Україні - заставить звіти писати на польській мові?

Ти не розумієш. Я нікого не захищаю, але коли ти живеш в російськомовному середовищі, тобі що українська, що польська викликає труднощі. Не хочеться тикати тут на форумі пальцями, але той самий Роман досіх пір строчить на російській мові. Бо думає він на російській. І це не зважаючи на те що вже 8 років він на західній Україні. 

Опубліковано
5 минут назад, Bliksss сказал:

Тобто, бідолагу - "заставили" написати звіт - державною мовою? Ну і фашисти, так знущатись над людиною.

Це все залежить від людини і реально оцих всіх "а пачєму я должен разгаваривать на украискам языке" можна слади нах***, бо якщо компнути їм реально пох буде тут Украина чи росія.

Але є декілька прикладів і позитивних - партнер з яким працюємо багато років з Харкова (Північна Салтівка) зараз виїхала в Польщу, зараз старається спілкуватися українською.

На днях телефонував керівник відділу Запоріжсталі, ну дуже ламаною, але зі всіх сил старався розмовляти українською.

Просто треба щоб таких прикладів була більшість.

• +1 4
Опубліковано

@Arden зараз говорити російською, це все одно що під час війни з гітлерівською Німеччиною говорити німецькою.

Є вислів: "мова окупанта завжди звучить огидно".

Думаю що після війни все менше і менше будуть розмовляти російською.

• +1 1
Опубліковано
15 хвилин тому, Electronshik сказано:

Тобто виходить що там залишились тільки ті хто повністю підтримує рашистів? Тоді чому ж їх так бомблять? Бо може все ж таки не всі рашистів підтримують?

Ми зараз не про Маріуполь. Це окрема тема. Там лишилися ті, хто не встиг вчасно втекти.  Хоча і є % тих, хто все ще підтримує рускіх.

А хтось просто від "немає чого втрачати". ..

Хоча я говорив виключно про Схід. ОРДЛО.

Опубліковано
10 хвилин тому, webmaster сказано:

и не розумієш. Я нікого не захищаю, але коли ти живеш в російськомовному середовищі, тобі що українська, що польська викликає труднощі. Не хочеться тикати тут на форумі пальцями, але той самий Роман досіх пір строчить на російській мові. Бо думає він на російській. І це не зважаючи на те що вже 8 років він на західній Україні. 

Все залежить від того, чим і ким ти себе оточуєш.

Проживши 3 роки в Польщі, наші заробітчани не те що розмовляти - розуміли далеко не все. Бо вони оточили себе собі подібними. 

Чомусь я за півроку розмовляв, кривенько, але розмовляв.

Я повторю - жити в країні і не знати державної мови не намагатися вивчити - спєрдаляй додому.

• Дякую! 1
  • +1 4
Опубліковано

Закриваємо тему російської мови. Після війни будемо дискутувати.

Хто що думає на рахунок законопроекту 7265 з його 5-10 роками увязнення?  Не перебор це ?

Опубліковано
2 хвилин тому, webmaster сказано:

Хто що думає на рахунок законопроекту 7265 з його 5-10 роками увязнення?

таки - хочеш звалити? ;)

Опубліковано

Ті, хто підтримує рашистів, не розуміють що вони у очах окупантів є другосортним бидлом. Гарматним м'ясом. Одноразовим резиновим виробом. І не більш того.

Вони думали що рашисти їх будуть в дупу цілувати і дуже щиро дивуються "как ето нас бомбят, а нє бандеровцав? Пачєму?" Бо для окупантів уся наша Україна є ціллю.

Як у другу світову війну німецькі нацисти знаходили зрадників, які їм прислуговувались, робили всю грязну роботу. І ті ж окупанти ставились до них як до лайна.

І після війни зрадники отримали свою справедливу кару. А хтось і під час війни.

Історія повторюється...

• +1 4
Опубліковано (змінено)
9 хвилин тому, webmaster сказано:

Та ні. Я ж в ІТ пішов.

на це і розраховано )) перероблювати після когось - завжди краще оплачується ;)

Змінено користувачем Bliksss
  • +1 1
Опубліковано
5 хвилин тому, Electronshik сказано:

Ті, хто підтримує рашистів, не розуміють що вони у очах окупантів є другосортним бидлом. Гарматним м'ясом.

в кацапстані і до своїх таке ж відношення

Опубліковано
6 минут назад, Bliksss сказал:

на це і розраховано )) перероблювати після когось - завжди краще оплачується ;)

Та перероблювати це взагалі не благодарне діло. Я таким замовникам відмовляю.

Опубліковано
16 хвилин тому, webmaster сказано:

Та ні. Я ж в ІТ пішов. Навіщо мені та Польща )))

думаєш це тебе врятує від призову?

• Ха-ха 1
Опубліковано

Президент Франции Эммануэль Макрон отказался назвать действия России в Украине геноцидом, отметив, что российский и украинский народы являются "братскими". Соответствующие заявления глава государства сделал в интервью телеканалу France 2, передает CNN.

Опубліковано
21 минуту назад, case_l сказал:

Президент Франции Эммануэль Макрон отказался назвать действия России в Украине геноцидом, отметив, что российский и украинский народы являются "братскими". Соответствующие заявления глава государства сделал в интервью телеканалу France 2, передает CNN.

Макрончик маневрує на виборах. Ле Пен наступає на п’ятки, але думаю, нам краще таки Макрон.

А що стосовно важкого озброєння? Інфа починає просочуватися, то заяви цікаві, то відосик з Польщі. Можна це обговорювати?

• Ха-ха 1
Опубліковано

Знаю людину, приїхав з Макеївки в 2014-му, менш як за півроку вивчив мову, тяжко давалось спочатку, зараз краще за мене знає мабуть. Так що, аби було бажання 

• +1 6
Опубліковано
9 хвилин тому, sasha2008lk сказано:

Знаю людину, приїхав з Макеївки в 2014-му, менш як за півроку вивчив мову, тяжко давалось спочатку, зараз краще за мене знає мабуть. Так що, аби було бажання 

Як їдуть на заробітки в Польщу чи Німеччину, то вчать мову пару років і здають на C1, а жили 30 років в Україні, то і Української навіть не знали.

• +1 6
Опубліковано (змінено)
43 минуты назад, Arden сказал:

А що стосовно важкого озброєння? Інфа починає просочуватися, то заяви цікаві, то відосик з Польщі. Можна це обговорювати?

Цитата

Правящая коалиция в Германии согласовала поставки тяжелых вооружений для Украины. Ранее самая крупная политическая сила - Социал-демократическая партия - сдержанно оценивала возможность таких поставок.

Об этом сообщает РБК-Украина со ссылкой на Twitter депутата Бундестага от Свободной демократической партии (СвДП) и участника парламентской группы по оборонной политике Маркуса Фабера.

"Дорогие друзья, Германия теперь будет быстро поставлять в Украину тяжелую технику. Я рад, что мы из СвДП и наши партнеры по коалиции смогли договориться об этом", - отметил он.

Змінено користувачем WebTraveller
Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...