romanc Опубліковано 12 Квітня, 2022 в 19:06 #3701 Опубліковано 12 Квітня, 2022 в 19:06 7 минут назад, Рядовий Паляниця сказал: Дядя, ти чьо такий грустний, *уй сосал невкусний? Скрыть контент Побреют и пойдет в "свободную росию")) 1
Bliksss Опубліковано 12 Квітня, 2022 в 19:06 #3702 Опубліковано 12 Квітня, 2022 в 19:06 1 хвилина тому, romanc сказано: вата умудряется и в Польшу с мужиками выехать коли "розколять" - буде ай-яй-яй
toj_tu Опубліковано 12 Квітня, 2022 в 19:18 #3703 Опубліковано 12 Квітня, 2022 в 19:18 Господь почув молитви мільйонів! Щойно у Маріуполі оточені морпіхи повідомили, що їм таки вдалося з’єднатися з «Аз0в0м» 7
AnimaNoir Опубліковано 12 Квітня, 2022 в 20:39 #3704 Опубліковано 12 Квітня, 2022 в 20:39 Яка чудова новина про мертвечука) тож казали що є два варіанти 1- ніби невєбенний спецназ гру чи шось таке висадились на вертольотах мало не перд його будинком і евакуювіали в московію. 2- він переховується десь на ЗУ швидше всього на закарпутті(яка іронія, ворог Українив топ 5), я теж так думаю, сидів десь в підваллі, пробував через Угорщину закашляти пару лямів доларів погранцам щоб пройти, але видно попався на ідейних. Або дест в полонині виліз з погребу(а судячи з його вигляду так і було) і добрі сусіди впізнали і здали сепара) Підняв чарку за це.
Arden Опубліковано 12 Квітня, 2022 в 20:43 #3705 Опубліковано 12 Квітня, 2022 в 20:43 1 час назад, romanc сказал: С Мариуполя вата умудряется и в Польшу с мужиками выехать, через маскву и калининград. Не тільки, з Херсонської області через Крим, кацапію в Прибалтику і Європу.
case_l Опубліковано 12 Квітня, 2022 в 21:17 #3706 Опубліковано 12 Квітня, 2022 в 21:17 як тільки кацапи арештували суркова, відразу знайшовся медведчук, совпадєніє?
Webmaster Опубліковано 13 Квітня, 2022 в 01:13 #3707 Опубліковано 13 Квітня, 2022 в 01:13 3 часа назад, case_l сказал: як тільки кацапи арештували суркова, відразу знайшовся медведчук, совпадєніє? А сурков тут яким боком?
paksivatova Опубліковано 13 Квітня, 2022 в 05:00 #3708 Опубліковано 13 Квітня, 2022 в 05:00 18 часов назад, Werwolf777 сказал: еммм.... Далі в пості по тексту усе навалено на купу Спробую відповісти хоча б на щось. Адекватні і не пасивні жителі Сходу є, але це виняток з правил! Багато з них взяли до рук зброю і стали поряд з Азовцями, чи вступили в ТрО, ЗСУ? Або хоча би їм допомагають іншими способами? Чи сидять чекають, доки їх "визволять"(їм всеодно хто)? В інших місцях по Україні - і їсти солдатам принесуть і окопи вириють і т.д... Боляче? А нам усім не боляче?? Також маю рідню в одній із східних областей. Проукраїнська позиція. На усі мої заклики виїхати результату нуль: "Ай, буде як буде". Хоча є авто. Просто аморфні. Через нашу надмірну толерантність у великій мірі і є сьогоднішня ситуація. Неодноразово і тут,і в фейсбуці на людей зі сходу України вішають ярлики.Якщо ти зі сходу,то ти проросійський невіглас. І для підтвердження згадуються небилиці 14 року. А у Луцьку і у Львові ціни на житло он в скільки разів підвищили,і 50 тисяч/місяць зустрічалися цифри. Чи які гуманітарку продають та собі тягнуть. Але чомусь ці добрі люди не записують жителів Заходу України в злодіі та моредери та не розповсюджують на всіх мешканців.Ну правда,хто ж сказав що западенці злодіі та мародери.Та ніхто.Бо ми ж лише східняків бачимо 3 2
INVICTUS Опубліковано 13 Квітня, 2022 в 05:32 #3709 Опубліковано 13 Квітня, 2022 в 05:32 21 хвилин тому, paksivatova сказано: Неодноразово і тут,і в фейсбуці на людей зі сходу України вішають ярлики.Якщо ти зі сходу,то ти проросійський невіглас. і ще раз 18 годин тому, Werwolf777 сказано: Адекватні і не пасивні жителі Сходу є, але це виняток з правил! 23 хвилин тому, paksivatova сказано: І для підтвердження згадуються небилиці 14 року. "Небилиці" згадують самі ж сєпарські організми... ніхто їм не приписує нічого З свідомими переселенцями приємно поспілкуватися й хочеться допомогти 28 хвилин тому, paksivatova сказано: Але чомусь ці добрі люди не записують жителів Заходу України в злодіі та моредери До тих, хто наживається на війні й теперішніх обставинах, особисто я також ставлюсь негативно й не краще, ніж до сєпарні. 30 хвилин тому, paksivatova сказано: та не розповсюджують на всіх мешканців.Ну правда,хто ж сказав що западенці злодіі та мародери.Та ніхто.Бо ми ж лише східняків бачимо А тут знову ще раз уважно читаємо вчорашню мою відповідь (або першу в цьому пості)
case_l Опубліковано 13 Квітня, 2022 в 06:06 #3710 Опубліковано 13 Квітня, 2022 в 06:06 4 годин тому, webmaster сказано: А сурков тут яким боком? 1
Zheny@ Опубліковано 13 Квітня, 2022 в 06:17 #3711 Опубліковано 13 Квітня, 2022 в 06:17 1 година тому, paksivatova сказано: Неодноразово і тут,і в фейсбуці на людей зі сходу України вішають ярлики.Якщо ти зі сходу,то ти проросійський невіглас. на 75% 1 година тому, paksivatova сказано: А у Луцьку і у Львові ціни на житло он в скільки разів підвищили,і 50 тисяч/місяць зустрічалися цифри. Бо більшість східняків приїхали до на с на Захід і стали смітити грошима. Джип за 20-30-50-100+ тисяч $ . Елітний алькоголь, від 1000 грн за пляшку. Будинки і квартирни знімати стали. Нохтікі сдєлать бісплатна, ані же бєжєнци! Як себе покажеш - так і зустрінуть. 1 година тому, paksivatova сказано: Але чомусь ці добрі люди не записують жителів Заходу України в злодіі та моредери та не розповсюджують на всіх мешканців. Ага, а про записки в квартирах, з яких тікали з Заходу в Пльщу, про те, що все це через на с, западенців, і бандерівців, і як вони нас ненавидять! Я тобі ще більше розкажу. Мій колега по роботі зараз в ЗСУ. Важкі бо на Півдні. То казав, що не завадило б ще на сраці мати третє око! Бо місцеві здають наших хлопців рускім асвабадітєлям! До села підпустили максимально близько і ... 30% від групи живих лишилося. А ти тут про ярлики комусь трусиш! 1 6
Zheny@ Опубліковано 13 Квітня, 2022 в 06:25 #3712 Опубліковано 13 Квітня, 2022 в 06:25 Всі, хто хотів у 2014 році втекти від рашки зі Сходу - втікли. Всі решта пристосувалися і їх все, блять, влаштовувало. Яскравий приклад наш бордівчанин @romanc. Він з Маріуполя приїхав в Луцьк. Мав собі маленький бізнес. Потім перебрався ближче до кордону. Якби захотів лишитися і там, то лишився б. Колега по роботі. Втікла з Донецька в Житомир ще в 2014. Потім знайшла роботу тут - переїхали з сім'єю. Переселенці з Бучі, яким мій хресний квартиру здає. Здає, дав пожити, безоплатно. Вони взагалі з Донецька. в 2014 втекли в Бучу. в 2022 з Бучі в Луцьк. Я ще раз повторюся, хто хотів втекти - втік. В 2014 році біженцям і переселенцям держава всіляко допомагала. Чим могла. + родичі по Україні, мало не в кожного. 7
Webmaster Опубліковано 13 Квітня, 2022 в 06:39 #3713 Опубліковано 13 Квітня, 2022 в 06:39 10 минут назад, Zheny@ сказал: Він з Маріуполя приїхав в Луцьк. Мав собі маленький бізнес. Потім перебрався поближче до кордону. Ти його особисто знаєш? Те що в нього чуйка є, то да. Закарпаття зараз найбезпечніше місце.
Electronshik Опубліковано 13 Квітня, 2022 в 06:41 #3714 Опубліковано 13 Квітня, 2022 в 06:41 Був у мене один знайомий по роботі з Маріуполя, нажаль вже покійний (не через війну). Коли я його питав про настрої у Маріуполі, він сказав що у Маріуполі добре знають хто їх обстріляв з Градів (це було ще у 2014 році) і пускати "рузькій мір" не збираються. Може тому зараз Маріуполь схожий на Сталінград? 22 минуты назад, Zheny@ сказал: Я тобі ще більше розкажу. Мій колега по роботі зараз в ЗСУ. Важкі бо на Півдні. То казав, що не завадило б ще на сраці мати третє око! Бо місцеві здають наших хлопців рускім асвабадітєлям! У всі часи були зрадники. Чому треба думати що зараз їх не буде? 2
Zheny@ Опубліковано 13 Квітня, 2022 в 06:41 #3715 Опубліковано 13 Квітня, 2022 в 06:41 4 хвилин тому, webmaster сказано: Ти його особисто знаєш? Не мав честі особисто ручкатися. Але заочно знаю. Було дивно читати його пости спочатку. Але потім звикли. Все стало більш-менш на свої місця. 3 хвилин тому, Electronshik сказано: У всі часи були зрадники. Чому треба думати що зараз їх не буде? Ні, це не окремі зрадники. 2-3-5 , це цілі села, які підтримують рашистів. Ніби українці їм в борщ все життя срали, а москалі свіжий привозили. 5
case_l Опубліковано 13 Квітня, 2022 в 06:50 #3716 Опубліковано 13 Квітня, 2022 в 06:50 8 хвилин тому, webmaster сказано: Ти його особисто знаєш? Те що в нього чуйка є, то да. Закарпаття зараз найбезпечніше місце. Бойові дії йдуть з 2014 року, від Маріуполя до лінії фронту було паро км, тут і чуйки не треба, щоб зрозуміти що краще звалити звідти. 1
SergLutsk Опубліковано 13 Квітня, 2022 в 06:51 #3717 Опубліковано 13 Квітня, 2022 в 06:51 1 хвилина тому, Zheny@ сказано: Ні, це не окремі зрадники. 2-3-5 , це цілі села, які підтримують рашистів. Ніби українці їм в борщ все життя срали, а москалі свіжий привозили. І зараз, коли їм хату градами розхуярять, то теж зсу винні ? Тобто до цього хата 30 років стояла і зсу не було до неї діла, а от саме тепер от прийшли спецом розхуярити, так виходить за їхньою логікою ? Чи чим вони взагалі користуються коли намагаються думати ? Що ніхто не мав би стріляти, а зустріти ростанки з квітами і вручити їм свої паспорта на милість ? І далі що, чекали підвищення рівня життя, безкоштовний газ, бензин і велика пенсія, так ? Що там їм роспропаганда наобіцяла ? Чи як вони взагалі собі це уявляли от ці всі прихильники асвабадітєлєй, ну поясніть мені хтось їхню логіку, бо я не в силі зрозуміти. Чи там бля комусь так стало поперек горла що на держ. службу треба здавати знання укр.мови ? Бо більш крім держ.служби я не знаю де кому заважають говорити російською. 4
Bliksss Опубліковано 13 Квітня, 2022 в 06:58 #3718 Опубліковано 13 Квітня, 2022 в 06:58 2 хвилин тому, SergLutsk сказано: далі що, чекали підвищення рівня життя, безкоштовний газ, бензин і велика пенсія, так ? Що там їм роспропаганда наобіцяла ? саме це - і пообіцяла, якщо вони тільки ящик дивляться, або - були максимум в мацквабаді - де все більш-меш зашибісь. В мацквабаді - зашибісь, якщо є власна квартира, або - хороша робота, а якщо і те, і інше - ти просто в шоколаді і "можна любити країну". Але, ваті на сході про це не кажуть, тільки тулять гарну картинку по зомбоящику. 1
volks Опубліковано 13 Квітня, 2022 в 07:03 #3719 Опубліковано 13 Квітня, 2022 в 07:03 @SergLutsk так навіть після того, як кацапи рознесли в хлам Маріуполь, там все-одно є їх прихильники. 1 1
SergLutsk Опубліковано 13 Квітня, 2022 в 07:07 #3720 Опубліковано 13 Квітня, 2022 в 07:07 (змінено) 10 хвилин тому, Bliksss сказано: саме це - і пообіцяла, якщо вони тільки ящик дивляться, або - були максимум в мацквабаді - де все більш-меш зашибісь. В мацквабаді - зашибісь, якщо є власна квартира, або - хороша робота, а якщо і те, і інше - ти просто в шоколаді і "можна любити країну". Але, ваті на сході про це не кажуть, тільки тулять гарну картинку по зомбоящику. Ну і це вже певною мірою недопрацювання нашої влади - потрібно було максимально рубати і глушити любими можливими шляхами той рупор кремля в східних регіонах. Звичайно якщо хтось захоче, то нічого не зробиш, знайде як подивитись. Ну але принаймні максимально ускладнити процес, принаймні щоб старші люди не могли цього зробити, як то кажуть без танців з бубном і без інтернету Змінено 13 Квітня, 2022 в 07:09 користувачем SergLutsk
SergLutsk Опубліковано 13 Квітня, 2022 в 07:11 #3721 Опубліковано 13 Квітня, 2022 в 07:11 5 хвилин тому, volks сказано: @SergLutsk так навіть після того, як кацапи рознесли в хлам Маріуполь, там все-одно є їх прихильники. Тому я й кажу що не можу осилити їх логіки. Хіба що дійсно відключили мозок і винять зсу що вони лишились в місті, і тому асвабвдітєлі просто вимушені його бомбити. Вони то не хочуть, так то вони добрі, але тут ну просто змушені, бідні, як їх совість певно загрризає поїдом
romanc Опубліковано 13 Квітня, 2022 в 07:21 #3722 Опубліковано 13 Квітня, 2022 в 07:21 26 минут назад, SergLutsk сказал: Чи там бля комусь так стало поперек горла що на держ. службу треба здавати знання укр.мови ? Бо більш крім держ.служби я не знаю де кому заважають говорити російською. Кум жаловался моим, когда сидел у них в подвале, что его заставляли на работе писать отчеты українською, зам нач доменного цеха.
Electronshik Опубліковано 13 Квітня, 2022 в 07:30 #3723 Опубліковано 13 Квітня, 2022 в 07:30 5 минут назад, Zheny@ сказал: Ні, це не окремі зрадники. 2-3-5 , це цілі села, які підтримують рашистів. Ніби українці їм в борщ все життя срали, а москалі свіжий привозили. Думаю що після війни тут треба буде приймати певне рішення, на кшалт такого. Яке може не всім подобатись, але схоже іншого вибору немає. 5 минут назад, case_l сказал: Бойові дії йдуть з 2014 року, від Маріуполя до лінії фронту було паро км, тут і чуйки не треба, щоб зрозуміти що краще звалити звідти. 36 минут назад, Zheny@ сказал: Всі, хто хотів у 2014 році втекти від рашки зі Сходу - втікли. Тобто виходить що там залишились тільки ті хто повністю підтримує рашистів? Тоді чому ж їх так бомблять? Бо може все ж таки не всі рашистів підтримують? По цій логіці треба було звалити з України, бо бойові дії йдуть! Народ ви про що?! Багато хто хоче кинути все, що наживалось роками, уйти с землі, де поховані пращури? Де є твоя мала Батьківщина? І довго б стояли б зараз там наші воїни, як би всі так зробили б як тут радять? І залишились одні зазомбовані рашистською пропагандою? Чи не бачили як люди у окупованих містах виходять протестувати проти окупантів. І на це треба неабияка мужність, бо окупанти можуть запросто вбити протестуючих! Чи ви думаєте що партизанській рух має зі старту початись? І для партизанського руху треба зброя, зв'язок з великою землею, організатори, тощо. Можливо це все зароз робиться, просто це не афішується. Західній Україні, Луцьку зокрема, повезло що зараз тут тил! А якщо все ж таки бульбафюрера додавлять тут також може стати гаряче! І що тоді робити? Куди втікати по цій логіці? І
SergLutsk Опубліковано 13 Квітня, 2022 в 07:32 #3724 Опубліковано 13 Квітня, 2022 в 07:32 5 хвилин тому, romanc сказано: Кум жаловался моим, когда сидел у них в подвале, что его заставляли на работе писать отчеты українською, зам нач доменного цеха. І що, це проблема ? Він не вчив української в школі ? Я, хоч і живу в Луцьку, і ніхто в сім'ї російською не спілкується, можу спокійно "написать отчёт на русском", не напружуючись. І вийде грамотніше ніж у багатьох москалів. Хоча мені по життю російська абсолютно ніде не потрібна. То чому для них ци проблема ? Чому для тебе проблема перейти на українську на Луцькому форумі ? Добре, ти не звик до усного спілкування, але писати це не говорити. Я це не можу пояснити інакше ніж або обмеженістю людей, неосвідченістю, або багально небажанням. 7
Electronshik Опубліковано 13 Квітня, 2022 в 07:40 #3725 Опубліковано 13 Квітня, 2022 в 07:40 27 минут назад, SergLutsk сказал: Звичайно якщо хтось захоче, то нічого не зробиш, знайде як подивитись. Ну але принаймні максимально ускладнити процес, принаймні щоб старші люди не могли цього зробити, як то кажуть без танців з бубном і без інтернету Ото для того треба було вводити плату за супутникове телебачення на українські канали! А рашистські дивись халявно не хочу! Усіляке лайно типу ртр, орт, де настальгуючі совкодрочерські кіношки навпіл зі скабєєвою і різною шушерою! Коли вже мало дійти до наших можновладців що наше телебачення хоча б у мінімальному форматі має бути безкоштовне! Щоб людина мала вибір! Щоб не хотілось дивитись ворога! Бо багато хто після вводу абонплати за супутникове наше тв просто перемикнувся на рашистське лайно. А як зомбує їх пропаганда можна не розказувати.
Рекомендовані повідомлення