Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано
2 минуты назад, Alex S сказал:

В мене всі сайти кцп відкриваються- я бачу як там все неоднозначно.

А я их не читаю... просвети.

А прокоментировал видео с украинского канала...

Опубліковано (змінено)
12 хвилин тому, romanc сказано:

Спойлер

Прасвещаю. Масса ,, кцпжурнашлюх ,, беруть інтерв’ю з житєлямі Маріупаля, масово оббріхують ЗСУ і благадарят расєю , асопєнна ваєнних спасітєлєй із кавказа. Не під пресом ,не під катуваннями. Після того ,що пережили і скільки безвинно вбитих тисяч людей ….Грозний тоже разбамбілі- но вєдь атстроілі! І Маріупаль тоже атстроят!

Змінено користувачем Alex S
  • +1 3
Опубліковано
25 хвилин тому, Alex S сказано:

Сєпарська хуєта! Всі хто мали бажання - всі сїбали хоча б в Київ і Київську обл. 

Сйобують сюди під прикриттям нашої армії, а потім сидять пиздять, що наші солдати не пускали їх виїхати на Запоріжжя, що наші солдати в 14-му "грабілі і насілавалі"... то чого в любіму расєю не пиздують?

• +1 4
Опубліковано
15 minutes ago, alexvvv said:

@Marshall добре що ти навіть маршрут вказуєш 

якщо то не наш - думаєш він заблукав і завдяки моєму посту віднайде дорогу додому?

Опубліковано (змінено)
18 хвилин тому, alexvvv сказано:

@Marshall добре що ти навіть маршрут вказуєш 

То вже не вперше

Чоловік, мабуть, забув про кримінальну відповідальність за таке

Змінено користувачем Werwolf777
Опубліковано
1 хвилина тому, Marshall сказано:

якщо то не наш - думаєш він заблукав і завдяки моєму посту віднайде дорогу додому?

Вже давно є речі, про які не варто вголос говорити.

Чому до людей так важко доходить. ??

Опубліковано
1 година тому, Arden сказано:

то краще кинути на благу справу чим на чашку кофє. І думаю, що це не поодинокі випадки в загальному по країні. Насправді багато людей старається жити типу нічого не трапилось. 

Я теж так раніше думав. Але тому, хто кавою торгує, також треба за щось жити. Можливо, і він хоче армії допомогти і зв'язки якісь має.

Мова не про Ідеаліст зараз - в них бабла і так вистачає.

Опубліковано
37 минут назад, Alex S сказал:

Канєшна будєт, а чьом речь! Я не хотів тобі відповідати ,бо сенсу цього не бачу… А зараз запитаю - грядки зачем капают? Не переможців готуються зустрічати? Гуманітарку кцп вже отримали? Рублі всі отримали? Чи для того треба щось зробити? Мабуть ,, інтерв’ю ,, треба дати потрібне?  Як вони зараз і активно роблять від бомжа до мерії ?  Чи вже після референдума  рублі роздадуть?Я писать довго зара не буду. Багато де жив ,багато де їздив ,багато по роботі з різних регіонів людьми пересікався і пересікаюся. Відповідь про сучасне населення Волновах, Маріуполів і Лисичанськів цікавить? -  Хуїта! Сєпарська хуєта! Всі хто мали бажання - всі сїбали хоча б в Київ і Київську обл. Хуєта, як той оператор ( що ти казав) на машинє с краснодарскімі номєрамі. Він фоткав навіщо? Чого ти не договорюєш? Щоб показати што укропи з марікам или горадам єго дєтства сдєлалі? Хуєта сєпарська ,яка не допомагала Азову ніяк,  а то й навпаки була навідником орків,якби це було як в Сумах, Чернігові, Харкові , коли місцеві мешканці тупо приєднувалися долав зсу,- то люди не стікали б кров’ю ,їх би не труїли хім зброєю, і вони не воювали б 4 неділі трофейною зброєю. Ти якогось вялого на форумі Луцька оселився - то знай ,що тут ( як і в Хмельницькому, Тернополі, Рівному …. навіть в Кременчуці, Полтаві, Дніпрі, тощо,такого ніколи не було б.  Так що ,я від себе скажу, за тих маріків ,закрий вже їбало і не пизди ! 

Дратує, коли один українець вважає себе більшим українцем ніж інший.

• +1 2
  • -1 1
Опубліковано
28 хвилин тому, romanc сказано:

https://www.0629.com.ua/news/3365653/stalo-vidomo-hto-koreguvav-vogon-po-mariupolu-dla-voroga-podrobici-zitta-koreguvalnikiv-i-zradnikiv?fbclid=IwAR22dd346pG9c3W-CzeQoMuM6TFpodwJauduLAXYOoxOB7TfjjLZTnZh_0k

• +1 1
Опубліковано
3 минуты назад, Werwolf777 сказал:

Сйобують сюди під прикриттям нашої армії, а потім сидять пиздять, що наші солдати не пускали їх виїхати на Запоріжжя, що наші солдати в 14-му "грабілі і насілавалі"... то чого в любіму расєю не пиздують?

На третий день военные говорили, что очень не рекомендуют ехать, так как не могут гарантировать безопасноть, сестра и не поехала, и успокаивали, что дома будет безопасней.

Уродов ватных полно, сам убедился, половина "родни", поехали туда только сейчас. 

• +1 4
Опубліковано (змінено)
23 минуты назад, Werwolf777 сказал:

Читаю оцю всю писанину і відверто скажу ,що мені боляче.

від ваших слів та Алексів.

Засуджувати людей тільки через те,що вони живуть на сході України?!

Принижувати людей,через кілька виблядків характеризувати всіх мешканців регіону?

Мені прикро,що у вас ось таке коло спілкування.Що ви та людина,яка спілкується з отакими як ви пишете.

особисто я в Маріуполі жодного разу таких людей не зустрічала!

Моя кума живе в Маріуполі,вийшла туди заміж.

вона і зараз з чоловіком і дитиною знаходиться там,разом з Діминими батьками.У них немає автомобіля.

Ця сім'я завжди була за Україну.І якби було чим/як,вони б виіхали.

алекс,може тобі адресок скинути в лічку,ти поідеш і іх вивезеш на Киів?

живуть на Лавіцкого

Хоча у іншоі знайомоі,мама і сестра пішки з Маріуполя вибиралися.

Олексій в Луцьку прийняв 3 сім'і з Маріуполя.

Одну сім'ю поселив до себе,2 поселили окремо.2 дні тому змогли виіхати його батьки з окупованоі територіі.

Багато хто з вас,таких україномовних і щирих українців поселили до себе додому рідних з східноі частини?

або з Київщини?

Можливо то мені просто пощастило,що мій тато розмовляв російською,мама украінською і я вчилася оцінювати людей по вчинкам,а не по словам.

Я дивлюся на українців,що торгують гуманітарною допомогою.Що гребуть з гуманітарки що можна собі.Які в рази підвищують вартість житла.
І розумію,що вони такі самі оркі як і росіяни.

Я дивлюсь на оцю зневагу,ненависть яку транслюють украінці до українців і від цього нестерпно бридко.

Ви такі самі як ті підарашки,що обзивають когось хохлами,когось ще чимось.

ви такі самі!

Змінено користувачем paksivatova
  • Дякую! 3
  • Збентежений 1
  • +1 6
  • -1 1
Опубліковано
1 хвилина тому, romanc сказано:

На третий день военные говорили, что очень не рекомендуют ехать, так как не могут гарантировать безопасноть

от я таке собі і думав, але стверджували, що саме "не пускали"

Опубліковано
22 минуты назад, Alex S сказал:
  Показать контент

Прасвещаю. Масса ,, кцпжурнашлюх ,, беруть інтерв’ю з житєлямі Маріупаля, масово оббріхують ЗСУ і благадарят расєю , асопєнна ваєнних спасітєлєй із кавказа. Не під пресом ,не під катуваннями. Після того ,що пережили і скільки безвинно вбитих тисяч людей ….Грозний тоже разбамбілі- но вєдь атстроілі! І Маріупаль тоже атстроят!

А ты читай наши каналы, сколько благодарностей украинцам и военным и таких большинство.

• +1 1
Опубліковано (змінено)
22 минуты назад, Werwolf777 сказал:

от я таке собі і думав, але стверджували, що саме "не пускали"

Каждый видит и понимает по-своему+ добавляет потом "свое виденье". А видит все так, как ему сказали по "его каналам" получения инфы. А когда ты "на нервах", то рациональность мышления совсем другая...

Змінено користувачем romanc
Опубліковано
7 хвилин тому, paksivatova сказано:

.У них немає автомобіля.

Ця сім'я завжди була за Україну.І якби було чим/як,вони б виіхали.

еммм....

7 хвилин тому, paksivatova сказано:

Хоча у іншоі знайомоі,мама і сестра пішки з Маріуполя вибиралися.

Далі в пості по тексту усе навалено на купу:0026:

Спробую відповісти хоча б на щось.

Адекватні і не пасивні жителі Сходу є, але це виняток з правил! Багато з них взяли до рук зброю і стали поряд з Азовцями, чи вступили в ТрО, ЗСУ? 

Або хоча би їм допомагають іншими способами? Чи сидять чекають, доки їх "визволять"(їм всеодно хто)?

В інших місцях по Україні - і їсти солдатам принесуть і окопи вириють і т.д...

Боляче? А нам усім не боляче??

Також маю рідню в одній із східних областей. Проукраїнська позиція. На усі мої заклики виїхати результату нуль: "Ай, буде як буде". Хоча є авто. Просто аморфні.

Через нашу надмірну толерантність у великій мірі і є сьогоднішня ситуація. 

• +1 4
Опубліковано
15 хвилин тому, romanc сказано:

Каждый видит и понимает по-своему+ добавляет потом "свое виденье". А видит все так, как ему сказали по "его каналам" получения инфы. А когда ты "на нервах", то рациональность мышления совсем другая...

додай до цього "украінскіє салдати убівалі, грабілі і насілавалі в 2014" і буде зрозумілий кругозір того організма, про якого мова йде

• +1 4
Опубліковано (змінено)

Німецький генерал, колишній радник старої комсомолки і подруги путіна меркель висловився проти поставок Україні важкої зброї бо це може спричинити 3-тю світову.https://www.eurointegration.com.ua/news/2022/04/12/7137700/

Змінено користувачем jurgen007
  • Ха-ха 2
Опубліковано
5 хвилин тому, jurgen007 сказано:

Німецький генерал і колишній радник старої комсомолки і подруги путіна меркель висловився проти поставок Україні важкої зброї бо це може спричинити 3-тю світову.https://www.eurointegration.com.ua/news/2022/04/12/7137700/

так щоб війна не почалась, то хай відразу капітулюють і здадуться хуйлу     

• +1 4
Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...