Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано (змінено)
58 хвилин тому, Werwolf777 сказано:

Думаю, у тюрмі йому безпечніше тепер

не факт, не впевнений, але здається в СБУ - в Луцьку немає спеціального ізолятора щоб так довго тримати, а в СІЗО - окремо тримають тільки вишкарів ("пижиків"), хоча, напевно і за держзраду можуть окремо тримати.

Там крім нього - є кому "чухати голову", хто і куди його пускав, чому це все не попередили, гроші "на організацію" мабуть виділялись, сподіваюсь - розберуться.

Змінено користувачем Bliksss
  • +1 1
Опубліковано
12 часов назад, Dima4s сказал:

Україна давала зброю грузії. ющ сам особисто їздив до саакашвілі.
Оунівці захищали українців в приндістров"ї і воювали проти чинної влади молдови. хоч їх було і не багато ( не знаю наскілкьи правда, колись чув таке)
Про 400млд і що це в 10 разів більше ніж росія продає за рік... ну такоє.. всюди пишуть що за рік росія заробить 300+ лярдів від нафти і газу.
Коротше текст правильний, та по фактах мужик плаває...

Не можу осягнути неосягнене:

-

Цитата

Україна давала зброю грузії. ющ сам особисто їздив до саакашвілі

. ==== Це ж якби +, бо Грузія оборонялась від кацапського вторгнення

Цитата

-Оунівці захищали українців в приндістров"ї і воювали проти чинної влади молдови.

=== Це ж якби -, бо проти влади Молдови воювали сепаратисти Прідністров'я в купі з 14-ою кацапською армією, якою командував тоді А.Лєбєдь (долітався, скотина). В цілому - тіж самі яйця, тільки в профіль що й в нас у 2014-му.

Так у чому смисл...

До речі, у чеченській кампанії на боці Ічкерії воювала деяка кількість українців разом з вбитим Білим. 

Опубліковано
10 хвилин тому, MrFirst сказано:

Так у чому смисл...

До речі, у чеченській кампанії на боці Ічкерії воювала деяка кількість українців разом з вбитим Білим. 

Писав речі які явно не збігались з текстом. Типу текст гарний. але факти висосані з пальця
Зараз багато таких текстів.. і відео "експертів" з розумними лицями.. І люди ведуться)

• +1 1
Опубліковано
27 минут назад, Alex S сказал:
  Скрыть контент

От вам і сивочолий гетьман… і любов народна 2022.

Раніше шоколадний огризався : "не поширюйте російські наративи!" а зараз щось притих, справа про купівлю уголька в терористів не закрита, і за кордон не здриснеш - призовник.:huh:

• Дякую! 1
  • +1 5
  • -1 1
Опубліковано (змінено)
35 хвилин тому, jurgen007 сказано:

і за кордон не здриснеш - призовник.

А куди він здриснути може? В рашку? так він і там стане призовником, як януковощ і той долбодтєл, який "старушок любив"... як його...типу новапідаросію створював...

а про "угольок" - це просто ні про що... дивним чином, арештоване бабло януковоща (та спільників) - в банку пєці опинилось, питання - якого буя не в державному банку (одному з них)? І таких "питань" - вагон, державні гарантії на сотні мільйонів під заставу "сторожової будки".

P.S. Зеленський - 100% не знав з чим йому доведеться мати справу, він (Зеленський) - заслуговує на повагу, як не крути.

• +1 6
Опубліковано
Спойлер

Я ще не можу збагнути де всі інші… Ті злодюги що з тіліпоном спали і кожен свій крок піарили. Як вони люблять Україну і я вони багато працюють для того, в основному. Де вони?  Де їх дітки?Де те сране дбр ,ббу ,прокуратура … зараз ,як ніколи Інтерпол солідарний з державою. Вичистити готель чи їх власність за кордоном- легко! Департують по запиту за 24 год. додоми нах.Чого нема судів і посадок? Скільки можна цицьки мняти? Судіть, відчужуйте награбоване майно, давайте переселенцям …. хоча б вдовам покійних героїв. Чого чекаєте? 

• +1 3
Опубліковано
Спойлер
6 хвилин тому, Alex S сказано:

Чого чекаєте? 

У *Першого * президента вся повнота влади,Вся.

• Дякую! 1
  • +1 1
Опубліковано
Щойно, igrok сказано:
  Hide contents

У *Першого * президента вся повнота влади,Вся.

Абсолютно . Як президент і як Верховний Головнокомандувач.

• +1 1
Опубліковано
Спойлер
3 хвилин тому, Alex S сказано:

Абсолютно

А чого тоді він не дає команди розібратися з тою *шолупоню*?

• Ха-ха 2
  • Cумний 1
Опубліковано
2 хвилин тому, igrok сказано:
  Hide contents

Не знаю, може по тихому, без кіпіша… Не знаю. Там по політичним мотивам ,за зраду Батьківщині, можна третину судити.  Без доводів крадіжок через схеми.Не знаю.

• +1 3
Опубліковано
17 минут назад, igrok сказал:
  Показать контент

Покищо не до них, є важливіші справи, але всьому своя черга...

• Ха-ха 1
Опубліковано
1 хвилина тому, jurgen007 сказано:

Покищо не до них

Це так не працює,йому не треба судити,бути прокурором,слідчим.Потрібно показати,що він,та суспільство в цьому зацікавлені.І в межах своїх повноважень прискорити цей процес.А відповідні структури,вони ж не на фронті,мають це виконати,та прозвітувати.

• +1 2
Опубліковано (змінено)
54 хвилин тому, Alex S сказано:
  Показати прихований контент

Я ще не можу збагнути де всі інші… Ті злодюги що з тіліпоном спали і кожен свій крок піарили. Як вони люблять Україну і я вони багато працюють для того, в основному. Де вони?  Де їх дітки?Де те сране дбр ,ббу ,прокуратура … зараз ,як ніколи Інтерпол солідарний з державою. Вичистити готель чи їх власність за кордоном- легко! Департують по запиту за 24 год. додоми нах.Чого нема судів і посадок? Скільки можна цицьки мняти? Судіть, відчужуйте награбоване майно, давайте переселенцям …. хоча б вдовам покійних героїв. Чого чекаєте? 

Яйценюх - "був по телевізору" тижні два тому, хз звідки ("по скайпу"), нічого "нового" не сказав, тому і забили на нього, більше не показують.

Рабіновічь - вспливав, також - не вийшло....

P.S. От мені цікаво, куди ці суки з пропагандонського аналу "вошь (наш)" поділись... ведучий  з Маріуполя, дівки - багато звідси....

куди ж вони звалили ... так браво розказували як рузькій мір на сході чекають....

• +1 1
Опубліковано
46 хвилин тому, volks сказано:

Шо апять? Тема про війну. Про президентів - після перемоги.

Ні апять, а - снова. Зеленський - приймає безпосередню участь у війні, а пеця - також дотичний до цього.

Опубліковано
18 минут назад, Bliksss сказал:

Яйценюх - "був по телевізору" тижні два тому, хз звідки ("по скайпу"), нічого "нового" не сказав, тому і забили на нього, більше не показують.

Рабіновічь - вспливав, також - не вийшло....

P.S. От мені цікаво, куди ці суки з пропагандонського аналу "вошь (наш)" поділись... ведучий  з Маріуполя, дівки - багато звідси....

куди ж вони звалили ... так браво розказували як рузькій мір на сході чекають....

Десь в новинах всплила цицьката колхозніца /Геращенко/, жалілася на закриття каналу Експресо, грозилась покаранням за  порушення закону, а інщих щось і не чути.:huh:

• Ха-ха 1
Опубліковано (змінено)

@Alex S Один "знайомий" з мацквабаду літав 2-3 рази нарік на Кубу і назад, точніше - з Куби в мацквабад глянути що з квартирою, рідню провідати.

Коштувало йому це задоволення - до 800-1000 баксів туди-назад, зараз 3000+

В чому прикол? пальне - з рашки, літаки - кацапські, країна - типу дружня.

• +1 1
Опубліковано

Десь в новинах всплила цицьката колхозніца

Кажуть любовніца Авакова. Армєнія..сам панімаєш…

Опубліковано (змінено)
6 минут назад, Alex S сказал:

Кажуть любовніца Авакова. Армєнія..сам панімаєш…

Так Аваков азєр, але в мусульман теж специфічний смак:ohmy:

Змінено користувачем jurgen007
  • Ха-ха 1
Опубліковано
2 хвилин тому, Bliksss сказано:

@Alex S Один "знайомий" з мацквабаду літав 2-3 рази нарік на Кубу і назад, точніше - з Куби в мацквабад глянути що х квартирою, рідню провідати.

Коштувало йому це задоволення - до 800-1000 баксів туди-назад, зараз 3000+

В чому прикол? пальне - з рашки, літаки - кацапські, країна - типу дружня.

Який прикол? Проліт повпростору через диплометік кліренс. Тобто треба по дузі облітати там де небо закрите. Через посадки для дозаправки в ,, дружніх орків,, Наприклад через Туреччину в Тріполі ( там дешеве пальне) або Касабланку. Потім нейтральний повпростір до Кубано піпл в гості. Так саме назад. Або через Туреччину чи ОАЕ, як через транзитний хаб, там пересадка в Емірейтс і гоу в Гавану. А це ресторанна наценкас. До речі турки не те щоб скасували ,а долучили до польотів в кцп приватну велику компанію . Пегасус.

• Ха-ха 1
  • +1 2
Опубліковано

Так Аваков азєр, але в мусульман теж специфічний смак:ohmy:

Вибачаюся, то ще краще з схибленнями в сексі. 

• Ха-ха 2
Опубліковано
29 хвилин тому, Bliksss сказано:

Ні апять, а - снова. Зеленський - приймає безпосередню участь у війні, а пеця - також дотичний до цього.

Ну то давай згадаємо як Алекс розказував, що кількість годин нальоту на нашому аеродромі при Зелі суттєво зменшилась. В мене знайомий на танкоремонтному працює. В них кількість роботи при Зелі також суттєво знизилась. Постійно були повідомлення, що оборонні замовлення провалювались. Ось така була підготовка до війни. Зато тепер препиздент героєм став.

• +1 3
  • -1 2
Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...