Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано (змінено)
9 годин тому, Bliksss сказано:

олєнєвод з путлєром - будуть на фотках? дуже хотілося б...

Не знаю хто там на фото буде, але я б ,як вони люблять ,парад військовополонених кцп в Києві на 9 травня зробив би. 

Змінено користувачем Alex S
  • Подобається 1
  • +1 7
Опубліковано
8 хвилин тому, Alex S сказано:

Не знаю хто там на фото буде, але я б ,як вони люблять ,парад військовополонених кцп в Києві на 9 травня зробив би. 

нашим - ці понти ні до чого, люди і так знають реальний стан речей (деякі, нажаль і бачили)...

тим більше, кацапських полонених- буде складно утримувати, потрібно буде добре охороняти, бо дуже багато бажаючих помститись.

• +1 2
Опубліковано
11 хвилин тому, Alex S сказано:

• Ха-ха 5
Опубліковано (змінено)

Читаю про втрати капаців на вчорашній день

29 танків, 14 ББМ, 49 вантажівок. А живої сили тільки 200

Таке враження шо всі танки і вантажівки пусті були + по живій силі зовсім не стріляють. А тільки по техніці

Змінено користувачем WebTraveller
  • +1 1
Опубліковано (змінено)
3 хвилин тому, WebTraveller сказано:

Таке враження шо всі танки і вантажівки пусті були + по живій силі зовсім не стріляють. А тільки по техніці

хз, білоруси пишуть що йде пуста техніка від нашого кордону....камази тентовані, танки на тралах, більшість - пошарпані. Якщо трапляються солдати - всі в хлам (бухі)

Змінено користувачем Bliksss
  • +1 1
Опубліковано
13 минут назад, WebTraveller сказал:

29 танків, 49 вантажівок. А живої сили тільки 200

була інформація раніше, що по домовленостях кацапи попросили не публікувати точні дані по своїх втратах, можливо тому?

• Ха-ха 2
Опубліковано
2 минуты назад, Arden сказал:

була інформація раніше, що по домовленостях кацапи попросили не публікувати точні дані по своїх втратах, можливо тому?

хз. Можливо. Але шось мало віриться

• +1 1
Опубліковано
33 хвилин тому, Alex S сказано:

тоді не буде різниці між ними і нами, яка тоді різниця хто почав віну і хто за що воює.   

• +1 1
Опубліковано

Для підтримки бойового духу електорату нашим навпаки вигідно завищувати втрати противника. Ми повинні перемагати. Головне тільки не сильно перегнути палку. 

Опубліковано
1 час назад, dj_design сказал:

ніби писали, що багато залишеної техніки, цілої .. тільки заправ і можна використовувати ...

Ще з багна витягати треба...

Опубліковано
2 минуты назад, Arden сказал:

Скрыть контент

Над Польщею зараз літають орієнтовно 4 заправщики НАТО, цікаво.

Патрульных заправляют

• +1 1
Опубліковано (змінено)
1 година тому, webmaster сказано:

Для підтримки бойового духу електорату нашим навпаки вигідно завищувати втрати противника.

я, таки запитаю, кому - вашим? що до тебе, "меня - терзают смутные сомнения"...

• Збентежений 1
  • +1 1
Опубліковано
Спойлер

Ну от і те що треба було доказати. В кцп ЗМІ пишуть про полонених ,яких звільнили з  українського полону . І вони знову продовжують знищувати фашизм .

• Дякую! 1
  • +1 2
Опубліковано

9 минут назад, Alex S сказал:

Ну от і те що треба було доказати. В кцп ЗМІ пишуть про полонених ,яких звільнили з  українського полону . І вони знову продовжують знищувати фашизм .

так в них вчора чи позавчора спецпризначенці проводили операції в Київській області, а обмінний фонд треба, як не крути.

тим часом наші використали солнцепьок проти окупантів :mdr:

• Подобається 1
  • +1 1
Опубліковано

Я за звичай не читаю і не публікую інформації із за порєбріка,але кому цікаво може подивитись такого собі Ходорьонка.Його весь час вспоминали Роман Цимбалюк,та Піонтковський,то і я глянув.Вони теж не однозначно бачать ситуацію. 

• +1 1
Опубліковано (змінено)
27 хвилин тому, igrok сказано:

Я за звичай не читаю і не публікую інформації із за порєбріка,але кому цікаво може подивитись такого собі Ходорьонка.Його весь час вспоминали Роман Цимбалюк,та Піонтковський,то і я глянув.Вони теж не однозначно бачать ситуацію. 

підор - цей "телерадіоведущій" (на відео) і - той іксперд (хоча, іксперд - більш-менш реально оцінює, і сцить, є чого сцяти...)

• +1 1
Опубліковано (змінено)
1 час назад, Bliksss сказал:

я, таки запитаю, кому - вашим? що до тебе, "меня - терзают смутные сомнения"...

Та що ти все мучаєшся? Особисто для тебе уточню попередній пост -

Для підтримки бойового духу громадян України, нашій, законно вибраній владі України вигідно завищувати втрати противника. І це є нормально. Так роблять всі.

Змінено користувачем webmaster
Опубліковано
1 хвилина тому, webmaster сказано:

Та що ти все мучаєшся? Особисто для тебе уточню попередній пост -

Особисто для тебе, уточнюю, ниєш на борді - тільки ти

Опубліковано
19 хвилин тому, Bliksss сказано:

підор - цей "телерадіоведущій

А по іншому там в ефір не попадеш.Саме мене *улибнуло*,що експерт бідкається -*поставкі оружия уходят из публічной сфєри* і підтвердив,що Борель зірвав поставки літаків в Україну своїм довгим язиком.Вивід-все вірно робиться,коли засекречують поставки зброї нам.

• Дякую! 1
  • +1 3
Опубліковано
1 час назад, Arden сказал:

Скрыть контент

Над Польщею

Спойлер

А вчора що ніхто не чув чи ми не обговорюємо?

• +1 1
Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...