Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)
9 хвилин тому, Nana сказано:

Дуже емоційно і  щиро - Кох про випадок в Бєлгороді:

Так 95% кацапії вконтахтє саме такі питання і задає.

При чому у всіх белгородськиз групах з обіду коментарі взагалі прикрили.

Змінено користувачем volks
  • Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано
6 часов назад, webmaster сказал:

І що ти запропонуєш жителям Маріуполя, Харківа, Чернігова в яких зруйноване житло? Тут вище писали вартість оренди житла. 

в смислі ? я про жінок і дітей нічого не писав, лише про чоловіків. Дітей за кордон, чоловік тут захищає Україну чи в тилу трудится на благо. Чи зруйноване житло це повод, щоб чоловікові здриснути звідси, а остальні дурні, серед яких теж багато в кого зруйноване житло хай дохнуть на передовій чи в тилу від ракет ?

• +1 4
Опубліковано
5 часов назад, Alex S сказал:

Куди їм дітися за кордоном через 2,5,10 місяців?? Жінкам? В хостес і денсерс на сайт іти? Чи в айті починати?

я думаю, в тих, хто виїхав з під реальних бомбьожок і обстрілів, з пробитими вікнами в авто, таке питання не стоїть. Будуть спати по 30 чоловік в кімнаті, робити посудомийками, аби не стріляли і не бомбили

Що ще раз доводить, що ті що побували в бойових діях і ті, що не побували, думками живуть в різних галактиках, не дивлячись на те, що в одній країні

• +1 6
Опубліковано
21 годин тому, Waver сказано:

Транспортна компанія, працівники)))

883DD122-A723-4F6E-BE2E-14E933B2B0E8.jpeg

там колективний путін, тому мало б бути "Fuck putin and every and single russian including goatfuckers". 

Опубліковано (змінено)
7 минут назад, MANJAK11 сказал:

я думаю, в тих, хто виїхав з під реальних бомбьожок і обстрілів, з пробитими вікнами в авто, таке питання не стоїть. Будуть спати по 30 чоловік в кімнаті, робити посудомийками, аби не стріляли і не бомбили

Таки да. Але ж могли б і по людськи жити якби з ними були чоловіки. А не по 30 в кімнаті. Чоловіки заробляють, жінки дітей няньчаться. Всі в профіті.

Змінено користувачем webmaster
Опубліковано (змінено)
5 хвилин тому, webmaster сказано:

Таки да. Але ж могли б і по людськи жити якби з ними були чоловіки. А не по 30 в кімнаті. Чоловіки заробляють, жінки з дітей няньчаться. Всі в профіті.

Та в темі про історію одного фото казали .що кордони диряві ,можна перейти нєфік  дєлать. А при сталіні вони були просто умовні. Так що мотай клумака , закидай на горба і вперед до сім’ї . За нас не забувай. Поганим не згадуй. 

Змінено користувачем Alex S
Опубліковано
22 хвилин тому, MANJAK11 сказано:

Будуть спати по 30 чоловік в кімнаті,

Ну тридцять то вже точно перебор. Не кожна зможе .

• Ха-ха 1
Опубліковано
10 хвилин тому, Alex S сказано:

Так, не кожен, але не повіриш - моя колега з Луцька так зараз живе з дітьми в Польщі. Я про те, що вона не з Харкова втікла, не з Бучі...

• +1 1
Опубліковано (змінено)
13 хвилин тому, SergLutsk сказано:

Так, не кожен, але не повіриш - моя колега з Луцька так зараз живе з дітьми в Польщі. Я про те, що вона не з Харкова втікла, не з Бучі...

В неї є житло в Луцьку? В батьків? То хто їй дохтур? Хай далі живе табором і спить з 30 людьми в кімнаті. 

Опубліковано
28 минут назад, Alex S сказал:

та нема питань, альтернатива - спати на вулиці або залишатись під бомбами, звідки виїхали, в підвалі і т.д.

Опубліковано

в мене однокласники, одногрупники, родичі, просто знайомі і навіть бойові побратими(2015р) свалили за кордон або заникалися вдома і навіть на вулицю не висовуються, чекають відкриття кордонів або закінчення війни.  А коли питаю їх, а хто має  її закінчувати, то "петляють" словами, а між реченнями читається - "хтось, но точно не я!!!"... сцикуни, короче.   А їхнє "тримайся там" чи "бережи себе" вже починає бісити... Ясно, що без вас розвиватимуться події і помочі від вас буде нуль. Раби безхребетні! 

• +1 1
Опубліковано
49 минут назад, webmaster сказал:

Таки да. Але ж могли б і по людськи жити якби з ними були чоловіки. А не по 30 в кімнаті. Чоловіки заробляють, жінки дітей няньчаться. Всі в профіті.

та я ж кажу , паспорт на стіл і живи скільки влізе.  Від хитрожопих і охуєвших мене вже калатати потроху починає. Чи думаєш, особисто для мене є якась проблема виїхати ? Якого хуя одні мають вмирати на фронті, інші допомагати їм в тилу і гоцати під час тривог, а інші мають жити по людськи ? Я не розумію. Чи то тільки в моїй країні війна, а в їхній нє ? Ну то значить в нас різні країни й повертаємся до того, з чого починали - паспорт на стіл і свободєн

• Дякую! 1
  • +1 6
Опубліковано (змінено)
18 хвилин тому, MANJAK11 сказано:

та нема питань, альтернатива - спати на вулиці або залишатись під бомбами, звідки виїхали, в підвалі і т.д.

Знаєш ,ти ,я ,ми всі так легко про це пиздимо отуто разом ,бо на нашій територіі ( поки) немає наземної фази війни. Як показала практика ,мільйонів людей які за години втратили все ,ні село в окупації не спасає ,ні в місті залишатися. В селах орки поміж всіх домів машини ставлять і в майже кожному селі є.В місті візьме бомба чи снаряд, в окупованих селах мраки. Гвалтують ,калічать ,вбивають.  Тобто в хаті в селі ти будеш жити чи в місті залишишся - прийдеться тікати. Сім’ям точно.От в тебе який конкретно план на це кіно?  Яка твоя альтернатива? Закордон ,ти сам верхнім постом казав -  чоловікам ніззя!( а що можна паспорт здати? Віддати? Відмовитися від громадянства?)

Опубліковано
15 минут назад, MANJAK11 сказал:

та я ж кажу , паспорт на стіл і живи скільки влізе.  

Ти так не шуткуй. Бо результат тобі може не сподобатися. 

Сьогодні мої спілкувалися з Чугуєвом. Все там хреново. Вообще хреново.

Опубліковано
9 минут назад, Alex S сказал:

Знаєш ,ти ,я ,ми всі так легко про це пиздимо отуто разом ,бо на нашій територіі ( поки) немає наземної фази війни

ніфіга собі ти завернув. То не ти часом пару постами вище розглагольствовав по півтори штуки баксів на вивезення сімьї , про 700 баксів за оренду і таке інше ? Я ж кажу, почнуть падати бомби, будеш спати по 30 чоловік в кімнаті і хліб з водою жерти, аби лише в тишині, щоб не бомбили. Не треба ото вкотре перекручувати

12 минут назад, Alex S сказал:

От в тебе який конкретно план на це кіно?  Яка твоя альтернатива?

сімья з сімьєю друга поїде на моїй машині туди, де ще не будуть стріляти і бомбити на той момент, а ми з другом будем тут, чи в теробороні чи де інде, в мене одна рушниця є, хоч і помпова, в друга дві, має вистачити, щоб калаш добути, якщо не дадуть зразу

15 минут назад, Alex S сказал:

( а що можна паспорт здати? Віддати? Відмовитися від громадянства?)

нажаль поки не можна, а так би за раз позбулись всіх тих хуєпльотів, які громадянами й так є лише формально. За жінок і дітей мова не йде

• +1 4
Опубліковано (змінено)
47 хвилин тому, Alex S сказано:

В неї є житло в Луцьку? В батьків? То хто їй дохтур? Хай далі живе табором і спить з 30 людьми в кімнаті. 

Так, то ж з кажу що з Луцька виїхала, є своя хата на Вишкові. Коли бахали по аеродрому у них хата тряслась, в дітей паніка, от і поїхали. Але може не повезло, чи не туди подались, але попали лише на отакі умови. Так, без оплати за проживання, але табір...

Змінено користувачем SergLutsk
  • +1 1
Опубліковано
11 минут назад, webmaster сказал:

Ти так не шуткуй. Бо результат тобі може не сподобатися. 

Сьогодні мої спілкувалися з Чугуєвом. Все там хреново. Вообще хреново.

бля, ми таки на різних мовах спілкуємся. Я десь пропонував залишатись сімьям в зоні бойових дій ? Чи коли в Чугуєві хрєново, то чоловіки мають за кордон разом з сімьями тікати, а звільняє його хтось інший ? Може якось саме розсосется ?

Опубліковано
4 минуты назад, MANJAK11 сказал:

а звільняє його хтось інший ? Може якось саме розсосется ?

А як він має його звільняти??? Це в тебе помпова рушниця є. А в інших і того не має.

Опубліковано
9 хвилин тому, webmaster сказано:

А як він має його звільняти??? Це в тебе помпова рушниця є. А в інших і того не має.

Ну то Як немає то звиздуйте десь на Закарпаття і чекайте тихенько поки все закінчиться.

Опубліковано
9 хвилин тому, webmaster сказано:

Ну наприклад знаходячись в Луцьку можна іншими діями «звільняти».

Є багато роботи, корисної: загружати-вигружати гуманітарку, допомогти окопатися, чи таке подібне. 
Необов‘язково брати рушницб і бігти звільняти Чугуїв.

Біля театру часто бачу, як щось грузять. Там можна й запитати де ще допомога потрібна. Головне бажання.

• Дякую! 2
  • +1 3
Опубліковано

От зараз би було цікаво побачити результати опитування з попередньої теми. Хто справді пішов захищати країну зі зброєю, а хто виявився воїном лише у голосувалці.

Опубліковано (змінено)
35 минут назад, volks сказал:

Ну то Як немає то звиздуйте десь на Закарпаття і чекайте тихенько поки все закінчиться.

На Закарпатті щось підозріло тихо, може дзюдоїст бункерний вичікує поки там більше нардепів збереться і олігархів щоб жахнути, як американці приберігали Хіросіму всю війну від бомбардувань... Такщо туди краще не їхати.:unsure:

Змінено користувачем jurgen007
Опубліковано
6 хвилин тому, jurgen007 сказано:

На Закарпатті щось підозріло тихо, може дзюдоїст бункерний вичікує поки там більше нардепів збереться і олігархів щоб жахнути, як американці приберігали Хіросіму всю війну від бомбардувань... Такщо туди краще не їхати.:unsure:

Мадяри...

https://www.unn.com.ua/ru/news/1969043-budapesht-naklade-veto-na-sanktsiyi-yevrosoyuzu-na-import-rosiyskogo-gazu-zaprovadzhennya-bezpolotnoyi-zoni-nad-ukrayinoyu-ta-na-mirotvorchu-misiyu-mzs

IMG_20220402_193123_984.thumb.jpg.ed1efbce7b6528a3f0c86f3ccf9a8fac.jpg

Опубліковано
3 хвилин тому, dj_design сказано:

претендують" на ці території

Закарпатці вже давненько і паспорти мають і на роботу там ходять.

Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...