Gendruk Опубліковано 22 Березня, 2022 в 19:55 #1951 Опубліковано 22 Березня, 2022 в 19:55 21 хвилин тому, romanc сказано: Я не пойму, в Афгане техники по количеству потеряли столько же, как и живой силы? Там ездили на броне, чтоб выжить после выстрела с РПГ, а сейчас от техники одни катки остаются поштучно поле попадания ПТУР. Или Артой накрывают. Ну тут порівняння офіційних даних срср і наших, неофіційні в рази відрізняються 1
romanc Опубліковано 22 Березня, 2022 в 19:56 #1952 Опубліковано 22 Березня, 2022 в 19:56 1 час назад, Віталій СК сказал: Та я в курсі. Місцями наші ТрО теж використовують, але ми ж не "втарая армія міра" і "за два дня до Кієва". Про 7,62×54 тільки вчора запитував в цій темі. Там, судячи з фотки, видають ще царські патрони. Цей кулемет теж може ще з того часу. У нас в ТРО Дегтярь тренировочный. 2
romanc Опубліковано 22 Березня, 2022 в 20:00 #1953 Опубліковано 22 Березня, 2022 в 20:00 2 минуты назад, Gendruk сказал: Ну тут порівняння офіційних даних срср і наших, неофіційні в рази відрізняються Некорректное сравнение, первый столбец от проигравших (нападающих), второй от побеждающих (защищающихся).
vadiq Опубліковано 22 Березня, 2022 в 20:50 #1954 Опубліковано 22 Березня, 2022 в 20:50 10 хв про те, як журналістка під прикриттям влаштувалась в рашистську ботоферму https://youtu.be/JizSQrHwk5k?t=4501 1
Bliksss Опубліковано 22 Березня, 2022 в 22:49 #1955 Опубліковано 22 Березня, 2022 в 22:49 (змінено) Що за фігня відбувається з дозволом на продаж алкоголю? Кілька днів тому - ОВА дозволила продавати пиво/вино, Поліщук - не погодився і заборонив в Луцьку продажі, натомість, сього дні Погуляйко, видав наказ, яким дозволяє продаж будь-якого алкоголю, крім того, окремим пунктом наголосив, що навіть, якщо міська рада видасть заборонний наказ - дозволяє продавцям не враховувати, та продовжувати торгівлю. Це що за х*йня? Диверсія чи що? Чи засланий козачок? От кому воно потрібно коли війна, і білоруси під боком? Я розумію, хто хоче - знайде точку, вони і далі працюють, але, я спостерігаю щоранку і протягом цілого для - толпи малоліток на вході в SPAR на липинському полі,і це не наші, а приїзжі (мова не така, не так вдягнуті, не так поводяться) Ближче до вечора - "мамочки з папіками та дітками" на кожному кроці, всі з пивасом... діти на вигляд років мож 14 йдуть з електронними цигарками, поряд - дорослі - пох*й... А буде міцніше бухло - будуть конфлікти...100% будуть. Змінено 22 Березня, 2022 в 22:50 користувачем Bliksss 1 4
Alex S Опубліковано 23 Березня, 2022 в 01:48 Автор #1956 Опубліковано 23 Березня, 2022 в 01:48 6 годин тому, Werwolf777 сказано: в Варшаві в поспольстві параші документи палять прямо як перед вторгненням до нас якщо ще й евакуюють, то полякам точно варто бути наготові Спойлер Прибалтійські країни та сама фігня. Посольства готують евакуйовувати. В Кенізберзі всі частини приведені в бойову готовність Повна. За таракана кажуть правда ,що збрирався 21 го йти на Захід України при підтримці авіації і ракет земля - земля кцп. Але перевзувається і думає. Бздить одним словом. В кцп в школах всім дітям сказали принести по банці сгущеного молока, рибну консерву, доширак. Для призиву на армію. ООН б’є тривогу по харчам. Годувати тим бюджетом ,що є і на наступний рік буде нічим . Україна 12 ,а по деяким даним ,15 відсотків виробник ВСЬОГО світового білого зерна. Прогнозується різке здорощення хлібу і муки . Кондитерки і тд. Афганістан ледве пережив цю зиму з нереальною дитячою смертністю від голоду. Африка також по всім гуманітарним програмам прогнозується знову голод. Десь типу ,щось так. Що чув , що знаю, що казали в темі люди. За вчора - сьогодні. Всім добраніч . 1 4
romanc Опубліковано 23 Березня, 2022 в 04:14 #1957 Опубліковано 23 Березня, 2022 в 04:14 5 часов назад, Bliksss сказал: Що за фігня відбувається з дозволом на продаж алкоголю? Кілька днів тому - ОВА дозволила продавати пиво/вино, Поліщук - не погодився і заборонив в Луцьку продажі, натомість, сього дні Погуляйко, видав наказ, яким дозволяє продаж будь-якого алкоголю, крім того, окремим пунктом наголосив, що навіть, якщо міська рада видасть заборонний наказ - дозволяє продавцям не враховувати, та продовжувати торгівлю. Це що за х*йня? Диверсія чи що? Чи засланий козачок? От кому воно потрібно коли війна, і білоруси під боком? Я розумію, хто хоче - знайде точку, вони і далі працюють, але, я спостерігаю щоранку і протягом цілого для - толпи малоліток на вході в SPAR на липинському полі,і це не наші, а приїзжі (мова не така, не так вдягнуті, не так поводяться) Ближче до вечора - "мамочки з папіками та дітками" на кожному кроці, всі з пивасом... діти на вигляд років мож 14 йдуть з електронними цигарками, поряд - дорослі - пох*й... А буде міцніше бухло - будуть конфлікти...100% будуть. Будут конфликты, полиция повезет в военкомат сразу.
case_l Опубліковано 23 Березня, 2022 в 04:22 #1958 Опубліковано 23 Березня, 2022 в 04:22 Замість ССО Лукашенко відправляє до кордону з Україною механізовані частини Самопроголошена влада Республіки Білорусь проводить ротацію військ на кордоні з Україною. 103 окрему мобільну бригаду Сил спеціальних операцій повертають у місце постійної дислокації у Вітебську. Нагадаємо, вчора, 21 березня 2022 року 38 десантно-штурмова бригада ССО повернулася в Брест. Натомість на кордон з Україною відправляються БТГр зі складу 6-ої (Гродно), 11-ої (Слонім), 19-ої (Заслоново) та 120-ої (Мінськ) окремих механізованих бригад. Військовим сказали, що вони їдуть на місяць, після чого їх замінять. В спільноті відзначають, що перед відправкою на кордон 16 березня підрозділів 120-ої бригади на зустріч з особовим складом приїжджав керівник адміністрації самопроголошеного президента – Ігор Сергієнко. За даними CNN Білорусь може бути втягнута у війну вже в найближчі дні. Медіа повідомляє, що кілька джерел в НАТО підтвердили їм рішення Лукашенка виступити на боці Росії у війні проти України.
paksivatova Опубліковано 23 Березня, 2022 в 05:01 #1959 Опубліковано 23 Березня, 2022 в 05:01 (змінено) 7 часов назад, Bliksss сказал: Що за фігня відбувається з дозволом на продаж алкоголю? Кілька днів тому - ОВА дозволила продавати пиво/вино, Поліщук - не погодився і заборонив в Луцьку продажі, натомість, сього дні Погуляйко, видав наказ, яким дозволяє продаж будь-якого алкоголю, крім того, окремим пунктом наголосив, що навіть, якщо міська рада видасть заборонний наказ - дозволяє продавцям не враховувати, та продовжувати торгівлю. Це що за х*йня? Диверсія чи що? Чи засланий козачок? От кому воно потрібно коли війна, і білоруси під боком? Я розумію, хто хоче - знайде точку, вони і далі працюють, але, я спостерігаю щоранку і протягом цілого для - толпи малоліток на вході в SPAR на липинському полі,і це не наші, а приїзжі (мова не така, не так вдягнуті, не так поводяться) Ближче до вечора - "мамочки з папіками та дітками" на кожному кроці, всі з пивасом... діти на вигляд років мож 14 йдуть з електронними цигарками, поряд - дорослі - пох*й... А буде міцніше бухло - будуть конфлікти...100% будуть. Моя думка,що це не Погуляйка особиста ініціатива,а зверху поступила команда - продавати алкоголь. Змінено 23 Березня, 2022 в 06:04 користувачем paksivatova
vampirich Опубліковано 23 Березня, 2022 в 06:12 #1960 Опубліковано 23 Березня, 2022 в 06:12 купа підприємств не працює, відповідно не платятяться податки. А алкоголь це акциз. Скоріш за все в бюджеті почало не вистачати грошей 7
Zheny@ Опубліковано 23 Березня, 2022 в 07:08 #1961 Опубліковано 23 Березня, 2022 в 07:08 44 хвилин тому, vampirich сказано: А алкоголь це акциз. Скоріш за все в бюджеті почало не вистачати грошей Так ото ж! У нас на районі закрився магазинчик на зупинці. Повністю. Закрився через те, що заборонили продаж алкоголю. В той самий день. Вивезли все, окрім стелажів. Ще один магазинчик, продуктовий, там зранку черга мужиків за ранковою "соточкою". Вони тих соточок за день, певно, сотню продавали! Ну і ще одне питання, податки треба з чогось платити, на хлібі ,молоці та туалетному папері стільки не заробиш! А ще ЗП працівникам і т.д. Магазини і так до 18 -19 -20 год максимум, тому ввечері уже алкоголь не продається точно. Після 23 - комендантська година. Та й до того патрулі. Хто хотів набухатися, їм "сухий закон" - не перешкода. Зовсім! Вони й так в магазині мало що купували, бо дорожче. 7
Arden Опубліковано 23 Березня, 2022 в 07:21 #1962 Опубліковано 23 Березня, 2022 в 07:21 10 минут назад, Zheny@ сказал: Хто хотів набухатися, їм "сухий закон" - не перешкода. Зовсім! Вони й так в магазині мало що купували, бо дорожче. згідний, а в селах тільки те і робили, що бухали на блокпостах. а нормальним людям інколи ввечері до вечері хочеться тих 25-50 грам мекнути, щоб і спалося краще і голову трішки розгрузити. а тих хто гульдебанить і робить свякі штукі - тих да, треба відловлювати і проводити виховну роботу.
Zheny@ Опубліковано 23 Березня, 2022 в 07:31 #1963 Опубліковано 23 Березня, 2022 в 07:31 1 хвилина тому, Arden сказано: згідний, а в селах тільки те і робили, що бухали на блокпостах. Війна почалася в четвер. Сухий закон ввели в понеділок. Блок пости як такі до неділі якось з горем навпіл організували. Тобто бухали вони там постійно і не залежно від того ввели його чи ні. Бо у кожного дома в селі є! Та й блокпости в селах, ну .. такоє. бачив я їх. Стоять дійсно напівп'яні хлопці, і включили режим товариша майора! Всі підозрілі! Кожному заглядають мало не в дупу. При тому, що з ними жодного міліціонера. І законність дій цих озброєних хлопців напідпитку - також викликає сумнів. От якби ще поліція проїхалася по тим постам і перевірила їхній стан на тверезість - і зброю забрала, а п'яних на 15 діб в кутузку, от тоді б там лишилися виключно добросовісні. А от в мене питання. Я щось цей момент упустив зовсім. Хай мені пояснить хтось. Законність існування тероборони. Що це за об'єднання? На яких підставах ці люди озброєні? Кому підпорядковуються?
sasha2008lk Опубліковано 23 Березня, 2022 в 07:43 #1964 Опубліковано 23 Березня, 2022 в 07:43 20 хвилин тому, Arden сказано: згідний, а в селах тільки те і робили, що бухали на блокпостах. а нормальним людям інколи ввечері до вечері хочеться тих 25-50 грам мекнути, щоб і спалося краще і голову трішки розгрузити. а тих хто гульдебанить і робить свякі штукі - тих да, треба відловлювати і проводити виховну роботу. А в селах горілку в магазинах купують? Та ну нах. Як в тому анекдоті: де продають сомогон? Церкву бачиш? Да. От там не продають, а так кругом 2 4
Віталій СК Опубліковано 23 Березня, 2022 в 07:47 #1965 Опубліковано 23 Березня, 2022 в 07:47 (змінено) 17 хвилин тому, Zheny@ сказано: Кожному заглядають мало не в дупу Є такі їбанати. В одному селі в молоковозі молоко штахетою бовтали - перевіряли чи зброю не везе. Я один раз тудою їхав, то мене водили навколо машини мало не з рушницею в спину і палець на спусковому гачку. Не знаю чи заряджена була. Зрозуміло, що "оборонці" були напідпитку. Змінено 23 Березня, 2022 в 07:48 користувачем Віталій СК 2
Bliksss Опубліковано 23 Березня, 2022 в 07:53 #1966 Опубліковано 23 Березня, 2022 в 07:53 1 година тому, vampirich сказано: А алкоголь це акциз. акциз - хіба не наперед платять? Коли виробники марки купують, тоді акциз і сплачується, а під час реалізації в магазиці вже звичайний податок, як і на інші товари. 1
case_l Опубліковано 23 Березня, 2022 в 07:53 #1967 Опубліковано 23 Березня, 2022 в 07:53 їм ще колорадки пов'язати і буде повна картина
deluxkangoo Опубліковано 23 Березня, 2022 в 07:54 #1968 Опубліковано 23 Березня, 2022 в 07:54 (змінено) 26 минут назад, Zheny@ сказал: Та й блокпости в селах, ну .. такоє. бачив я їх. Стоять дійсно напівп'яні хлопці, і включили режим товариша майора! Всі підозрілі! Кожному заглядають мало не в дупу. При тому, що з ними жодного міліціонера. І законність дій цих озброєних хлопців напідпитку - також викликає сумнів. От якби ще поліція проїхалася по тим постам і перевірила їхній стан на тверезість - і зброю забрала, а п'яних на 15 діб в кутузку, от тоді б там лишилися виключно добросовісні. Напівп*яних бачив на постах. Але не чіплялися ніразу. На Вишкові часто перевіряли документи, але тверезі і вічливі. Поліця вже перевіряла, рейд був. Бачив, здається за Сирниками 5 патрульно-постових екіпажів. Був вчора в Ковелі в нашому краї. Пиво і вино на вітринах стоїть, горілки не помітив, бо не затримувався. Ніяких черг і ажіотажу. Змінено 23 Березня, 2022 в 07:58 користувачем deluxkangoo
Bliksss Опубліковано 23 Березня, 2022 в 07:56 #1969 Опубліковано 23 Березня, 2022 в 07:56 24 хвилин тому, Zheny@ сказано: От якби ще поліція проїхалася по тим постам і перевірила їхній стан на тверезість - і зброю забрала, а п'яних на 15 діб в кутузку, от тоді б там лишилися виключно добросовісні. Знайомий з Києва казав - що поліцаї регулярно синяків забирають з блок-постів. 1
Oli Опубліковано 23 Березня, 2022 в 08:00 #1970 Опубліковано 23 Березня, 2022 в 08:00 28 хвилин тому, Zheny@ сказано: Кому підпорядковуються? В селах голові ОТГ.
Zheny@ Опубліковано 23 Березня, 2022 в 08:05 #1971 Опубліковано 23 Березня, 2022 в 08:05 4 хвилин тому, Bliksss сказано: акциз - хіба не наперед платять? Коли виробники марки купують, тоді акциз і сплачується, а під час реалізації в магазиці вже звичайний податок, як і на інші товари. Це цілий ланцюжок. Якщо завод виготовив умовно 1млн пляшок горілки. Він замовляє у держави 1 млн акцизних марок. І так сплачується акциз. Але тоді для виробника це збиток. Якщо просто стоять ті 1млн пляшок на складі. Бо ж податки ніхто не відмінив. ЗП з чогось треба платити і т.д. 7 хвилин тому, deluxkangoo сказано: Напівп*яних бачив на постах. Але не чіплялися ніразу. На Вишкові часто перевіряли документи, але тверезі і вічливі. Поліця вже перевіряла, рейд був. Бачив, здається за Сирниками 5 патрульно-постових екіпажів. Я був трошки далі від міст. В деякі села дороги поперекривали поваленими деревами! Як, питається, туди хліб завезти? ЧИ швидка має доїхати? Це звичайнісінькі сільські дядьки, яким дали трошки влади - а вони стали бикувати. Для багатьох - стояти на блокпості, шанс піти від жінки, щоб не пиляла. Бо можна пийнути. А на ранок там просто покотом сплять десь в землянках. Або взагалі немає нікого. Таких сіл, нажаль, дуже багато. І таки да, поліція таких "блокпсотів" трошки вже розігнала. 4
Zheny@ Опубліковано 23 Березня, 2022 в 08:08 #1972 Опубліковано 23 Березня, 2022 в 08:08 5 хвилин тому, Oli сказано: В селах голові ОТГ. ок. А зброя? Хто їм її видав? Хто дав дозвіл нею "розмахувати" ? Я можливо, скажу неприємну, чи непопулярну річ, але в мене стійке відчуття, що якась частина Тероборони, прямо як в 2014 Правий Сектор. Спочатку йшли всі ідейні, а потім всі кому не лінь, і навіть відсидівших брали. І багато були зі зброєю на руках. Там багато всякого гівна робилося. І віджими, і рекет і що тільки... Аби тут так не сталося!
Віталій СК Опубліковано 23 Березня, 2022 в 08:12 #1973 Опубліковано 23 Березня, 2022 в 08:12 3 хвилин тому, Zheny@ сказано: В деякі села дороги поперекривали поваленими деревами! Як, питається, туди хліб завезти? ЧИ швидка має доїхати? Я навіть здогадуюсь де це є. Кілометрів 35 від Луцька на Маневичі? Там ще інша дорога для заїзду є. Випадок з молоковозом був недалеко звідти.
Zheny@ Опубліковано 23 Березня, 2022 в 08:13 #1974 Опубліковано 23 Березня, 2022 в 08:13 Щойно, Віталій СК сказано: Я навіть здогадуюсь де це є. Кілометрів 35 від Луцька на Маневичі? Там ще інша дорога для заїзду є. Випадок з молоковозом був недалеко звідти. Ні. В протилежному напрямку Тобто місцеві Рембо вирішили собі зробити по-своєму
Віталій СК Опубліковано 23 Березня, 2022 в 08:17 #1975 Опубліковано 23 Березня, 2022 в 08:17 1 хвилина тому, Zheny@ сказано: Ні. В протилежному напрямку Тобто місцеві Рембо вирішили собі зробити по-своєму Значить такий випадок не один. Місцева влада в більшості сіл жодним чином не організовує ніяку оборону, а жителі самоорганізувалися та відчули владу і почала всяка херня творитись.
Рекомендовані повідомлення