Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
3 хвилин тому, paksivatova сказано:

Наші кричать-не пишіть,не пишіть

а вони вже й так все знають,без нас

є кому доложити

https://t.me/Radioskaner/2801

Ніфіга вони не знають, бо горить не там.

• +1 3
  • Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано
2 минуты назад, Віталій СК сказал:

Ніфіга вони не знають, бо горить не там.

То дуже добре

Але;певно,і це іх ціль

бо саме цей канал перший сповістив про закриття нашого неба 24.02,коли ми ще мирно спали

Опубліковано

але якось дивно в нас сирени працюють, вони були десь на годину раніше, потім або не було або дуже коротка, ну і бахнуло, що в мене аж будинок сколихнувся 

Опубліковано

В Дніпрі по мирним попали взагалі:

Спойлер

11 березня близько 06:10 у Новокодатському районі м. Дніпро сталося три авіаудари по місту, а саме: потрапляння поблизу дитячого садку і багатоквартирного житлового будинку та влучання двоповерхову взуттєву фабрику з послідуючим горінням.

• +1 1
Опубліковано

Цікаво, що здається, ракети летіли з півдня. Принаймні, я вискочив на балкон, сильний звук був над будинком і ніби я побачив ракети. Звісно, це може бути спросоння, але все ж таки.

Опубліковано
Щойно, Black Overlord сказано:

Цікаво, що здається, ракети летіли з півдня. Принаймні, я вискочив на балкон, сильний звук був над будинком і ніби я побачив ракети. Звісно, це може бути спросоння, але все ж таки.

навряд, як завжди з білорусі, або зі сходу 

Опубліковано (змінено)
3 хвилин тому, Black Overlord сказано:

Цікаво, що здається, ракети летіли з півдня.

нічого дивного... могли і з моря...

Змінено користувачем Bliksss
Опубліковано
2 хвилин тому, Black Overlord сказано:

хз може ппо обходили 

Опубліковано
Только что, case_l сказал:

хз може ппо обходили 

Дивлячись на те, що ракети летять куди попало, я сумніваюся, що вони такі "розумні".

Опубліковано (змінено)

ракети летять куди попало

x55 ракети не летять куди попало, їх точність з такої відстані 50 м +-

Змінено користувачем charlie
Опубліковано
2 минуты назад, charlie сказал:

навряд, як завжди з білорусі, або зі сходу 

Просто я живу на півдні від місця авіаудару, як був удар 24-го, почув тільки вибухи. А зараз точно чув сильний звук ракет, я від того і проснувся. Та й не тільки я.

Опубліковано
6 хвилин тому, Black Overlord сказано:

24-го теж летіли з півдня чи південного сходу. Знайомий бачив на Наливайка власними очима. Принаймні одна штука.

• +1 1
Опубліковано

Дивлячись на те, що ракети летять куди попало, я сумніваюся, що вони такі "розумні".

Вони ж російські

Опубліковано
1 минуту назад, charlie сказал:

x55 ракети не летять куди попало, їх точність з такої відстані 50 м

Ну дивися, в Дніпрі зараз взагалі попали по житловому будинку та взуттєвій фабриці. Перед цим були на Житомирщині попадання куди-попало.

• +1 1
Опубліковано (змінено)
4 хвилин тому, Black Overlord сказано:

Ну дивися, в Дніпрі зараз взагалі попали по житловому будинку та взуттєвій фабриці

можливо в кінці польоту не оминула перешкоду (або не ті координати), але вони досить точні і дуже дорогі

Змінено користувачем charlie
Опубліковано

Крилаті ракети не обовязково летять по прямій, вони можуть маневрувати шоб обійти ппо. Ну і мінімум одну ракету таки здається збили, як проснувся бачив повітряний вибух. Можливо через це і були більш сильні вибухи чим раніш

• +1 1
Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...