Перейти до змісту

Де знайти вилку на таку розетку?

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Та там універсальне гніздо з заземленням. Люба вилка повинна влізти. Чи треба вилку з третім піном?

• +1 4
Опубліковано (змінено)

Не треба заземлення. Просто щоб влізло, і плотно сиділо.

Змінено користувачем Harddriver
Опубліковано

Тоді не думаю що потрібно хвилюватись. Це гніздо під круглі піни і під вилку з плоскими. 

• +1 1
Опубліковано (змінено)
1 година тому, Harddriver сказано:

Перехідника не хочу, там будуть великі струми.

трохи не по темі, це ж напевно не в машину... який акум будеш брати? :0011:

чи це просто як приклад?

Змінено користувачем Bliksss
Опубліковано
Только что, Bliksss сказал:

трохи не по темі, це ж напевно не в машину... який акум будеш брати? :0011:

чи це просто як приклад?

100 а/ч кислотний.

• +1 1
Опубліковано
7 часов назад, Harddriver сказал:

15195462_preobrazovatel-napryazheniya-in

Фото просто розетки или такой инвертор?

600Вт в пике при 240В это не много.

А заряжать чем будешь?

У меня 2500ВА на 24 В и 1200ВА на 12В. С правильной синусоидой.  УПСы с внешними батареями.

Опубліковано (змінено)

В мене все простіше. Готуюся до віялових, яких може і не бути. Але, навіть так, то хай валяїться :)

P.S.

spacer.png

Китайскі вати правда треба ділити на 2/3

Зарядка - 100 а/ч кислотник. Правда там залишилося ампергодин  десь 80-90. Споживання - три циркуляційні  насоси на 40 вт. плюс насос нечистот, ват на 400, імпульсами. На дві години має хватити, як показує досвід з 90-х.

Опубліковано
24 минуты назад, Harddriver сказал:

В мене все простіше. Готуюся до віялових, яких може і не бути. Але, навіть так, то хай валяїться :)

P.S.

spacer.png

Зарядка - 100 а/ч кислотник. Правда там залишилося ампергодин  десь 80-90. Споживання - три циркуляційні  насоси на 40 вт. плюс насос нечистот, ват на 400, імпульсами. На дві години має хватити, як показує досвід з 90-х.

Найкраща підготовка до віялових - не дивитися ахметовський канал Україна

• +1 2
Опубліковано (змінено)
1 час назад, Harddriver сказал:

P.S.

spacer.png

Холодильник? Свет?

Лучше упс взять.

Из недорогих такой юзаю. 

https://www.moyo.ua/ibp_fsp_axpert_ms_1200va_w_o_batteries/392912.html

Будет поддерживать батарею заряженой и можно как стабилизатор использовать постоянно.

400Вт насос на старте возьмет мин 600Вт.

У меня одна кофемолка 500Вт,  можно сказать импульсами работает и насос 150Вт, при работе напоса пускаешь кофемолку и 1500Ва упс показывал максимальную занрузку, но не отрубался.

Ukc- это преобазователь с 12 в 240В. Он без зарядного устройства. А аккум нужно заряжать и подзаряжать.

Если нужно супердешевый вариант, можно компьютерный упс бу без батарей купить с правильным синусом. Но там от 1000ВА идут на 24В.

Змінено користувачем romanc
Опубліковано
Цитата

Холодильник? Свет?

Лучше упс взять.

Ні. Насоси. Асинхронні двигуни. Ці тільки синусоїду сприймають. Робив експеримент -  заживив від звичайного UPS-а APC-500 (до речі, прекрасно сприймає автоакуми) асинхронний вентилятор - грівся і гудів на 60  відсотків потужності. Довелось від затії відмовитись - як серед зими насоси погорять, мало не покажеться.

Опубліковано (змінено)
36 минут назад, Harddriver сказал:

Ні. Насоси. Асинхронні двигуни. Ці тільки синусоїду сприймають. Робив експеримент -  заживив від звичайного UPS-а APC-500 (до речі, прекрасно сприймає автоакуми) асинхронний вентилятор - грівся і гудів на 60  відсотків потужності. Довелось від затії відмовитись - як серед зими насоси погорять, мало не покажеться.

Упсы разные бывают, есть с правильной синусоидой, я юзал апс 1500 плоские серверные и eaton 5115, 1000ва брал по 400грн. С апс гемор со сбросом счетчика, уже и кабель спаял. У меня тоже асинхронники.

Змінено користувачем romanc
  • +1 1
Опубліковано (змінено)

Дорого вони в зборі, навіть чистий неприкритий китай, (який не годиться для комп. техніки) . Хотілось би готове рішення в одному корпусі, але навіть найдешевший упс з синусоїдою від акума вартує від 3000  грн. Довелось купувати все по частинам, дешевше, і універсальніше, тепер любий рагульський замок щоб не заїхати в ліс відрізатиметься болгаркою (шутка :) )

• +1 1
Опубліковано
10 часов назад, Harddriver сказал:

Дорого вони в зборі, навіть чистий неприкритий китай, (який не годиться для комп. техніки) . Хотілось би готове рішення в одному корпусі, але навіть найдешевший упс з синусоїдою від акума вартує від 3000  грн. Довелось купувати все по частинам, дешевше, і універсальніше, тепер любий рагульський замок щоб не заїхати в ліс відрізатиметься болгаркою (шутка :) )

За год добавили четверть в цене, я 2000Ва брал за 4200, уже старт от 5500.

Добавить еще аккум тяговый 100ач 12В от 4000грн.но для резерва и автомобильный пойдет.

На 800Вт. Я присылал ссыль, меньший этой же серии уже с модифицированой.

Опубліковано
В 21.12.2021 в 14:22, Harddriver сказал:

15195462_preobrazovatel-napryazheniya-in

Десь було пару шт. Якщо ще актуально пошукаю та при наявності кину в авто а там якось пересічемось. Безвозмєздно. 066 366 88 04 бажано вайбер

Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...