Перейти до змісту

З наступного року у Луцьку запускають виробництво електробусів Granton

Harddriver

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
5 хвилин тому, Zheny@ сказано:

А Бізнес наповнює казну.

Нашу чи їхню? В Україні - не тільки луцький завод може випускати тролейбуси... до того ж, закупівля йде за державні кошти, якби за приватні - хай собі що хочуть купують. До речі, часткою деталей російського виробництва в білоруських тролейбусах - не цікавився? ;)

Опубліковано
1 минуту назад, Zheny@ сказал:

Київ, Ужгород Вінниця, Запоріжжя.

Йдуть тендери. 

Ну між "ідуть тендери" і "успішно продаються" є таки трохи різниця.

Опубліковано
3 хвилин тому, volks сказано:

Ну між "ідуть тендери" і "успішно продаються" є таки трохи різниця.

Тролейбуси успішно продаються.  А Електробуси будуть збирати і електровантажівки.

Ти читаєш те, що хочеш бачити, але не те, що написано.

6 хвилин тому, Bliksss сказано:

До речі, часткою деталей російського виробництва в білоруських тролейбусах - не цікавився? 

Левова не російська!  І не Китайська.  Бо ЄС не хоче Китаю. А там ринок великий.

Опубліковано
3 минуты назад, Bliksss сказал:

В Україні - не тільки луцький завод може випускати тролейбуси...

Є три заводи(Богдан, Електрон, Еталон), які виготовляють тролейбуси. А є, які дозбирують білоруські кузова ріного ступеня готовності - БКМ-Україна, Южмаш, ПТС.

Опубліковано
1 минуту назад, Zheny@ сказал:

Тролейбуси успішно продаються. 

Панятно, що продаються. Це не новина. Мова була про електробуси.

2 минуты назад, Zheny@ сказал:

Ти читаєш те, що хочеш бачити, але не те, що написано.

Я читаю те, що написано, а не те, що хочу. Тому і написав, що ти накидав все накупу.

Опубліковано
10 хвилин тому, Zheny@ сказано:

Левова не російська! 

Але ж вона там є, а згадай скільки гівна вилили на луцький завод за російські комплектуючі?

10 хвилин тому, Zheny@ сказано:

Левова не російська!  І не Китайська.  Бо ЄС не хоче Китаю. А там ринок великий.

Жень, ти тільки пишеш? До чого тут ЄС? Чи ти хочеш сказати що білоруські тролейбуси, які зібрані в Україні - будуть експортовані до ЄС?

Опубліковано
39 хвилин тому, Bliksss сказано:

Але ж вона там є, а згадай скільки гівна вилили на луцький завод за російські комплектуючі?

Жень, ти тільки пишеш? До чого тут ЄС? Чи ти хочеш сказати що білоруські тролейбуси, які зібрані в Україні - будуть експортовані до ЄС?

Ні. бІлоруські, які зібрані в Білорусі.  багато замовлень.

Стосовно російських запчастин, то тут питання неоднозначне.  Я б сказав .  Політика.

Опубліковано
13 хвилин тому, Zheny@ сказано:

Стосовно російських запчастин, то тут питання неоднозначне.  Я б сказав .  Політика.

це таке ж саме питання як і газ, який ми "типу не купуємо"...

купуючи білоруські тролейбуси в яких є запчастини російського виробництва - ми так само спонсоруємо ворога, хіба не так?

так само як білоруську сорярку та бензини, чи мож білоруси вже стали членом ОПЕК?

Опубліковано
4 хвилин тому, Bliksss сказано:

це таке ж саме питання як і газ, який ми "типу не купуємо"...

купуючи білоруські тролейбуси в яких є запчастини російського виробництва - ми так само спонсоруємо ворога, хіба не так?

так само як білоруську сорярку та бензин

Гроші не пахнуть. Всім срати.

Я, особисто, стараюся не купувати російських товарів. Але проблема  в тому, що ніхто й уяви не має, звідки дійсно походить той чи інший товар.

Ну покричали, що в Пєті там на "Богдані" російські запчастини юзають. І що? перестали купувати? Ні. Вони в тендері покажуть найнижчу ціну. І змушені будуть купувати той тралік, бо такі умови тендеру!

Опубліковано
57 минут назад, MACCEN сказал:

якби то не було це робочі місця нові, та робота, може хтось не поїде за кордон та не розпадеться якась сім'я :)

За 10к нехай самі працюють. Краще вже за кордон. Сім'ю можна взяти з собою.

Мені тут так собі. Хочу в першу чергу щоб діти росли в нормальній країні, отримали нормальну освіту і мали значно більше можливостей чим тут.

Опубліковано
1 час назад, Zheny@ сказал:

Ну покричали, що в Пєті там на "Богдані" російські запчастини юзають. І що?

І Богдан їх замінив.

Опубліковано
1 година тому, MACCEN сказано:

не поїде за кордон та не розпадеться якась сім'я

де логіка? якщо мова про те, що хтось піде "наліво", то не треба їхати, було б бажання... чи ти про що?

Опубліковано
16 минут назад, HWman сказал:

Давно пора перевести громадський транспорт на електротягу, ми ж цим дихаємо

Можна подумати що лише один громадський транспорт засирає повітря. Там і 1% не набереться.

Опубліковано
1 минуту назад, weldermaster сказал:

Можна подумати що лише один громадський транспорт засирає повітря. Там і 1% не набереться.

Перший крок ;)

Опубліковано
9 часов назад, Bliksss сказал:

де логіка? якщо мова про те, що хтось піде "наліво", то не треба їхати, було б бажання... чи ти про що?

хочеш сказати що пів року рік не бачити сім'ю та дітей як ростуть - це типу ОК?

Опубліковано
5 хвилин тому, MACCEN сказано:

хочеш сказати що пів року рік не бачити сім'ю та дітей як ростуть - це типу ОК?

тобто, від цього сім'я має розпастись? від того що батько/мати поїхали на заробітки щоб забезпечити сім'ю?

Зараз є телефони/вайбери/скайпи - не проблема спілкуватись чи бачити по відео щодня,

з цієї причини - сім'ї не розпадаються.

Опубліковано
5 минут назад, Bliksss сказал:

тобто, від цього сім'я має розпастись? від того що батько/мати поїхали на заробітки щоб забезпечити сім'ю?

Зараз є телефони/вайбери/скайпи - не проблема спілкуватись чи бачити по відео щодня,

з цієї причини - сім'ї не розпадаються.

з яких тоді причин розпадаються?

типу мало грошей чи мало сексу?

Опубліковано
14 хвилин тому, MACCEN сказано:

типу мало грошей чи мало сексу?

частіше за все що за час відсутності - хтось з пари собі знаходить іншого/іншу, але це і без того може статись, не потрібно далеко їхати. Тобто, чоловік/жінка здатні на зраду, а поїздка на заробітки тільки підштовхнула, але не є причиною зради.

Опубліковано

Як показує практика - розпад сім'ї дуже імовірний. Риба шукає де глибше - людина - де краще. І М і Жо це стосується.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...