halmer Опубліковано 9 Квітня, 2021 в 17:30 Поділитися #101 Опубліковано 9 Квітня, 2021 в 17:30 (змінено) 30 хвилин тому, AppMark сказано: Яка різниця? Я не тільки айфони продаю, як почали юзати андроїд з 2008 переключитись не можете? Чи нема сенсу платити за бренд? Тільки не треба зараз виписувати мені параметри андроїда що він потужніший і так далі, в кожного своя думка я свою висловив. Краще нам розкажи за переваги іоса над андроідом. Змінено 9 Квітня, 2021 в 17:31 користувачем halmer Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yu2007 Опубліковано 9 Квітня, 2021 в 17:32 Поділитися #102 Опубліковано 9 Квітня, 2021 в 17:32 Just now, halmer said: Краще нам роскажи за переваги іоса на андроідом. Айосом користуються переважно успішні і заможні люди, андроїдом - переважно голодранці! 3 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Ромко Опубліковано 9 Квітня, 2021 в 17:41 Поділитися #103 Опубліковано 9 Квітня, 2021 в 17:41 Працюю і з android-ом, і з iOS-ом, робимо той самий продукт для обох. І я можу точно сказати, що ідеальність останнього - міф. Глюків з самим айфонами і загалом "особливостей" чи проблем з продукцією Apple аж ніяк не менше, ніж з андроідом. Я б навіть сказав більше, разів в два. Щоправда це порівняно з тими ж самсунгами S серій. Інших в роботі нема. Ну хоча не виключаю ще ймовірність проблем сумісності, або специфічних API. Та тим не менше, продукція Apple в нас як мінімум не викликає ентузіазму. 1 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
halmer Опубліковано 9 Квітня, 2021 в 17:49 Поділитися #104 Опубліковано 9 Квітня, 2021 в 17:49 15 хвилин тому, yu2007 сказано: Айосом користуються переважно успішні і заможні люди, андроїдом - переважно голодранці! Цікаво, якшо я куплю іпхон, я стану успєшним і бохатим? 1 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
volks Опубліковано 9 Квітня, 2021 в 17:54 Поділитися #105 Опубліковано 9 Квітня, 2021 в 17:54 4 минуты назад, halmer сказал: Цікаво, якшо я куплю іпхон, я стану успєшним і бохатим? Хз. Але точно станеш біднішим на 1000-2000 уєв. 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yu2007 Опубліковано 9 Квітня, 2021 в 17:57 Поділитися #106 Опубліковано 9 Квітня, 2021 в 17:57 9 minutes ago, Ромко said: Працюю і з android-ом, і з iOS-ом, робимо той самий продукт для обох. І я можу точно сказати, що ідеальність останнього - міф. Глюків з самим айфонами і загалом "особливостей" чи проблем з продукцією Apple аж ніяк не менше, ніж з андроідом. Я б навіть сказав більше, разів в два. Щоправда це порівняно з тими ж самсунгами S серій. Інших в роботі нема. Ну хоча не виключаю ще ймовірність проблем сумісності, або специфічних API. Та тим не менше, продукція Apple в нас як мінімум не викликає ентузіазму. Ох вже ці гіки-красноглазіки)) Мівіною їх не корми, лише дай покулупатися в загружчику андроїда. Порівнювати айфон з андроїдом в плані глючності, це те саме, що порівнювати АК47 з М16 часів в’єтнамської війни)) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yu2007 Опубліковано 9 Квітня, 2021 в 18:02 Поділитися #107 Опубліковано 9 Квітня, 2021 в 18:02 10 minutes ago, halmer said: Цікаво, якшо я куплю іпхон, я стану успєшним і бохатим? Якщо це буде iPhone 12 Pro Max на один терабайт - безперечно, це прямий доказ успішності людини у житті!! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Nokian Опубліковано 9 Квітня, 2021 в 18:05 Поділитися #108 Опубліковано 9 Квітня, 2021 в 18:05 Примітивний і спрощений погляд. Залежно ЯКИМ айфоном. Знаю дуже багато роботяг ,котрі совають ще 4 серію айфона і задоволені ними повністю. айфони надійні та дешеві в ремонті. До них все і завжди є і у величезному діапазоні. Наприклад захисне скло від 50 грн до 1500 грн. Палітра кольорів чохлів вже більше 60. Не хочеш платити 25 тисяч за 12й,знаходиш гарний БВ xs за 10 і маєш те саме. Айфон легше обирати з різних Айфонів ,просто декілька різних поколінь та моделей,тобто вибір з 10 кандидатів. У стані андроїда фрагментація ще й досі величезна і обирати приблизно однакові можна з 100 кандидатів. В кожного бренда своя оболонка андроїда,до кожного треба звикати. При такому розкладі шанси не вгадати значно вищі. Як казав класик ,,Краще менше ,та краще,, 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yu2007 Опубліковано 9 Квітня, 2021 в 18:13 Поділитися #109 Опубліковано 9 Квітня, 2021 в 18:13 2 minutes ago, Cherman said: З баша: Айфон покупают те, у кого маленький член, но нет денег на джип. Щось не сходиться. У ТС взаалі першого нема, а на друге гроші є. Це раз. А якими телефонами переважно користуються менеджери вищої керівної ланки? Невже у всіх них проблема з розміром дітородного органа? Це два)) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Ромко Опубліковано 9 Квітня, 2021 в 18:13 Поділитися #110 Опубліковано 9 Квітня, 2021 в 18:13 (змінено) 17 хвилин тому, yu2007 сказано: Ох вже ці гіки-красноглазіки)) Мівіною їх не корми, лише дай покулупатися в загружчику андроїда. Порівнювати айфон з андроїдом в плані глючності, це те саме, що порівнювати АК47 з М16 часів в’єтнамської війни)) Я не зовсім зрозумів порівняння про AK47 та М16, на чию воно користь, можна якось перефразувати? Бо я якось не згоден. І мова не про "загружчик", а про банальні речі. Як наприклад блутус, який юзеру показує що все добре, а насправді кидає ні з того ні з сього івенти про успішне підключення. Коли воно вже давно є, працює і не переривалось. Принаймні айфон про це не "казав". Або власне середовище на маку, яке створює файли, які його ж заганяють в ступор, аж до unknown error. І доводиться йому допомагати сторонніми програмами. Або айпад, який я підключаю до мака і отримую нескінченний "стробоскоп" з запитів чи довіряти даному пристрою. Або мак, який після перезавантаження хвилин 30 не міг запуститись. Можна ще писати, але ну його. Змінено 9 Квітня, 2021 в 18:15 користувачем Ромко 2 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
halmer Опубліковано 9 Квітня, 2021 в 18:19 Поділитися #111 Опубліковано 9 Квітня, 2021 в 18:19 29 хвилин тому, halmer сказано: Цікаво, якшо я куплю іпхон, я стану успєшним і бохатим? Мля... Я думав він приносить бабкі, успєшность і удачу як амулєт, а тут вокак.... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 9 Квітня, 2021 в 18:19 Поділитися #112 Опубліковано 9 Квітня, 2021 в 18:19 1 година тому, yu2007 сказано: Нам, елітним користувачам техніки Епл, варто з розумінням ставитися до того, що поряд з нами живуть не надто заможні власники хуявеїв!)) Без одної нирки. 28 хвилин тому, yu2007 сказано: Якщо це буде iPhone 12 Pro Max на один терабайт - безперечно, це прямий доказ успішності людини у житті!! Ні, чи саме наявність зробить його ще багатшим? Може в нього нирка відросте нова ? 2 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 9 Квітня, 2021 в 18:23 Поділитися #113 Опубліковано 9 Квітня, 2021 в 18:23 5 хвилин тому, Cherman сказано: В мене знайомий працює в українському представництві Самсунга, то каже, що в них топ-манагери не мають Айфонів. Як несподівано. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yu2007 Опубліковано 9 Квітня, 2021 в 18:25 Поділитися #114 Опубліковано 9 Квітня, 2021 в 18:25 2 minutes ago, Zheny@ said: Без одної нирки. Якби в людино було не дві нирки, а штук п’ять-десять, ксяомі давно б збанкрутувало, а самсунг заробляв би виключно на амоледах для айфонів, а не на своїх нікому не потрібних галактиках)) 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yu2007 Опубліковано 9 Квітня, 2021 в 18:29 Поділитися #115 Опубліковано 9 Квітня, 2021 в 18:29 9 minutes ago, Cherman said: В мене знайомий працює в українському представництві Самсунга, то каже, що в них топ-манагери не мають Айфонів. І ще вони не носять короткі шорти і джинси в обтяжку, щоб не викликати в інших комплекс неповноцінності)) 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yu2007 Опубліковано 9 Квітня, 2021 в 18:34 Поділитися #116 Опубліковано 9 Квітня, 2021 в 18:34 4 minutes ago, Cherman said: Ну чо, я в Луцьку, як заходив в якесь Ябко, то бачив у продавця в руках Сяомі. Правильно чоловік вище пише. Спочатку заходиш облизатися, потім береш в безвідсоткову розстрочку з кінською переплатою, потім вивішуєш на балконі веселковий прапор і починаєш щотижня голити ноги... 3 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 9 Квітня, 2021 в 18:37 Поділитися #117 Опубліковано 9 Квітня, 2021 в 18:37 10 хвилин тому, Cherman сказано: Ну чо, я в Луцьку, як заходив в якесь Ябко, то бачив у продавця в руках Сяомі. Наркоторговці не вживають наркотиків 3 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 9 Квітня, 2021 в 18:38 Поділитися #118 Опубліковано 9 Квітня, 2021 в 18:38 2 хвилин тому, yu2007 сказано: Правильно чоловік вище пише. Спочатку заходиш облизатися, потім береш в безвідсоткову розстрочку з кінською переплатою, потім вивішуєш на балконі веселковий прапор і починаєш щотижня голити ноги... Ти в ударі сьогодні. Ти замість @Шльоми Галоперидол прийняв? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
halmer Опубліковано 9 Квітня, 2021 в 18:44 Поділитися #119 Опубліковано 9 Квітня, 2021 в 18:44 15 хвилин тому, AppMark сказано: я написав вище що я не буду порівнювати (обсирати) той чи інший продукт, я не вам рекомендую його купувати, а людині яка вагається, чи можна навіть сказати не вагається, а шукає альтернативу (назва теми) для себе. Якщо цікавлять переваги зайдіть на ютуб і подивіться порівняння на любі моделі як і іос так і андрюху. Та я і не кажу обсирати, просто написати чим краще на вашу думку. Але я поняв, луДше і всьо. Тут аргументів не треба. 2 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 9 Квітня, 2021 в 18:44 Поділитися #120 Опубліковано 9 Квітня, 2021 в 18:44 4 хвилин тому, AppMark сказано: чому? може просто новий продавець був, якраз кредит офромляв Обов'язкова умова при прийомі на роботу - наявність айфона. Мабуть уже всі нирки використав. 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yu2007 Опубліковано 9 Квітня, 2021 в 18:44 Поділитися #121 Опубліковано 9 Квітня, 2021 в 18:44 4 minutes ago, Zheny@ said: Ти в ударі сьогодні. Ти замість @Шльоми Галоперидол прийняв? Надаю перевагу нетрадиційній медицині і вживаю виключно натуральні продукти бродіння! 2 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 9 Квітня, 2021 в 18:46 Поділитися #122 Опубліковано 9 Квітня, 2021 в 18:46 1 хвилина тому, halmer сказано: Та я і не кажу обсирати, просто написати чим краще на вашу думку. Але я поняв, луДше і всьо. Тут аргументів не треба. За таке бабло він просто зобов'язаний бути вилизаний! Хоча секті_надкушеного_яблука пофіг. Це вже хвороба. 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
MANJAK11 Опубліковано 9 Квітня, 2021 в 18:48 Поділитися #123 Опубліковано 9 Квітня, 2021 в 18:48 Цікаво, в айфоні до цих пір не можна на компі просто відкрити як папку, перетягнути в потрібне місце з компа папку з музикою й потім її слухати ? Ну і з іншими файлами. Бо я нє в кугсе 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 9 Квітня, 2021 в 18:48 Поділитися #124 Опубліковано 9 Квітня, 2021 в 18:48 Присвячується всім фанатам iphone! 1 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Gendruk Опубліковано 9 Квітня, 2021 в 18:50 Поділитися #125 Опубліковано 9 Квітня, 2021 в 18:50 9 годин тому, Cherman сказано: Ну, не знаю, в мене старенький 3-й Піксель, основна камера з одним "оком", але Сяомі, які мають цілу купу об'єктивів, всерівно програють в якості фото та відео. Самий головний мінус телефона - це паршивенька автономність, павербанк повинен бути завжди під рукою. В мене 3xl день хватає завжди і швидка зарядка виручає 1 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!
Реєстрація нового користувачаУвійти
Вже є акаунт? Увійти до системи.
Увійти