nickel Опубліковано 8 Грудня, 2020 в 12:34 Поділитися #1 Опубліковано 8 Грудня, 2020 в 12:34 Продам новозбудований цегляний 4-кімнатний будинок з гаражем в с. Боратин, площею 150 м2. Електрика, вода, септик, є можливість підключити газ, все підготовлено для чистових робіт. Стіни і дах утеплені, встановлено енергоощадні вікна. Поруч асфальтована дорога, зупинка транспорту, аптека, магазини, школа, садок, пошта, медпункт, спортивні та дитячі майданчики. Площа ділянки не повних 12 соток. Кадастровий номер ділянки - 0722880700:01:001:7690. До переїзду - 1,5 км, до центру Луцька - 8 км, стільки ж до Епіцентра. P943+R8 Боратин, Волинська область Ціна 67 000, торг біля будинку На запитання відповім тут чи в приваті або Сергій за телефоном 066 133-81-21. Спойлер Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Гість Selbeor Опубліковано 8 Грудня, 2020 в 17:29 Поділитися #2 Опубліковано 8 Грудня, 2020 в 17:29 за що тут 67 штук? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
nickel Опубліковано 8 Грудня, 2020 в 17:42 Автор Поділитися #3 Опубліковано 8 Грудня, 2020 в 17:42 13 минут назад, Selbeor сказал: за що тут 67 штук? А скільки він мав би коштувати, на твою думку? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Bliksss Опубліковано 8 Грудня, 2020 в 19:27 Поділитися #4 Опубліковано 8 Грудня, 2020 в 19:27 1 година тому, nickel сказано: А скільки він мав би коштувати, на твою думку? Можна приєднаюсь до обговорення? Сам шукаю щось схоже, "хотєлка" трохи інша - 2 пов. і гараж більший, за такі гроші - є "вагон" варіантів до 55К Наприклад - ось навіть просто в інтернеті, з торгом. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
nickel Опубліковано 8 Грудня, 2020 в 19:38 Автор Поділитися #5 Опубліковано 8 Грудня, 2020 в 19:38 7 минут назад, Bliksss сказал: Можна приєднаюсь до обговорення? Сам шукаю щось схоже, "хотєлка" трохи інша - 2 пов. і гараж більший, за такі гроші - є "вагон" варіантів до 55К Ціна виважена і не перевищує цін конкурентів в Боратині. Все пізнається в порівнянні. Думаю, що навіть зможу пояснити чому якийсь конкретний будинок дешевший за наш варіант. Починаючи будівництво, ми знали в яку цінову категорію націлилися і це не "дешеве житло". В Боратині можна і за 30+ знайти. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Bliksss Опубліковано 8 Грудня, 2020 в 19:47 Поділитися #6 Опубліковано 8 Грудня, 2020 в 19:47 2 хвилин тому, nickel сказано: В Боратині можна і за 30+ знайти. там можна і за 100+ знайти, яке реально 70-80, але записано на двох людей і один з них ціну 100+ вважає норм., інший 70 каже... знайомі - ділять спадок, розташування - просто супер. Твій варіант - цікавий, але, шукаю щось чуть більше, 12 соток - це нормально, хочеться гараж на 2 авто, камін, 2 поверхи...щоб було де гостьовий будинок побудувати... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
nickel Опубліковано 8 Грудня, 2020 в 20:06 Автор Поділитися #7 Опубліковано 8 Грудня, 2020 в 20:06 Так як ділянку придбали 12 соток, то будували одноповерховий будинок, тому що вони комфортніші. Двоповерхові будують на малих ділянках або не подумавши. Як сказав мій знайомий: якщо у тебе один гараж, то в тебе немає гаража взагалі, бо у нього в гаражі є все але місця на авто вже не вистачає, тому авто стоїть під гаражем. Зараз популярно робити навіси для авто, а гараж для роверів, батутів, мангалів, газонокосарок. Місце під камін у вітальні в нас передбачено. Бери, тобі як бордівцю зроблю гарну ціну, але назву біля будинку. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
nickel Опубліковано 8 Грудня, 2020 в 20:09 Автор Поділитися #8 Опубліковано 8 Грудня, 2020 в 20:09 Думаю і гостьовий будиночок влізе, якщо без фанатизму. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
nickel Опубліковано 8 Грудня, 2020 в 20:29 Автор Поділитися #9 Опубліковано 8 Грудня, 2020 в 20:29 Повертаючись до ціни. В знайомого, який побудував з десяток таких будинків на продаж і заробив репутацію, тепер будинки не купують, а замовляють і платять наперед, тобто він свої кошти навіть не вкладає. То він розказував, що може на будинку зекономити 8 тисяч і власник навіть не помітить. От і ми хочемо заробити репутацію, тому не ділили ділянку на двоє, не будували американку на 6 сотих, не робили панорамних вікон за метр від забору, не експериментували з будматеріалами і т.д. Будували як для себе. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Bliksss Опубліковано 8 Грудня, 2020 в 20:29 Поділитися #10 Опубліковано 8 Грудня, 2020 в 20:29 39 хвилин тому, nickel сказано: Як сказав мій знайомий: якщо у тебе один гараж, то в тебе немає гаража взагалі, бо у нього в гаражі є все але місця на авто вже не вистачає, тому авто стоїть під гаражем. Зараз популярно робити навіси для авто, а гараж для поверхів, батутів, мангалів, газонокосарок. і твій знайомий - правий на всі 100%, "гараж" у власному будинку - це скоріше "чоловіча кімната", а не місце для зберігання автомобіля )) 39 хвилин тому, nickel сказано: Бери, тобі як бордівцю зроблю гарну ціну, але назву біля будинку мало місця, хочеться з квартири з'їхати, якби самому - супер варіант, а так... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
MANJAK11 Опубліковано 8 Грудня, 2020 в 20:49 Поділитися #11 Опубліковано 8 Грудня, 2020 в 20:49 3 часа назад, nickel сказал: А скільки він мав би коштувати, на твою думку? скажем так, три роки тому, такий коштував в середньому 45 штук, плюс мінус, за 65 можна було купити вже з ремонтом, завозиш меблі, підключаєш сантехніку і живи. В тому ж Боратині. Знаю, бо довго і крепко моніторив це питання Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
nickel Опубліковано 8 Грудня, 2020 в 21:01 Автор Поділитися #12 Опубліковано 8 Грудня, 2020 в 21:01 8 минут назад, MANJAK11 сказал: скажем так, три роки тому, такий коштував в середньому 45 штук, плюс мінус, за 65 можна було купити вже з ремонтом, завозиш меблі, підключаєш сантехніку і живи. В тому ж Боратині. Знаю, бо довго і крепко моніторив це питання Знайди мені такий зараз за 45 і я його куплю. 45 - це менше ніж собівартість нашого, а ще ж, не буду брехати, і прикурити хоч трохи хочеться. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
MANJAK11 Опубліковано 8 Грудня, 2020 в 21:04 Поділитися #13 Опубліковано 8 Грудня, 2020 в 21:04 1 минуту назад, nickel сказал: Знайди мені такий зараз за 45 і я його куплю. 45 - це менше ніж собівартість нашого, а ще ж, не буду брехати, і прикурити хоч трохи хочеться. та я нічого не маю проти, просто прифігів, чесно кажучи, побачивши ціну, знаючи, які були ще нещодавно. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
nickel Опубліковано 8 Грудня, 2020 в 21:09 Автор Поділитися #14 Опубліковано 8 Грудня, 2020 в 21:09 2 минуты назад, MANJAK11 сказал: та я нічого не маю проти, просто прифігів, чесно кажучи, побачивши ціну, знаючи, які були ще нещодавно. Скоріше за все ми говоримо про різні будинки, бо ціни в доларах на будматеріали не сильно міняються, тому такий будинок як в нас не міг коштувати 45, навіть враховуючи те що земля в Боратині за останні три роки суттєво додала в ціні і продовжує рости. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
MANJAK11 Опубліковано 8 Грудня, 2020 в 21:17 Поділитися #15 Опубліковано 8 Грудня, 2020 в 21:17 1 минуту назад, nickel сказал: Скоріше за все ми говоримо про різні будинки, бо ціни в доларах на будматеріали не сильно міняються, тому такий будинок як в нас не міг коштувати 45, навіть враховуючи те що земля в Боратині за останні три роки суттєво додала в ціні і продовжує рости. як я можу тобі доказати зворотнє ? ну ніяк. Знаєш будинок, як їхати на Боратин, перед переєздом справа, крайній. От він був проданий в районі 65 штук, причому всередині був зроблений не самий гірший ремонт, вікна рейхау і т.д. А коробки кончіто вартували в районі 35-40, нормальне 45-55, залежно від площі,місця, виконаних всреденині робіт і т.д. Думаю смислу доказувати щось один одному нема. Вдалого продажу Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
foma144 Опубліковано 8 Грудня, 2020 в 22:02 Поділитися #16 Опубліковано 8 Грудня, 2020 в 22:02 Я не буду купувати, просто висловлю думку. Надивився як "будують" на ютубі та з яких матеріалів, зробив висновок, що або повний звіт про те, як будували, або не купувати вже готовий. 8 тис. зекономити дуже легко. А саме головне, якщо зекономив на фундаменті чи на ізоляції, виправити майже не реально за адекватні кошти, чи зовсім не можливо. В даному випадку треба ще десяток тис. щоб все закінчити. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
nickel Опубліковано 9 Грудня, 2020 в 05:20 Автор Поділитися #17 Опубліковано 9 Грудня, 2020 в 05:20 7 часов назад, foma144 сказал: Я не буду купувати, просто висловлю думку. Надивився як "будують" на ютубі та з яких матеріалів, зробив висновок, що або повний звіт про те, як будували, або не купувати вже готовий. 8 тис. зекономити дуже легко. А саме головне, якщо зекономив на фундаменті чи на ізоляції, виправити майже не реально за адекватні кошти, чи зовсім не можливо. В даному випадку треба ще десяток тис. щоб все закінчити. Цілком згідний. Тому ми фотографували усі етапи будівництва починаючи з заливки фундаменту. А стан готовності стандартний для будинку, що продається. Дальше можна не попасти в смак покупця. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Юріч Опубліковано 9 Грудня, 2020 в 07:59 Поділитися #18 Опубліковано 9 Грудня, 2020 в 07:59 9 часов назад, foma144 сказал: . В даному випадку треба ще десяток тис. щоб все закінчити. Десяток? Може десятки? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
nickel Опубліковано 9 Грудня, 2020 в 13:21 Автор Поділитися #19 Опубліковано 9 Грудня, 2020 в 13:21 7 минут назад, mykola сказал: Я не покупець, тому не в тему. Микола, як називається проект? Дуже цікавий, бачив багато, але такого в інеті не можу знайти. Відписав в пп. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
rrid Опубліковано 9 Грудня, 2020 в 16:44 Поділитися #20 Опубліковано 9 Грудня, 2020 в 16:44 20 годин тому, nickel сказано: якщо у тебе один гараж, то в тебе немає гаража взагалі, бо у нього в гаражі є все але місця на авто вже не вистачає, тому авто стоїть під гаражем. тут підтримаю (підтверджено власним досвідом, і не одного колеги))) тут також підтримаю: 20 годин тому, nickel сказано: будували одноповерховий будинок, тому що вони комфортніші. Двоповерхові будують на малих ділянках або не подумавши. а тут якось не той-во: 19 годин тому, nickel сказано: він розказував, що може на будинку зекономити 8 тисяч і власник навіть не помітить. робив кошторис мансарди - "оупен спейс" десь на 80кв.м. з чотирма колонами. тільки матеріали, без роботи. стіни й дах - 100тис.грн., плюс вікна й двері. якщо взяти ще 42 погонних метра фундаменту, із заглибленням на 110см і 25 см над грунтом, отримаємо ще 57кубів бетону фундамент - 85тис.грн., стіни з газоблоку ("300-ка", товщиною 30см, утеплення не потребує), дах металочерепиця - по факту десь 105тис.грн. (з двома армопоясами) підшива, ринви, зовнішня штукатурка з сіткою, грунтовка - ще на 25-30тис.грн. матеріалів залити 10 см стяжки по всьому будинку - 8куб.м бетону - ще 12-15тис.грн. (пінопласт під стяжку за бажанням ще 8-10тис.грн.) "середні" металопластикові вікна-двері - ще 25тис.грн. 85+105+30+15+25 = 260тис.грн. (не пораховано утеплення даху) якщо зробити проект на свайно-ростверковий фундамент під газоблок, то він буде в рази дешевший, і, як результат - на "зекономлені" 8 тисяч можна зробити "коробку" повноцінного будинку. причому, без економії - з якісним газоблоком, клеєм Полімін, польським Арцелором на дах, двокамерними енергозберігаючими вікнами, цементом М-500 з Нової лінії, ринви Бриза, і т.д. "тупі" гамериканці (чи канадійці) живуть в каркасних будинках, собівартість яких по матеріалах - невисока, якість житла визначається не дорогими матеріалами, а місцем та інфраструктурою. 67 кілобаксів за коробку з голими стінами в передмісті, без газового опалення - імхо, перебор. хоча презентація виділяється серед конкурентів Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
nickel Опубліковано 9 Грудня, 2020 в 16:58 Автор Поділитися #21 Опубліковано 9 Грудня, 2020 в 16:58 5 минут назад, rrid сказал: 67 кілобаксів за коробку з голими стінами в передмісті, без газового опалення - імхо, перебор. хоча презентація виділяється серед конкурентів Важко з тобою. Нащо мені твої кошториси? Я хіба десь стверджував, що дешевше бути не може? Писав же, що можна в тому ж Боратині і за 30 знайти. І я навіть можу пояснити чому він дешевший, наприклад менша площа будинку чи ділянки чи того і того, чи газоблок на свайно-ростверковому фундаменті і т.д. Ми не будували подешевше і вікна у нас не "середні". Я тут картинку зберіг якраз для цієї теми, скоро почну показувати. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
rrid Опубліковано 9 Грудня, 2020 в 17:46 Поділитися #22 Опубліковано 9 Грудня, 2020 в 17:46 47 хвилин тому, nickel сказано: Нащо мені твої кошториси? так на підставі кошторисів і виникає запитання - чому? так? дорого? On 08.12.2020 at 14:34, nickel сказано: На запитання відповім 47 хвилин тому, nickel сказано: Я тут картинку зберіг якраз для цієї теми, скоро почну показувати. важко зі мною але спробуй пояснити, навіщо мені коробка будинку за 67 штук в Боратині, якщо значно дешевше можна знайти в межі міста, а то й з центральною каналізацією, не кажучи про газ? навіщо мені будинок з "якісної цегли" з вищою собівартістю, якщо не менш комфортно можна проживати в значно дешевшому будинку? деякі картинки в деяких темах - дуже доречні, інколи п.с. тільки не кажи, що ти створив цю тему тут в надії, що тут ніхто не буде писати "чому так дорого?", і що саме через цю тему знайдеться той, хто має бабло й хоче саме добротний будинок, "як діди будували" (хоча діди в більшості жили в холодних дерев'яних хатах) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
nickel Опубліковано 9 Грудня, 2020 в 17:49 Автор Поділитися #23 Опубліковано 9 Грудня, 2020 в 17:49 1 минуту назад, rrid сказал: Важко зі мною але спробуй пояснити, Нащо? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
rrid Опубліковано 10 Грудня, 2020 в 13:21 Поділитися #24 Опубліковано 10 Грудня, 2020 в 13:21 19 годин тому, nickel сказано: Нащо? ти ж продавець? я, чи Маньяк11, чи будь-який інший бордівець - твій потенційний покупець) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
nickel Опубліковано 10 Грудня, 2020 в 13:24 Автор Поділитися #25 Опубліковано 10 Грудня, 2020 в 13:24 Только что, rrid сказал: ти ж продавець? Я то продавець, але ти не покупець. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.