Перейти до змісту

Коронавірус, і реакція на нього.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
31 минуту назад, Zelensky сказал:

Дороги важливіші як здоров'я? Це людина так може думати до пори до часу.

Ну ти ж щеплюватися не хотів, то нащо тобі лікарня, а так хоч дорога в морг була б рівною. Держава дбає за тебе навіть якщо ти довбограй.

• Ха-ха 3
Опубліковано (змінено)
4 годин тому, nickel сказано:

Держава дбає за тебе

Що це за казки? Ви ніби вже багато часу живете в Україні.

Щодо отримання нових уколів. То держава так дбає за тих, хто їх ще не отримав, що робить всі умови для невколотих, щоб вони  від голоду пропали :(

Ото-то дбає :(

За "народних" депутатів держава дбає. А ось за манюпас - ні. Кому потрібен плебес?

Змінено користувачем Zelensky
  • -1 1
Опубліковано
17 часов назад, Zelensky сказал:

Люди вмирали через декілька годин після отримання уколу і немає зв'язку?

Де ти таке в тій статті побачив? Чи сам придумав? я такого не знайшов.

Опубліковано
25 хвилин тому, WebTraveller сказано:

Де ти таке в тій статті побачив? Чи сам придумав? я такого не знайшов.

Для початку 2 випадки. Смерть через декілька годин після уколу. Зв'язку з уколом звичайно немає.

У Львівській області студент помер через кілька годин після вакцинації

https://www.slovoidilo.ua/2021/09/19/novyna/suspilstvo/lvivskij-oblasti-student-pomer-cherez-kilka-hodyn-pislya-vakcynacziyi

Смерть чоловіка зафіксували 2 липня о 18:02 — трохи більше ніж через чотири години після введення вакцини. Побічні реакції — нудоту і втрату свідомості — у чоловіка виявили о 17:00, тобто через понад годину після введення дози.

https://hromadske.ua/posts/v-ukrayini-zafiksuvali-pershu-smert-pislya-vakcinaciyi-pfizer-biontech-zvyazku-mizh-smertyu-j-sheplennyam-ne-vstanovleno

Опубліковано
29 хвилин тому, Zelensky сказано:

Для початку 2 випадки. Смерть через декілька годин після уколу. Зв'язку з уколом звичайно немає.

У Львівській області студент помер через кілька годин після вакцинації

https://www.slovoidilo.ua/2021/09/19/novyna/suspilstvo/lvivskij-oblasti-student-pomer-cherez-kilka-hodyn-pislya-vakcynacziyi

Смерть чоловіка зафіксували 2 липня о 18:02 — трохи більше ніж через чотири години після введення вакцини. Побічні реакції — нудоту і втрату свідомості — у чоловіка виявили о 17:00, тобто через понад годину після введення дози.

https://hromadske.ua/posts/v-ukrayini-zafiksuvali-pershu-smert-pislya-vakcinaciyi-pfizer-biontech-zvyazku-mizh-smertyu-j-sheplennyam-ne-vstanovleno

Прикинь, скільки людей помирає через кілька годин після того, як поїли макаронів чи гречки. Хочеш сказати, що є з'язок між смертю і макаронами?

• +1 2
Опубліковано
40 хвилин тому, Віталій СК сказано:

Прикинь, скільки людей помирає через кілька годин після того, як поїли макаронів чи гречки. Хочеш сказати, що є з'язок між смертю і макаронами?

А як же тоді встановили зв'язок між ковідом і вірусом Sars2?

Опубліковано
1 година тому, Dima4s сказано:

є ті хто вакцинувався з 1 листопада в епіцентрі? є сертифікат?

Моя мати вакцинувалась 2-го числа. 9-го я перевірив, то сертифікат вже був.

• +1 1
Опубліковано
1 година тому, Zelensky сказано:

А як же тоді встановили зв'язок між ковідом і вірусом Sars2?

Дослідили вплив масла на макарони. А якщо затерти зверху сиром, то вийде щось схоже на твій мозок.

• Ха-ха 3
  • +1 1
Опубліковано
27 хвилин тому, Віталій СК сказано:

Дослідили вплив масла на макарони. А якщо затерти зверху сиром, то вийде щось схоже на твій мозок.

Злив зараховано.

А факт залишається фактом. Є люди які померли після уколів від модної хвороби, через декілька годин після уколу. :(

• -1 1
Опубліковано
20 хвилин тому, Zelensky сказано:

Злив зараховано.

А факт залишається фактом. Є люди які померли після уколів від модної хвороби, через декілька годин після уколу. :(

Скільки тих людей? Ти  знав когось із них особисто? Ти помер після уколу? Хтось із твоїх друзів, знайомих помер після уколу? 

Опубліковано
2 годин тому, Dima4s сказано:

є ті хто вакцинувався з 1 листопада в епіцентрі? є сертифікат?

Я 4-го листопада чіпувався, поки немає.

• +1 1
Опубліковано (змінено)
15 хвилин тому, Віталій СК сказано:

Скільки тих людей? Ти  знав когось із них особисто? Ти помер після уколу? Хтось із твоїх друзів, знайомих помер після уколу? 

ви пропонуєте робити аналіз подій з тих декількох людей яких я знаю?

Це не об'єктивно. Знаю декількох людей кому було недобре після нових уколів. :(

Добре, що до смерті не дійшло.

Я не проти нових уколів але лише тим хто сам захоче. Тобто добровільно.

А ставити умову: здохни з голоду або ширнись - антигуманно :(

Змінено користувачем Zelensky
  • +1 1
  • -1 1
Опубліковано
4 хвилин тому, halmer сказано:

Я 4-го листопада чіпувався, поки немає.

от і в мене четверо знайомих вакциновані  4 числа. ні в одного немає сертифікату. при цьому інші двоє 9го і в обох є.
Є думка що різні групи лікарів по різному відносяться до внесення данних.

Опубліковано
14 хвилин тому, Zelensky сказано:

ви пропонуєте робити аналіз подій з тих декількох людей яких я знаю?

Це не об'єктивно. Знаю декількох людей кому було недобре після нових уколів. :(

Добре, що до смерті не дійшло.

Я не проти нових уколів але лише тим хто сам захоче. Тобто добровільно.

А ставити умову: здохни з голоду або ширнись - антигуманно :(

Ти не спригуй. Скільки людей померли після вакцинації?

Опубліковано
8 хвилин тому, Віталій СК сказано:

Скільки людей померли після вакцинації?

З тих випадків що мені відомо і про які написали журналісти?

Опубліковано
1 година тому, Віталій СК сказано:

В мене є таких двоє знайомих і що? Це змінить вашу думку чи думку хоч когось з форуму? Це на щось в державі вплине? Ви всі переливаєте з пустого в порожнє і у кожного своя правда, а правду сусіда бачити/чути не потрібно. Просто факт- такі випадки дійсно є, їх не багато, процент відносно всіх прививок мізерний, але вони є, і від цього ніхто не застрахований. Закрийте дурну тему.

• +1 2
Опубліковано
32 хвилин тому, Віталій СК сказано:

Усіх

Публічно журналісти повідомили про 4 летальних випадки в Україні. Це лише те, що написали в новинах.

5 людей з мого лизького оточення мали побічні ефекти після отримання уколів з маловивченою речовиною, яку колядь під проект Ковід-19.

Опубліковано
1 година тому, NeoN сказано:

В мене є таких двоє знайомих і що? Це змінить вашу думку чи думку хоч когось з форуму? Це на щось в державі вплине? Ви всі переливаєте з пустого в порожнє і у кожного своя правда, а правду сусіда бачити/чути не потрібно. Просто факт- такі випадки дійсно є, їх не багато, процент відносно всіх прививок мізерний, але вони є, і від цього ніхто не застрахований. Закрийте дурну тему.

статистично шанс померти від вакцини 0.0002%
2 на мільйон. це статистика на 6 млн доз
 тобто в гіршому випадку можна припустити що один з твоїх знайомих міг вмерти від вакцинації. але двоє... тут або подія збіглась в часі з вакцинацією, або ти балабол. я схиляюсь до другого варіанту.

• Ха-ха 3
Опубліковано
13 minutes ago, Dima4s said:

статистично шанс померти від вакцини 0.0002%
2 на мільйон. це статистика на 6 млн доз
 тобто в гіршому випадку можна припустити що один з твоїх знайомих міг вмерти від вакцинації. але двоє... тут або подія збіглась в часі з вакцинацією, або ти балабол. я схиляюсь до другого варіанту.

Статистика від виробників вакцин? Якщо умовно здорова людина помирає впродовж місяця після вакцинації - це, звісно, не робить вакцину 100% причиною. Але чи можна якось довести, що вакцина тут точно була ні до чого?

• +1 1

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...