Перейти до змісту

Коронавірус, і реакція на нього.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
  В 03.12.2021 в 16:00, Alex S сказав:

А ти реальний і непідробний  ображений молодий довбойоб. Діагнозу дибілізм відразу для пенсії тобі не дадуть ,а от недоумство( слабоуміє) як запроста. Вже. 

Показати  

О, Сашко повернувся!))

Я тут єдиний, хто за твоє дострокове звільнення не раз писав, @Cherman не дасть збрехати))

Але бачу, що довелося весь термін відбути?)

Опубліковано
  В 03.12.2021 в 14:27, WebTraveller сказав:

Не натякаю

Прямо кажу. Будь мужиком. 

Показати  

Вже не вийде, я вже вакцинований :(

Хоча може й буду, я ж не пфайзером вколовся.

Опубліковано
  В 03.12.2021 в 16:30, sasha2008lk сказав:

Спутніком? :blink:

Показати  

Ні, я не хотів колотись вакцинами виготовленмх з використанням  з абортованих матеріалів.

В 03.12.2021 в 16:31, nickel сказав:

Тобі вакцину ректально вводили?

Показати  

Кололи в руку. Проти волі :(

• -1 1
Опубліковано (змінено)
  В 03.12.2021 в 16:10, yu2007 сказав:

О, Сашко повернувся!))

Я тут єдиний, хто за твоє дострокове звільнення не раз писав, @Cherman не дасть збрехати))

Але бачу, що довелося весь термін відбути?)

Показати  

Чепуха, три ж тут раз з 30 вже заглядала, чому зараз питаєшся? Ти краще скажи, як ти за коріфунділя по тролячому цеху не заступився? Старожили хфоруму, фаховці по всьому, модератори-піздаболи і такий звіздєц! Та ще й не в групу тролі а троЛЛЛі ! Навіть його друх і сусід по робітничому містечку з рейтингом в 15 т плюсів  Микола Рабчук не заступився… А жопель писав, а жопель звонив ,а він переживав… а ти навіть поста про це не написав… Ех ви , енігейщики, злили троля по тихому … 

68799DE3-FEEA-442F-958D-FC66B337754B.jpeg

Змінено користувачем Alex S
  • Ха-ха 1
  • +1 1
  • -1 4
Опубліковано
  В 03.12.2021 в 16:32, sasha2008lk сказав:

Ректально примушували :D

Показати  

Я незнаю які процедури проводили з тими, кому вакцинація сподобалась.

Мені кололи руку проти моєї волі. І це все.

• -1 1
Опубліковано
  В 03.12.2021 в 16:32, Zelensky сказав:

Кололи в руку. Проти волі :(

Показати  

Млять, як ти задрав повторювати про своє проти волі.

Всі давно поняли. Хватить. Я більш противного мужика в своєму житті ще не зустрічав. Якшо ти в реальності такий, то це жопа.

Ти в туалет хоч по своїй волі ходиш? чи примушують?

• Подобається 1
  • Дякую! 1
  • Ха-ха 3
Опубліковано
  В 03.12.2021 в 16:41, Zelensky сказав:

Мені кололи руку проти моєї волі. І це все.

Показати  

Скільки людей тебе тримали поки тобі кололи руку?

Чи ти все-таки сам прийшов і дав руку?

Опубліковано
  В 03.12.2021 в 16:34, Alex S сказав:

Чепуха, три ж тут раз з 30 вже заглядала, чому зараз питаєшся? Ти краще скажи, як ти за коріфунділя по тролячому не цеху не заступився? Старожили хфоруму, фаховці по всьому, модератори-піздаболи і такий звіздєц! Та ще й не в групу тролі а троЛЛЛі ! Навіть його друх і сусід по робітничому містечку з рейтингом в 15 т плюсів  Микола Рабчук не заступився… А жопель писав, а жопель звонив ,а він переживав… а ти навіть поста про це не написав… 

68799DE3-FEEA-442F-958D-FC66B337754B.jpeg

Показати  

Не зрозумів, про що це ти?

Коли Дуала забанив Зе!вс, я перший став на його захист, і неодноразово про це писав тут! 

Опубліковано

Ось такі справи :(

В Україні тим, хто перехворів на коронавірус, з листопада видаватимуть сертифікати на 90 днів, хоча в Євросоюзі цей термін складає 180 днів, у Швейцарії – 1 рік

• -1 1
Опубліковано
  В 03.12.2021 в 16:59, Alex S сказав:

Не включай шуберта , мова йде про бан адміністратором форуму, про два місяці десь тому ,перевід жопеля в групу тролллі. 

Показати  

Бан, про який я писав, був набагато давніше, ніж 2 місяці.

А про перевід в тролі - і що з того? Чому це тебе так збуджує? Типу заслужена кара нарешті наздогнала Дуала? 

А може він сам собі підпис зробив «троллі»?)) 

Опубліковано (змінено)
  В 03.12.2021 в 17:12, Zelensky сказав:

Ось такі справи :(

В Україні тим, хто перехворів на коронавірус, з листопада видаватимуть сертифікати на 90 днів, хоча в Євросоюзі цей термін складає 180 днів, у Швейцарії – 1 рік

Показати  

Так перехворій в Швейцарії :D Гори, сонце, рибалка :D

Змінено користувачем sasha2008lk
  • Ха-ха 1
Опубліковано (змінено)
  В 03.12.2021 в 17:22, yu2007 сказав:

Бан, про який я писав, був набагато давніше, ніж 2 місяці.

А про перевід в тролі - і що з того? Чому це тебе так збуджує? Типу заслужена кара нарешті наздогнала Дуала? 

А може він сам собі підпис зробив «троллі»?)) 

Показати  

Бо тебе давно вже пора відправити до тієї ж групи. Троллллі. Разом з твоїм друхом  і талантлівейшим піздаболом ,по сумісництву ,Черманом. Геника ,жінка ,рано чи пізно роздуплить і відправить до Польщі ,заробляти гроші на сім ю, і буде новий юзер з правом модераціі. Наприклад Нікель чи Сержкоц, Блікс… І тоді нові юзери почнуть постити , спілкуватися , оживлять форум. А без того це буде таке саме униле гамно, як зараз,таке саме як ти сам. 

Змінено користувачем Alex S
  • +1 1
  • -1 4
Опубліковано
  В 03.12.2021 в 17:40, Alex S сказав:

Бо тебе давно вже пора відправити до тієї ж групи. Троллллі. Разом з твоїм друхом  і талантлівейшим піздаболом ,по сумісництву ,Черманом. Геника ,жінка ,рано чи пізно роздуплить і відправить до Польщі ,заробляти гроші на сім ю, і буде новий юзер з правом модераціі. Наприклад Нікель чи Сержкоц, Блікс… І тоді нові юзери почнуть постити , спілкуватися , оживлять форум. А без того це буде таке саме униле гамно, як зараз,таке саме як ти сам. 

Показати  

Не тримай зла на Женю, нормальний він модер))

Самому ще не набридло длубатися в «унилому гамні»? Тягне і все тягне тебе до нього?)))

Опубліковано
  В 03.12.2021 в 17:40, Alex S сказав:

Показати  

Нові юзери?

Цікаво ,скільки НОВИХ юзерів з'явилося на Борді  останнім часом?

Опубліковано
  В 03.12.2021 в 17:56, Nokian сказав:

Нові юзери?

Цікаво ,скільки НОВИХ юзерів з'явилося на Борді  останнім часом?

Показати  

Є Віть, є, подивися на нові ніки і їх кількість,а скільки що починають постити,і  їх в секунді буячать в мінусову репутацію? Візьми хоча б того ж дупаля - 15 тис мінусів. Тай вони розуміють ,що це не їх ресурс, це якась муйня. І йдуть. Сприйми як жарт - не всі ж такі виносливі і терпеливі як ти.

В 03.12.2021 в 17:56, Nokian сказав:
  • +1 2
  • -1 3
Опубліковано
  В 03.12.2021 в 18:12, Zelensky сказав:

Тобто, це так з коронавірусом борються? Змушуючи люлей перехворіти? :(

Показати  

Ну ти ж крім маски нічого не признаєш, то вперед, маску і в Швейцарію

Опубліковано (змінено)
  В 03.12.2021 в 18:06, Alex S сказав:

Та яке колупаня? Я захожу раз в неділю-10 день. І те читаю пару чоловік.А пишу раз в місяць- другий. Модєр то він хароший (он парнішка нєплахой, толька ссица і глухой..)тільки якось вибірково… хароший.Чогось тролям можна віпати 300 мінусів …. І о чудо! Якимось чудодійним явищем вони їх відновлюють за ну дуже короткий час, пару день.Через свої клони. А геник якось так не бачить… 

Показати  

Ага, зайти щодня, пролистати десятки сторінок в профілях людей, що тебе колись «образили», виписати всім по жменьці мінусів за пости кількарічної давності - це напевно не ти робиш, а хтось інший. Не длубається він )))

Ніколи не розумів тих, кому пригорає від отриманих мінусів на борді. Як і не розумів й інших, хто починає у відповідь на один мінус ставити з десяток. Дитячий садок, їй бо :) 

Змінено користувачем yu2007
Опубліковано
  В 03.12.2021 в 18:43, yu2007 сказав:

Ніколи не розумів тих, кому пригорає від отриманих мінусів на борді. Як і не розумів й інших, хто починає у відповідь на один мінус ставити з десяток. Дитячий садок, їй бо :) 

Показати  

Та не пизди Льолік, якраз кідергартен це і є своїми клонами піднімати собі рейтинг. Що ти в таких випадках і робив. А твій тухлий друх модератор того чомусь не помічав. 

• Ха-ха 2
  • -1 2

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...