Перейти до змісту

Коронавірус, і реакція на нього.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
  В 07.11.2020 в 18:43, Nokian сказав:

ковід сильніший за звичайний грип удвічі,а от реакція на нього сильніша від звичайної в двадцять,ні в двісті разів.

Показати  

звичайний - це який? Іспанський, гонконський, азійський?

Опубліковано
  В 07.11.2020 в 19:47, Cherman сказав:

Ще й говорить кацапською.

Показати  

У нас президент іноді говорить кацапською! Але це вам не заважало за нього проголосувати.

• -1 2
Опубліковано
  В 07.11.2020 в 20:02, Cherman сказав:

Бункер може бути недалеко від дільниці. А мені треба було пиляти декілька сотень км.

Показати  

До родичів в Росію їздили?

Опубліковано
  В 07.11.2020 в 19:46, $ΩLΩMΩN сказав:

я теж без маски пишу вам. Але ж ви читаєте.

Показати  

бляяяя, чо ж ти раніше не сказав. Тепер зрозуміло, чому ти регулярно брєд продукуєш. Ну тепер все встало на свої місця :0016:

Опубліковано
  В 07.11.2020 в 18:29, Harddriver сказав:

Був би бойовий, смертність була-б 95%  а не 2

Показати  

То він трохи бойовий, бо ж у заголовку, він вирвався з лабораторій Уханя)))))

• Ха-ха 1
Опубліковано
  В 07.11.2020 в 18:51, $ΩLΩMΩN сказав:

Цілком серйозно. Це версія бо поки немає доказів. Але все вказує на те, що вірус розроблений у військовій лабораторії Китая.

Показати  

Стидаюсь спитати, ЩО саме вказує на це?)))

Опубліковано (змінено)

Мій друг дитинства перехворів недавно Ковідом. Ось його опис на ФБ епопеї у Львівській лікарні (багато букв):

Показати контент

Змінено користувачем Юріч
  • Дякую! 1
  • +1 5
Опубліковано
  В 08.11.2020 в 00:47, Юріч сказав:

епопеї у Львівській лікарні

Показати  

Що ж тут дивного. Щороку в сезон застуд, коли

В 07.11.2020 в 09:19, Nokian сказав:

похолодало,

Показати  

5 з 6 пацієнтів звичайної терапії (навіть не інфекційного відділення/лікарні) помирають від грипу. Правильно я кажу, @Nokian ?

• +1 3
Опубліковано (змінено)
  В 07.11.2020 в 22:23, bublik007 сказав:

Стидаюсь спитати, ЩО саме вказує на це?)))

Показати  

Не встидайтеся. У попередньому пості я вказав 3 статті на різних сайтах. Ви їх прочитали?

П.С. Ну хоча б те, що в Ухані розташована лабораторія по роботі з різними вірусами, якраз недалеко від ринку морепродуктів, ви знали?

Цікаво, у яку версію вірите ви?

Змінено користувачем $ΩLΩMΩN
Опубліковано
  В 08.11.2020 в 05:35, yu2007 сказав:

5 з 6 пацієнтів звичайної терапії (навіть не інфекційного відділення/лікарні) помирають від грипу. Правильно я кажу, @Nokian ?

Показати  

Після цього посту на фб, було багато коментарів, хороших і не дуже. Дехто звинуватив Славіка в замовленій статті.... Таке сказати могла людина, яка не знає його. Я знаю Славіка з 4-х років, от я по життю чесний, а він до мозгів кісток за чесність і справедливість. От за таку людину я б голосував на будь-яких виборах. Він по життю повар від Бога. Він сприйняв критику болісно на свою адресу після цієї "замовної статті" і вийшов в прямий ефір на слідуючий день після неї. 

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3481629161922230&id=100002255405348

• Дякую! 1
  • +1 3
Опубліковано (змінено)
  В 08.11.2020 в 10:43, Юріч сказав:

Після цього посту на фб, було багато коментарів, хороших і не дуже. Дехто звинуватив Славіка в замовленій статті.... Таке сказати могла людина, яка не знає його. Я знаю Славіка з 4-х років, от я по життю чесний, а він до мозгів кісток за чесність і справедливість. От за таку людину я б голосував на будь-яких виборах. Він по життю повар від Бога. Він сприйняв критику болісно на свою адресу після цієї "замовної статті" і вийшов в прямий ефір на слідуючий день після неї. 

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3481629161922230&id=100002255405348

Показати  

Бачив. В самого той попередній пост викликав запитання, занадто вже там все в темних тонах. 

Читав, що там в терапії багато людей без підтвердженого ковіда, але не можу зрозуміти, чому ті, хто з підтвердженим, перебувають не в "закритих" інфекційних відділеннях/лікарнях, а всі разом?

Ну і 5 покійників з 6 хворих, сатурація 40 ті ін. - ну не просто в це вірити...

Змінено користувачем yu2007
Опубліковано
  В 08.11.2020 в 10:56, yu2007 сказав:

Бачив. В самого той попередній пост викликав запитання, занадто вже там все в темних тонах. 

Читав, що там в терапії багато людей без підтвердженого ковіда, але не можу зрозуміти, чому ті, хто з підтвердженим, перебувають не в "закритих" інфекційних відділеннях/лікарнях, а всі разом?

Ну і 5 покійників з 6 хворих, сатурація 40 ті ін. - ну не просто в це вірити...

Показати  

Я показав дружині його пост, перед тим зробив підводку про темні тони, то вона сказала - нічого для мене нового, моя знайома подружка вже теж переболіла і розповідала такі ж "страхи".

• Дякую! 1
Опубліковано
  В 08.11.2020 в 11:05, Юріч сказав:

Я показав дружині його пост, перед тим зробив підводку про темні тони, то вона сказала - нічого для мене нового, моя знайома подружка вже теж переболіла і розповідала такі ж "страхи".

Показати  

Коли подружка хворіла, то поряд з нею інші пацієнти теж мерли як мухи? Я не виключаю такого, але мені це якось важко уявити

• +1 1
Опубліковано

Читав про одного росіянина в його палаті за одну добу померло з 6 чоловік 5 і їх не мали куди виносити сам чувак в пості прощався з близькими і таки на другій день помер. Мене також шокувало це.

• +1 2
Опубліковано
  В 08.11.2020 в 05:35, yu2007 сказав:

Показати  

Звертаючись до мене ,ти можеш написати будь що,хоч на вербі грушка виросла,і заробиш підтримку двох ..... неврівноважениз.

І хто там вже з просто читаючих буде вникати  ВІД ЧОГО НАСПРАВДІ померли ті люди.

Хто застосовує ДО СЕБЕ приказу ,,У страху очі великі,,?

Хто включить логіку ,що якби так страшно було в тому відділенні, то лікарі та медсестри з санітарками втекли би звідти давно.

Хто дивиться на ситуацію з ДВОХ СТОРІН  медалі,не кажучи про третю.

• -1 4

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...