Перейти до змісту

Коронавірус, і реакція на нього.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
1 хвилина тому, Cherman сказано:

Є два медичні заклади в межах області.

А вільні ліжкомісця будуть? Друга хвиля корнавірусу набирає обертів :(

В Україні зафіксовано 7 342 нових випадки коронавірусної хвороби COVID-19.

29 жовтня (станом на 9:00) в Україні 370 417 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, із них 6 868 летальних, 151 632 пацієнти одужали. За добу зафіксовано 
7 342 нових випадки. Загалом проведено 3 176 397 тестувань методом ПЛР. За добу одужали 2 990 пацієнтів.

Опубліковано

Ну коли деякі ображені,або деякі обмежені ставлять мінуси- то просто не звертаю уваги,бо це мені НЕ ЦІКАВО.

А коли Козьма  поставив,цікаво взнати його міркування,що саме йому не сподобалося.

• -1 2
Опубліковано
19 годин тому, $ΩLΩMΩN сказано:

Так інакше. Бактерії живуть в органах а віруси - вони навіть не живуть а проникають в клітину

16 годин тому, Zevs_Isver сказано:

я десь побачив що Блікс (сорі якщо нік не так написав, не хочу шукати зараз) написав що ближче  бактерій стосуються ніж вірусів

ясно-пінятно. віруси навіть не живуть, а проникають, тому й все кардинально по іншому.

можна було б задати питання, як "кардинально" і "по-іншому" імунна система знищує клітини враженого бактеріальною інфекцією органу, але не буду...

16 годин тому, $ΩLΩMΩN сказано:

Або по простому - організм (імунна система) вбиває сам себе, тобто свої інфіковані вірусом клітини.

з лаконічної цієї відповіді всім, хто "в темі" - мало б стати очевидно, що при бактеріальній інфекції імунній системі монопенісуально на свої, вражені внаслідок бак.інфекції клітини, а заодно - і на всі продукти метаболізму бактерій та власних клітин.

що ж, мені це не очевидно, я не хочу у вашу тему, я на стороні тих, хто придумав термін "диференціальна діагностика".

дозвольте відкланятись на цьому з "продуктивної" дискусії.

4 годин тому, $ΩLΩMΩN сказано:

Пандемія у світі. ВООЗ рекомундує обмежити своє пересування навіть в середині країни.

вооз НЕ рукумундує їздити на лісапеті в наморднику :(

• Ха-ха 1
Опубліковано
10 хвилин тому, rrid сказано:

вооз НЕ рукумундує .... в наморднику :(

Ви вже хоч масці між людей ходите?

Чи далі ставите під ризик себе і інших людей?

• +1 1
Опубліковано
11 хвилин тому, $ΩLΩMΩN сказано:

Ви вже хоч масці між людей ходите?

Чи далі ставите під ризик себе і інших людей?

зважаючи на вимоги чинного законодавства, і пам'ятаючи про потребу в диференціальній дагностиці.

але якщо б ти читав трохи теми, в яких відписуєш - таких дебільних питань не задавав би.

можливо, десь я здалеку заходжу в дискусії, але щодо необхідності соціального дистанціювання писав чітко й недвозначно.

і як я можу поставити тебе під ризик, якщо ти фапаєш на япінські кіна без перекладу, без візуалізації досліду, а не чиниш за рекомендаціями ВООЗ? твоя вибірковість - це твій вибір, і, відповідно, твій ризик.

Опубліковано
52 хвилин тому, rrid сказано:

а не чиниш за рекомендаціями ВООЗ

Підтримуєте рекомендації корупціонерів?

21 годин тому, rrid сказано:

як-би, корумпована ВООЗ

• +1 1
Опубліковано

крім ВООЗ, ніхто пандемії не оголошував ;)

1 година тому, rrid сказано:

твоя вибірковість - це твій вибір, і, відповідно, твій ризик.

далі думай сам:

1 година тому, rrid сказано:

зважаючи на вимоги чинного законодавства, і пам'ятаючи про потребу в диференціальній дагностиці.

Опубліковано

перегляд українських фільмів лікує КОВІД-19!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

насправді-ніт!

Але кабмін з ковідного фонду виділив 100млн на кіно.

• Cумний 1
  • +1 1
  • -1 1
Опубліковано (змінено)
13 минут назад, zaHARE сказал:

насправді-ніт!

На кинопропаганду, те же ролики на тв.

Змінено користувачем romanc
  • +1 1
Опубліковано
В 28.10.2020 в 12:58, Ko3bMa сказал:

посилання  не на те що треба :)

От в Каліфорнії навіть співати просять в масках і тихіше ніж зазвичай, не голосно, а в нас фактично все можна - і то не вгодиш декому...

• Дякую! 1
Опубліковано
12 часов назад, Cherman сказал:

Хз, що в цих людей за хвороба, але оба теста негативні. Хоча, мають всі симптоми ковідьки, та й боліють важче, ніж в червні.

зараз багато негативних тестів при наявних ковідних симптомах...

ІСтепанов офіційно називає різні причини: вірус опустився з носоглотки в нижні дихальні шляхи (на пізніших стадіях хвороби), умови відбору,  транспортування зразків, різна чутливість тест-систем... Недавно я писала що зараз багато неофіційних нарікань на "українські тест-системи" які нещодавно позакуплювали...

Ну і ніби зі слів Степанова, лікар навіть при негативному ПЛР, може ставити діагноз Covid... але ж кому це треба?

А от доречі стаття, чому в Волинській обласній дитячій тимчасово припинили робити ІФА ))) 

• +1 3
Опубліковано (змінено)
1 hour ago, natalka) said:

посилання  не на те що треба :)

От в Каліфорнії навіть співати просять в масках і тихіше ніж зазвичай, не голосно, а в нас фактично все можна - і то не вгодиш декому...

Дякую. Виправив.

CALI19.jpg

State of California—Health and Human Services Agency. California Department of Public Health. Guidance for Private Gatherings.

Змінено користувачем Ko3bMa
Опубліковано
On 10/29/2020 at 2:30 PM, rrid said:

ясно-пінятно. віруси навіть не живуть, а проникають, тому й все кардинально по іншому.

можна було б задати питання, як "кардинально" і "по-іншому" імунна система знищує клітини враженого бактеріальною інфекцією органу, але не буду...

можеш розказати,

якщо на дитячому рівні, щоб я зрозумів - то взагалі супер

заодно і Маньяка повеселиш

• Cумний 1
  • -1 2
Опубліковано
On 10/29/2020 at 5:33 PM, zaHARE said:

насправді-ніт!

і на дороги

катафалки мають комфортно їздити

p.s.  1-2 тижні їздили в Ківерці зілених агрити.... то відремонтований шматочок дороги бімба, аж страшно коли авто майже нечутно їде

• +1 1
  • -1 1
Опубліковано
On 28.10.2020 at 22:23, lanima сказано:

гори, серйозно?

а скільки померло загалом за добу?

все та ж маніпуляція цифрами і нагнітання паніки серед населення.

вказували б хоча би  кількість захворівших на тисячу населення. чи у відсотках від загальної кількості.

За останню добу від коронавірусу померло 155 людей. В середньому в ДТП помирає 15 людей.

Тобто за добу від коронавірусу померло більше чим від ДТП в 10 разів більше людей. І кількість лише зростатиме.

Так зрозуміліше стан людства до якого призвела пандемія китайського бойового вірусу?

• +1 1
  • -1 1

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...