Перейти до змісту

Коронавірус, і реакція на нього.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
6 хвилин тому, nickel сказано:

1, Я просив тебе зі мною не спілкуватися і ти погодився. Я на себе ніяких зобов'язань не брав. Ти лоханувся коли в мене їх не попросив, буває.

Ви приєднались до договору оферти, коли написали слово ТЕЖ. Якщо ви хотіли домовленість, таку яка в мене була з Cherman значить умови у нас з вами ті самі, що й були в мене з Chirmanom. Все по Закону.

• -1 2
Опубліковано
Только что, $ΩLΩMΩN сказал:

Ви приєднались до договору оферти, коли написали слово ТЕЖ. Якщо ви хотіли домовленість, таку яка в мене була з Cherman значить умови у нас з вами ті самі, що й були в мене з Chirmanom. Все по Закону.

Паморок, ось твоя іугода з Черманом:

Цитата

Добре, я не буду з вами спілкуватись але взамін прошу, щоб і ви зі  мною не спілкувались. Годиться?

І ось зі мною

Цитата

Соломон зі мною тоже не спілкуйся

Покажи в якому місці вказано, що нам з Черманом не можна тебе згадувати чи обговорювати з третіми особами? 

Покажи де ми спілкувалися з тобою, після укладання угоди?

• +1 1
Опубліковано
29 хвилин тому, nickel сказано:

Покажи де ми спілкувалися з тобою, після укладання угоди

Спілкування - це не тільки цитування повідомлень одне одного. Є багато форм спілкування.

Ось одна з них.

1 година тому, nickel сказано:

Щось я за Соломона все більше хвилююся

• -1 2
Опубліковано
2 минуты назад, $ΩLΩMΩN сказал:

Спілкування - це не тільки цитування повідомлень одне одного. Є багато форм спілкування.

Ось одна з них.

Йди нахєр, вуж пательний

• Ха-ха 2
Опубліковано
14 часов назад, nickel сказал:

До хвороби скільки пропливав?

кілометр півтора без напряга. В кількох моїх друзів така ж ситуація. Довго входили в фізичну форму після хвороби. І ніби як м'язова маса на місці,я майже не схуд,а сили нема.

• Дякую! 1
  • +1 1
Опубліковано
2 годин тому, Bliksss сказано:

подужаєш "3 кг ягід" - щодня? я не кажу про те, скільки воно буде коштувати, навіть фізично - "3 кг ягід і фруктів" - щоб набрати рекомендовану добову норму вітамінів?

А ви подужаєте пачку вітамінів щодня? Я вже не кажу скільки вони будуть коштувати. Пачка вітамінів - щоб засвоїлось хоча б 10% з них, бо вітаміни з фруктів і овочів краще засвоюються ніж з таблеток.

• -1 1
Опубліковано
16 часов назад, yu2007 сказал:

@zaHARE, а хіба ІФА і антитіла - це не з однієї опери? І цікаво, що дружина тільки зараз хворіє: ви з червня жили окремо? 

ІФА є два види. Один під час хвороби не раніше 6-7 дня на сам вірус, а другий уже через  14 днів на антитіла. Вроді так.

Наскільки я чув,що вже на зараз існує більше 2500 штамів вірусу. Теоретично допускаю, що той штам який я вхопив влітку її імунітет відбив ,а зараз вона зловила інший. Як тільки почалась школа, так діти й почали обмінюватись різними штамами вірусу, можливо ще й тому пішла така хвиля заражень.

Опубліковано
16 часов назад, Юріч сказал:

Можна детальніше, що за прога, як заміряв?

прога- https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dungelin.pulseoximeter&hl=en_US&gl=US

але треба знати чи телефон має відповідний датчик. В мене S-8 то він має. Запускаєш прогу, прижимаєш до датчика пальця і він міряє і в підсумку покаже результат. Можна звісно купити пульсоксиметр

Опубліковано

Які приватники в Луцьку роблять КТ легень?

Дзвонив в обласну дитячу, КАБІНЕТ ДІАГНОСТИКИ «ГЕМО ЛУЦЬК», і в кабінет КТ в Луцькій міській на Відродження. Відповіли не раніше ніж в четвер.

Опубліковано
12 часов назад, yu2007 сказал:

Виявляється сімейний, з яким дружина підписувала декларацію на себе і на мене, вже певний час не працює в поліклініці))

Автоматом перевести мали на іншого лікаря. Наш лікар пішла на пенсію і автоматом нас перевели на іншого. Прийшла про це СМСка. Думав що переведусь сам до іншого лікаря,але недавно робив довідку в басейн,то цілком задоволений новим лікарем. До речі на довідку пішло 10хв і 0 грн.

Опубліковано
15 часов назад, yu2007 сказал:

А що тоді зроблений в Гемомедиці ПЛР показав? Пам’ятаю, що забір зразка якось, з ваших слів, недбало робився. 

глянув їхній свіжий прайс: ІгГ - 500, ІгМ - 500. Якщо на 10 день є температура чи якісь відчуття хворобливості , то треба робити обидва?

ну і їхній ПЛР подешевшав, вже 1250 грн. Може краще його?

Тим більше на сайті обіцяють результат  за 1-2 дні.

В обласній зараз ПЛР 700 грн. Хоча Шмигаль сказав,що має бути безкоштовно.
 До речі в Чернівцях 750 грн було весь час.

• +1 1
Опубліковано
22 minutes ago, zaHARE said:

Автоматом перевести мали на іншого лікаря. Наш лікар пішла на пенсію і автоматом нас перевели на іншого. Прийшла про це СМСка. Думав що переведусь сам до іншого лікаря,але недавно робив довідку в басейн,то цілком задоволений новим лікарем. До речі на довідку пішло 10хв і 0 грн.

Ага, догнали і ще раз перевели. Сьогодні щось знову скочила температура (все як «книжка пише»). Почав приймати кардіомагніл і якісь вітамінки, але думаю, треба таки проконсультуватись хоч з якимось лікарем і зробити КТ. Дзвоню на реєстратуру, пояснюю, що сімейний звільнився, а з новим декларацію не підписував, і що температура 7 день. Кажуть, що зараз лишився лише один лікар, з яким це можна зробити. Дають номер, типу подзвони і пропитай, але кажуть, що в таких випадках треба дзвонити на невідкладну, там є черговий терапевт. Дзвоню лікарю, знову все пояснюю. Вона «ні-ні, є невідкладна, звертайтесь туди, а як виздоровієте - приходьте підписувати декларацію))))))))

Дзвоню на невідкладну, втретє все розповідаю. «Угу, угу, температура 7 днів, запахи не відчуваєте. Лікарняне треба? Ні? Ну що ж, зрозуміло, але ми не можем направити вас ні на які ПЛР, це може лише сімейний, ідіть заключайте декларацію» ))))))))

Питаю: а на КТ направити можете? «А в нас в поліклініці КТ нема. Є в лікарні, шукайте туди телефон і запитуйте, чи зроблять». 
Пробував дозвонитись знову до тієї єдиної вільної сімейної, але не бере трубку. 

• Збентежений 2
Опубліковано
10 минут назад, yu2007 сказал:

Ага, догнали і ще раз перевели. Сьогодні щось знову скочила температура (все як «книжка пише»). Почав приймати кардіомагніл і якісь вітамінки, але думаю, треба таки проконсультуватись хоч з якимось лікарем і зробити КТ. Дзвоню на реєстратуру, пояснюю, що сімейний звільнився, а з новим декларацію не підписував, і що температура 7 день. Кажуть, що зараз лишився лише один лікар, з яким це можна зробити. Дають номер, типу подзвони і пропитай, але кажуть, що в таких випадках треба дзвонити на невідкладну, там є черговий терапевт. Дзвоню лікарю, знову все пояснюю. Вона «ні-ні, є невідкладна, звертайтесь туди, а як виздоровієте - приходьте підписувати декларацію))))))))

Дзвоню на невідкладну, втретє все розповідаю. «Угу, угу, температура 7 днів, запахи не відчуваєте. Лікарняне треба? Ні? Ну що ж, зрозуміло, але ми не можем направити вас ні на які ПЛР, це може лише сімейний, ідіть заключайте декларацію» ))))))))

Питаю: а на КТ направити можете? «А в нас в поліклініці КТ нема. Є в лікарні, шукайте туди телефон і запитуйте, чи зроблять». 

якщо темепратура висока довби поліклініку і швидку. Якщо ігнорять записуй прізвища лікаря і розмову з ним та швидкою і пробуй довбати гарячу лінію МОЗ зі скаргою на бездіяльність. Це твоє життя і здоров'я- воно зараз для тебе найцінніше. 
В мене коли тесть захворів, то довбав їх 2 дні,то вони до нього приїхали і взяли вдома мазок для ПЛР. Потім я завіз його на знімок і тільки коли знімок був чистий,він заспокоївся. А результат ПЛР був уже на наступний день!!!!))) 

• +1 1
Опубліковано
16 часов назад, yu2007 сказал:

А що тоді зроблений в Гемомедиці ПЛР показав? Пам’ятаю, що забір зразка якось, з ваших слів, недбало робився. 

глянув їхній свіжий прайс: ІгГ - 500, ІгМ - 500. Якщо на 10 день є температура чи якісь відчуття хворобливості , то треба робити обидва?

ну і їхній ПЛР подешевшав, вже 1250 грн. Може краще його?

Тим більше на сайті обіцяють результат  за 1-2 дні.

Ще й  пам'ять погіршується  ))) 

ІФА робила в обласній дитячій (по 100 грн.), такий же в гемо - по 500 грн. Після 10-го дня є сенс робити два: IgM (активна фаза Covid) та IgG (перехворів, виробились антитіла). Разом це 200 грн. бюджетно. 

ПЛР в гемо показав +. Но там невиправдано дорого і э питання до забору матеріалу. Найдешевше було в державній лабораторії (результати на наступний день) 1000 грн., ну а зараз напевно вже в обласній, якщо ціна відповідає тій що озвучена вище. До ПЛР потрібно правильно готуватись, щоб були максимально достовірні результати (за 4 години не їсти, не пити, не вживати ліків, інгаляцій, не чистити зуби і т.д. і т.п)

• Дякую! 3
Опубліковано
22 минуты назад, yu2007 сказал:

КТ зараз дуже "популярне". Так що навряд чи знайдете раніше четверга...

Ну і теж не дешево... В дитячій обласній - 1100 грн. 

Тут спробуйте взнати, приватна https://mrtplus.net/прайс/

• +1 1
Опубліковано
2 minutes ago, natalka) said:

Ще й  пам'ять погіршується  ))) 

ІФА робила в обласній дитячій (по 100 грн.), такий же в гемо - по 500 грн. Після 10-го дня є сенс робити два: IgM (активна фаза Covid) та IgG (перехворів, виробились антитіла). Разом це 200 грн. бюджетно. 

ПЛР в гемо показав +. Но там невиправдано дорого і э питання до забору матеріалу. Найдешевше було в державній лабораторії (результати на наступний день) 1000 грн., ну а зараз напевно вже в обласній, якщо ціна відповідає тій що озвучена вище. До ПЛР потрібно правильно готуватись, щоб були максимально достовірні результати (за 4 години не їсти, не пити, не вживати ліків, інгаляцій, не чистити зуби і т.д. і т.п)

Дякую) А ПЛР не пізнувато робити?

І стосовно КТ не підкажете?

Опубліковано
Только что, yu2007 сказал:

Дякую) А ПЛР не пізнувато робити?

неа, в мене ПЛР показав плюс на 21-ий день від дня коли вперше зявилась температура... :mellow:

• +1 2
Опубліковано
2 минуты назад, yu2007 сказал:

І стосовно КТ не підкажете?

Ще колега сьогодні звонила за КТ, казала що в районній лікарні найдешевше, але чи зроблять і коли не знаю http://lcrl.com.ua/

• +1 1
Опубліковано
31 minutes ago, natalka) said:

Ще колега сьогодні звонила за КТ, казала що в районній лікарні найдешевше, але чи зроблять і коли не знаю http://lcrl.com.ua/

Влітку знайома робила в районній, коштувало ніби як 400+.

В районній і міській - найближче на середу, в обласній - понеділок. Цін навіть не питав.

Опубліковано
1 час назад, yu2007 сказал:

Влітку знайома робила в районній, коштувало ніби як 400+.

В районній і міській - найближче на середу, в обласній - понеділок. Цін навіть не питав.

Як тільки виявилось що КТ гарно діагностує КОВІД,ціни підняли. Нічого особистого,суто бізнес.))

Опубліковано
34 minutes ago, $ΩLΩMΩN said:

А навіщо на КТ йти? Можна ж на УЗД побачити.

COVID-19: в діагностиці може допомогти УЗД легень

Сьогодні питав у двох медиків, обидва сказали, що саму чітку картину дасть КТ. 
В мене вже на вихідних і вчора температура бувало трималась 36.8, зрідка (на вечір) підвищуючись до 37.1 максимум. Якоїсь сильної слабості не відчував, нюх повністю не пропадав (навіть сьогодні запах лосьйону після гоління відчував). Тому й сподівався, що поступово минається. Потихеньку займався своїми справами і старався пити рідини побільше.
Але сьогодні вночі почало трясти, поміряв - 37.5. Вранці і вдень так нижче 37 і не опустилась. От і вирішив, що треба таки перевіритися. І не настільки важливо, що там показав би чи покаже ПЛР, як те, що там робиться з легенями. 

Аншлаг на КТ м’яко кажучи вражає. В усіх трьох лікарнях черга мінімум до наступного понеділка, і чекати стільки днів з температурою якось вже й не смішно. До того часу може і легень не лишитися. Записався на четвер на вечір в приватний кабінет (в них раніше теж нема місць). Якщо доживу - поділюся новинами. 

8 minutes ago, Юріч said:

В районній КТ вартує 450 грн. Сьогодні взнавали.

Недорого, але запис на 28 жовтня, сьогодні взнавав ((

• Дякую! 1
  • Cумний 1
  • +1 2
Опубліковано
1 хвилина тому, yu2007 сказано:

Сьогодні питав у двох медиків, обидва сказали, що саму чітку картину дасть КТ.

Якби ви спитали у мене, я б відповів би те саме. Але КТ більш шкідливе для організму ніж УЗД.

Цитувати

Доза облучения при исследовании на компьютерном томографе в среднем больше в 100 - 1000 раз дозы облучения в сравнении с обычным рентгеновским снимком.

• -1 1

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...