Перейти до змісту

Вибір авто Subaru складність обслуговування чи варто...

sanjul

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 108
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
1 хвилина тому, MANJAK11 сказано:

А ти знов подумав0 що хтось не знає основних марок шин

Може хтось і не знає. Я до цього нормально відношусь. Можу пояснити.

Опубліковано
2 хвилин тому, MANJAK11 сказано:

відповідно я й пошуткував відносно його різнобічності, і в політиці, і в медицині, і в курсах валют шарить

така сама "біда"...троль

Опубліковано
2 хвилин тому, $ΩLΩMΩN сказано:

Може хтось і не знає. Я до цього нормально відношусь. Можу пояснити.

знову, не своїми словами, а цитатами з інтернету?

Опубліковано

не власник субару але вставлю 5 копійок:blush:

довго вивчав ці авто до купівлі поджопа, і дивився саме аутбек 2004-2008 рік чи легасі. 
машинкі класні навіть дуже , драйвові прості, атмосферні.(зп  нормальні якщо рівняти з вагом то навіть дешеві) 

але дизель то трагедія, вони мабуть зробили дизель аби як небуть.  неодин мотор не виправдав себе

Опубліковано
38 минут назад, Foross сказал:

але дизель то трагедія, вони мабуть зробили дизель аби як небуть.  неодин мотор не виправдав себе

припускаю що для дизеля брали за основу бензиновий мотор, як в Фіат Добло 1,6і бензин - нормальний мотор, дизель на його базі - гівно.. А в Субару взагалі алюмінієвий блок, для дизельних навантажень слабуватий.

Опубліковано

subaru дизель чи бензин, достатньо ,я думаю, глянути на авторіа скільки продається таких і інших - буде все зрозуміло

Опубліковано
21 хвилин тому, jurgen007 сказано:

припускаю що для дизеля брали за основу бензиновий мотор, як в Фіат Добло 1,6і бензин - нормальний мотор, дизель на його базі - гівно.. А в Субару взагалі алюмінієвий блок, для дизельних навантажень слабуватий.

основа субару це опозит бензин. все остальне це сміття

Опубліковано
14 хвилин тому, Marshall сказано:

subaru дизель чи бензин, достатньо ,я думаю, глянути на авторіа скільки продається таких і інших - буде все зрозуміло

і що зрозуміло ? 

вибачте але кравтерів 2,5 теж на авторія мало, але буси просто прекрасні. 
тут питання не в тому скільки їх, а в тому скільки людей їх продають і чому

Опубліковано
8 минут назад, Foross сказал:

в якому вагу сальнік коліна стоїть по оригіналу 160 грн?:D

Не знаю за сальникі, я по кузову в основному, тому знаю приблизні ціни на кузовні частини субару аутбек 2007 (наприклад). Так як запчастини ідуть в основному оригінал з Японії, то ціни кусаються. Пам'ятаю, наприклад, коли долар був по 8, то нове дзеркало бокове електро з підігрівом, вартувало щось 3500 грн...

Опубліковано
Щойно, Юріч сказано:

Не знаю за сальникі, я по кузову в основному, тому знаю приблизні ціни на кузовні частини субару аутбек 2007 (наприклад). Так як запчастини ідуть в основному оригінал з Японії, то ціни кусаються. Пам'ятаю, наприклад, коли долар був по 8, то нове дзеркало бокове електро з підігрівом, вартувало щось 3500 грн...

зара ціни не такі.  розборок валом, що в нас що у інших містах. 
за свою ціну машина досить цікаві і надійна, і повнопривідна:D

Опубліковано

на субару шукав фару - на шроті/олх ціна була 250$ проста, 300$ - з омивачами (одна)

зараз маю а4 б6 - ціна на фару 3000грн за ксенон, галогенка - така ж ціна за дві

Опубліковано
39 минут назад, Foross сказал:

основа субару це опозит бензин. все остальне це сміття

опозитний мотор має один плюс - мала висота і багато мінусів -  вигорання масла, складність, схильність до гідроудару і тд. Тому їх використовують в основному на танках де мала висота є пріоритетом.

Опубліковано
3 minutes ago, jurgen007 said:

опозитний мотор має один плюс - мала висота і багато мінусів -  вигорання масла, складність, схильність до гідроудару і тд.

ніфіга там масло не вигорає, складність ...в рядній 6 від бмв значно складніше замінити свічки ніж на субару,

схильність до гідроудару - поржав... щоб отримати ГУ потрібно щоб на вкуск потрапила вода - яка різниця який двигун?

постав шноркель і будеш річки штурмувати, тим більше що свічки в субару герметизовані (на кабелях ВВ спеціальні "ковпачки" стоять)

Опубліковано
13 хвилин тому, Marshall сказано:

на субару шукав фару - на шроті/олх ціна була 250$ проста, 300$ - з омивачами (одна)

зараз маю а4 б6 - ціна на фару 3000грн за ксенон, галогенка - така ж ціна за дві

можна конкретніше яку фару? що за модель? рік

Опубліковано
1 хвилина тому, jurgen007 сказано:

вигорає щей-як коли кільця підношені.

це є на любій машині, навіть на найнадійніщих німцяхB)

Опубліковано
Just now, Foross said:

можна конкретніше яку фару? що за модель? рік

ось таку аутбек 2007 року в мене був.

і ще, потрібно було дзеркало з підігрівом (саме скло): до ауді - зайшов на базар і купив, ~200грн

до субару...теж купив, але по інтернету і десь тиждень шукав.

Пі.Сі. запчастини є (шроти), але чомусь в основному вони на схожі (я находив, кременчук, дніпро...)

Опубліковано
6 хвилин тому, Marshall сказано:

ось таку аутбек 2007 року в мене був.

і ще, потрібно було дзеркало з підігрівом (саме скло): до ауді - зайшов на базар і купив, ~200грн

до субару...теж купив, але по інтернету і десь тиждень шукав.

Пі.Сі. запчастини є (шроти), але чомусь в основному вони на схожі (я находив, кременчук, дніпро...)

якщо цікаво можу скінути пару ссилок де фари 40-50 баксів, рестайлові. 

в порівнянні на ту саму лтшку 2001 року 40$ фара

мови немає до ауді більше зп бо їх більше, але найдіть мені ауді за 6.5к з таким фаршом як в субару

схід , так, там їх уви лекше притащіни на болти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...