Перейти до змісту

Apple__industria Шахраї

МДІ

Рекомендовані повідомлення

По блістеру я давав витяг з правил.

Так що будете уважні в майбутньому

Дублюю

14.7.6. відкривати відправлення, які мають такі методи контролю першого розкриття (дозволяється проводити тільки зовнішній огляд на відсутність пошкоджень):

 блістерна упаковка – це контейнер або футляр, що штампується, повторюючи форму та розміри предмету, розміщеного всередині або створює ємність, необхідну для розміщення товару, який виготовляється із термостійкого пластику та може мати жорстку поліграфічну, металеву чи пластикову підкладку;

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 63
  • Створено
  • Остання відповідь
1 минуту назад, МДІ сказал:

По блістеру я давав витяг з правил.

Так що будете уважні в майбутньому

Дублюю

14.7.6. відкривати відправлення, які мають такі методи контролю першого розкриття (дозволяється проводити тільки зовнішній огляд на відсутність пошкоджень):

 блістерна упаковка – це контейнер або футляр, що штампується, повторюючи форму та розміри предмету, розміщеного всередині або створює ємність, необхідну для розміщення товару, який виготовляється із термостійкого пластику та може мати жорстку поліграфічну, металеву чи пластикову підкладку;

ви ж розумієте що це брєд? чи ні? так і будуте на гроші попадати

ще раз повторюю недозволяють оглянути товар розвернувся і пішов з відділення, шахраї тим і користуються що під блістер і можна положити що завгодно, за 5к я повинен знати що всередині коробки!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...
On 20.08.2020 at 09:56, Bliksss сказано:

завжди, коли отримую  - на НП запитують чи буду оглядати, рідко користуюсь цим правом, але, днями сказав - "так", мені дали посилку з словами "оглянете - тоді оплатите"... раніше (років 3-4 тому) дійсно, було таке зі мною "оплачуйте - потім оглядайте".

раніше було сплатіть оглядайте.товар ушкоджений чи не підлягае опису.... пишиться заява.товар упаковують гроші віддають.гроші як залог був.

зараз так дають на перевірку.підійшов оплачуете.непідійшов товар заява на відмовлення.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

11 хвилин тому, petro22 сказано:

зараз так дають на перевірку.підійшов оплачуете.непідійшов заява на відмовлення.

раніше - так, доводилось трохи заморочуватись - щоб гроші віддали "на місці", зараз - ні... Хоча, не було в мене повернень вже кілька років - купую тільки там де знаю, в основному в магазинах, або в людей - які не роблять "помилок" ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не треба путати блістер з плівкою поверх коробки. Плівку знімати можна і треба. А якщо б там кусок мила лежав?  Але це лірика ,ясно що був затуп. 
По темі, шукайте ще ошуканих і пробуйте колективно писати заяви і тд... Так значно більше шансів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ОМГ.

Ось так виглядає блістер: (блістерна упаковка)

blister-31.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Під блістером видно все, що всередині.  Така задумка.

Рідко коли блістер не прозорий.

А от плівка ,то  вже інша справа.

Я розумію НП,  нафіг їм той клопіт. Розпакував, і відмовився від парфумів, бо запах не сподобався.

Хоча їм похєр, попаде клієнт на гроші чи нє. Головне, щоб за послуги платили.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не дають розпаковувати нічого, що заламіновано. Бо тіпа заводська упаковка. Кожен раз пояснюю як тупим, що ламінатор купити не проблема, що в коробці може бути що завгодно, і т.д і т.п. Смисл тоді в наложеному платежу впринципі ? Задурно заробити 2% тіпа за пересилку грошей ? Роспаковую при них завжди. Кажу, якщо буде щось не так, буду судитись з вами, камери в вас є, все фіксуєтся. Якщо не забуваю, то продавцю кажу, щоб товар був вскритий, щоб на НП не було знову дурної волокіти. Якщо що, то 99% заказів забираю на шостому відділенні в тц Варшавський, але думаю, що в інших відділеннях така ж балайда

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

21 час назад, Zheny@ сказал:

ОМГ.

Ось так виглядає блістер: (блістерна упаковка)

blister-31.jpg

так загуглив також, цінна інформація, я думав що блістер це запаяно в плівку, тепер всестає на свої місця, і дійсно під прозорою упаковкою має бути видно товар, в тому і смисл задумки що сам блістер і являється упаковкою "коробкою" для товару 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

10 годин тому, Sashapetrash сказано:

має бути видно товар, в тому і смисл задумки що сам блістер і являється упаковкою "коробкою" для товару 

так, але що заважає залити в таку упаковку, ссд...наприклад...

P.S. маю на увазі, що по факту - там буде "флешка"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

короче заліз почитав правила, бо те що тут наведено, по тупому вирвано з контексту і не дає ясності картини

14.8. «Огляд відправлення» – надає можливість Одержувачу у відділенні, скориставшись спеціально відведеним столом, або за адресою розкрити упаковку відправлення та перевірити його вміст. Процес огляду відправлення не повинен перевищувати 5-ти хвилин на одне відправлення. ТОВ «Нова пошта» не надає на огляд відправлення, якщо це передбачено договором з Відправником. Під час огляду відправлення забороняється:

 Підключати прилади, носії інформації або механізми, які не є частиною відправлення (за винятком сім-карток, навушників, елементів живлення, флеш-накопичувача (з метою перевірки дефектів матриці телевізорів)).

 Використовувати витратні матеріали, що є у відправленні (наприклад, розпилювати тестові флакони парфумерії).

 Використовувати вміст відправлення із власними речами Одержувача, зокрема носіями інформації (заборонено підключати, зчитувати, копіювати).

 Заливати паливно-мастильні матеріали або інші рідини у відправлення, які передбачають їх використання.  Встановлювати паролі на електроприлади, які передбачають таку функцію (телефони, планшети, комп’ютери або ноутбуки).

 Зривати з упаковки та відправлень заводські, рекламні та інформаційні наклейки (за винятком наклейок, розміщених на упаковці комп’ютерної, електронної та оптичноїпродукції в місцях її відкривання).

 Відкривати відправлення в упаковках, які мають такі методи контролю першого розкриття (дозволяється проводити тільки зовнішній огляд на відсутність пошкоджень):

 пломби-індикатори (прошивка нитками на мішках; металеві або паперові пломби на банках, перфорації на горловині кришок на ємностях з рідиною тощо);

 термозбіжна плівка (за винятком комп’ютерної, електронної, оптичної продукції та аксесуарів, що входять до їх вмісту) – це різновид пакувальних плівок, особливістю яких є здатність скорочуватися під впливом температури і приймати форму пакувального виробу;

 блістерна упаковка – це контейнер або футляр, що штампується, повторюючи форму та розміри предмета, розміщеного всередині або створює ємність, необхідну для розміщення товару, який виготовляється із термостійкого пластику та може мати жорстку поліграфічну, металеву чи пластикову підкладку;

 ламіновано-поліетиленова упаковка – це упаковка, у якій два і більше шарів плівки поєднані в один під дією високих температур, нанесеного клею або розчинника.

 Розбирати відправлення, крім випадків, що передбачають встановлення сім-картки або елементів живлення без використання інструмента, який не входить в комплект пристрою.  Проводити огляд відправлення за межами відділення (для відправлень, адресованих до відділень).

У разі адресної доставки також забороняється:  розбирати обрешетування, в яке запаковане відправлення;

 підключати портативну, побутову техніку до електромережі (дозволяється проводити огляд на відсутність зовнішніх дефектів і механічних пошкоджень відправлення).

У разі порушення цих умов огляду, відправлення не підлягає поверненню.

короче ті олені на новій пошті, або читати не вміють, або поняття не мають, що вони прочитали. В слідуючий раз, прийдется проводити лікбез

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

10 годин тому, MANJAK11 сказано:

У разі адресної доставки також забороняється:  розбирати обрешетування, в яке запаковане відправлення;

 підключати портативну, побутову техніку до електромережі (дозволяється проводити огляд на відсутність зовнішніх дефектів і механічних пошкоджень відправлення).

У разі порушення цих умов огляду, відправлення не підлягає поверненню.

короче ті олені на новій пошті, або читати не вміють, або поняття не мають, що вони прочитали. В слідуючий раз, прийдется проводити лікбез

Я підключав і перевіряв телевізор, була адресна доставка, хопчина нічого не казав, що не можна, тим більше, що платив готівкою кур'єру. Інший раз привозили пралку, у ліфт в коробці не входила, то розірвали коробку, уже в квартирі повний огляд робили. Декілька разів робив замовлення кур'єром, ні разу не було відмовлено перевірити електричні прилади.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 годин тому, bormotuha сказано:

Я підключав і перевіряв телевізор

аналогічно, купував в розетці - думав привезуть до під'їзді, а далі - мої проблеми. Ніфіга - привезли в риштуванні, наполягли на доставці в квартиру (безкоштовно, 4 поверх) і огляді. Сам був в шоці  приємно здивований.

P.S. Доставка - містекспрес.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я про всяк випадок правила роздрукував )) щоб знати, де можна дрючити, а де похнюпити голову, насупити брови й йти плачучи :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...