Перейти до змісту

Стрілянина Театральний майдан

nickel

Рекомендовані повідомлення

8 часов назад, Oberegy сказал:

уважно читають допис і не придумують на ходу, що кров ллється тільки рік, бо хотіли мене вкусити, а вийшло, що показали себе у всій красі

ДЕ Я НАПИСАВ ??? тицніть мене пальцем, носом, чим завгодно, що кров ллєтся тільки рік ? ви написали пролилаСЯ (в минулому часі), і я так само написав, в минулому часі, тобто я мав наувазі (і думав (видно дарма), щой ви так само думали), що кров пролилася, на Майдані, й коли вибрали пороха, я зразу й написав, що кров на Майдані пролилася зря, й вважаю так вже 6 років (і не тільки я), тому хто показав себе у всій красі, можна навіть не обговорювати

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 1,2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

@MANJAK11 я вже зрозумів, що з віруючими дискутувати немає сенсу.   

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

10 часов назад, Oberegy сказал:

Я не можу більше року зрозуміти, як нарід, особливо патріотично налаштований, міг голосувати за зе.

Причина вже жована -пережована багато разів.Ось вона - 

В цьому не було б нічого дивного і екстраординарного для нашої країни(всі крім першого керівництва від незалежнсті наполегливо працюють над грабунком своєї країни) якби не одне але, а саме - але сивочолого уєбня обрали з надією змінити країну в кращу сторону, обрали ціною сотні життів і тисяч калітцтв.Ще додамо війну з ворогом якого не можливо перемогти.Ось чим президенство п"ятого відрізняється від попередників і від шостого, попередні і шостий "вам" нічєго нє должни" на відміну від п"ятого.І да, то ви, прихильники із-за котрих вчасно не послали нахуй уєбня винні що шостим став Зеленський(І то ще легко "обдєлались", могло бути гірше.розжую - як-би послали, залишивши наприклад Турчиноза знов тимчасовим ВО, то дуже велика,  майже стовідсоткова ймовірність що Володимир Олександрович і надалі радував би нас своєю присутністю у "95 кварталі" і країна стала більше схожа на ту за яку вмерли майданівці).

Панімать?Чи какая разніца?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

саме прикольне, що пархатий чи дійсно намазав їм щось рошенками чи що, бо в них альтернативи не було ніякої : або ти голосуєш за пархатого і ти еліта, або за любого іншого і ти гамно. Ну але в кожного свої когнітивні спотворення і кожному з цим жити. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 годин тому, Oberegy сказано:

у виставі використовують бутафорію, а не справжню зброю. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

54 хвилин тому, MANJAK11 сказано:

бо в них альтернативи не було ніякої : або ти голосуєш за пархатого і ти еліта, або за любого іншого і ти гамно. 

Або не голосуєш, як це роблю я. І відчуваю себе вільною людиною.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, MANJAK11 сказано:

саме прикольне, що пархатий чи дійсно намазав їм щось рошенками чи що, бо в них альтернативи не було ніякої : або ти голосуєш за пархатого і ти еліта, або за любого іншого і ти гамно. Ну але в кожного свої когнітивні спотворення і кожному з цим жити. 

Ти уточнюй, кого саме називаєш "пархатим".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 минуты назад, $ΩLΩMΩN сказал:

Або не голосуєш, як це роблю я. І відчуваю себе вільною людиною

прикольно. В цих фразах прекрасно все. Обидві частини настільки протирічать одна одній, що закралась думка, а не порохобот лі ти часом :0016: Я навіть не буду тобі пояснювати всю глубіну піздєца, шо ти ляпнув :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 минуты назад, Serpent сказал:

Ти уточнюй, кого саме називаєш "пархатим".

а шо, є варіанти ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 хвилина тому, MANJAK11 сказано:

а шо, є варіанти ?

Просто згадалося.

Україна після перемоги Володимира Зеленського на виборах президента стала єдиною країною, крім Ізраїлю, де і президент, і прем'єр-міністр - євреї.

Порошенка представники єврейської громади чомусь за свого не сприймали. Напевно по їх міркам він був недостатньо "пархатий". А от Зеля - в самий раз. Визнали офіційно. )))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 минуты назад, Serpent сказал:

Просто згадалося.

Україна після перемоги Володимира Зеленського на виборах президента стала єдиною країною, крім Ізраїлю, де і президент, і прем'єр-міністр - євреї.

Порошенка представники єврейської громади чомусь за свого не сприймали. Напевно по їх міркам він був недостатньо "пархатий". А от Зеля - в самий раз. Визнали офіційно. )))

порошенко-порох-пархатий. Для мене він достатньо пархатий

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

10 хвилин тому, MANJAK11 сказано:

прикольно. В цих фразах прекрасно все. Обидві частини настільки протирічать одна одній, що закралась думка, а не порохобот лі ти часом :0016: Я навіть не буду тобі пояснювати всю глубіну піздєца, шо ти ляпнув :D

Так, ви мене називали агентом Путіна при Поросі, тепер Порохоботи при зелі. Навіть не знаю, чим ви ще мене можете здивувати. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 часа назад, Serpent сказал:

Просто згадалося.

В свій час генпрокурор-кум пархатого Юра Луценко / справжня фамілія Луц / теж заперечував своє походження, що викликало неабияке обурення на історичній батьківщині, бо його предки належали до дуже шанованого там роду.

https://from-ua.com/news/102741-mid-izrailya-podtverdil-lucenko-evrei.html

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, MANJAK11 сказано:

пархатий

опачкі! вже й це притягли. Нічо, що зе іудей? це заходить пану антисеміту? давайте вже про брата, якого вбив ПП. Бачу тут записні зраднюки отаборились зі старими методичками. Рідкісні птах зараз. Тягалися з Вальцманом, поки не вибрали єврея і заткнулися. А Ви затятий, виявляється

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 хвилин тому, MANJAK11 сказано:

порошенко-порох-пархатий. Для мене він достатньо пархатий

Ви так говорите, ніби він пейсатий.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 минуту назад, $ΩLΩMΩN сказал:

Так, ви мене називали агентом Путіна при Поросі, тепер Порохоботи при зелі. Навіть не знаю, чим ви ще мене можете здивувати. 

ну таких явних епітетів як Нокіан, ти ще не заслужив, тому ображати тебе не хочется зазря явно)))) а натяків походу ти не розумієш, може то й на краще ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 хвилин тому, MANJAK11 сказано:

а натяків походу ти не розумієш

Це правда. Натяк - можна зрозуміти по різному. То навіщо додумувати? Краще прямо сказати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

33 минуты назад, $ΩLΩMΩN сказал:

Ви так говорите, ніби він пейсатий.

в даному випадку мені пох

я мав на увазі, крім похідного від прізвища виключно це

Цитата

ПА́РШІ (захворювання людини, тварин), ПА́РША, ПА́РХИ, ШО́ЛУДІрозм.Від паршів волосся повилазило, і голова голісінька, як долоня (Г. Квітка-Основ’яненко); - Бив [Швець] його правилом у тім’я..От які поробив пліші, так, гейби пархи.. з’їли (Лесь Мартович);

Цитата

(парші - заразне шкірне захворювання людини) [розм.]

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

36 минут назад, Oberegy сказал:

опачкі! вже й це притягли. Нічо, що зе іудей? це заходить пану антисеміту? давайте вже про брата, якого вбив ПП. Бачу тут записні зраднюки отаборились зі старими методичками. Рідкісні птах зараз. Тягалися з Вальцманом, поки не вибрали єврея і заткнулися. А Ви затятий, виявляється

вище я пояснив, що я мав на увазі. ви таки еталонний порохобот, вітаю :0016:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шановне панство, ви темою не помилились?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 хвилин тому, Ha3aP сказано:

ви темою не помилились

я чесно намагалась тему повернути в русло, але панству заходить інше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

19 хвилин тому, MANJAK11 сказано:

я мав на увазі, крім похідного від прізвища

то пан етимолог? та знаєте, як філолог філологу скажу, що трішки Ви перестарались, бо прізвище таки від порох, а не від парша ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 минуты назад, Ha3aP сказал:

Шановне панство, ви темою не помилились?

Тож все нормально, всмислі все відбувається за звичним сценарієм - як тільки з'являється позитив для шостого або негатив для п'ятого, з'являються прихильники п'ятого і пичинають бредити намагаючись перекрутити навпаки, щоб позитив для шостого став негативом а негатив для п'ятого став позитивом, не гребуючи при цьому у виборі теми.Ну і закінчується це теж однаково - спливом нового або згадками старого забутого гівна на п'ятого, щоб освіжити пам'ть.Тобто результат трудів має зворотню дію.Що називається - благими намірами дорога до пекла встелена в них виходить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@iiron Що тебе так на політику пробило? Під час Майдану тихенько мовчав, лише в 14 році, в кінці літа про війну два поста. Пару постів у 15 році.

Потім проти української мови трохи сирнув:

Цитувати

Зробити популярною українську мову можна тільки зробивши успішну розвинену країну.Тоді російськомовні самі будуть цього прагнути.А так як побудова такої країни прямо суперечить українському менталітету, то цього ніколи не буде.При першому пришесті свідомих(при ющу) була така підозра, а тепер при другому тверда впевненість.Була надія на іноземців у владі, але не склалось - заважали пиз...ти.Як-що ті придури приймуть цей закон, то від неньки може залишитись 5-6 областей з феодальним устроєм.А це вже загрожує екологічною катастрофою - широта української душі не дозволяє зійтись на відкаті на побудову сміттєпереробних заводів.Знаково, що колиска українства Львів вже в своєму гавні.Що до закону питання - після його прийняття всі свідомі готові відмовитись від піратської російськомовної Windows, фільмів з рос перекладом скачаних з російськомовних торентів, популярних сайтів типу овер та 4пда, звьозд російськомовних?Чи буде "ну яж розумію, мене закон не стосується", коли зачепить особисто?Більшість військових на фронті російськомовні, цікаво з яким ентузіазмом сприймуть новину.

Після того вже про країну перднув:

Цитувати

Країна-непорозуміння

Вже з 17 року ти став активним дописувачем:

Цитувати

Трохи не так.Смердами для мене стали середньостатистичні украЇнці дякуючи пєдрільному клубу що біля корита.Один такий свідомий слуга народу приносить збитків державі більше ніж разом узяті ті, для кого готують цей закон.В мене вже більше поваги до папєрєдніків, ніж до цих ..........(дуже погані слова)Ті крали вузьким колом осіб і в краЇни що не в стані війни, а ці ..........(дуже погані слова) взагалі без комплексів.

Цитувати

Нормальна судова влада несумісна з ментальністю українця.

Цитувати

Мільйони різних пояснень є тому, що відбувається в країні і чому так відбувається і що хто хоче привласнити.А реальна причина тому, що відбувається в країні і чому так відбувається і що хто хоче привласнити одна - народєц то гниленький тут.Наші хитрожопі самі хитрожописті, і ніякі їхні хитрожопі не перехитрожоплять наших хитрожопих своєю хитрожопістю.Одна єдина причина тому що відбувається в країні і чому так відбувається і що хто хоче привласнити.

Цитувати
Здобуття.Років 5 тому навіть в страшному сні не могло приснитись те , що твориться зараз в спокійній і відносно ситій на той час країні.

І далі вже систематичний срач, обсираня пороха (мені на це зовсім пофіг).

А от за Україну та українців може бути бо-бо - не пиши більше гадості.

Але що ж у тебе сталось в 17 році? Бізнес який накрився?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

9 минут назад, sergkots сказал:

@iiron Що тебе так на політику пробило? Під час Майдану тихенько мовчав, лише в 14 році, в кінці літа про війну два поста. Пару постів у 15 році.

Потім проти української мови трохи сирнув:

Після того вже про країну перднув:

Вже з 17 року ти став активним дописувачем:

І далі вже систематичний срач, обсираня пороха (мені на це зовсім пофіг).

А от за Україну та українців може бути бо-бо - не пиши більше гадості.

Але що ж у тебе сталось в 17 році? Бізнес який накрився?

Ого яку титанічну працю провів.І то хотілось:D.Нє, з біснесом все гуд навіть в процесі реалізації ще один.Раз ти так у всьому покопирсався то мав би помітити, що ніякого скигління фінансового плану немає, субсидії там, податки.Ще більше розчарую що навіть ситуація з ковідкою практично не торкнулась мене.Діти в мене підростають і неотілося б щоб вони теж жили в ...Коротше в яблуці а не в гавні.З 14 по 16 було ще не дуже ясно, пізніше стало очевидним що з "гідними" світить тільки не в яблуці.І мені пох у вишиванці вони чи ні, балака чи разговарівают, жиди чи чистокровні арійці, мене цікавить тільки результат.Писанина є оцінкою результату і бажанням що такого більше не повторилось.Ферштейн?

Вибач що розчарував на рахунок бізнесу:D.

І да, ваша сєкта не перестає дивувати.Буквально кожен без виключення чимось да здивує.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...