Перейти до змісту

Стрілянина Театральний майдан

nickel

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
2 хвилин тому, nickel сказано:

Я думав такі магнати не потребують матеріальної допомоги... 

я не магнат, я у вас одразу попросив фінансову допомогу. А ви відмовляєтесь а кажете, що допомагаєте.

• Відповідей 1,2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Знову ставлять клеймо АТОшник. Цікаво чи знову брешуть?

Цитувати

Полтавского террориста зовут Роман Скрипник и он 1988 года рождения, ранее был осужден по двум статьям уголовного кодекса:
 •  статья 185 «Кража»;
 •  статья 309 «Незаконное производство, изготовление, приобретение, хранение, перевозка или пересылка наркотических средств, психотропных веществ или их аналогов без цели сбыта».
Плюс к этому Скрипник - участник АТО.

На фото полковник полиции, который обменял себя на другого полицейского и сейчас в заложниках у мужчины с гранатой.

‼️Основное требование полтавского террориста - не сажать снова.

Опубліковано
28 минут назад, $ΩLΩMΩN сказал:

я не магнат, я у вас одразу попросив фінансову допомогу. А ви відмовляєтесь а кажете, що допомагаєте

1 час назад, nickel сказал:

Так я і допомагаю матеріально. Я вас вчу безкоштовно, інші за це кошти беруть.

Дивно, ти за свої уроки береш більше тисячі, але у тебе немає тисячі щоб заплатити за мої. Пропонував безкоштовно, не захотів, а за гроші не можеш собі дозволити. Хоча нічого дивного.

Опубліковано
20 хвилин тому, nickel сказано:

Це і є правда матка. Лише коли ти сам шукатимеш відповіді на запитання, ти сприймеш нові знання, бо вони будуть не від мене, ти їх сам знайдеш.

А як же класичне "Пруфи?" Вже забулось? Чи тут доцільний той самий епітет, яким ви щойно називали Нокіана?

Опубліковано
1 минуту назад, YVitaliy сказал:

А як же класичне "Пруфи?" Вже забулось? Чи тут доцільний той самий епітет, яким ви щойно називали Нокіана?

Пруфи на що ти хочеш побачити?

Опубліковано
47 минут назад, Ukrainec сказал:

Але не все так просто!  Народ мислячи через призму власної жадібності, бо в  їх голові не сходиться, що людина може щось робити за просто так, починає підбурювати ще більше народу проти громадян.

Народ сам себе характеризує однією фразою " ой можна подумати, що чкби ви стали ...., то ви б не крали"

Опубліковано
20 хвилин тому, nickel сказано:

Дивно, ти за свої уроки береш більше тисячі, але у тебе немає тисячі щоб заплатити за мої. Пропонував безкоштовно, не захотів, а за гроші не можеш собі дозволити. Хоча нічого дивного.

Я то беру але ще поки ніхто не дав. Так що, допомагайте фінансово а тоді давайте уроки.

Опубліковано
1 минуту назад, $ΩLΩMΩN сказал:

Я то беру але ще поки ніхто не дав. Так що, допомагайте фінансово а тоді давайте уроки.

Тому й ніхто не дає і не дасть, бо ти сам вчитися не хочеш. І винуваті в тебе будуть олігархи і бариги. 

Опубліковано
Щойно, nickel сказано:

Тому й ніхто не дає і не дасть, бо ти сам вчитися не хочеш. І винуваті в тебе будуть олігархи і бариги. 

Хочу, це ви не хочете допомогти фінансово.

Опубліковано
2 минуты назад, $ΩLΩMΩN сказал:

Хочу, це ви не хочете допомогти фінансово.

1 час назад, $ΩLΩMΩN сказал:

Опубліковано
55 хвилин тому, nickel сказано:

Це і є правда матка. Лише коли ти сам шукатимеш відповіді на запитання, ти сприймеш нові знання, бо вони будуть не від мене, ти їх сам знайдеш. 

я чекаю від тебе, тобі ж я відписав конкретно хто керує.

Опубліковано

3 минуты назад, alexvvv сказал:

я чекаю від тебе, тобі ж я відписав конкретно хто керує.

Ти не чекай, шукай відповіді на запитання.

1 час назад, nickel сказал:

Таке враження що з телеграм ботом спілкуюся, лише шаблонні фрази.

Як це все відбувається на практиці? Як було у 2004 році, в 2010, в 2014? Хто з ким вступав в союз? Як вони назначали свого президента? Чому ситуативні суперники не заважали?

Опубліковано
3 хвилин тому, nickel сказано:

Ти не чекай, шукай відповіді на запитання.

я так і зрозумів , що відповіді від тебе не буде :D

4 хвилин тому, nickel сказано:

Як це все відбувається на практиці? Як було у 2004 році, в 2010, в 2014? Хто з ким вступав в союз?

А треба в сортах лайна розбиратись ?

Опубліковано
8 минут назад, alexvvv сказал:

я так і зрозумів , що відповіді від тебе не буде :D

Процитовані запитання були задані раніше за твоє, тому не кивай на інших, коли в самого рильце в пушку.

Цитата

А треба в сортах лайна розбиратись ?

Не знаю, ти так впевнено відповідав до певного моменту. Я думав ти знаєш, але дальше шаблонних відповідей ми не зайшли.Як тільки питання стали на пів рівня складніші, ти здувся.

Опубліковано
8 хвилин тому, nickel сказано:

Не знаю, ти так впевнено відповідав до певного моменту. Я думав ти знаєш, але дальше шаблонних відповідей ми не зайшли.Як тільки питання стали на пів рівня складніші, ти здувся.

я хоч шаблонними відповідаю, а ти взагалі ніяк.

Опубліковано
2 минуты назад, alexvvv сказал:

я хоч шаблонними відповідаю, а ти взагалі ніяк.

Кому відповідати? Чат боту? Це те саме що з копіпастою спорити, був колись такий мем.

Опубліковано
26 хвилин тому, nickel сказано:

Кому відповідати? Чат боту? Це те саме що з копіпастою спорити, був колись такий мем.

странний ти чувак

Опубліковано
2 минуты назад, $ΩLΩMΩN сказал:

А я тут при чому? Я не казав, що ви странний.

може перейдіть на спілкування в приватні повідомлення, або десь за чашкою пивка :) 

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...