Перейти до змісту

Стрілянина Театральний майдан

nickel

Рекомендовані повідомлення

8 годин тому, case_l сказано:

а в нас зовсім не так

ну на помилках учаться. Але це диво (раптово передумав і здався)... ну не знаю, виглядає якось підозріло

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 1,2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
5 годин тому, yu2007 сказано:

Чим більше з'являється різних відео, тим більше я починаю вірити в рєптілоїдів словам Нокіана про зрежисовану виставу))

погано зрежисовану, додам. Людей шкода. Але наріду зайде.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую Всім за спілкування, але жаль людей і своїх нервів теж жаль, а ще більше болить серце за Україну. За що нам це все?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Додам, як думаєте, будуть жертв медіа  розкручувати чи ні? чи даватимуть вони інтерв'ю, чи продаватимуть свою історію Голлівуду... таке всяке? не знаю, чи правда, не дивилась, але люди пишуть, що заручники поводились дивно, не потребували допомоги, просто розійшлися. Що скажете?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, Oberegy сказано:

погано зрежисовану, додам. Людей шкода. Але наріду зайде.

все що було зрежисовано - це патріотизм сивочолого гетьмана, в якого діти ходять у футболці "russia"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

38 хвилин тому, Oberegy сказано:

Додам, як думаєте, будуть жертв медіа  розкручувати чи ні?

канали платять за інтерв'ю, то чому би й ні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 хвилин тому, case_l сказано:

все що було зрежисовано - це патріотизм сивочолого гетьмана

казала моя подружка з глухого поліського села - тицьп..здтць, вибачте на слові, але щодо Вашого коменту ну дуже доречно. Надіюсь, адмін мене пробачить, бо це фольклор!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

7 годин тому, MACCEN сказано:

То ти хочеш сказати що вони 9 годин не могли вирішити кому чуть що зірочка впаде + премія + може в санаторій путівка?

Може там простіше було б, підійшов би хтось сказав, слухай хлопче здавайся, а то автобус запізнюється на рейс, а він такий да-да дійсно, що ви тут сидите люди, виходьте.

Звісно, було б простіше, Але тут кожен дупу рвав перед міністром. Тим паче я впевнений , що 100% щодо застосування альфи був розроблений план з підривом гранати і того подібного, але доцільність його застосування в тій ситуації було як бачимо під питанням. Сценарій як має виходити альфа, було прийнято загодя, а підрив гранати ну тут як сигнал "мотор" це частина вже зарання розробленого плану, де "девачкі" вибігають після хлопка і керуючі вирішили від нього не відхилятися, навіть коли "вистава" пішла не по сценарію. Тут було рішення прийнято так: "їдьте, ВПЕРЕД!, бо тоді нах ми сюди приїхали і так довго готувалися?"  На цей випадок план "б", де терорист здається сам певно навіть не розглядали, тому все як пложено двинули по тому, що було плану (з гранатою!)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зе обіцяло що зробить все аби при його владі наші люди більше сміялися...

І тепер порахуйте скільки смайлів в темі про "теракт".

Воно працює!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

22 годин тому, MACCEN сказано:

Вимоги явно не реальні, щось не те пальто, або спонтанно захоплений автобус, або якщо готовились то ці розмиті вимоги це так щоб відволікти від чогось важливішого.

Або це робиться для того щоб нас всіх відволікти від більш насущних проблем щоб знайти що пожерти, бо кого не зустрінеш з бізнеків то кажуть в вересні буде ще більша срака чим зараз.

Спочатку скептично поставився до цього твердження а тепер і сам задумавс про це. Курс росте, дірка в бюджеті росте. Хліба для народу немає але є видовища.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

12 хвилин тому, $ΩLΩMΩN сказано:

але є видовища

є закручування гайок. Кому вигідно - сакраментальне питання

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, Oberegy сказал:

казала моя подружка з глухого поліського села - тицьп..здтць

Якщо вона дійсно так говорить як написано, то їй варто до логопеда сходити, бо я не зміг це виговорити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 хвилин тому, nickel сказано:

дійсно так говорить

Ви ніколи не чули, як говорять полісяни є Ємільчинського району? багато втратили )) а написано так, щоб не забанили за мат. А раптом тут адмін суворий, я не тутешня, в гості інколи заходжу, люблю Луцьк і цей форум.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я не тормоз. (І. Поліщук)

image.thumb.png.e535b2acb867380788fd92dbc8dffe22.png

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Питання ще по підпорядкованості. Якщо спецооперацію проводила Альфа, то якого буя там Собаков мордою постійно світив.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 минуты назад, nickel сказал:

Я не тормоз. (І. Поліщук)

image.thumb.png.e535b2acb867380788fd92dbc8dffe22.png

вчорашня ситуація показала,якщо раптом серйозним терористам захочеться щось таке вчверити,а не аматору - то нам піііііііі.... да-да 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

10 хвилин тому, volks сказано:

Якщо спецооперацію проводила Альфа

це та шо на бтр потім приїхала після затримання?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 минуту назад, paksivatova сказал:

вчорашня ситуація показала,якщо раптом серйозним терористам захочеться щось таке вчверити,а не аматору - то нам піііііііі.... да-да 

Та так було і буде завжди. Тим тероризм і страшний, що невелика група людей чи навіть терорист одинак може тримати в страхові велику масу людей. 11 вересня, Норд-Ост, Беслан, Брейвік і т.д. Але мій пост був про інше, в однаковій ситуації різні люди поводяться по різному. Де був вчора Поліщук?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кхм

Вчора, 09:35

https://auto.24tv.ua/ru/peticiya_protiv_rasshireniya_polnomochij_policii_za_5_dnej_nabrala_25_tys_podpisej_n22818

Петиция против законопроекта 2695, который Верховная Рада уже приняла в первом чтении, за 5 дней набрала 25 тыс подписей.

Принятие Верховной Радой законопроекта 2695 о существенном расширении полномочий полиции и увеличении штрафов для водителей в первом чтении вызвало огромную волну возмущения у граждан. И возмущение небезосновательно, поскольку уже проголосованный законопроект очень существенно расширяет полномочия полиции за счет уменьшения прав граждан.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 хвилин тому, Ko3bMa сказано:

Так все складається в логічний ланцюжок.

П.С. Шкода клюсики закінчились на борді.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хто вже був на майдані - є сліди гранати яку він кидав. Бо автобус мав би бути в осколках по ідеї. Ну і цікаво куди він стріляв, де сліди від куль?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

31 хвилин тому, paksivatova сказано:

Тому треба жити на повну і брати від життя все сьогодні?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Просто група в бетері напевно виграла в карти першими поїхати, бо були дві судячи по формі конкурентні компанії, а лаври ж дістануться комусь одному.

Ще б було б прикольніше поки те се, а терорист дав на тапкі, поки всі сидять в телфонах, вайберах, і чекають що буде далі, а він раз і втік, ото я думаю була б хохма.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 хвилин тому, MACCEN сказано:

Ще б було б прикольніше поки те се, а терорист дав на тапкі, поки всі сидять в телфонах, вайберах, і чекають що буде далі, а він раз і втік, ото я думаю була б хохма.

його би снайпери застрелили. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 хвилин тому, MACCEN сказано:

Просто група в бетері напевно виграла в карти першими поїхати, бо були дві судячи по формі конкурентні компанії, а лаври ж дістануться комусь одному.

Я не бачив ні в альфівців ні в нацгвардійців телофонів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...