Перейти до змісту

Нічні покатушки

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Понятно впредь никакого сладкого стола только

Колбаса /сало/ и т.д

• Відповідей 88
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано

"Така краса вранці.... Абсолютна тиша, яку порушує лиш спів солов"їв... Край багряного неба, з-за якого ось-ось вийде сонце.. "

Есть же еще романтики среди велосипедистов!

И небо видят, и про сало не забывают.... :(

Опубліковано
"Така краса вранці.... Абсолютна тиша, яку порушує лиш спів солов"їв... Край багряного неба, з-за якого ось-ось вийде сонце.. "

Есть же еще романтики среди велосипедистов!

И небо видят, и про сало не забывают.... :angry2:

Як показує практика, для велосипедиста найкращі солодощі, то кубаса і сало.... і побільше...

Опубліковано

Я тут новенький тому питаю чи є якісь вимоги до учасників.

А то я також хочу покататись.

Опубліковано

Тіпа можна вдіти батькові тапки :D , сісти на свою "Україну" :D і мчати до Вас.

Форма, шльом і ліхтарик потрібні, бо в мене їх нема?

Якщо ні, то коли наступна поїздка.

Опубліковано
Тіпа можна вдіти батькові тапки :D , сісти на свою "Україну" :D і мчати до Вас.

Форма, шльом і ліхтарик потрібні, бо в мене їх нема?

Якщо ні, то коли наступна поїздка.

Якщо ти в тапках на україні можеш їхати чуть швидше як 20 км/год і чуть довше як 20 км - значиться можеш приїжджати без проблем... а якщо дійсно приїдеш у такому ввигляді - тобі медаль можна буде давати! :)

форма - це питання зручності (повір - значно зручніше як в джинсах :))

ліхтар і шолом - це вже особиста безпека. Якщо ти за своє здоров"я не переживаєш, то хто ж тоді має?

якщо акуратно - то можна і без цього... але все таки бажано...

А за поїздки - слідкуй за форумом. Тут все оголошується.

Опубліковано
якщо акуратно - то можна і без цього...

Это уже обговорено сто раз. Шлем и маячок задний - обязательно. Фара вот по желанию, но рекомендуется.

Опубліковано

raziel8 сказав:

Ну...

Дуже бажано щоб в тебе був велосипед

а так більше ніяких вимог

vampirich сказав:

EXPERT каже:

Это уже обговорено сто раз. Шлем и маячок задний - обязательно.

Ну так кому вірити?

Напевне потрібно прислухатись до raziel8 та vampirich. Думаю що як приїду без шльома, то не виженуть.

P.S. Я ж дуже акуратно керую веліком. Плюс ліхтарик я вже дістав.

Опубліковано
Думаю що як приїду без шльома, то не виженуть.

P.S. Я ж дуже акуратно керую веліком. Плюс ліхтарик я вже дістав.

Без шолома - не виженуть, але як впадеш і розіб’єш голову, тоді пожалкуєш, що "зажав" сам собі пару гривень на безпеку.

Без ліхтарика вночі на вулиці з велосипедом - робити взагалі нічого. ти ж не хочеш, щоб тебе "випадково не помітив" водій вантажівки? Бажано б мати ще якісь додаткові світловідбиваючи деталі на своєму одязі. Чим тебе видніше на дорозі - тим більше шансів, що тебе вчасно помітять....

Береженого Бог береже!

Опубліковано

Добре врахую, просто шолом не маю змоги зараз десь дістати. Якщо, то куплю, але трохи пізніше.

Опубліковано

Без ВЕЛОСИПЕДА и ЗАДНЕГО МАЯЧКА на ночных покатушках точно делать нечего!

Спасение утопающих- дело рук самих утопающих! :huh::):)

Опубліковано

У меня новый рекорд:

в Словакии у предгорья Герлаховского Штита вылетел из седла на скорости 63,6 км/ч :)

Летел головой вперед вниз по склону, пробивая шлемом заросли кустарника. В результате на теле - пара царапин, а шлем придёцца менять :huh:

ЗЫ а, и очки разбил... сииииненькиеееее :*(

Опубліковано

2 Мартін......

ІМХО.....

Я тебе не знаю взагалі..... ніколи не бачив, як ти катаєш.....

оскільки ти новачок то на місці організатора нічної покатушки, я б тебе не допустив до неї взагалі.........

2 Вампірич.....

Поцікався, як впав Ігрек при поверненні з Ківерець.......

2 Олл.......

Нічна покатушка це дуже класно, але їдучи в темряві на колесі у ведучого треба бути в ньому на 120% впевненим.

ОБОВЯЗКОВО

Ліхтар. Повністю заряджений.

Габарит.

Шолом.

Запасна камера на свій діаметр колес.

З.І. На наступній нічній покатушці обовязково буду.

Якщо відсутній якийсь аксесуар....... МАЄ БУТИ ДОСВІД.

Опубліковано

А в Польше в темное время суток не надо ни маячка, ни фары на руле, только деньги... примерно по 30 Евро на каждого полицейского :huh:

Опубліковано

Я тебе також не знаю Lexx_Giant, хоча думаю що це не важливо.

Я хоч і новачок, але їздити трохи вмію, і досвід невеликий маю. З веліка кожні сто метрів не падаю, машин також не збиваю. На рахунок шолома і запасної камери, на мою думку, кожен повинен вирішувати сам, поїду перший раз, побачу чи потрібні вони мені. Якщо, то на наступний раз вони в мене будуть.

Щодо твого висловлювання

оскільки ти новачок то на місці організатора нічної покатушки, я б тебе не допустив до неї взагалі...

то це хай вирішує Вампірич.

І якщо ти так надалі будеш ставитись до новачків, то я думаю їх у вас не буде, адже досвід здобувається саме у таких поїздках.

Отож останнє слово за Вампіричом, хоча я думаю він відповів:

Якщо ти в тапках на україні можеш їхати чуть швидше як 20 км/год і чуть довше як 20 км - значиться можеш приїжджати без проблем... а якщо дійсно приїдеш у такому ввигляді - тобі медаль можна буде давати!

форма - це питання зручності (повір - значно зручніше як в джинсах )

ліхтар і шолом - це вже особиста безпека. Якщо ти за своє здоров"я не переживаєш, то хто ж тоді має?

Але якщо ні, ну то ні.

Опубліковано

To Martin87

Кілометри, які відкатав Лекс, вимірюються вже не сотнями, а тисячами, так що його досвіду і зауваженням ти можеш довіряти. Як що він каже, що треба, - значить, дійсно таки треба.

Опубліковано
Хто хоче сьогодні покататися на 22.30?

якщо дощу не буде і не нажрусь, бо сьоні день бухгалтера (йа БУХгалтер) то приїду! :P

Опубліковано
На рахунок шолома і запасної камери, на мою думку, кожен повинен вирішувати сам, поїду перший раз, побачу чи потрібні вони мені. Якщо, то на наступний раз вони в мене будуть.

Если камера может и не пригодиться, то шлем - лучше всё-таки его иметь и одевать. Потому что надеяться на то, что пронесёт, всё-таки неправильно. П....ц, обычно, подкрадывается незаметно :P Если наступит "Якщо" - второй раз может отложиться надолго.

Свежий пример. Возвращались в воскресенье с Гаразджи. Ночью. Вчетвером. По трассе. Без фонарей, только маячки у двоих и лампа спереди - по сути маячок - на третьем байке. В шлеме - только я. Никакой потенциальной опасности не наблюдалось. Скорость - ну километров 15 (в компании 2 девушки, которые вообще-то не особо катаются и днём). Одна из них в темноте просто соскочила передним колесом с трассы на обочину (в песок). Как результат - не удержала руль и около секунды сунулась руками-коленями и (!) лицом по асфальту. Царапины. Не смертельно, конечно, но если бы скорость была больше или за ней на колесе ещё кто-то ехал бы?

Опубліковано
Отож останнє слово за Вампіричом...

Е....Взагалі-то я ще сам молодий та зелений у цій справі, і сам доволі часто питаю поради у Лєкса :) Так що на Лєкса не гнать! Лєкс зазвичай грубістю і матами вбиває в наші дурні голови те, що звичайними словами не доходить :) (згадаймо велодень: "та куди йо... мать виперся на середину дороги??? ..ля зараз дожену й ..зди получиш!!" - грубо, але дієво!)

Те що я 2 рази організував нічну покатушку не робить з мене мегалося.

А мої слова, Лєкс трактував як "та нафік тра", хоча в них був закладений зміст "як не сам то хто?".

Тут всі вже не малі діти, й впрошувати "а купи шльома, тобі ж ліпше буде" я не збираюся.

Я сказав що варто. Варто полюбому. Але нікого змушувати не буду бо то невдячна справа :)

То Лєкс з вами може панькатися, наставляючи на путь істинний!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...