Перейти до змісту

Нічні покатушки


Рекомендовані повідомлення

Коли темрява охоплює землю, тоді навколо панують інші сили - сили зла! Різна демони, вурдалаки, вампіри влазять зі своїх схованок і починають полювання на випадкових перехожих....

Вибачте, не стримався :(

Пятниця, 11 липня організовується друга нічна покатушка.

Пятниця вибрана для того, щоб ніхто не квапився, бо в суботу матиме можливість виспатися.

Збір 22.30 біля Лесі.

Кілометраж ще не міряв, скажу завтра точно. Орієнтовно 35 кілометрів.

Прохання відгукнутися тих, хто точно буде, для вирішення деяких організаційних питань.

Організовуєм це я і ORV

Перша покатушка була загадкова (ніхто не знав куди їдемо й що там робитимемо)

Тепер буде пригодницька

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • Відповідей 88
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

я також буду, ну майже точно, якщо щось.., то краще на мобіл 80681402712, бо я тут тільки після дванадцяти вечора, тому всі новини читаю зазвичай із запізненням.. :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

:smile3: якщо mila буде, то і йа покручу :0024: от тілько вечерком в кума фару відкручу :0022: але якось обережно, а то буду мати дві своїх власних під обома очима :D
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

80985165314 - мій телефон

не знаю ачи встигнем все підготувати до старту, тому якщо нас не буде на старті - телефонуйте: розкажемо куди їхати і де нас шукать.

З. І. Про пиво/сік подбайте самі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Знач збір в 22:30 біля Лесі. Старт в 22:45! Хто запізниться - звязуватись по мобільному і наздоганяти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нет. Ну не западло ли?

Выехал из дому, порвалась цепь. Стал чинить - выжимке кирдык.... Это капец...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Надіюсь попасти на третю нічну прогулянку, коли приїду з морів. Тут дуже велосипеда не вистачає ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пілять, тупо окуітєльно.

Все було просто супер, такий собі міні квест з завданням на ерудицію в кінці з Дімахою. яке ми пройшли нормально.

А потім з Дімою і Вампірічом ще й пива попили. Організаторам +1.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І знову все було обалдєнно. Організатори постарались на славу. Всім, хто був присутній, дякую за прекрасно проведений час!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щойно вдалося нереальними зусиллями відірвати голову від подушки :D

Всім велике ДЯКУЮ за те, що брали участь. Особливе ДЯКУЮ ORV за допомогу в організації (чувак, респект!) і за те, що більша частина вантажу була у нього в рюкзаку й велосумці :D

Я надіюся всі по достоїнству оцінили романтику таких покатушок: посидіти гуртом вночі в лісі біля багаття, й спілкуватися з іншими, ніби ти їх знаєш з дитинства, хоча з багатьма щойно познайомився... Це безперечно класно.

Не знаю як всі інші додому їхали, а Дімасі з Разіельом було мало ще пригод :huh: і ми ще робили піт-стоп на пиво. Можливо ми б на зупиночці біля Біотехнічного інституту зустріли б світанок, але в мене ніс став протікати, тому я підігнав хлопаків і ми поїхали додому (не було бажання потім валятися з простудою). В результаті, так як я живу найдальше, то я біля дому таки зустрів світанок... В нічного катання є свої переваги, а у вранішнього - свої...

Така краса вранці.... Абсолютна тиша, яку порушує лиш спів солов"їв... Край багряного неба, з-за якого ось-ось вийде сонце... Я просто зупинився, не доїхавши додому пів кілометра, і спостерігав, як червоний диск з"являється над містом.... Краса...

Ех....Треба повторить :)

Хто за? :lol:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я дібрався додому в 4:45, проте не хотів будити дружину, тому фоти викладаю тільки зараз (принаймні те що вийшло на моєму телефоні).

post-81-1215881034.jpg post-81-1215881145.jpg post-81-1215881228.jpg post-81-1215881273.jpg post-81-1215881301.jpg

На рахунок покатушки. Все гуд, сподобалось урізноманітнення процесу переїзду з луцька в ліс. Скажу одне фе: все таки треба було попередити, що буде солодкий стіл і глін-твейн. Якби ми знали, то захопили б з собою ще вина, або кубаси якоїсь, чи сосісок посмажити на багатті.

А так... Ідея нічних покатушок знайшла відгук в масах і почала приживатись серед них. Вампірічу респект за першочергову ідею і її продуктивний розвиток. Так тримати! ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

:0011: Відписуюсь тільки сьогодні по причині відсутності глобальною сітки в себе в дома!!!

Всім величезне-привеличезне, людське щире дякую за допомогу надану всіма при поломці мого "коника", особливо ORV,raziel8,vampirich :ok:

Все було суперово, це романтика, нічний лісочок, тепленьке багаття, душевна кумпанія, цікаві розмови, пивасіг, глін-твейн...цей перелік можна продовжувати і продовжувати!!! Величезний мега-респект vampirichу за ідею та чудовий розвиток, за організацію та сценарій! :) ТАК ТРИМАТИ! Ще одне дякую хочу висловити raziel8, за задню перекидку і сідло, і за допомогу в поглинанні пива нічкою по дорозі додому і в суботу в Корчмі B) Одним словом все суперово!!! Додому повертався вже засвітла, по тій причині, що передача була тільки одна і на ній треба було лосити, ніби тобі "десь" помазали скіпідаром, ще буф піт-стоп з хлопаками :0021: Мав змогу поспостерігати за великими людськими очками на зупинці, мол де ти чудо взялось так рано, але мені їх дійсно було шкода, вони проспали, а ми чудово провели час!!!Вдома на балконі зустрів сонечко, поздоровався, і завалився в "люлю" :0015:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тепер і я відпишусь. Сподобалось ? Не те слово !! Тепер я знаю, що могла пропустити. Саме катання вночі по-своєму цікаве: небо всипане зірками, а місяць який дивний був, як в мультфільмі. Здавалось ти проживаєш щось між вчора і завтра. Зустріч, знайомство, спілкування, посиденьки - все просто супер, що мені не хотілось їхати... чи то час так швидко біг... але під зірку, що падала я навіть встигла бажання загадати.

Організаторам та всім присутнім дякую. Раз мені хотілось ще побути, то і так ясно, що сподобалось.

Всім, хто не був бажаю відчути смакоту нічної покатушки особисто, а не з вуст інших. Приєднуйтесь, дійсно не пошкодуєте!

Так, а на рахунок кубаси D@ve підтримую, обов'язково по пару картоплин та сосисок візьмемо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дейв, ти не міг в ПМ чи в аську своє "фе" висловити? Я б взяв би до уваги й все було б класно! А то на всю борду позориш!

Жартую.

Реально переконався, що велопаті на солодке не ведеться... Вам кобасу давай! :)

Врахуємо. І так думав, що буде багато незадоволених. Але на диво все класно.

Одразу запропоную ідею для наступної нічної покатушки: можна поїхати до джерела.

Вчора з колишнім однокласником каталися по навколишніх селах, і найшли цікаве місце. В селі Баїв є коротенька річечка, яка бере початок з джерел. Вода там має голубуватий відтінок. Хоча річечка всього по коліна, але вода там така холодна, що я більше 20 секунд там не міг простояти (від холоду корчило ноги). Хоча місцеві аборигени розказують, що по п"яні там купаються. Поряд кілька деревець, невеличка бесідка і місце для багаття.

Мінуси: з дровами трабл - доведеться придбати на заправці і волочити з собою.

Плюси: можна набрати джерельної води (з самої річки не варто - там місцями різна кака плаває, але неподалік одне джерело трубою вивели наверх).

Як ідея?

P.S. Про те джерело ходять слухи що воно зі сріблом і має лікувальні властивості і т д... Але насправді місцеві розказали, що це все байки, й це звичайна артезіанська вода.... Чиста й приємна на смак....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Поїхали!!!

Бажано теж в пятницю, щоб часу було побільше.

І про кобасу не забути :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.




×
×
  • Створити...