vampirich Опубліковано 23 Грудня, 2019 в 13:28 Поділитися #1451 Опубліковано 23 Грудня, 2019 в 13:28 2 годин тому, Bliksss сказано: Крім того, зверніть увагу на автобуси, там одні двері (в основному) для посадки-висадки, вони в режимі маршрутного таксі - курсувати не зможуть. фото там тільки для ілюстрації далі в обговоренні на фейсбуці уточнюють що розглядають варіант автобусу A08128 HD Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
ForZa Опубліковано 23 Грудня, 2019 в 14:06 Поділитися #1452 Опубліковано 23 Грудня, 2019 в 14:06 42 минуты назад, volks сказал: Чомусь думаю, що ввечері накидаю відео, що це не так. Мені накидувати не треба бо сам нещодавно повернувся і на власні очі бачив як там і що! Тому і роблю висновки! Там дійсно біля кожних дверей валідатори, но люди чомусь на передні двері йдуть і без винятку!!! 44 минуты назад, volks сказал: Але дякуючи Шибі місто позбулося цих недорозумінь на маршрутах. А скільки те непорозуміння Шиба згноїв автобусів і скільки стоїть ржавіє, а він ніякої відповідальності не поніс! Гарна, балакуча, "душевна" людина - це ще не господарник і не мер!!! Особисто знайомий і повторюсь - це було повне недо... у місті з тим Шибою і його заступничками Стемковьким, Зелінським (зараз відео-опуси записує типу "знаток" всього політичного розкладу) ... і іншою шушвалью! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
ForZa Опубліковано 23 Грудня, 2019 в 14:08 Поділитися #1453 Опубліковано 23 Грудня, 2019 в 14:08 38 минут назад, vampirich сказал: варіант автобусу A08128 HD Модернізований Еталон з тою ж підвіскою і тіми ж скрипучими гальмами Стандарт Еко який? Такого вже точно не треба!!! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
volks Опубліковано 23 Грудня, 2019 в 15:04 Поділитися #1454 Опубліковано 23 Грудня, 2019 в 15:04 52 минуты назад, ForZa сказал: Особисто знайомий і повторюсь - це було повне недо... у місті з тим Шибою і його заступничками Стемковьким, Зелінським (зараз відео-опуси записує типу "знаток" всього політичного розкладу) ... і іншою шушвалью! Може й так, але за те, що звільнив місто від мерседесів, йому велике дякую. 51 минуту назад, ForZa сказал: Модернізований Еталон з тою ж підвіскою Не той. На базі вншої вантажівки побудований. 55 минут назад, ForZa сказал: Стандарт Еко який? Євро 5 55 минут назад, ForZa сказал: Такого вже точно не треба!!! Згоден. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
AgentSmith13 Опубліковано 26 Грудня, 2019 в 18:46 Поділитися #1455 Опубліковано 26 Грудня, 2019 в 18:46 В 23.12.2019 в 14:35, ForZa сказал: Ну так! Одні ви розумники, а скрізь всякі... живуть Чомусь у Європі у тридверні автобуси у людей звичка на передні двері заходити і ніхто навіть і думки не має на середні або задні, бо знають, що там біля водія засоби обліку і треба "зачекинитись" або "пікнутись" і тільки наші українці... Вже просто слів немає... Да ніколи з таким тут життя нормального не буде!!! БО ТАМ - АВТОБУСИ, а в нас, млять, скотовозки! З сьогоднішнього - 2-ка припинила їздити за графіком, 7:35, я НЕ зміг сісти в маршрутку на роботу на КІНЦЕВІЙ... В 23.12.2019 в 17:04, volks сказал: звільнив місто від мерседесів, йому велике дякую. В Рівному є Мерседеси, і є ОТАК! Я "десь" мав ті грьобані Богдани.... Так, безготівкова оплата - зручна (зайшов, тицьнув смартфон, пішов і сів), але не тоді, коли її впроваджують ідіоти, почитайте відповідь на петицію про ионіторинг транспорту - "НІМА БАМАЖКИ".... Курва, люди стоять і телепатичні здібності вчать, а їм ДОКУМЕНТ! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
volks Опубліковано 26 Грудня, 2019 в 18:57 Поділитися #1456 Опубліковано 26 Грудня, 2019 в 18:57 9 минут назад, AgentSmith13 сказал: Я "десь" мав ті грьобані Богдани.... А я десь мав ті грьобані Мерседеси разом з Богданами. Але вже краще Богдани ніж мерседеси. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Bliksss Опубліковано 26 Грудня, 2019 в 19:27 Поділитися #1457 Опубліковано 26 Грудня, 2019 в 19:27 Мені здається, що ситуація з транспортом - може стати ще гіршою, чому так думаю? Все - просто, валідатори встановили, але, гроші йдуть на чий рахунок? Де гарантія що їх вчасно будуть на рахунок транспортних підпиємств зараховувати, і не буде розбіжностей в сумі? Крім того, раніше, перевізник отримував 6 грн., а зараз? Хто буде покривати вартість послуг з обслуговування недосітікарток? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
volks Опубліковано 26 Грудня, 2019 в 19:31 Поділитися #1458 Опубліковано 26 Грудня, 2019 в 19:31 3 минуты назад, Bliksss сказал: Крім того, раніше, перевізник отримував 6 грн., а зараз? Раніше перевізник отримував план, а не 6 грн. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Bliksss Опубліковано 26 Грудня, 2019 в 19:39 Поділитися #1459 Опубліковано 26 Грудня, 2019 в 19:39 2 хвилин тому, volks сказано: Раніше перевізник отримував план, а не 6 грн. не чіпляйся до слів, я мав на увазі, що тепер такої виручки і близько не буде мати... це - що стосується про власників сараїв на колесах, про водіїв - мовчу, навіть якщо їм будуть платити "білу" ЗП, навіть не мінімалку, а "середню по палаті", сумніваюсь що вони на таке погодяться. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
AgentSmith13 Опубліковано 26 Грудня, 2019 в 19:42 Поділитися #1460 Опубліковано 26 Грудня, 2019 в 19:42 12 минут назад, Bliksss сказал: Мені здається, що ситуація з транспортом - може стати ще гіршою, чому так думаю? Все - просто, валідатори встановили, але, гроші йдуть на чий рахунок? Де гарантія що їх вчасно будуть на рахунок транспортних підпиємств зараховувати, і не буде розбіжностей в сумі? Крім того, раніше, перевізник отримував 6 грн., а зараз? Хто буде покривати вартість послуг з обслуговування недосітікарток? Вони ЗРАЗУ йдуть на рахунок перевізнику, коли на днях помер перевізник на 27а, валідатори не працювали, бо банк заблокував його рахунки. Гірше ситуація є ВЖЕ - до 18, 47, 4, 23, 33 додалися 9, 9а, 32 (її маршрут похерили)... Куди вже гірше? До Епіцентру НЕМАЄ транспорту - то нормально* Степанов - дурний сивий довбограй, який мав би ще тиждень тому різко написати заяву... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
AgentSmith13 Опубліковано 26 Грудня, 2019 в 19:45 Поділитися #1461 Опубліковано 26 Грудня, 2019 в 19:45 47 минут назад, volks сказал: А я десь мав ті грьобані Мерседеси разом з Богданами. Але вже краще Богдани ніж мерседеси. А не ПО..., що приїхало, коли воно згідно графіку, і ВЕЗЕ? Мені після залишених в аптеці в результаті очікування в Теремно 42 хвилини під дощем маршрутки - глибоко по..., хоч ПАЗ... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Bliksss Опубліковано 26 Грудня, 2019 в 19:48 Поділитися #1462 Опубліковано 26 Грудня, 2019 в 19:48 2 хвилин тому, AgentSmith13 сказано: Вони ЗРАЗУ йдуть на рахунок перевізнику хз, щось я сумнівась що саме так працює білінг, але, тоді тим більше - 6 (шість) гривень до перевізника не дійде. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
AgentSmith13 Опубліковано 26 Грудня, 2019 в 19:48 Поділитися #1463 Опубліковано 26 Грудня, 2019 в 19:48 52 минуты назад, volks сказал: А я десь мав ті грьобані Мерседеси разом з Богданами. Але вже краще Богдани ніж мерседеси. А не ПО..., що приїхало, коли воно згідно графіку, і ВЕЗЕ? Мені після грошей, залишених в аптеці, і мегахерового самопочуття вчора, в результаті очікування в Теремно 42 хвилини під дощем маршрутки, а перед тим - на Ковельській - 36 хвилин - глибоко по..., хоч ПАЗ... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
AgentSmith13 Опубліковано 26 Грудня, 2019 в 19:49 Поділитися #1464 Опубліковано 26 Грудня, 2019 в 19:49 Только что, Bliksss сказал: хз, щось я сумнівась що саме так працює білінг, але, тоді тим більше - 6 (шість) гривень до перевізника не дійде. Не вдавиться, 6 зробили при доларі 28, з умовою ПОКРАЩЕННЯ сервісу. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zevs_Isver Опубліковано 26 Грудня, 2019 в 19:56 Поділитися #1465 Опубліковано 26 Грудня, 2019 в 19:56 5 хвилин тому, AgentSmith13 сказано: Не вдавиться, 6 зробили при доларі 28, з умовою ПОКРАЩЕННЯ сервісу. ПОКРАЩЕННЯ це коли коли чай будуть стюарти розносити не 1го а 3х видів а від "маршрутчиків" треба вимагати приведення сервісу до НОРМАЛЬНОГО стану Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Bliksss Опубліковано 26 Грудня, 2019 в 19:56 Поділитися #1466 Опубліковано 26 Грудня, 2019 в 19:56 8 хвилин тому, AgentSmith13 сказано: Не вдавиться, 6 зробили при доларі 28, з умовою ПОКРАЩЕННЯ сервісу. ага, та їм пох і на ціну долара, і на те що солярка/бензин подешевшали... Раніше, перевізник (власник сараю на колесах) щодня отримував від водія певну суму, водій - залишав собі решту. З валідаторами - ця схема руйнується. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
volks Опубліковано 26 Грудня, 2019 в 20:01 Поділитися #1467 Опубліковано 26 Грудня, 2019 в 20:01 20 минут назад, Bliksss сказал: не чіпляйся до слів, я мав на увазі, що тепер такої виручки і близько не буде мати... Буде мати набагато більшу, бо водій не буде собі забирати. 12 минут назад, AgentSmith13 сказал: не ПО..., що приїхало, коли воно згідно графіку, і ВЕЗЕ? Не ПО. Краще, щоб по графіку приїхав Богдан, а не мерс. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Bliksss Опубліковано 26 Грудня, 2019 в 20:03 Поділитися #1468 Опубліковано 26 Грудня, 2019 в 20:03 10 хвилин тому, AgentSmith13 сказано: А не ПО..., що приїхало, коли воно згідно графіку, і ВЕЗЕ? Звичайно що ні, якщо так всі будуть думати, то вже скоро будемо їздити так, як в Індії. По@уй що на даху, в дощ, в маршрутці без гальм, але їдеш? P.S. Є ролик на ютюбі, луцька маршрутка - без гальм, водій - користується ручником та коробкою передач, навіть не збирається з маршрута звалити... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Bliksss Опубліковано 26 Грудня, 2019 в 20:13 Поділитися #1469 Опубліковано 26 Грудня, 2019 в 20:13 4 хвилин тому, volks сказано: Буде мати набагато більшу, бо водій не буде собі забирати. виручку - так, буде мати більшу, прибуток - набагато менше. Раніше, все що приніс водій - клалось в кишеню, за мінусом серйозного ремонту і т.п. Тепер - частину прибутку забере "недосітікард" крім того, доведеться податок заплатити - в повному обсязі, зарплату водію мінімум 10К (на руки)., хоча я сумніваюсь, що хтось за такі гроші погодиться працювати. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yu2007 Опубліковано 26 Грудня, 2019 в 20:53 Поділитися #1470 Опубліковано 26 Грудня, 2019 в 20:53 54 minutes ago, Zevs_Isver said: а від "маршрутчиків" треба вимагати приведення сервісу до НОРМАЛЬНОГО стану Вимагати, серйозно? З таким самим успіхом я можу вимагати від тебе розбанити репресованого @d.u.a.l-а... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Nokian Опубліковано 26 Грудня, 2019 в 20:53 Поділитися #1471 Опубліковано 26 Грудня, 2019 в 20:53 54 хвилин тому, Bliksss сказано: ага, та їм пох і на ціну долара, і на те що солярка/бензин подешевшали... Раніше, перевізник (власник сараю на колесах) щодня отримував від водія певну суму, водій - залишав собі решту. З валідаторами - ця схема руйнується. Щось я не бачив водіїв з віллами та лексусами. А прокурорів, суддів та митників бачив. Не там бариг шукають. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Saddy Опубліковано 26 Грудня, 2019 в 21:37 Поділитися #1472 Опубліковано 26 Грудня, 2019 в 21:37 42 минуты назад, Nokian сказал: Щось я не бачив водіїв з віллами та лексусами. А прокурорів, суддів та митників бачив. Не там бариг шукають. І до чого тут це? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
case_l Опубліковано 26 Грудня, 2019 в 22:28 Поділитися #1473 Опубліковано 26 Грудня, 2019 в 22:28 1 година тому, yu2007 сказано: Вимагати, серйозно? З таким самим успіхом я можу вимагати від тебе розбанити репресованого @d.u.a.l-а... я вже переживаю, що якщо будеш так підйо підколювати, то і тебе забанять Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yu2007 Опубліковано 26 Грудня, 2019 в 23:46 Поділитися #1474 Опубліковано 26 Грудня, 2019 в 23:46 1 hour ago, case_l said: я вже переживаю, що якщо будеш так підйо підколювати, то і тебе забанять не дочекаєшся. ми з зєвсом - однієї крові, точніше одного пороху. порохобратим порохобратиму око не виклює. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zevs_Isver Опубліковано 26 Грудня, 2019 в 23:46 Поділитися #1475 Опубліковано 26 Грудня, 2019 в 23:46 1 година тому, case_l сказано: я вже переживаю, що якщо будеш так підйо підколювати, то і тебе забанять та ну нафіг з мене 1го разу вистачило Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.