Перейти до змісту

CityCard - система безготівкової оплати проїзду у громадському транспорті Луцька

Рибка

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 2,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
10 годин тому, MACCEN сказано:

Вмер, а тебе воскресили щоб ти знову працював на роботі

навіть з того світу дістануть

Опубліковано
33 минуты назад, Nokian сказал:

Кажуть,що маршрутки сьогодні не ходитимуть.

Правда?

Свята правда. Їздити будуть, ходити - ні.

Опубліковано
1 hour ago, Ha3aP said:

Ну як там перші враження?

Їхав тролейбусом, проходять обидва методи оплати. З трьох валідаторів працював один, але сигнал до водія в кабіну подавався. Ходили слухи, що картки є у кондуктора.

Судячи з розмов в салоні склалося враження, що чи не усі пільговики не мають ще своїх карток і не знають процедуру їх отримання.

Опубліковано
18 минут назад, Соромітник сказал:

ну шо ти будеш робити... а такі плани були...

Ну це ж маршрутки Санрайз, а ті до останнього тягнули, щоб з договору прибрали штрафи за недотримання графіків. Свого домоглися, отже скоро встановлять валідатори.

На 12 наклейки не було, але оплата також виключно готівкою.

Опубліковано
1 час назад, nickel сказал:

На 9, 11, 28 наклейка "Автобус без валідатора. Оплата готівкою"

1 час назад, Соромітник сказал:

ну шо ти будеш робити... а такі плани були...

Зайшов в 2-ку вранці на "середні" двері, побачив відсутність валідатора, спокійно сів на сидіння, і "забув" побігти до водія з готівкою... Нахіба я купив за 35 грн. картку, і поповнив її на 100? Щоб вранці 500 грн. розмінювати?

12 минут назад, alexvvv сказал:

додатка ще немає?

Немає, на сайті посилання мертві. Замість 50 терміналів на карті 15... Хтось просто пи*дить наші гроші, витрачені на впровадження системи... Чи взагалі НЕ хоче нічого впроваджувати, нажившись на лохах, що купили картку?

Опубліковано
42 хвилин тому, alexvvv сказано:

додатка ще немає?

Цитувати

Citycardnet 74 11 00 - телефон служби підтримки

30 хвилин тому, AgentSmith13 сказано:

... Замість 50 терміналів на карті 15... Хтось просто пи*дить наші гроші, витрачені на впровадження системи... Чи взагалі НЕ хоче нічого впроваджувати, нажившись на лохах, що купили картку?

да, і весь час торочили про 50...

Цитувати

Citycardnet

23 вересня 

Раді повідомити, що з 11 листопада у Луцьку запрацює електронна система оплати у громадськоу транспорті! 

Після запуску системи у маршрутках і тролейбусах можна буде розрахуватись лише картками;
Купити їх можна буде у спеціальних терміналах. Їх поставлять по місту близько 50-ти;

а тут отаку от відповідь побачив

Цитувати

Citycardnet це перші 15 терміналів. Далі будуть встановлені інші. Всього планується встановити 40 терміналів по місту.

чи "близько 50-ти" в них це аж на 10 менше? на 20% - це аж далеко не "близько"

Опубліковано

Це крутий стартап як наіпати всіх, потім будуть кричати що треба гроші на ремонт того всього лайна.

А де ж гроші брати, правильно з перевізників, а перевізники з кого будуть їх брати?

Опубліковано

!Сайтом! те чудо на Вордпресі з купою вразливостей назвати можна з натяжкою - робота студента за пару годин. Ширма, щоб замилювати всім очі.

Опубліковано
9 минут назад, Werwolf777 сказал:

щойно зайшов без проблем через Chrome

Не пускає навіть через Хром. Вінда7 і вдома і на роботі.

Опубліковано
1 минуту назад, Werwolf777 сказал:

в мене теж і заходить без проблем

А шо ж то таке в мене?

З 200 луцьких маршруток лише в семи поставили валідатори

Опубліковано
1 минуту назад, Zevs_Isver сказал:

з КС робе нормально

КС = Київстар? На роботі - укртелеком, вдома - датагруп. Але не пам'ятаю чи я вдома пробував зайти на сайт чи ні.

Опубліковано
10 хвилин тому, nickel сказано:

Не пускає навіть через Хром. Вінда7 і вдома і на роботі.

Думаю проблема в кеші, пробуйте відкрити у Приватному вікні, якщо відкриєтеся, то треба або почистити кеш браузера для цього сайту, або почекати. Вони щось там постійно міняють сертифікат SSL, як я зрозумів.

Опубліковано
1 минуту назад, dimmon сказал:

Думаю проблема в кеші, пробуйте відкрити у Приватному вікні, якщо відкриєтеся, то треба або почистити кеш браузера для цього сайту, або почекати. Вони щось там постійно міняють сертифікат SSL, як я зрозумів.

В приватному також те саме.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...