Перейти до змісту

Незрозуміла робота сайту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Привіт усім. Я вже звик і давно дивлюсь результати матчів на сайті Фансектор

Але десь віднедавна, не можу згадати коли саме і за яких обставин - він просто банально перестав показувати мені рахунки матчів ! Тобто не те що в онлайн режимі, а навіть за вчорашній день !

Ось приклад на скріншоті

2100610121_.jpg.d6d520fa02f1636d4fe29979a455dabe.jpg

Це я зробив скрін сьогодні в 8:40 ! А матчі за вчора "Не начался" ! :ohmy:

Ну я було подумав може щось начудив з налаштуваннями браузера, чи блокувальника реклами ! А тепер увага саме цікаве ! Я цей же сайт запускаю на трьох різних браузерах в телефоні (!!!) і на двох різних браузерах на компі на вінді  - і кругом один і той же результатат ! Ну таки думаю не міг я одночасно начудити у всіх браузерах і телефона і компа ! Це повний анріал ! А тепер увага запитання: у вас результати показує ? Якщо так, то хто може пояснити мені що у мене не так з цим сайтом ? :D

P.S. так, звичайно що кнопку "обновить" на сайті я натискав і неодноразово.

P.P.S. і на інших сайтах ніяких проблем з результатами немає, все чудово показує, можна звикнути і до нового ресурсу. Але тут вже просто постав спортивний інтерес і справа принципу, як таке можливе і в чому закавика ? !

Опубліковано

В мене також не показує за 9-те, хоча я туди зайшов перший раз, так що кеш, налаштування і т.п. не причому. Скоріш за все проблема з самим сайтом.

Опубліковано
33 хвилин тому, sasha2008lk сказано:

Скоріш за все проблема з самим сайтом

Ну так, за логікою вихідних даних я теж прийшов спочатку до такого висновку. Але це було б зрозуміло якби його так "заглючило" на день чи два. А суть в тому, що він так показує інформацію вже більше тижня ! А може й 2 тижні ! Невже власники (розробники, супровід) за стільки часу не дізнались би про це і не мали би пофіксити ?! Адже це власне головне  призначення сайту - показувати результати ! Це всерівно якби на розетці перестали відображатись товари :D

Опубліковано

я думаю, переносять сервера в інше місце, тому і бачите кеш...

хоча, в цьому випадку, варіантів як викрасти персональні дані  - просто пздц, навіть - може бути банальний фішинг....

можуть бути "хитріші" варіанти ))

Опубліковано
17 годин тому, soccer сказано:

Дивлюсь на LiveScore,класна річ

Цей ?

А як в ньому можна залишити для відображення лише ліги, які мене цікавлять ? Бо по замовчуванню занадто багато зайвої інформації, яка в т.ч. впливає на швидкість завантаження на телефоні.

Опубліковано

Якщо внизу тицьнути "результати матчів" то сторінка отримує інший окрас ... 

Так  мабуть зрозуміліше?)) 

image.png.6580d302cbfd637173385fd212645d16.png

Опубліковано
6 годин тому, SergLutsk сказано:

Цей ?

А як в ньому можна залишити для відображення лише ліги, які мене цікавлять ? Бо по замовчуванню занадто багато зайвої інформації, яка в т.ч. впливає на швидкість завантаження на телефоні.

Ні ось цей-https://www.livescore.com/mobile/ але там також багато результатів,хоча тягне мало

Опубліковано
2 годин тому, LSD сказано:

Якщо внизу тицьнути "результати матчів" то сторінка отримує інший окрас ... 

Так  мабуть зрозуміліше?)) 

Цей напис лише сьогодні з'явився і без "тицяння". Ще вчора його не було

Soccer, на ньому теж не можна фільтранути якщо мене цікавить лише 3-4 види змагань ?

Суть не в тому що мені шкода трафіка від завантаження, а просто незручно сприймається інформація коли там 150 рядків результатів, сиди сліпай де там тих 4 рядки що цікавлять.

• 2 тижня потому...
  • 7 місяців потому...
Опубліковано

Є сайт на html. В результаті різних переїздів, імпортів-експортів, деякі сторінки неправильно відображаються, кириличний текст навіть в html-кодові  відображається ієрогліфами. Взяв кусок тексту і прогнав через декодер, той показав що треба перекодувати з він-1251 в утф-8. 

Підкажіть як то краще зробити. Сайт робив в ФронтПейджі надцять років тому, вже мало що пам'ятаю.

Опубліковано
46 хвилин тому, nickel сказано:

Є сайт на html. В результаті різних переїздів, імпортів-експортів, деякі сторінки неправильно відображаються, кириличний текст навіть в html-кодові  відображається ієрогліфами. Взяв кусок тексту і прогнав через декодер, той показав що треба перекодувати з він-1251 в утф-8. 

Підкажіть як то краще зробити. Сайт робив в ФронтПейджі надцять років тому, вже мало що пам'ятаю.

Пробував текстовий редактор? Відкрити як 1251, потім зберегти у утф-8. І в html потрібно вказувати кодування:

https://htmlacademy.ru/courses/26/run/4

Опубліковано
15 минут назад, sergkots сказал:

Пробував текстовий редактор? Відкрити як 1251, потім зберегти у утф-8.

Пробував в notepad++. Але як це зробити "Відкрити як 1251, потім зберегти у утф-8", я ж можу відкрити і в кодіровках вибрати чи 1251 чи утф-8, а як вибрати щоб відкрило в одній, а зберегло в іншій, не знаю. Та й коли вибираю 1251, то текст міняється, але це все-рівно кракозябли, а не кирилиця.

15 минут назад, sergkots сказал:

І в html потрібно вказувати кодування:

https://htmlacademy.ru/courses/26/run/4

Не обов'язково, але я вже і це пробував, не допомагає. Біда в тому, що браузер відображає правильно, які кракозябли в коді, такі він і виводить. Мені треба якось їх в коді поміняти.

Опубліковано
1 година тому, nickel сказано:

Та й коли вибираю 1251, то текст міняється, але це все-рівно кракозябли, а не кирилиця

Зверху, де перелік кодувань, вибираєш кодування, в якому символи нормально відобразяться (ansi|кодування - кирилиця - windows-1251), потім нижче "перетворити в utf-8" - кирилиця перетвориться в юнікод.

Опубліковано
8 минут назад, YVitaliy сказал:

Зверху, де перелік кодувань, вибираєш кодування, в якому символи нормально відобразяться (ansi|кодування - кирилиця - windows-1251), потім нижче "перетворити в utf-8" - кирилиця перетвориться в юнікод.

Зрозумів, але Notepad++ не знає CP1251.

1 час назад, sergkots сказал:

Шукаю, але поки що безрезультатно.

Єдиний декодер, який переводить мої кракозябли - декодер Артемія Лєбєдєва. Але коли вставляю цілу сторінку коду, то він зависає.

Опубліковано

CP - code page, до CP-1251 якраз і належить windows cyrillic 1251 wiki

Колись я робив так: зберігав текст в файл (бажано без розширення), відкривав Word, відкривав той файл у ворді, ворд або сам підбирав кодування, або залишалось поклацати типу кирилиця, дос і тд.

Опубліковано
11 минут назад, YVitaliy сказал:

CP - code page, до CP-1251 якраз і належить windows cyrillic 1251 wiki

Колись я робив так: зберігав текст в файл (бажано без розширення), відкривав Word, відкривав той файл у ворді, ворд або сам підбирав кодування, або залишалось поклацати типу кирилиця, дос і тд.

Та я тому спочатку й написав, що win-1251, бо гугл підказав те саме, що сп1251 то він1251. Але вибирав цю кодіровку в ноутпаді++ і кракозябли не зникали.

Я вже димлю повним ходом. Не знаю що робити і куди дивитися.

Отже в Ноутпаді++ вже всі сторінки відображаються номально.

В ФронтПейджі всі з кракозяблами, вчора деякі сторінки редагував в ноутпаді, то вони відображаються номально.

В браузерах частина номально, а частина - ні, але не ті, що вчора радагував.

Я б відредагував їх в Ноутпаді, але вже очі вилазять серед того коду длубатися, а в Фронтпейджі все просто... було.

Опубліковано

Трохи розібрався. Локальні сторінки відкриваються нормально і в браузерах, і в ноутпаді, і в фронтпейджі в кодіровці UCS-2 LE c BOM. Але для вигрузки на хостінг треба ковертувати в UTF-8. Залишилося питання, як зробити щоб ці сторінки відкривалися нормально в Фронтпейдж?

Опубліковано
15 часов назад, nickel сказал:

Вона не вміє CP1251. :(

все вона вмыэ. якщо у вас ср 1251 або win 1251 то в utf8 переконвертувати не проблема

Опубліковано

В обшем я таки добив. Щоб подружити мій сайт з Фронтпейджем, в якому він до речі зроблений, треба з кодіровки УТФ-8 перевести сторінку в Ноутпаді в UCS-2 LE c BOM, а коли відкриваю в Фронтпейджі, то в властивостях сторінки, поміняти кодіровку на УТФ-8. Після таких маніпуляцій все працює. Дякую, що допомагали.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...