Перейти до змісту

Робота. Франція. Виноградник. 100є в день!

kushmiruk

Рекомендовані повідомлення

• 2 тижня потому...
  • Відповідей 218
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
7 хвилин тому, Zheny@ сказано:

Останній візит 25 липня.

гм..

Коли зароблені гроші закінчаться, тоді повернеться на борду. 

Опубліковано

Польша наше всьо!

Їду на тому тижні. Не багато платять, за те: офіційно. Без кидалова, з купою документів і поверненнями податків за минулий рік.

Надають житло. Хто 2й раз, то не платить. На роботу возять.

До чехії- 14 км. До німців - 35.

:)

Опубліковано
11 минут назад, Zheny@ сказал:

Польша наше всьо!

Їду на тому тижні. Не багато платять, за те: офіційно. Без кидалова, з купою документів і поверненнями податків за минулий рік.

Надають житло. Хто 2й раз, то не платить. На роботу возять.

До чехії- 14 км. До німців - 35.

:)

скільки платять? може родичів тобі насватаю до компанії.

Опубліковано

В Польщі зараз багато не заробиш. Українці так привикли працювати за безцінь, що і там ведуть себе відповідно. 

Два кума ледь вибили минулого року оплату для себе по 15 злотих, а тепер вели мову про 17. Але зараз приїхали земляки робити по 12, то куми чекають, що їх за місяць-другий попросять звідти, як тільки новачки почнуть виробіток нормальний давати.

Опубліковано
7 минут назад, Віталій СК сказал:

В Польщі зараз багато не заробиш. Українці так привикли працювати за безцінь, що і там ведуть себе відповідно. 

Два кума ледь вибили минулого року оплату для себе по 15 злотих, а тепер вели мову про 17. Але зараз приїхали земляки робити по 12, то куми чекають, що їх за місяць-другий попросять звідти, як тільки новачки почнуть виробіток нормальний давати.

Це називається конкуренція, і це нормально.

Опубліковано
8 хвилин тому, weldermaster сказано:

Це називається конкуренція, і це нормально.

Тобто українськи зарплати - це нормально, бо ж конкуренція і т.д. Да тобі в політики пряма дорога.

Опубліковано
2 минуты назад, Віталій СК сказал:

Тобто українськи зарплати - це нормально, бо ж конкуренція і т.д. Да тобі в політики пряма дорога.

Давайте не будемо.. Кожен заробляє по мірі своїx здібностей. 

Опубліковано
54 хвилин тому, nickel сказано:

скільки платять? може родичів тобі насватаю до компанії.

кажу, не багато 11 на руки.

Математика проста. 12 годин в день 5 днів. І субота 6 годин.

Приклад. Вересень: 276 робочих годин * 11зл = 3036 зл. З них 250зл проживання = 2768 і мінус скільки з'їсиш. Без бухла і зайвого пива десь 300 зл. 2486. * 6,4 = 15910 грн. Чистими, що можна відправити додому / відкласти. 625 доларів.

МІсяць, коли є 300 годин, то трошки цікавіше. 3300 мінус 300 їжа і мінус 250 житло. 2750.  Майже 700$. нагадую чистими.

Якщо хто Скаже, що отримує тут стільки ж, то хай відніме квартплату і їжу. І скільки лишиться?

Опубліковано
47 хвилин тому, Віталій СК сказано:

В нас в минулому році було таких 2є волиняк. "А шо, я і за 9зл готовий робити! Бо в мене 5000 грн ЗП була. То мені і по 9 добре! 

То я казав, що через Вас, придурків, нашим ніхєра і не платять, бо ви готові працювати за бухло, практично.

А ведуть вони себе і тут так само.

Хто для чого їде. Хто Працювати, хто заробляти, хто аби  подалі від жінки, аби не пиляла.

49 хвилин тому, Віталій СК сказано:

Два кума ледь вибили минулого року оплату для себе по 15 злотих, а тепер вели мову про 17

Мені наш бордівець пропонував у Вроцлаві по 15. Думаю, круто!

Рахую. Працювати по 8, ну може по 10 годин. сб і нд - вихідні.  Житло, ну десь 500 зл. Проїзд ще 100. Що лишиться??  22 дня по 8 год 176 год * 15зл = 2640 - 500 - 100 - 300 їжа. = 1740. 11000 грн. Сенсу немає.

Але ж як класно звучало! 15зл.

Опубліковано
18 minutes ago, Zheny@ said:

кажу, не багато 11 на руки.

Математика проста. 12 годин в день 5 днів. І субота 6 годин.

Приклад. Вересень: 276 робочих годин * 11зл = 3036 зл. З них 250зл проживання = 2768 і мінус скільки з'їсиш. Без бухла і зайвого пива десь 300 зл. 2486. * 6,4 = 15910 грн. Чистими, що можна відправити додому / відкласти. 625 доларів.

МІсяць, коли є 300 годин, то трошки цікавіше. 3300 мінус 300 їжа і мінус 250 житло. 2750.  Майже 700$. нагадую чистими.

Якщо хто Скаже, що отримує тут стільки ж, то хай відніме квартплату і їжу. І скільки лишиться?

до твоєї математики потрібно ще додати одну дію - поділити 625 або 700 на два - ти ж зможеш працювати там 3 міс через три.

отримуємо 350$ - стільки й тут можна заробити.

Пі.Сі. кум поїхав в швецію електриком там лишається чистими приблизно 2000 в місяць - оце вже цікаво.

Опубліковано

Мій брат двоюрідний в Гдині кораблі варить за 25 по 10 годин і субота робоча. Хто має спеціальність, тому легше заробити. Він самоучка, дипломів не мав, та вони там і не проходять. Технологія зварки там якась порошкова, казав що в нас такої не бачив. Працює там на фірму українця, він допоміг отримати диплом європейського зразка. Три дні вчився, а тоді здавав екзамен.

Є можливість далі поїхати через ту фірму в Німеччину на 40-50 злотих.

Опубліковано
12 хвилин тому, Marshall сказано:

до твоєї математики потрібно ще додати одну дію - поділити 625 або 700 на два - ти ж зможеш працювати там 3 міс через три.

Хто тобі таку нісенітницю розповів?? Нікому такого не кажи.

Я їду по робочій візі. Запрошення прислали безкоштовно. Запрошення без коридорів. 6 місяців 180 днів. Захочу приїхати додому - будуть "згоряти" дні візи.

Минулого разу був по візі з коридорами. То поїхав додому на 2 тижня після 3-х місяців. і знову поїхав на 3 місяці.

Роботодавець без проблем робить річне запрошення від воєвуди.  Приїду, буду просити.  І тоді цілий рік  як хочеш так працюєш, їздиш. В межах розумного, звісно ж.

Є сезонне запрошення (не туди куди я), а на якусь полуницю, яблука і т.д. На 270 днів. Як хочеш, так їздиш.

Хоч поцікавився би...

Опубліковано
2 хвилин тому, Віталій СК сказано:

Мій брат двоюрідний в Гдині кораблі варить за 25 по 10 годин і субота робоча.

ну на старт дають 15, далі росте. Тільки мені в Гданськ пропонували. Важка робота. Але звикаєш.

Опубліковано
14 минут назад, Zheny@ сказал:

Хто тобі таку нісенітницю розповів?? Нікому такого не кажи.

Я їду по робочій візі. Запрошення прислали безкоштовно. Запрошення без коридорів. 6 місяців 180 днів. Захочу приїхати додому - будуть "згоряти" дні візи.

Минулого разу був по візі з коридорами. То поїхав додому на 2 тижня після 3-х місяців. і знову поїхав на 3 місяці.

Роботодавець без проблем робить річне запрошення від воєвуди.  Приїду, буду просити.  І тоді цілий рік  як хочеш так працюєш, їздиш. В межах розумного, звісно ж.

Є сезонне запрошення (не туди куди я), а на якусь полуницю, яблука і т.д. На 270 днів. Як хочеш, так їздиш.

Хоч поцікавився би...

Але, справедливості ради, треба ж рахувати і що тут за житло треба платити, поки ти в Польщі. Тобто твої чисті, не зовсім чисті. Тут ти з дружиною і дітьми разом. Так і кормитися дешевше, бо якщо твоя каструля в Польщі, а її в Луцьку, то це додаткові витрати. Проїзд туди-сюди, візи-шмізи. Ти не всі витрати згадав.

Опубліковано
19 хвилин тому, Marshall сказано:

Пі.Сі. кум поїхав в швецію електриком там лишається чистими приблизно 2000 в місяць - оце вже цікаво.

По чесній робочі візі? Чи нелегалом?  По біометрії? Чи "у відрядженні" від польської фірми?

Запам'ятайте: офіційно працювати в польщі по біо - НЕможна. Бо ти в'їжджаєш, як турист.  А якщо тобі дають запрошення, і ти їдеш по біо - тоді можеш! АЛЕ!  твої 3 місяці відмінусуються від наступної робочої візи!  Єдине, що уе перекрива є - запрошення від воєвуди, або отримати вид на житло. Карта побиту (тимчасового) або сталого побиту - вид на проживання.

Опубліковано
36 хвилин тому, Zheny@ сказано:

@nickel меблева фабрика.

коротеньке рекламне відео.  З того самого підприємства!

ти "обивщиком" їдеш чи по профілю?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...