Перейти до змісту

Яка ціна зараз на друк флаєрів?

Nokian

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
2 часа назад, Nokian сказал:

Власне цікавить ,що почім зараз в Луцьку.

Треба тисячу і більше.

Ціна залежить від розміру флаєрів та від щільності паперу. Друк двосторонній чи одно-, глянцевий чи матовий папір, з ламінацією чи без, закруглення кутів, свердління, згинання, біговка, перфорація також впливають на ціну як і наявність готового макету флаєра.

Опубліковано
18 хвилин тому, nickel сказано:

Ціна залежить від розміру флаєрів та від щільності паперу. Друк двосторонній чи одно-, глянцевий чи матовий папір, з ламінацією чи без, закруглення кутів, свердління, згинання, біговка, перфорація також впливають на ціну як і наявність готового макету флаєра.

це все зрозуміло, тому й цікавлять ціни (на всі варіанти), щоб вже потенційний замовник для себе прорахував і визначився

(мене теж цікавить, примажусь до теми)

Опубліковано
14 minutes ago, Nokian said:

А які замовляють найчастіше,

Судячи з того, що тицяють на вулиці — найчастіше замовляють фігові :)

Ти б в поліграфіях попитав, а не на борді. І ще прикинув який від них вихлоп буде. Бо, здається, практично вся реклама в Луцьку робиться просто щоб гроші на неї витратити, ефективність ніхто не рахує.

Опубліковано
8 минут назад, jack74 сказал:

це все зрозуміло, тому й цікавлять ціни (на всі варіанти), щоб вже потенційний замовник для себе прорахував і визначився

(мене теж цікавить, примажусь до теми)

Прайс на всі варіанти занадто складний виходить, бо кожен варіант збільшує кількість цін-варіантів мінімум у два рази. З сотнями цін. Я навіть не візьмуся такого в робити. А побалакавши хвилину дві з клієнтом, прайс скорочується до двох-трьох варіантів.

Опубліковано

ой та ладно :) Зазвичай називають три-чотири ціни стандартних варіантів для розуміння рівня цін, а далі вже зрозуміло, що справа індивідуальна

Опубліковано
7 хвилин тому, jack74 сказано:

ой та ладно :) Зазвичай називають три-чотири ціни стандартних варіантів для розуміння рівня цін, а далі вже зрозуміло, що справа індивідуальна

це луцькі рагулі так можуть робити, накручуючи собі "шоб не попасти". Нормальні контори всі прорахунки роблять тільки після затвердженого макету. Я так само роблю з рагулями-клієнтами:

- Скільки це коштує?

- Залежить від макету і т.п.

- Ну приблизно?

- 100 гривень

- Нам підходить!

А потім виявляється після обрахунків, що там максимум 50 грн було б, якби вони дали макет на оброблення. Але 100 так 100.

Опубліковано
59 минут назад, Соромітник сказал:

Судячи з того, що тицяють на вулиці — найчастіше замовляють фігові :)

Ти б в поліграфіях попитав, а не на борді. І ще прикинув який від них вихлоп буде. Бо, здається, практично вся реклама в Луцьку робиться просто щоб гроші на неї витратити, ефективність ніхто не рахує.

а що треба рахувати ефективність реклами?

навіщо, це ж круто надрукувати якийсь мотлох, потім всучувати його людям, і вже рахувати прибутки :)

В Києві то там рекламу флаєра точно ефективно зробили, магаз по типу "пив база" відкрився, то вони пред'явнику флаєра одного давали другий товар за нижчої ціної в подарунок, ми взяли 8 літрів пива, а 4 з них отримали безкоштовно показавши флаєр. Попутно ми до пива взяли ще всяких там ніштяків, що я думаю точно не в мінус спрацювала реклама. На другий день вже купували без флаєра там.

А в Луцьку пузата хата давала аж 10 грн. знижки при умові взяти на 70, то якось в лом було того флаєра й брати.

Опубліковано

1 година тому, paksivatova сказано:

І мені цікаво

То в чому справа? Звертайтеся будь-ласка до мене "Просто Друк".

350 грн. За 1000 шт. на крейдованому папері 115 г/кв.м

або 370 за 1000 шт на крейдованому папері 130 г/кв.м

Опубліковано
4 минуты назад, tarasmv сказал:

То в чому справа? Звертайтеся будь-ласка до мене "Просто Друк".

350 грн. За 1000 шт. на крейдованому папері 115 г/кв.м

або 370 за 1000 шт на крейдованому папері 130 г/кв.м

а де ваш офіс знаходиться?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...