Перейти до змісту

Шостий президент України

zaHARE

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
52 минуты назад, romanc сказал:

Что-то Vasil молчит по поводу пленочного скандала, то ли не на работе, то-ли Страну не читал....

https://www.bbc.com/ukrainian/news-51132629

понятно, занят, новые списки готовит.))

• Відповідей 7,5 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
7 годин тому, romanc сказано:

Что-то Vasil молчит по поводу пленочного скандала, то ли не на работе, то-ли Страну не читал....

Хоча мене звати Basil, та по контексту я здогадався. що то зверненнядо мене...

А шо тут говорити, самі прекрасно бачите,що ви навибирали... як кажуть, бачили очі. що вибирали, їжте хоч повилазьте...

Я вчора набагато цікавіше вечір провів...

Опубліковано

Читаю коменти копрофілів з стану зелебобіків і ловлю себе на думці десь я це все бачив ... Это не мы где доказательства ,царь сказал говно сьедобное верим царю.:D  Ааааа це ж вата ,але тілько наша...

images.jpg

Опубліковано

Клавдій.  Мій Привиде, ніякої хуйні не робим ми. Ко всєм жидомасонам іспитуєм злобу і ненавість і каждий день національні гімни на балалайці хором ісполняєм. Бояться нас жиди та басурмани, престіж крєпчаєт, мощно возрастаєт дєнь ото дня процент жиров у маслі. Довольні хами, ситі в них єбала. Гораздо мєньшє стало підорасів, єбошать всі вони як папа Карло на хімії в Черкасах. Лєсбіянки - усі на Соловках.

Входить Гамлєт. Він в сраку п'яний. В одній руці у нього дрючок, а в другій - шампанське.

Опубліковано
Спойлер
16 годин тому, Poison сказано:

Клавдій.  Мій Привиде, ніякої хуйні не робим ми. Ко всєм жидомасонам іспитуєм злобу і ненавість і каждий день національні гімни на балалайці хором ісполняєм. Бояться нас жиди та басурмани, престіж крєпчаєт, мощно возрастаєт дєнь ото дня процент жиров у маслі. Довольні хами, ситі в них єбала. Гораздо мєньшє стало підорасів, єбошать всі вони як папа Карло на хімії в Черкасах. Лєсбіянки - усі на Соловках.

Входить Гамлєт. Він в сраку п'яний. В одній руці у нього дрючок, а в другій - шампанське.

@Poison ти вирішив, шо то піздець як гостровумно? Тупість перемішана з гівном вульгарщини, та й все. 

Опубліковано

В порохососів видно не залишилось більше аргументів крім тупих обзивашок і вульгарщини, чи то може порошенко з запоя новорічного ніяк не вийде і методичкі сп"яну строчить?:huh:

Опубліковано
12 хвилин тому, jurgen007 сказано:

В порохососів видно не залишилось більше аргументів крім тупих обзивашок і вульгарщини, чи то може порошенко з запоя новорічного ніяк не вийде і методичкі сп"яну строчить?:huh:

А в них аргументи були взагалі? ))

Опубліковано
17 часов назад, Poison сказал:

Читаю коменти копрофілів з стану зелебобіків і ловлю себе на думці десь я це все бачив ...

1 добре, що уточнив, з якого стану, а то мало лі :0016:

2 а бачив ти це приблизно рік назад і раніше

3 пункт 1 є виключно тому, що всі (крім ультрамудрих пріорів з памьятю гупі) памьятають, що не так давно був пункт 2 :D 

Опубліковано
13 часов назад, case_l сказал:

На Оман обрушились внезапные наводнения: видео

https://bykvu.com/ru/bukvy/na-oman-obrushilis-vnezapnye-navodnenija-video/

Це якось відноситься до теми? Чи то затяжні свята так впливають?:mellow:

Опубліковано
6 часов назад, bublik007 сказал:

Певно що так, Зеленський туди літав))))

Тож да. Натякали саме на це)) Тож писали раніше, де не з"являється ЗЕ там всякі біди трапляються....

Але можна піти далі:

Цитата

Угроза с моря: Мальдивские острова уйдут под воду  Ученые и экологи дают неутешительные прогнозы для жителей тропических островов и Юго-Восточной Азии. К концу XXI века территории скроются под водой, но спасти их уже невозможно

Я знаю чого Мальдіви під воду підуть. Бо там ПО відпочивав. Отака логіка має бути в прихильників святого педро

Опубліковано
8 часов назад, WebTraveller сказал:

Я знаю чого Мальдіви під воду підуть. Бо там ПО відпочивав. Отака логіка має бути в прихильників святого педро

Якщо святий то малиб піднятися на небо.:closedeyes:

Опубліковано

Десь тут на форумі була тема - "Друзі, ми програли" чи щось таке. Так от, друзі, певно ми таки програли.

Чому?

Тому що у нас прем'єр-міністр сам признається, що являється повним профаном в економіці, і збирає таких самих профанів з кабміну і нацбанку для вирішення головної проблеми - як по-красивому наїпати президента. 

Тому що у нас є міністр енергетики Оржель, який заявляє про те, що в Україні треба закривати шахти і скоро професія шахтаря стане на хєр нікому не потрібна. І це в країні, де є повна срака з постачанням вугілля!!!

Тому що у нас є міністр освіти Новосад, яка на зарплату 36 тисяч не зможе утримувати дитину і взагалі щось відкладати на "чорний день". Це при тому, що її підлеглі вчителі отримують в рази менше і вона поняття не має, як вони живуть.

А ще у нас заступники міністрів отримують сотні тисяч зарплати і голова Укрпошти з зарплатою у 2,5 разів більше, ніж у президента США. І це у найбіднішій країні Європи!!!

Можна такоє згадати Давос. де той же прем'єр-профан видав найголовніший секрет успіху усіх інвесторів - вони мають знати два слова - Слава Україні - і це забезпечить їм мєгадохід і процвітання. А основним досягненням є здача нашої Укрзалізниці німцям на десять років (пиздець)!!!

І це, насправді, лише крапля у морі і наводити прикоади можна до ранку.

Ви спитаєте - а до чого тут Президент? 

А тому що він мовчить і ні хєра з ними не робить.

Шкода, звичайно, але ось так розбиваються надії мільйонів українців і це дуже і дуже сумно.

Опубліковано
20 годин тому, risenseven сказано:

Десь тут на форумі була тема - "Друзі, ми програли" чи щось таке. Так от, друзі, певно ми таки програли.

Чому?

Тому що у нас прем'єр-міністр сам признається, що являється повним профаном в економіці, і збирає таких самих профанів з кабміну і нацбанку для вирішення головної проблеми - як по-красивому наїпати президента. 

Тому що у нас є міністр енергетики Оржель, який заявляє про те, що в Україні треба закривати шахти і скоро професія шахтаря стане на хєр нікому не потрібна. І це в країні, де є повна срака з постачанням вугілля!!!

Тому що у нас є міністр освіти Новосад, яка на зарплату 36 тисяч не зможе утримувати дитину і взагалі щось відкладати на "чорний день". Це при тому, що її підлеглі вчителі отримують в рази менше і вона поняття не має, як вони живуть.

А ще у нас заступники міністрів отримують сотні тисяч зарплати і голова Укрпошти з зарплатою у 2,5 разів більше, ніж у президента США. І це у найбіднішій країні Європи!!!

Можна такоє згадати Давос. де той же прем'єр-профан видав найголовніший секрет успіху усіх інвесторів - вони мають знати два слова - Слава Україні - і це забезпечить їм мєгадохід і процвітання. А основним досягненням є здача нашої Укрзалізниці німцям на десять років (пиздець)!!!

І це, насправді, лише крапля у морі і наводити прикоади можна до ранку.

Ви спитаєте - а до чого тут Президент? 

А тому що він мовчить і ні хєра з ними не робить.

Шкода, звичайно, але ось так розбиваються надії мільйонів українців і це дуже і дуже сумно.

Ласкаво просимо до лав порохоботів, зрадолюбчику. :D

Опубліковано
30 хвилин тому, Віталій СК сказано:

Боже збав, критика зеко манди не робить тебе автоматично порохоботом  ;)

Опубліковано
1 година тому, alexvvv сказано:

Боже збав, критика зеко манди не робить тебе автоматично порохоботом  ;)

Я то це розумію, але ж зелебоби ні. 

Опубліковано
16 минут назад, Poison сказал:

Шота наш членолікій біля корита почав віджератись ,чи то може від нервів?

EO0kzHBX0AE8dEW.jpg

ну да, то не то, що ваш сракомордий

spacer.png

Опубліковано

Ваш хлебучку за пів року віджер ,да і по петі і не видно змін ,хіба сивини більше. Але я от не помню як називається та болезнь моЦга при якій завжди згадують імя нормального президента :D

Опубліковано
4 часа назад, Віталій СК сказал:

Це не порохоботство, це нормальна критика влади, яка поки що робить не те, що треба.

Це і є різниця між підтримкою і сліпою вірою.

Опубліковано
1 година тому, risenseven сказано:

Це не порохоботство, це нормальна критика влади, яка поки що робить не те, що треба.

Це і є різниця між підтримкою і сліпою вірою.

Ти мене пробач, але це не критика, а херня якась зрадолюбська.

Опубліковано

Всетаки в пороха, походу як і в путіна, талант. 20 років грабити країну, а йому вірять, поклоняются й готові за нього горлянки гризти. цирк

Опубліковано
1 час назад, Віталій СК сказал:

Ти мене пробач, але це не критика, а херня якась зрадолюбська.

Я ось не можу зрозуміти - на хєра мені твоє "пробач"? Немає що запостити і знову постиш що попало?

Краще їдь у Київ під ДБР, там таких як ти сьогодні показували по теліку.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...