Перейти до змісту

Що потрібно з обладнання, щоб вдома перейти на інтернет від Водафона?

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Бачу, що WestNet зажрався, збільшив мінімальний тариф до 220грн/міс. при частих перебоях інтернету і нестабільній швидкості...  Інших мереж провайдерів поруч будинку немає. Короче хочу перейти на 4G інтернет від Водафона. Їх вишка стоїть за 100м від мене.  В них є тариф - безліміт за 115грн/міс.  Питання постало в обладнанні - що потрібно придбати, щоб в будинку був WiFi і щоб працював SMART TV..? Обладнання від оптоволокна Westneta можна комусь продать? Підкажіть, хто знає

Опубліковано

Хочу попередити, що Водафоновський "безліміт" зомвсім не безліміт. В тому тарифі що ви кажете вроді після використання 3 гб в день падає швидкість. В деталях тарифу про це вказано

Опубліковано
1 година тому, Pr0ektant сказано:

Бачу, що WestNet зажрався, збільшив мінімальний тариф до 220грн/міс. при частих перебоях інтернету і нестабільній швидкості...  Інших мереж провайдерів поруч будинку немає. Короче хочу перейти на 4G інтернет від Водафона. Їх вишка стоїть за 100м від мене.  В них є тариф - безліміт за 115грн/міс.  Питання постало в обладнанні - що потрібно придбати, щоб в будинку був WiFi і щоб працював SMART TV..? Обладнання від оптоволокна Westneta можна комусь продать? Підкажіть, хто знає

Це заміна "шила" на "мило". Може ще гірше бути. Як варіант, якщо задорого, спробуйте домовитись з сусідами пополам платити.

ЗИ. В мене Вестнет нормально працює, бувають іноді проблеми, але рідко. В порівнянні з укргавнокомом, небо і земля)))

Опубліковано

Потрібно принаймі придбати стартовий пакет з таким тарифом,переконатись,що ним можна користуватись поза телефоном,USB 4G модем Водафон,вайфай роутер з підтримкою таких модемів... На рахунок телебачення нічого не можу підказати. Але як вже сказали вище,краще не стане,навіть навпаки,виграєш хіба що в ціні.

Опубліковано

Їхній безлім передбачає лише використання на смарті/планшеті. Якщо ви почнете роздавати нет на інші пристрої - вам його заблокують на кілька днів. Причому я хз як їх система визначає роздачу, але користуючись таким тарифом мене блокували хоч я точку доступу не включав, прив'язку usb не робив.

Опубліковано
3 часа назад, vampirich сказал:

Їхній безлім передбачає лише використання на смарті/планшеті. Якщо ви почнете роздавати нет на інші пристрої - вам його заблокують на кілька днів. Причому я хз як їх система визначає роздачу, але користуючись таким тарифом мене блокували хоч я точку доступу не включав, прив'язку usb не робив.

Та ну, це вже ви щось придумуєте. Спокійно в мене роздається на планшет і ряд інших пристроїв. А про блокування на декілька днів вже взагалі мовчу )))

Опубліковано

https://www.google.com.ua/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.vodafone.ua/uploads/politika-unlim-ukr.pdf&ved=2ahUKEwijzZ7Hv-XgAhUIuIsKHaO7A-cQFjAAegQIBxAB&usg=AOvVaw2YnS_j9q3DKUmJwN9DSELc

У вас тариф з нових безлімітів? Ця фігня діє тільки на тарифи з умовним безлімітним нетом. Якщо у вас в тарифі 5,8, 15 і тд гб то можете роздавати без проблем.

Screenshot_2019-03-03-10-03-44-936_com.android_mms.thumb.png.0af6d9b7bf4a1caa9ae5a2728d56ede1.png

Опубліковано
On 02.03.2019 at 09:48, Pr0ektant сказано:

TP-LINK TL-MR6400 вставляєш карту і не потрібно ніяких модемів. ліміт 3 гіга на добу, далі падає до мегабіта (а за звичай діти вдень висидять і з 18-19 години швидкість падає до мегабіта). Швидкість як коли (від 15 до 50). За адсл укртелекомівській однозначно краще. Підключено постійно ноут, два компа, два планшети і 3-4 телефони за 4 місяці ніколи не блокувало.   Але торентами не покачаєш, багато онлайн не надивишся. Як на мене, оптика краще буде для смарт тв і якщо вже протягнута я не міняв би. і тариф 115 за 4 тижні , за місяць 145, не така вже й велика різниця.

Опубліковано

в київстара є безліміт повний і нічого не ріжуть, берете сім пару, мікротік в неті шукаєте інструкцію і які модеми він підтримує і вйо

Опубліковано

з операторів рекомендую розглянути київстар, вище писали про сім пару, як на мене то це наразі єдиний нормальний варіант з безлімітів.

на рахунок обладнання розгляньте стаціонарні роутери Huawei b310s-22, huawei b315s-22, huawei b593s-22, zte mf283.

на рахунок блокування роздачі мобільного інтернету така штука присутня у водафон, це лікується спец прошивками під вище згадані девайси. києвстар наразі роздачу не блокує.

Опубліковано
On 03.03.2019 at 11:59, MACCEN сказано:

в київстара є безліміт повний і нічого не ріжуть, берете сім пару, мікротік в неті шукаєте інструкцію і які модеми він підтримує і вйо

Відповідь не краща від безглуздої теми ТС. На одному рівні польоту фантазії

https://kyivstar.ua/ru/mm/news-and-promotions/kievstar-obespechivaet-spravedlivoe-polzovanie-setevymi-resursami

Оптику в будинок рівняєте з мобільним інтернетом. Ноу коментс

Опубліковано
8 часов назад, Axel сказал:

Відповідь не краща від безглуздої теми ТС. На одному рівні польоту фантазії

https://kyivstar.ua/ru/mm/news-and-promotions/kievstar-obespechivaet-spravedlivoe-polzovanie-setevymi-resursami

Оптику в будинок рівняєте з мобільним інтернетом. Ноу коментс

1. Люди запитують, тому, що не мають достатніх знань в певній сфері і стороння думка з наведеними аргументами є важілем впливу для прийняття подальшого рішення.  

2. Ніхто не ставив за мету порівняння оптики з 4G. Особисто мені достатньо швидкості до 10мбіт.  Я б з радістю перейшов би на дешевший тариф чи на іншого провайдера з дешевшим тарифом. Але Westnet виступає монополістом - протянув оптику, інших провайдерів не підпускає і встановив мінімальний тариф в 220грн. Хоча для квартир в нього ця сама швидкість за 130грн.  Проживаючи на дачі 2-3дні в тиждень, закруто платити 2640грн/рік. за інет. потрібна альтернатива.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...