Перейти до змісту

Підкажіть по струйниках - шо обрати

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Хто постійно обертається в цій темі, підкажіть, шо з струйників зара можна брати. Мається на увазі, що легше/дешевше перезаправляється, в кого головки надійніші... Бо по цінах вони всі (Кенони, НР, Епсони) поруч...

Принтер обирається для дому, для учнів/студентів, тобто друку небагато. І зі сканером.

Опубліковано

якщо друку не багато - то тільки порошковий!! бо головки/картриджі засихають, як відомо то на струйному принтері потрібно друкувати щось хоч раз в тиждень, так-скзати треба дюзи тримати постійно в змоченому стані, щоб не засохли, а оскільки друку не багато - то 100% перший час будете свідомо слідкувати за принтером, а потім як у всіх буває - забєте болт, а там далі люди приходять зі словами, "так я ж всього декілька місяців не друкувала", як нам відомо і ми знаємо - картриджі чи головки це 90% вартості принтера

з чорнобілим друком розібрались ідемо далі.... 

щодо кольорового друку - біля кожного навчального закладу є як мінімум одна конторка, яка гроші на студентах заробляє і у них є і принтери які хоч в кого навіть форматники, і з кольоровим друком проблем немає, тому ту одну дві сторінки в курсовій чи рефераті - простіше роздрукувати десь, чим купувати кожен раз дорогі картриджі, це звичайно субєктивна думка, але побудована на особистій практиці та зібраній статистиці.

Опубліковано

Геморой буде зі всіма струйниками. То поролон в картриджах перестане тримати чорнило і воно тектиме; то СНПЧ буде глючити; то головка забиватиметься від чорнил іншого виробника.

Оптимальний варіант - це струйники з вбудованою, заводською СНПЧ. Підбирай на хотлайні моделі за бюджетом і читай про них відгуки.

Опубліковано

@Sashapetrash Дякую за лікбез, але це все я в курсі :) Я про інше запитував

29 хвилин тому, Yarchik сказано:

Підбирай на хотлайні моделі за бюджетом і читай про них відгуки.

Та от хотів без штудіювання "відгуків" ;) 

Опубліковано

В мене колись був НР на 132 картриджі. Універсальне чорнило WWW, надруковано декілька тисяч сторінок за часи навчання.

Опубліковано
1 час назад, jack74 сказал:

@Sashapetrash Дякую за лікбез, але це все я в курсі :) Я про інше запитував

Та от хотів без штудіювання "відгуків" ;) 

Любий епсон із вбудованою СБПЧ буде цілком нормально працювати при дотриманні всіх вищезгаданих умов експлуатації струйних принтерів.

Опубліковано

@jack74  А я б радив брати без сканера. Як на мене абсолютно непотрібна функція. Зараз на будь якому телефоні, чудова камера. Скачуєте програмку сканер і все. І принтер буде компактніший і гроші зекономите. В нас весь офіс так вже рік працює. Навіть процедура сканування набагато швидше відбувається

Опубліковано

@Amor :) воно то типу так, поверхнево, але ксерокопію паспорта телефоном не зробиш ;) Та й там інші потреби для сканера є... Короче, сканер потрібен. Брати окремо - дорожче. Інша справа - якби хтось порадив БФП, в якого при здохших бошках сканер лишається робочим...?

Опубліковано
9 часов назад, jack74 сказал:

Та от хотів без штудіювання "відгуків"

epson L805 - достойна якість друку, вбудований снпч. з мінусів - висока вартість оригінальних чорнил

Опубліковано
4 годин тому, jack74 сказано:

@Amor :) воно то типу так, поверхнево, але ксерокопію паспорта телефоном не зробиш ;) Та й там інші потреби для сканера є... Короче, сканер потрібен. Брати окремо - дорожче. Інша справа - якби хтось порадив БФП, в якого при здохших бошках сканер лишається робочим...?

Що мається на увазі "бошках" ?

А по темі... Епсон бери

Опубліковано
17 минут назад, Oli сказал:

Що мається на увазі "бошках" ?

друкуючі головки.

канон MG 2440 - бошки здохли, сканер працює.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...