Перейти до змісту

Вечерняя кулинарная покатушка!

difoto

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Народ, є ідея зробити кулінарку присвячену Хелловіну

Каша з гарбуза не зовсім хороший варіант, так як вона на любителя та й не ідеальна закуска :)

Можна гарбузи використати для декору (кулінарка все ж таки тематична)

• 4 місяця потому...
  • Відповідей 1,1 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Покулінарте там добре і за нас теж..!)

На вихідні потрібна буде допомога велопатруля у частині збору інформації і фотографування бухалова на зупинках, а також його наслідків.. срач, розкидані пляхи.. бухі лучани, наслідки бійок.. і тд.

Опубліковано

Покулінарте там добре і за нас теж..!)

На вихідні потрібна буде допомога велопатруля у частині збору інформації і фотографування бухалова на зупинках, а також його наслідків.. срач, розкидані пляхи.. бухі лучани, наслідки бійок.. і тд.

як піонер "завжди готовий", тіко свисни.

надоїло спостерігати як мінусують людей нізащо, або непояснюючи за що (чи тут така традиція зустрічі новачків). Непогано було б робити якісь кроки справедливості та прозорості на даному форумі.

Опубліковано

Кулинары предлагайте не большие (до 30 км) маршруты :0159:

Вам не кажется, что ваша просьба звучит потребительски? Предложи вам, накорми вас, и чтобы недалеко. Хочется покулинарить? Придумывайте меню, собирайте желающих.

Опубліковано

Кулинары предлагайте не большие (до 30 км) маршруты :0159:

Вам не кажется, что ваша просьба звучит потребительски? Предложи вам, накорми вас, и чтобы недалеко. Хочется покулинарить? Придумывайте меню, собирайте желающих.

Я не против приготовить что хотите, только скажите сколько будет человек, дайте котелок и покажите куда ехать... В харьковской области, я с радостью, для вас сделал бы экскурсию и кашу, А тут извините, каша с меня, а экскурсия с вас. А 30 км, потому что моя девушка еще не прикатана и боюсь более 30 км уже будет не в радость.

З.Ы. А на счет патрулей... приедет мне фонарик и буду я с вами по вторникам и четвергам патрулировать.... Я первый раз когда поехал знакомится с Мироном, все было супер.... и люди и покатуха, только света ночью не хватало.

Опубліковано

Я первый раз когда поехал знакомится с Мироном, все было супер.... и люди и покатуха, только света ночью не хватало.

тепер буду знати справжнє імя, того, "заднєфанарьного вбивці". :0121:

Опубліковано

Хто хоче, збираємось на 19.00 на київській площі біля пам"ятника. Беріть сало, ковбаски..., хто скільки з"їсть. Можна поїхати сюди:

0_8a360_95f6ce27_XL.jpg

Віддаль 10 км в одну сторону. Половина дистанції асфальт, половина грунтовки.

Я буду точно.

Опубліковано

Для дітей робив поступово, з високої трави золотарника і очерету. Кріпиться мотузками до навколишніх дерев. Поруч Стир.

Опубліковано

Хто хоче, збираємось на 19.00 на київській площі біля пам"ятника. Беріть сало, ковбаски..., хто скільки з"їсть. Можна поїхати сюди:

Віддаль 10 км в одну сторону. Половина дистанції асфальт, половина грунтовки.

Я буду точно.

я за, тільки вільний буду біля 20:00 :(

Опубліковано

Виїхали восьмеро. Пізніше під"їхав Стас. Було двоє нових велосипедистів з Харькова і Луганської області: Андрій і Вероніка. Цікаво поспілкувались.

Декілька фотографій в придачу.

0_91bbf_d8704c58_XXL.jpg

0_91bbe_45ffdd25_XXL.jpg

0_91bbd_f1933034_XXL.jpg

0_91bbc_a278bf4f_XXL.jpg

0_91bbb_7b585c23_XXL.jpg

0_91bba_98ff639a_XXL.jpg

Опубліковано

Так, покатушка вдалася на славу.. гарно проведений час: приємне спілкування, смачні ковбаски з сальцем, хороша компанія. Дякую :)

Опубліковано

Я був вільний але провтикав,не було змоги заглянути Борд,жаль.Можна на неділю,посмажити щось смачне на вогнещі, катнути до с. Муравище,а потім через ліс до урочища Майдан і на с.Звірів,багато чого цікавого побачити можна,свині дикі,косулі,білки,зайці...

Опубліковано

А я чомусь з дитинства не люблю їздити на велосипеді і тоді і зараз після велика страшенно болять ноги. Можна приєднатись до вас, коли куплю квадрацикл? Чи такий транспорт не приймаєте?

Опубліковано

Привіт) Є смачна пропозиція! Їздили вже на ковбаски, на сальце....а їдьмо на шашлики?!) :0035:

Хто за, збираємось 31.03 (понеділок) на 20.00 до Лесі, поїдемо на косогір, там доообре)), і погода тішить)

Ціна питання-договірна)) - більше мняса-більше грошей, менше мняса-менше грошей, але орієнтовно гривень 30..(м'яско, хліб, кетчуп, ... ).

Згідні відпишіться, щоб знати скільки добра маринувати )))

Опубліковано

Кулінарка видалась на славу :_02:. Шашлики танули в роті, як висловився один із учасників дійства (окремий респект Іринці :0155: ). Вино Лучеська вище будь-яких похвал. З такою компанією в розвідку можна ходити)))

Кілька фото:

2ca814b18d57.jpg

59c162e6e9c5.jpg

e6cba1fe65d3.jpg

Дехто був нештатним фотокореспондентом)))

ca820133e6db.jpg

Дехто спіймав свою золоту рибку

706de68a2a20.jpg

Летючі риби у водоймищах Волині? Гмм.. Яких тільки чудес не побачиш у своєму житті :_02:

af5ff67229ab.jpg

27c14ce046ef.jpg

Я бачив та чув, як Лучеськ тихенько шепотів рибці: "Рибко, зроби так, щоб ми ще раз зібралися ось такою дружньою компанією"))

ce707f302bab.jpg

Ну що ж.. Поживем - побачим, чи вона тримає своє слово :_02:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...