Перейти до змісту

Вечерняя кулинарная покатушка!

difoto

Рекомендовані повідомлення

Є пропозиція зібратися в Пл посмажити картошички чи ще щось.Є бажаючі? збираємось на 6 зразу на місці,беріть з дому все що можна))і про водичку незабудьте

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 1,1 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Класно посиділи недивлячись на те що на було 4тверо))дуже шкода що погода зіпсувалася=(( коли туди їхалии то йшов сніг і було дуже класно думав що настане справжня зима,а х*р там сніг розтав куча болота прилєпла до байку=(Дякую Урсі,Кетмастеру і Міро що приїхали

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

да уж, погодка довольно мерзкая, зато дышится легко и катится с западным ветром тоже неплохо :ok2:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ага погодка мерзко пакосна...але кашки гречаної я би поїв сьогодні вечорком.

с казанком трохи засада вишла...

якщо хтось знає де він заритий то моно і на косогорі покуховарити..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Казанок вже є,я приїду зразу на місце в Пл

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пропоную знайти місце в Заборольському лісі... ззахідним вітром і повними пузами буде значно цікавіше повертатися.. Заодно розвідаємо місцину... вам пофіг.. всервно де кататися, а мені ближче. Розлінився я щось.))) )))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нє мені так дужедуже далеко))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Едем в парк! Ну. пожалуйста....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і шо вас в той парк тяне.

виїзд від фуршету в ПЛ об 18:30

в ПЛ перебазуємось на краще місце в середину лісу де столики..там і затишніше і дров більше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нооооооооо.!!там скрізь люди всякі лазять))) Ліс є ліс))Але якшо більшість захоче в парк то поїду в парк=(ну знаю точно що мені і Ярику до Пл точно набагато ближче)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вообще-то до центрального парка тебе ехать почти на километр ближе, чем в ПЛ ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Парк ацтой.. + менти... Хіба на луг... але там цуко.. напряг з дровами.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

действительно, что-то давно нас не было на лугу :smile3: кстати, дрова при желании можно натаскать из близлежащих оврагов, нужна только пилка или топор. в крайнем случае, привезти с собой пару вязанок дров - не проблема.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

да холодно вечором на лугові буде.

добре що ми в ліс забралися то хоч від вітру сховались..іто трохи діставав...

якби в парку чи на лугу померзли би і похворіли.

А назад поїхали на окружну зїхали з мосту і через прилуцьке проти вітру..

було весело їхати.хоч трошки катнувся в новому році :) да і каша наче всім сподобалась.

у нас вишла не гречка з мясом.

А мясо з гречкою)))

все наступног разу варимо щось ріденьке :)

я за уху

Моно навіть в цю суботу якщо будуть бажаючі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

молодцы! :ok2: а я вот только что просто прокатился. погода презамечательная : плюс четыре, все тот же теплый западный ветер, мелкая морось, накатистая дорога. прохладно только если надолго останавливаться, а в остальном просто супер

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

...я за уху

Моно навіть в цю суботу якщо будуть бажаючі.

В субботу и я б не против. Только не на 6, а раньше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ого, мало не щодня кулінарки. Весною не буде з ким гонки катати, в ПЛ між соснами не будуть пролазити :_07:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а ти бери казанок і спереду біжи з ним будем доганяти :D

а можна і раніше в суботу...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да, вчерашняя еда была просто божественной. :ok: КОЗАКСIРКО постарался на славу!

За последнее " пусть еще 5мин настоится" был чуть не убит изголодавшимися !

А добирание до места события- вообще отдельная история. Естественный отбор :D

Это был самый грязный мой выезд за последний год.

А вот дорога домой - что мне снег, что мне зной....( ну вы в курсе)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ого, мало не щодня кулінарки. Весною не буде з ким гонки катати, в ПЛ між соснами не будуть пролазити :_07:

Кто-то может и не будет пролазить между сосен , а кто-то будет, кто-то кто себя в форме держит :P

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

я вот ехал на сегодняшнюю кулинарку, мороз -13 (который в нашей сырости как -20), ветер, поземка, гололед.. и думал - если в местной психбольнице откроют отделение для байкеров (а судя по растущему количеству памороков, это только вопрос времени :smile3: , то Yaryk, Ketmaster, KO3AKCIPKO, maksimoff с товарищем и автора этого сообщения обязательно поселят в VIP-палату swink3mum.gif

на деле же оказалось все не так плохо : убрался всего только раз, да и то сам виноват - нечего вилять в стороны на гололеде. а по приезду в глубинах Панского Леса ждал костер, теплая встреча и уже доходящее до готовности в котле главное блюдо вечера - тушеное мясо по-Козацки :smile3: видя как народ нервничает при фразах KO3AKCIPKO, что нужно еще минут 15 подождать, а еще пару минут чтоб натянулось, я и сам схватился за ложку :smile3: результат не обманул ожиданий - наваристое, вкуснейшее мясо с юшкой, овощами, картошкой.. в общем, не прошло и получаса, как котел вернулся в свое первоначальное состояние, а окружившие костер товарищи лишь довольно переглядывались и делились впечатлениями.

огромное спасибо maksimoff, который, как я понимаю, нас сегодня знатно угостил, KO3AKCIPKO за непревзойденное кулинарное искусство и, конечно же, всем-всем, к кому в скором времени придут со смирительным термиком swink3mum.gif респекты вам :ok2:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так і не вийшло вирватися, хоч як намагався. Коряве аемдешне залізо ...давності твердо вирішило випробувати моє терпіння. :_02: Піцца хоч трохи підняла настрій по відходу, та усе ж піша прогулянка із зупинки 18 школа в центр о дванадцятій ночі ніяк не змогла замінити поїздку у ПЛ і зустріч із друзями...Надіюсь тільки на неділю.

"..со смирительным термиком" - оптиміст. :_07:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

в кого є бажання завтра дньом покататися десь в сторону ПЛ..погода нормальна.моно парочку км намотати. там моно якихось сосисок пожарити і назад.казан я тащити не буду))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну що може щось смачненьке зготовимо завтра?

є бажаючі?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щось ми теє... Взагалі традиції почали забувати! Хто ще зголошується до духм"яної каші? :0035:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...