Перейти до змісту

Розмитнення "євроблях"

jack74

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Перекупы многие растамаживают через фирмы, дешевле на 20%, за минусом НДС, а через год насчитывают долг на машину и при перепродаже не оформят, пока не уплатишь.

• Відповідей 575
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
40 minutes ago, romanc said:

Перекупы многие растамаживают через фирмы, дешевле на 20%, за минусом НДС, а через год насчитывают долг на машину и при перепродаже не оформят, пока не уплатишь.

Це щось новеньке. 
Я чув, що багато розмитнює на юрособу, але щоб це давало можливість зекономити аж 20% пдв - чую вперше.

Опубліковано
2 hours ago, volks said:

Сарказм недоречний. На 5000 це зайва 1000.

Який сарказм. Можу показати фото паперів зі штампом «під митним контролем», розмитнення на фірму, пдв оплачене.

Опубліковано
4 часа назад, yu2007 сказал:

Це щось новеньке. 
Я чув, що багато розмитнює на юрособу, але щоб це давало можливість зекономити аж 20% пдв - чую вперше.

Вот и говорят, что эта юрособа дает папиры с меньшей стоимостью, чем в купчей

Опубліковано
4 hours ago, romanc said:

Вот и говорят, что эта юрособа дает папиры с меньшей стоимостью, чем в купчей

Ізвінітє, хто на ком стаял?)

Ти ж сам недавно давав лінк на державний сайт, де можна порахувати вартість розмитнення, і писав, що той калькулятор загалом сходиться з реальністю. Виходить, справжня купча, тобто сума в ній, ніяк не впливає. Її ж переважно всі і так викидають перед кордоном і виписують в поляків якусь ліву.

Мій товариш в кінці літа купив машину, розмитнену на фірму. Коли робив першу реєстрацію, платив пенсійний, ніби 3% від вартості. Так от заплатив він дуже мало в порівннні з реально заплаченою сумою, навіть якщо відняти 1,5-2 тисячі зазору продавця і вартість доставки в Україну. 

Опубліковано
25 минут назад, yu2007 сказал:

Ізвінітє, хто на ком стаял?)

Ти ж сам недавно давав лінк на державний сайт, де можна порахувати вартість розмитнення, і писав, що той калькулятор загалом сходиться з реальністю. Виходить, справжня купча, тобто сума в ній, ніяк не впливає. Її ж переважно всі і так викидають перед кордоном і виписують в поляків якусь ліву.

Мій товариш в кінці літа купив машину, розмитнену на фірму. Коли робив першу реєстрацію, платив пенсійний, ніби 3% від вартості. Так от заплатив він дуже мало в порівннні з реально заплаченою сумою, навіть якщо відняти 1,5-2 тисячі зазору продавця і вартість доставки в Україну. 

Волынская таможня продолжает славиться мутками... Рассказал, что слышал сегодня от перекупов. Тут же трое подтвердили о выплывании недоплаты через время... 

Еще услышал развод на машину, покупатель говорит, что не доверяет продавцу, пока не будет техпаспорта на него, не дает деньги, после офорления техпаспорта разборки с вызовом полиции, и полиция стает на сторону владельца по техпаспорту.

Опубліковано
3 часа назад, Cherman сказал:

Не чув такого, хоч маю багато знайомих, які в цій темі. Хіба, може цим промишляють якісь "леві" хвірми.

Щось мені здається, що таким займаються тільки зовсім безбашенні люди. Бо, ліси в нас є дрімучі, труп можуть і не знайти.

Не зря же закарпатцы ездят за машинами в Луцк за самыми дешевыми машинами, но схема с растаможкой через фирму работает и здесь. 

А за этот развод, говорят повезли машину в Киев продавать и там случилось.

А перекупы в Луцке посерьезней наших, назвали одного, одних В8 пассатов в наличии 16или 18...

У нас на рынок максимум шт по 8 привозят машин бригады... Ну и дома еще стоят.

Опубліковано
52 минуты назад, yu2007 сказал:

Про пробіги смішно 

В купчей, не польской, оригинальный пробег. И в декларации таможенной, опять же, если не из польши.

Опубліковано
1 hour ago, romanc said:

В купчей, не польской, оригинальный пробег. И в декларации таможенной, опять же, если не из польши.

От тільки ту купчу порвали на клаптики і викинули в Буг з мосту.

Колись чув, що в польських купчих навпаки намотували, а не змотували пробіг за певних обставин, хоча не знаю, чи зараз це ще актуально. 

Ну і хіба крім Польщі більш ніде не намахують з пробігом? В Литві, наприклад? Про змотування мені навіть товариш, який давно живе в Італії, колись розповідав.

П.С. Найбільше сподобалось, як на питання, чи важко змотати пробіг, перекуп відповів: "Нічого не буду розповідати, бо це наш хліб" :D 

Опубліковано
3 часа назад, yu2007 сказал:

От тільки ту купчу порвали на клаптики і викинули в Буг з мосту.

Колись чув, що в польських купчих навпаки намотували, а не змотували пробіг за певних обставин, хоча не знаю, чи зараз це ще актуально. 

Ну і хіба крім Польщі більш ніде не намахують з пробігом? В Литві, наприклад? Про змотування мені навіть товариш, який давно живе в Італії, колись розповідав.

П.С. Найбільше сподобалось, як на питання, чи важко змотати пробіг, перекуп відповів: "Нічого не буду розповідати, бо це наш хліб" :D 

Я понял о чем ПС.

Сейчас схемы что берут машины в Германии, через польские фирмы перекупают по другой стоимости и пробег там же можно покрутить.

В начале принятия закона о растаможке наматывали км, чтоб оценили по шваке поменьше., Потом мотали в другую сторону.

Опубліковано
3 часа назад, romanc сказал:

начале принятия закона о растаможке наматывали км, чтоб оценили по шваке поменьше., Потом мотали в другую сторону.

Головне не переплутати)))

Опубліковано
3 часа назад, romanc сказал:

вчора чи позавчора біля базару їхав. І в місті декілька днів тому бачив. Якесь воно таке хлипке на вигляд, здаєтся, копнеш і розсипется

Опубліковано
18 часов назад, MANJAK11 сказал:

Якесь воно таке хлипке на вигляд, здаєтся, копнеш і розсипется

А нема чого машини копати. Тим більше Ламборджині.

Опубліковано
1 час назад, Bliksss сказал:

з правим кермом, хіба ставлять на облік?

Колись з Англії буси LDV совали, рулі переробляли на 40му, може звернутись до тих спеців в гаражах.;)

Опубліковано
2 хвилин тому, jurgen007 сказано:

Колись з Англії буси LDV совали, рулі переробляли на 40му, може звернутись до тих спеців в гаражах.

в 97-му нісcан переробляв на вишкові )) просто - було не зручно їздити вже тоді (при сьогоднішньому трафіку - я мовчу) . Мова не про те, вроді ж не ставлять на облік правий руль "свіжопригнаний", а старий - не знімають з обліку...

6 хвилин тому, jurgen007 сказано:

Колись з Англії буси LDV совали, рулі переробляли на 40му,

трохи відрізняється від лямби?

Опубліковано
30 минут назад, jurgen007 сказал:

Колись з Англії буси LDV совали, рулі переробляли на 40му, може звернутись до тих спеців в гаражах.;)

Ну а скільки Vauxhall по Луцьку їздить. Це, наскільки я розумію, праворульний Opel.

Опубліковано
3 часа назад, Bliksss сказал:

з правим кермом, хіба ставлять на облік?

Может ребенок какого нибудь начальника смены таможни домой из Лондона на каникулы приехал.

Опубліковано

По Україні їздить, тільки за кордон на такому переробленому в гаражах їхати ризиковано, можуть спитати документи, якщо несертифікована фірма робила арештують, роби на заводі виробнику по новому. Особливо якщо комерційний транспорт.

Опубліковано
2 часа назад, Bliksss сказал:

в 97-му нісcан переробляв на вишкові )) просто - було не зручно їздити вже тоді (при сьогоднішньому трафіку - я мовчу) . Мова не про те, вроді ж не ставлять на облік правий руль "свіжопригнаний", а старий - не знімають з обліку...

трохи відрізняється від лямби?

Не ставят праворульные. Но можно растаможить, переделать рулевую и фары и получить сертификат и ставить на учет.

Опубліковано
52 хвилин тому, romanc сказано:

Но можно растаможить, переделать рулевую и фары и получить сертификат и ставить на учет.

діло - хазяйське, але, це як "ролс-ройс перероблювати на газ - для економії" ))

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...