Перейти до змісту

Вибір пральної машини

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Буквально на днях собі обирав...Принципово нову,так як втомився вже від тих бв,була і ханса і індезіт,ніби перуть,тільки от якість того прання... Дзвонив до знайомого толкового майстра,мовляв підкажи що і як.. Рекомендував брати бв,а з нового то лише "лижу". Перелопатив інтернет,то там взагалі скільки людей стільки і думок. Ну походив по тих ельдорадах,комфі,фокстротах... Націлений був на щось більш менш,і по боджету до 10к,як от беко,гореньє,лж, .Журба! Ціни космос,а по якості ніякої довіри. А менеджери в один голос впарюють китайський хаєр! 

Пішов у розвідку по магазинах бв техніки з за кордону! Так би мовити порівняти,скласти загальну картину. В одному з таких магазинів натрапив на виставковий варіант Бош,шостої серії. Привезена з Швеції,машинка нова,тільки без упаковки і повноцінної гарантії. Спрацював ефект першого враження-побачив,сподобалась,купив. Якщо коротко то машинка турецької збірки,з максимальним завантаженням 9 кг.Повнорозмірна махіна,вагою 70 кг. Сенсорна панель.  Віддалене керування смартфоном по вайфай. Інтелектуальна система дозування миючого засобу. Інверторний двигун. Обійшлась вона мені по ціні звичайної машинки на 5 -7 кг,а тут ще стільки плюшок. Получилось щось середнє між новою і бв.  Хто не ризикує той не... Поживем побачим. На даний час всім задоволені.

• +1 1
  • Відповідей 111
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано
10 минут назад, weldermaster сказал:

Все у вас хотів запитати - чому така аватарка і нік у вас? Специфічна.

Що там в аватарці специфічного? Звичайний елемент таблиці Мендєлєєва. А нікель, похідне від Ніколай (Микола).

Опубліковано
2 часа назад, nickel сказал:

Та й техніку, яку "робили на віка", не випускають вже років з 20 мінімум.

V-ZUG і Kuppersbusch такими є досі. Правда, вони вартують, як непогане авто з Європи.

Опубліковано
24 хвилин тому, Mr.X сказано:

V-ZUG і Kuppersbusch

Думав що Miele пздц дорогі, як я помилявся....

Опубліковано
5 годин тому, Mr.X сказано:

Бош в батьків була з початку нульових, потім  перебралася до мене в квартиру, квартиру продав восені, але заходив на днях по справах, то пралка в нових хазяїв якраз працювала.:)

За весь час, жодних серйозних поломок(один раз насос, а так лише ТЕН-и), лише ржавіти останнім часом трохи почала.

В мене зараз ардо, ємніп в 2000 році куплялась, за 22 роки міняв тільки 1 раз тен, ржавчіни поки не видно. Але вже вона і морально і фізично застаріла, вібрація адска при віджимі, та і стірає так собі. Як би мені хтось сказав шо в нього якесь сране ардо 22 роки пропахала - в житті би не повірив, як би сам з таким не стикнувся.

• +1 1
Опубліковано
Только что, halmer сказал:

В мене зараз ардо, ємніп в 2000 році куплялась, за 22 роки міняв тільки 1 раз тен, ржавчіни поки не видно. Але вже вона і морально і фізично застаріла, вібрація адска при віджимі, та і стірає так собі. Як би мені хтось сказав шо в нього якесь сране ардо 22 роки пропахала - в житті би не повірив, як би сам з таким не стикнувся.

Бачиш, раз на раз не приходиться. Я, як був купив квартиру, спочатку взяв собі Ардо. Машинка через тиждень файно залила мені весь коридор, і заодно новенький ламінат. Повернув її у магазин, була ще ціла епопея з визнанням браку, потім пару місяців повертали кошти. От тоді мені батьки і віддали свого старого Боша.

Опубліковано
8 годин тому, yu2007 сказано:

Пиляв бак?

Саме так, намучився з реноватором ех...

6 годин тому, yu2007 сказано:

Однак самсунг пере вже 10 рік, а підшипник так і не загудів

Брав якось тут на форумі самсунг за 400грн,  хрестовина згнила і протерло бак спереду, добре що бак розбірний. Хрестовина з передньою частиною бака вийшла 550грн, і працює хоч би що не гуде.

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Трохи не вчасно і не зовсім по темі, але хто знає де в цей важкий час, можна перевірти і перепаяти резистор на платі управління пралки?

В сервісному центрі Ваш майстер на Перемоги 22 кажуть що можуть якщо їм принести разом з модулем пралку... Це не варіант. 

Опубліковано
54 хвилин тому, natalka) сказано:

але хто знає де в цей важкий час, можна перевірти і перепаяти резистор на платі управління пралки?

Дам номер майстра.

Опубліковано
2 годин тому, natalka) сказано:

перепаяти резистор на платі управління пралки?

Хто вам сказав за резистор?

Модель?

Опубліковано
16 часов назад, Zheny@ сказал:

Дам номер майстра.

чекаю

14 часов назад, Oli сказал:

Хто вам сказав за резистор?

Модель?

сама бачу + youtube

Модель чого? 

Опубліковано
3 годин тому, natalka) сказано:

чекаю

сама бачу + youtube

Модель чого? 

Модель пралки.

Якщо що, дасте знати, є також майстер

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти

• Створити...