WebTraveller Опубліковано 30 Жовтня, 2018 в 09:01 #1 Опубліковано 30 Жовтня, 2018 в 09:01 Потрібен толковий програміст 1с Озвучте свої знання, резюме можна в лічку і бажаний рівень оплати в міс Задач є дуже багато. Задачи різні по всім можливим конфігураціям
LSD Опубліковано 1 Листопада, 2018 в 15:16 #2 Опубліковано 1 Листопада, 2018 в 15:16 On 30.10.2018 at 11:01, WebTraveller сказано: Потрібен толковий програміст 1с Походу біда з цим
yu2007 Опубліковано 1 Листопада, 2018 в 15:22 #3 Опубліковано 1 Листопада, 2018 в 15:22 3 minutes ago, LSD said: Походу біда з цим Що ж тут дивного, це ж санкційний продукт. Лише агенти кремля і вороги користуються ним))))))
LSD Опубліковано 1 Листопада, 2018 в 15:33 #4 Опубліковано 1 Листопада, 2018 в 15:33 12 хвилин тому, yu2007 сказано: Що ж тут дивного, це ж санкційний продукт. Лише агенти кремля і вороги користуються ним)))))) Це точно. Вон скільки роботи для СБУ https://www.work.ua/ua/jobs-програміст+1c/?page=1 А якщо серйозно то якщо багато різнопланової роботи чому не звернутися до франчайзера? Чи наприклад не оформити це через біржу фрілансу? Так на око толковий програміст на ставку обійдеться 20тис/міс при постійній зміні задач ефективність його буде так собі ...
WebTraveller Опубліковано 1 Листопада, 2018 в 17:40 Автор #5 Опубліковано 1 Листопада, 2018 в 17:40 2 часа назад, LSD сказал: А якщо серйозно то якщо багато різнопланової роботи чому не звернутися до франчайзера? Франчайзер таку суму виставить за звичайну нескладну задачу, шо ніхто стільки платити не буде) А в франчайзерів працюють ті самі студенти, мало толкових спеціалістів. А деруть шалені гроші Я сам 1с-ник, але задач зараз стільки, шо не справляюсь я і колега. Знайти толкову людину до цього часу не вийшло. Всі хочуть від тищі баксів, а робити нічого толком не вміють.
WebTraveller Опубліковано 1 Листопада, 2018 в 17:42 Автор #6 Опубліковано 1 Листопада, 2018 в 17:42 2 часа назад, yu2007 сказал: Що ж тут дивного, це ж санкційний продукт. Лише агенти кремля і вороги користуються ним)))))) Пора Луцьк зачищати. та й Україну напевно. Весь Луцьк працює на 1с. Висновок: всі луцькі фірми - агенти кремля. Куди дивиться СБУ... Напиши свій продукт і пересади всіх на нього)) мільярдером станеш))
LSD Опубліковано 2 Листопада, 2018 в 08:35 #7 Опубліковано 2 Листопада, 2018 в 08:35 14 годин тому, WebTraveller сказано: Напиши свій продукт і пересади всіх на нього)) мільярдером станеш)) Звучить гордо пафосно і патріотично! Шкода немає звязку з реальністю 14 годин тому, WebTraveller сказано: Весь Луцьк працює на 1с. Висновок: всі луцькі фірми - агенти кремля. Куди дивиться СБУ... Ну тут питання я думаю більше в фінансуванні ... скільки з тих фірм заплатили за свою 1С ? 14 годин тому, WebTraveller сказано: Франчайзер таку суму виставить за звичайну нескладну задачу, шо ніхто стільки платити не буде) А в франчайзерів працюють ті самі студенти, мало толкових спеціалістів. А деруть шалені гроші Тут вірю, ну а фріланcери?
WebTraveller Опубліковано 2 Листопада, 2018 в 09:26 Автор #8 Опубліковано 2 Листопада, 2018 в 09:26 45 минут назад, LSD сказал: Звучить гордо пафосно і патріотично! Шкода немає звязку з реальністю Звичайно пафосно)) Тому, що ніхто не буде виділяти кошти на розробку продукту рівня 1с А це треба команда крутих програмістів і пару мільйонів баксів + потім треба довести всім, шо цей продукт кращий, + треба навчити армію програмістів, які зможуть доробляти цей продукт під кожну конкретну організацію 48 минут назад, LSD сказал: Тут вірю, ну а фріланcери? Толкові мають свій об"єм клієнтів, а тут треба саме на повну зайнятість. Фрілансер зробить одну задачку, потім переключиться на іншого клієнта і всьо Пробував я там шукати
WebTraveller Опубліковано 2 Листопада, 2018 в 09:32 Автор #9 Опубліковано 2 Листопада, 2018 в 09:32 Ну й шоб фізично з людиною можна було спілкуватись, дриндюлєй виписати при необхідності))
sasha2008lk Опубліковано 2 Листопада, 2018 в 16:41 #10 Опубліковано 2 Листопада, 2018 в 16:41 7 годин тому, WebTraveller сказано: дриндюлєй виписати при необхідності)) Хороша перспектива))) Може краще бухнути після роботи чи на роботі)))
LSD Опубліковано 2 Листопада, 2018 в 17:22 #11 Опубліковано 2 Листопада, 2018 в 17:22 То від результатів роботи /
WebTraveller Опубліковано 3 Листопада, 2018 в 06:19 Автор #12 Опубліковано 3 Листопада, 2018 в 06:19 13 часов назад, sasha2008lk сказал: Хороша перспектива))) Може краще бухнути після роботи чи на роботі))) Все від успішності роботи залежить)) Можна й бухнути. На роботів вряд лі а от після роботи чого б і ні
LSD Опубліковано 5 Листопада, 2018 в 15:29 #13 Опубліковано 5 Листопада, 2018 в 15:29 і як там завалили резюмехами?
AgentSmith13 Опубліковано 16 Листопада, 2018 в 20:42 #14 Опубліковано 16 Листопада, 2018 в 20:42 В 02.11.2018 в 10:35, LSD сказал: Ну тут питання я думаю більше в фінансуванні ... скільки з тих фірм заплатили за свою 1С ? В світлі реалій, що склалися - то не "аяяй, пірат", а ПРАВИЛЬНО ЗРОБИЛИ.... 1С то ще таке, є люди, які і після Петі, за МЕДОК платять.... прога для відправки звітів... майже 2 Гб ГОЛА, 2-3+ Гб "в бойовому стані"...
case_l Опубліковано 18 Листопада, 2018 в 07:06 #15 Опубліковано 18 Листопада, 2018 в 07:06 On 16.11.2018 at 22:42, AgentSmith13 сказано: за МЕДОК платять.... прога для відправки звітів... майже 2 Гб ГОЛА, 2-3+ Гб "в бойовому стані"... всі за нього платять, а як інакше?
AgentSmith13 Опубліковано 18 Листопада, 2018 в 07:52 #16 Опубліковано 18 Листопада, 2018 в 07:52 49 минут назад, case_l сказал: всі за нього платять, а як інакше? Не користуватися цим лайном! Є і інші програми для відправки звітів, які не корчать з себе велику цяцю, займаючи пару Гб на жорсткому диску, завантажуючись пару хвилин, як добрий Фотошоп, і техпідтримка яких не розказує, як сталу мантру "у вас порти заблоковані". Курва, не вміє те лайно навіть через проксі коректно працювати - оновлення працює, а звіти - фіг, поки внутрішню корпоративну пошту не пропишеш (чи розумно давати невідомо ким писаный програмі, яка до того ж, засвітилася в скандалі з Петриком, логін і пароль до діючої скриньки, і що з ними потім буде - цікаве питання). Для звітів є Соната - інсталяха менше 50 Мб, автоматом підтягує проксі з системних налаштувань. Ну і всі "а мені в медку УДОБНА" - йдуть лісом. Ціна ліцензії на рік за рік - для ФОП - 280 грн, для юросіб - 650. В Медка - за мережеву версію - 1800 грн., і не колише.
case_l Опубліковано 18 Листопада, 2018 в 08:12 #17 Опубліковано 18 Листопада, 2018 в 08:12 2 хвилин тому, AgentSmith13 сказано: Не користуватися цим лайном! Є і інші програми для відправки звітів, які не корчать з себе велику цяцю Не знаю наскільки воно інтегровані із 1с 15 хвилин тому, AgentSmith13 сказано: займаючи пару Гб на жорсткому диску Якщо підприємство має дуже багато документів (десятки тисяч на місяць), то займає десятки гіг, розмір проги не суттєвий 16 хвилин тому, AgentSmith13 сказано: а звіти - фіг, поки внутрішню корпоративну пошту не пропишеш (чи розумно давати невідомо ким писаный програмі, яка до того ж, засвітилася в скандалі з Петриком, логін і пароль до діючої скриньки, і що з ними потім буде - цікаве питання). В мене працює звичайна пошта gmail, спеціально створена для звітності 18 хвилин тому, AgentSmith13 сказано: В Медка - за мережеву версію - 1800 грн., і не колише. Для великих підприємств це копійки
AgentSmith13 Опубліковано 18 Листопада, 2018 в 08:14 #18 Опубліковано 18 Листопада, 2018 в 08:14 1 минуту назад, case_l сказал: В мене працює звичайна пошта gmail, спеціально створена для звітності Проксі є? Чи інет "прямий"?
case_l Опубліковано 18 Листопада, 2018 в 08:16 #19 Опубліковано 18 Листопада, 2018 в 08:16 1 хвилина тому, AgentSmith13 сказано: Проксі є? Чи інет "прямий"? без проксі
AgentSmith13 Опубліковано 18 Листопада, 2018 в 08:21 #20 Опубліковано 18 Листопада, 2018 в 08:21 Так отож. А там, де проксі, як в мене, їхня ТП (техпідтримка, ну і друге значення одночасно) розповідає бухгалтерам структурних підрозділів "це у вас мережа неправильно налаштована". І тоді вони ї.... кохають мозок МЕНІ, посилаючись на мегаспеців, які про проксі навіть не згадали - типу "настройте в себе, так, як треба, нам ПРОГРАМА не робить". А як треба в мережі з 15+ VLAN і 400+ компів? Всім прямий нат дати? Навіть БЕЗКОШТОВНИЙ Thunderbird вміє пошту через проксі приймати-пересилати, а цей кусок коду, так на хвилинку, орієнтований на БІЗНЕС, тобто ПОВИНЕН передбачати роболту в нормальних корпоративних мережах - ні. Зате воно платне. Після Петі взагалі повинна була ця муть припинити існування з поміщенням парочки причетних персонажів за грати, і компенсацією всіх нанесених збитків... Нас Петя не зачепив - адреса сервака оновлення Медка - заблокована на проксі, апдейт тільки вручну, не встигли.
Zeuss Опубліковано 18 Листопада, 2018 в 11:00 #21 Опубліковано 18 Листопада, 2018 в 11:00 Якась дивна ітерика. Звіти ж відправляють не всі 400+ компів. В чому проблема 2-3 дати нат? Та і якщо є аналоги, то кожен сам собі злобний буратіно. Щодо систем обліку вцілому то 1С лиш одне з цілої купи лайна. Зі своїми плюсами і недоліками. Так само як і топ в корпоративному секторі SAP. Заставитиги Postgre вести себе як MS проігнорувавши всі його плюси - рішення з розряду феєричного довбо**бізму, але і в визнаних лідерів ринку рішення такі що на голову не налазять.
AgentSmith13 Опубліковано 18 Листопада, 2018 в 11:22 #22 Опубліковано 18 Листопада, 2018 в 11:22 25 минут назад, Zeuss сказал: Якась дивна ітерика. Звіти ж відправляють не всі 400+ компів. В чому проблема 2-3 дати нат? Та і якщо є аналоги, то кожен сам собі злобний буратіно. Щодо систем обліку вцілому то 1С лиш одне з цілої купи лайна. Зі своїми плюсами і недоліками. Так само як і топ в корпоративному секторі SAP. Заставитиги Postgre вести себе як MS проігнорувавши всі його плюси - рішення з розряду феєричного довбо**бізму, але і в визнаних лідерів ринку рішення такі що на голову не налазять. Істерика тут не в мене. Чи до Медка і іже з ним відношення маєш і ломить написати нормальну підтримку проксі? Проблема дати нат? Проблема, буль-кому крім власне відділу ІТ! Кібербезпека? Не чув? То не страшно... Через ОДИН такий комп, який заразиться вірусом чи потрапить в ботнет, можна відгребти в результаті купу геморою - здогадуєшся, хто після листа від СБУ на тему "з вашого ІР атакують, наприклад, закордонний сайт якийсь" буде пояснення писати? З недавнього - я не знаю, куди вписували крім Thunderbird логін/пароль на пошту, і що їх там (територіально не в мене) вкрало, але 84000!!! листів на всякі спамні адреси із однієї скриньки за 2 вихідні, з попаданням у 2 блеклиста всієї пошти (так, так, у 2018 дехто альтернативно обдарований ще юзає RBL), тупо по ІР і подальшим вилученням з них з матюками... І досить ОДНОГО такого "привілейованого юзера", щоб почався повний бардак - вони на словах усі "святі та божі", а на ділі - одна із САМИХ поширених причин відсутності інету (і вмотивованих піз*юлєй при виявленні ), при якій особливо обдаровані йдуть до керівництва наскаржитися на "галімих ІТ-шників" (які ЗАЙНЯТІ, і ВЖЕ ЗАРАЗ часу на поклон бігти НЕ мають) - встановлений ВПН-плагін для ВК і інших "однокласників"... А потім "я не я, воно САМО". І от якось давати повну волю при таких розкладах - неохота. Вищеописане, з спамом чи тупо ДДОСом - квіточки, а як реального шифратора розкине, і наробить людям біди , і не з "укрента", а з корпоративної адреси? Такий софт має взагалі бути впроваджений єдиний, скачуватися виключно з сайту ДФС...
Zeuss Опубліковано 18 Листопада, 2018 в 12:50 #23 Опубліковано 18 Листопада, 2018 в 12:50 Мої співчуття. Я зараз без жартів, але може нах таку нервну роботу?) Щодо чув чи не чув. Вся моя інфраструктура давно на лінуксі. Враховуючи нашу маразматичну систему для бухгалтерши був куплений окремий модем і встановлена win. Від загальної мережі вона відрізана і хоч фізично знаходиться в офісі споживає продукти лише через хмару. Токен входу на 15 хвилин для неї генериться кожен раз при вході і надсилається на телефон, далі все через рефреш токен. І хай там в неї ботнет разом з скриптами і вірусами влащтує вакханалію і родять сотону) P.S видихай, Бобер
romarker Опубліковано 26 Листопада, 2018 в 08:37 #24 Опубліковано 26 Листопада, 2018 в 08:37 А хіба Соната має мережеву версію? У нас на підприємстві в Медку працює одночасно до 20 бухгалтерів, все налаштовано через проксі.
MACCEN Опубліковано 8 Лютого, 2019 в 05:23 #25 Опубліковано 8 Лютого, 2019 в 05:23 медок пишуть спеціально найняті криворукі програмісти, це факт медок обходиться дорого, не рахують програмісти чи там може архітектори є там в тій криворукій команді, що віндовс гроші коштує, якщо серверне рішення то воно коштує ого бабок. Тому ціна самого медка мережевого це пєрхоть з ціною заліза та ліцензіями на ОС. а що просто відкрити поштові порти на відправку одній машині і все, можна облако купити з віндою за 15 євро в місяць, туди засунути медка й горя не знати. взагалі дивує що в Україні є круті програмісти, а таку елементарну прогоаму до пуття довести не можуть. петю не зацепив той, хто "друшляв" з оновленнями й не тримав медка в домені
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.