Перейти до змісту

Xiaomi Mi Box 3

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Цікавить досвід використання цієї приставки а саме чи є проблеми з wifi і тормозами відео. Читав багато коментів про це негативних, цікавить чи в когось є дана приставка і чи норм працює. Також можливо можете порадити якусь приставку в такому ціновому діапазоні?

Опубліковано

Користуюсь приблизно 3 місяці, всі оновлення системи встановлені, нарікань немає, з відео тормозів не було, все залежить від джерела відео,  встановлено HD Video Box - все відео відтворюється в максимальній якості (full hd) без проблем, сервіси типу мігого, світ тв і тд. відтворюють всі канали, включаючи full hd. Про "проблеми з wifi" - основна проблема - слабо тяне сигнал сама приставка, необхідно максимально близько тримати роутер... 

Опубліковано
1 година тому, Yurik85 сказано:

Про "проблеми з wifi" - основна проблема - слабо тяне сигнал сама приставка,

Схоже це їх спільна риса і проблема практично всіх боксів, принаймні в ціновій категорії до 50-60 зелених. Найбільш надійне "лікування" - це звичайно прокласти кабель від роутера. При неможливості - деякі кулібіни приточують до них більш солідні антени, що завалялись в господарстві. Але тут вже треба трохи прямі руки, але реально допомагає ! Ну і найменш дієвий спосіб це міняють прошивки, граються, декому допомагає, але далеко не завжди, і точно не на весь пропускний канал роутера, якщо доб'ються на приставці стабільних 10-15 мбіт то вже можна радіти.

Опубліковано

Проблем із сигналом не помічав. Хіба може якщо зі стороннього ресурсу дивитись щось "важке". Роутер стоїть за стіною (тариф 10МБ) - проблем не було жодних, 4к ютуб витягує, сторонні iptv плейлисти - hd/fhd.

Зате маю проблеми з пультом. Ставлю нові duracell - вистачає на тиждень-два, далі не хоче "просинатись" приставка.

Прийдеться, напевно, будити телефоном.

Опубліковано
3 минуты назад, Oggy сказал:

Проблем із сигналом не помічав. Хіба може якщо зі стороннього ресурсу дивитись щось "важке". Роутер стоїть за стіною (тариф 10МБ) - проблем не було жодних, 4к ютуб витягує, сторонні iptv плейлисти - hd/fhd.

Зате маю проблеми з пультом. Ставлю нові duracell - вистачає на тиждень-два, далі не хоче "просинатись" приставка.

В мене дуже гарно просиналась приставка від безпровідної мишки, але в мене не МіБокс.

Опубліковано
21 хвилин тому, Oggy сказано:

Стоять звичайні вже 3 місяці, приставка "просинається" після 2-3 кліків на пульті...

Опубліковано
В 16.10.2018 в 19:04, zverexe сказал:

Цікавить досвід використання цієї приставки а саме чи є проблеми з wifi і тормозами відео. Читав багато коментів про це негативних, цікавить чи в когось є дана приставка і чи норм працює. Також можливо можете порадити якусь приставку в такому ціновому діапазоні?

Ніколи не розумів цих чудо девайсів, хоча в свій час також повівся, купіть міні пк і буде вам счастя, треба андроід нема проблем ставиться андроід і працює чудово плюс в вас є можливість апгрейду. я юзав таку плату, це просто ракета на андроїді 

Опубліковано

А хто б то допоміг розібратися в тих Мі Боксах. На Алі підбираю, а їх виявляється є багато конфігурацій. Ай нід хелп.

Опубліковано
2 годин тому, nickel сказано:

А хто б то допоміг розібратися в тих Мі Боксах. На Алі підбираю, а їх виявляється є багато конфігурацій. Ай нід хелп.

Все просто: з третьої серії - лише "MDZ-16-AB". Це єдиний не порізаний у функціоналі інтернаціональний варіант без китайського сміття та зі знанням рідної нам мови.

Користуюся (точніше мої діти) вже більше року.

Але зараз я б брав уже Xiaomi Mi Box S - міжнародна версія Mi Box 4. Покращення не глобальні, але вони є. Ціна орієнтовно та ж.

Опубліковано
В 20.10.2018 в 14:12, MaestroA сказал:

Але зараз я б брав уже Xiaomi Mi Box S - міжнародна версія Mi Box 4. Покращення не глобальні, але вони є. Ціна орієнтовно та ж.

А чим воно краще, бо я крім кнопки нетфлікс на пульті нічого не помітив? Та й та кнопка в нас не потрібна, хто тим нетфліксом користуватися буде.

Опубліковано
9 годин тому, nickel сказано:

А чим воно краще, бо я крім кнопки нетфлікс на пульті нічого не помітив? Та й та кнопка в нас не потрібна, хто тим нетфліксом користуватися буде.

Одразу наголошую: інформація по "S" та "4" з інтернету. Їх не юзав.

1. Менша в розмірах 95,25x95,25x16,7 (проти 101х101х20). Несуттєво, але може бути важливим при бажанні розмістити за ТВ на стіні.

2. Підтримка 4K HDR.

3. Android TV 8.1 (з коробки) проти 8.0 (крайній апдейт, з коробки - 6.0).

4. Bluetooth 4.2 проти 4.0 (до речі, в Mi Box 4 - Bluetooth 4.1, тобто Mi Box S не є його локалізованою копією).

Ще цікава ситуація з Wi-Fi  модулем:

• Mi Box 3 - 802.11a/b/g/n/ac (2,4/5 ГГц)
  • Mi Box 4 - 802.11a/b/g/n (2,4 ГГц)
  • Mi Box S - 802.11a/b/g/n/ac (2,4/5 ГГц)

Можливо, в Китаї обмеження на частоту 5 ГГц...

9 годин тому, nickel сказано:

Щойно вичитав, що там немає виходу av. Це правда?.

Звісно що не має. В обох тільки HDMI.

AV - це ж ще минуле тисячоліття. Лише через приблуду.

Опубліковано

Значить Мі бокс мені не підходить через відсутність АВ виходу. Продовжую підбирати тв бокс, але вже у цій темі. Хто має, що порадити - приєднуйтесь. Взагалі-то в мене зо п'ять приставок було, усі з АВ, це перша, яка мені не підійшла.

• 2 місяця потому...
Опубліковано

купив мі бокс s. Задоволений покупокю, все літає і сигнал інтернету не обривається

Опубліковано
9 минут назад, zverexe сказал:

купив мі бокс s. Задоволений покупокю, все літає і сигнал інтернету не обривається

А я взяв собі T95Z Max 3/32 Гб . Також задоволений і вже відмовився від кабельного від Волі за 100 грн в місяць, з лютого 120.

Опубліковано
В 18.10.2018 в 22:55, nikblack сказал:

треба андроід нема проблем ставиться андроід

як.? Phoenix?

Опубліковано
20 часов назад, nikblack сказал:

Вам що інструкцію скинути чи що, не зовсім зрозумів питання

я просто ставив android.iso на ноут. не дуже воно добре працювало. може на вашому міні ПК добре йде. а під ноути він не заточений. хоча на сьогодні не знаю. може щось змінилось. якщо є ссилка на інструкцію то скиньте. буде вільний час - попробую.

Опубліковано
7 часов назад, Nick85 сказал:

я просто ставив android.iso на ноут. не дуже воно добре працювало. може на вашому міні ПК добре йде. а під ноути він не заточений. хоча на сьогодні не знаю. може щось змінилось. якщо є ссилка на інструкцію то скиньте. буде вільний час - попробую.

Тут не все так просто, потрібно підберати під ноут чи п.к о.с тому скидати вам під те про що я не знаю я не буду.

Дивіться щоб під ваш ноут були всі потрібні драйвери, і читайте перед тим як встановлювати "про костилі" якщо вони є.

• 3 тижня потому...
Опубліковано

@zverexe як використання приставки? як враження після місяців використання? 

ти брав таку модель - Global Version Xiaomi Mi TV Box S 4K         (Model:M19E (MDZ-22-AB)

Опубліковано

@Saddy брав не собі але користувався нею місяць, після цього собі хочу купувати. Приставка просто супер, лагів немає, користувався нетфліксом і hdvideobox, все сподобалось! Брав цю https://allo.ua/ru/products/mediapleery/xiaomi-mi-box-s.html

Опубліковано

я від серпня минулого року активно використовую mi box 3. Роутер tp-link 471, з однією антеною. Відстань від роутера до приставки метра 2,5 без прямої видимості. в 99% не мав проблем з відео. Налаштував  KODI, HD video box. Дуже файна штука. Можна транслювати з телефона фото\відео, ютуб. Брав в Алло, бо ціную гарантію на невідомі мені пристрої))) Дуже хороша штука для модернізації телевізора

З останнього що трапилося - оновився коді і перестало нормально працювати телебачення. Додатки коді просто відвалюються ( так само і в телефоні).

Можливо хтось тикне яку програмульку встановити для телебачення? цікавить стандартний пакет Т2, не більше. Буду вдячний

• 6 місяців потому...
Опубліковано
5 минут назад, Saddy сказал:

привіт. чи можна на MiBox S поставити та зробити підписку на мегого (цікавить онлайн тв)?

А що заставляє сумніватися? В мене не мібокс, а T95Z. ТВ дивлюся через Мегого без проблем. Думаю з мібоксом проблем також не буде.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...