Перейти до змісту

Чоловіки , а який подарунок ви хотіли б ?

paksivatova

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Швейцарський ніж victorinox, собі купити завжди жмеш, а як подарунок...

Правда хороші "комплектації"від 1500грн, але є і від 500грн.

Опубліковано

все залежить від, того, яке в людини хоббі. В кожному хоббі є багато речей, які б хотілося, але вони не настільки потрібні, наскільки дорого вартують. Толку з того, якщо тут почнуть радити приміром спінінг, а він не спінінгіст, ба взагалі не рибак, якусь модну резину до велосипеда, а в нього взагалі велосипеда нема й так далі

Опубліковано
1 година тому, paksivatova сказано:

Розкажіть ,які кльові дарунки ви отримували?

Шукаю ідеї для подарунку

Бюджет біля тисячі гривень

Згідний з постом MANJAK11,  напишіть, чим цікавиться людина, якій Ви плануєте зробити подарунок))) Можливо, в когось з бордічан,  схоже хобі, інтереси.....

Опубліковано
5 годин тому, paksivatova сказано:

Розкажіть ,які кльові дарунки ви отримували?

1 година тому, Юріч сказано:

Повний бак соляри :D.

Опубліковано

Сума в 1000 грн - ні туда і ні сюда. Нічого в голову не лізе на цей бюджет. Якщо меньше, то мені приємно, коли мені подарять приналежність для гоління, наприклад молочко після гоління Нівеа (не спрійміть за рекламу), ну дуже мені подобається і користуюсь ним вже понад 15 років... А якщо більше 1000 грн, то наручний годинник хотів би отримати в подарунок, комплект літньої гуми на авто або цікаву подорож на 2-3 дні. До речі, подорож в Карпати на три дні вартує десь біля півтори штуки. Мені колись дружина зробила такий подарунок і ми поїхали перший раз в своєму житті в Карпати на три дні. Чудовий подарунок.

Опубліковано
8 минут назад, Такер сказал:

Там бюджет 1000 грн. ))))

Баки різні бувають і ціни на солярку теж)). Можна купити по 23 грн/літр з рук. Отже 43,5 літрів чим не бак якоїсь малолітражки? ))

Опубліковано

Я писав не до авторо бо гадки не маю на якому авто їздить той кому мав би бути подарунок, якщо на бензині то це ще дорожче))

Я читаю трохи теми і помічаю, що на що множити, в цьому випадку 60× мінімум 25=1500. А це вже перерозхід вказаного бютжету.

Опубліковано
5 минут назад, halcogen сказал:

Для початку треба визначитися кому саме дарити - чоловікові, коxанцю чи другу ))).

А ще може бути: батько, брат, син, колега, начальник, кум (той що не коханець :)).

3 минуты назад, Такер сказал:

Я писав не до авторо бо гадки не маю на якому авто їздить той кому мав би бути подарунок, якщо на бензині то це ще дорожче))

Я читаю трохи теми і помічаю, що на що множити, в цьому випадку 60× мінімум 25=1500. А це вже перерозхід вказаного бютжету.

Ти неуважний. Я говорив за себе, відповідаючи на запитання у назві теми. І бюджет був вказаний приблизно "біля 1000 грн", що при нагоді може варіюватися.

Опубліковано

Треба звертати більше увагу на щось простіше і з того асатрименту вибрати краще. Як на мене то цінність недорогого подарунка можна здорожчити правильною подачею. Я от павербанк на такі гроші хотів би, а якщо його піднести з баночкою редбула чи пляшкою  завтрашнього Павлівького пива з жартівливим "для підзарядки"

То було би взагалі шикарно))

Опубліковано
6 минут назад, Такер сказал:

Треба звертати більше увагу на щось простіше і з того асатрименту вибрати краще. Як на мене то цінність недорогого подарунка можна здорожчити правильною подачею. Я от павербанк на такі гроші хотів би, а якщо його піднести з баночкою редбула чи пляшкою  завтрашнього Павлівького пива з жартівливим "для підзарядки"

То було би взагалі шикарно))

А ти романтик, не те що я тут зі своєю солярою :D.

Опубліковано
В 17.08.2018 в 16:51, oleroy сказал:

Швейцарський ніж victorinox, собі купити завжди жмеш, а як подарунок...

Правда хороші "комплектації"від 1500грн, але є і від 500грн.

я чула,що ножі та годинники не можна дарувати

Опубліковано
В 17.08.2018 в 17:17, bublik007 сказал:

Згідний з постом MANJAK11,  напишіть, чим цікавиться людина, якій Ви плануєте зробити подарунок))) Можливо, в когось з бордічан,  схоже хобі, інтереси.....

в даному випадку не дуже обізнана в інтересах

бо бачимося 1 чи 2 рази на рік

Опубліковано
В 17.08.2018 в 22:47, Юріч сказал:

Сума в 1000 грн - ні туда і ні сюда. Нічого в голову не лізе на цей бюджет. Якщо меньше, то мені приємно, коли мені подарять приналежність для гоління, наприклад молочко після гоління Нівеа (не спрійміть за рекламу), ну дуже мені подобається і користуюсь ним вже понад 15 років... А якщо більше 1000 грн, то наручний годинник хотів би отримати в подарунок, комплект літньої гуми на авто або цікаву подорож на 2-3 дні. До речі, подорож в Карпати на три дні вартує десь біля півтори штуки. Мені колись дружина зробила такий подарунок і ми поїхали перший раз в своєму житті в Карпати на три дні. Чудовий подарунок.

погоджуюся,що бюджет  ні туди і ні сюди

тому збільшили бюджет і подарували туалетну воду Armani

Опубліковано
В 17.08.2018 в 23:13, halcogen сказал:

Для початку треба визначитися кому саме дарити - чоловікові, коxанцю чи другу ))).

час від часу доводиться різним чоловікам робити подарунки :rolleyes:

Опубліковано
2 часа назад, paksivatova сказал:

погоджуюся,що бюджет  ні туди і ні сюди

тому збільшили бюджет і подарували туалетну воду Armani

Той що аквадіджіо?

Опубліковано
1 hour ago, paksivatova said:

мені найбільше сподобався Code Colonia,його й купила

Без образ, але це мабуть останнє, що я б порадив купити на подарунок. Запах "мені сподобався" може бути діаметрально протилежним до того, що людина любить.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...