Перейти до змісту

не очень гарячая вода

Zevs_Isver

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 700
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано

ну всё, народ порадовался, можно газ отключать.

и все буду говорить. "ой газ отключили" и радостно добавлять "зато горячая вода есть"...

Опубліковано

Соборності непарна — вода з"вилася вчора близкьо 24 години. Плавати вже не було змоги, зате сьогодні полюбе влаштую собі 3-х годинний заплив :)

Опубліковано

Жінка тільки що телефонувала в ЖЕК, сказали, що воду вимкнули, бо в сусідньому будинку почали міняти труби. От шо вони, с#ки, 3 місяці робили? :0024:

Опубліковано
Відпмила тільки що велику кастрюлю в якій гріли воду

оце сушить дівчєт :D

:0024:   в темноті писала, економлю на електроенергіі щоб на воду гарячу хватило

:)

Опубліковано

АААААААААААААААААААА! вул. Ветеранів. Вчора ввечері появилась довгожданна, сьогодні зранку вже пониряв, але до вечора градуси спали. Зранку розводив холодною, а ввечері можна було і так митись. Економлять гади... Але хоч така є, треба це відмітити :sm128:

Опубліковано

мда, сколько лет прошло, а сталинская формула счастья отлично работает до сих пор. в плане того, что для счастья надо у человека все забрать, а потом немножко дать. в общем, рад за вас :sm128:

Опубліковано

Трішечки не така формула:) (принаймні я її не такою чув)..

Треба зробити людині погано - а потім повернути все як було!.

Буду чекати опалення, а то сирувато в квартирі.

Опубліковано

Вчора ввечері взагалі ніякої води з гарячого крану не було. Зранку хвилин 15 стікала, то вмивався вже ледве теплою водичкою. Сподіваюся на вечір можна буде влаштувати заплив. Якщо знову вода не пропаде.

Опубліковано

А по Чорновола не чого немає! і не тепла і вода пропала!!Вони шо іздіваються! :mdr: прибити мало -_-

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...