adebt Опубліковано 3 Вересня, 2008 в 18:48 #251 Опубліковано 3 Вересня, 2008 в 18:48 Заодно, можна пану Кропиві на домашню адресу відправити посилку, а в неї наприклад покласти ковшик чи кип"ятильник
REDAKTOR Опубліковано 3 Вересня, 2008 в 20:01 #252 Опубліковано 3 Вересня, 2008 в 20:01 ...журналісти почнуть писати статті, ТВ робити репортажі. Те що це може якось простимулювати чиновників - погоджуюсь. Ну а щодо журналістів Який ЗМІ у нас ще не робив матеріалу по проблемі гарячої води? Вже по три встигло вийти . Ну а білборд, як інформаційний привід вибачте, для якого журналіста?
Samhayne Опубліковано 3 Вересня, 2008 в 20:25 #253 Опубліковано 3 Вересня, 2008 в 20:25 Ну а білборд, як інформаційний привід вибачте, для якого журналіста? не "інформаційний привід", а додатковий привід якось на це реагувати.....
REDAKTOR Опубліковано 3 Вересня, 2008 в 20:36 #254 Опубліковано 3 Вересня, 2008 в 20:36 додатковий привід якось на це реагувати..... А як тут ще реагувати? Суть конфлікту думаю, усім зрозуміла, навіть якщо комусь - ні, все вже давно є в неті. Ясно, що поступатися ніхто не буде. А тому залишається тільки чекати реакції з верху. ІМХО на місті проблему вже не вирішиш. Ну хіба ще одне звернення з ОДА в Київ відправлять
SunSeth Опубліковано 4 Вересня, 2008 в 06:03 #255 Опубліковано 4 Вересня, 2008 в 06:03 А толку з тих звернень і відкритих листів мера до президента на волинських сайтах (якраз зараз йому до того) ? Вже були суди, КРУ, прямі ефіри і тд.
b0rg Опубліковано 4 Вересня, 2008 в 06:11 #256 Опубліковано 4 Вересня, 2008 в 06:11 цікавить, аби воно не порушувало Закону про Рекламу угу. і головне хто визветься бути замовником біг-борду. бо ж з рекламщика взятки гладкі, за зміст відповідальності не несе, а на замовника в суд за образу честі та гідності лєгкО причому що від шиби що від кропиви. дєцтво карочє у багатьох не пройшло, світла ідея накакати на коврик просто майорить перед очима якщо вже боротись ідейно з ними, то починати тільки з створення громадського об'єднання, відповідно його зареєструвавши. а там і поліграфію від нього замовляти, і бігборди....
Harddriver Опубліковано 4 Вересня, 2008 в 06:19 #257 Опубліковано 4 Вересня, 2008 в 06:19 В п"ятницю 5 числа на 17 год. мешканці сусіднього будинку (жінки переважно) йдуть під обласну Раду. Хто хоче - приєднуйтесь.
Zevs_Isver Опубліковано 4 Вересня, 2008 в 06:19 Автор #258 Опубліковано 4 Вересня, 2008 в 06:19 мне кажется что городу придётся строить одну большую или сеть мелких "котельных" чтобы у людей была горячая водараз уж так получилось что город (с подачи бывшего мера) прое потерял котельную и вернуть (думаю можно было бы выкупить ее у товарисща Кропивы за 2-3 стоимости, или поменять на земельные участки в лучших раёнах города) её назад не получитсяхочется верить что в следующий раз керовники будут думать головой
Zheny@ Опубліковано 4 Вересня, 2008 в 06:40 #259 Опубліковано 4 Вересня, 2008 в 06:40 Zevs_Isver випередив із озвученням ідеї Варто лише одну, але сучасну і потужну. хочется верить что в следующий раз керовники будут думать головой можеш повірити він якраз нею і думав. Слово "відкат" так сластить вуха всім чиновникам, а ще притрусивши його "Відсотками із прибутку".. мммм. пальчики оближеш!!
Zevs_Isver Опубліковано 4 Вересня, 2008 в 06:47 Автор #260 Опубліковано 4 Вересня, 2008 в 06:47 ой, вы так всё радужно описываете - что не сразу захотелось работу поменять....а если строить то я бы всётаки выбрал вариант "нескоколько помельче" но тоже новые и економичныебудет меньше потерь на доставке, и если поломается то только однаа если "закольцевать" систему то на период профилактичесикх остановок - остальные могли бы греть воду для пользователей той что стала на профилактику
b0rg Опубліковано 4 Вересня, 2008 в 07:05 #261 Опубліковано 4 Вересня, 2008 в 07:05 а если строить то я бы всётаки выбрал вариант "нескоколько помельче"чим менша теплогенеруюча одиниця, тим вища собівартість 1 Гкалорії...то ж тому і конфлікт загострився. кропива захотів реалізовувати жителям тепло на пряму, по договору. по вартості 1 Гкалорії майже в два рази нижче чим бере з нас місто...
Psevdorocker Опубліковано 4 Вересня, 2008 в 07:44 #262 Опубліковано 4 Вересня, 2008 в 07:44 а если строить то я бы всётаки выбрал вариант "нескоколько помельче"чим менша теплогенеруюча одиниця, тим вища собівартість 1 Гкалорії...то ж тому і конфлікт загострився. кропива захотів реалізовувати жителям тепло на пряму, по договору. по вартості 1 Гкалорії майже в два рази нижче чим бере з нас місто...А я чув навпаки, хотів брати більше, ніж бере місто! (принаймні, мені в таку версію більше віриться)
Zevs_Isver Опубліковано 4 Вересня, 2008 в 07:44 Автор #263 Опубліковано 4 Вересня, 2008 в 07:44 а если строить то я бы всётаки выбрал вариант "нескоколько помельче"чим менша теплогенеруюча одиниця, тим вища собівартість 1 Гкалорії...то ж тому і конфлікт загострився. кропива захотів реалізовувати жителям тепло на пряму, по договору. по вартості 1 Гкалорії майже в два рази нижче чим бере з нас місто...слышал и о том и о томно думаю есть оптимальный размер,ибо очень большая тоже не хорошо, потому что она не может ефективно греть воду в малых количествахпомниш ка каждой весной на улице 20ть, все окна навстеж, а батареи горячие....а почему? а поттому что котельная не может работать на меньшей мощностиа себистоимость очень зависит от КПД, а хорошее КПД будет при расчётной мощностиесли большую котельную включить на 10% то КПД и себистоимость буду не такими вкусными(в ВВ2 когда боевые корабли охраняли конвои и шли на скорости самого медленного траспорта в конвое - то имели проблемы с прерасхором топлива ибо котлы были расчитаны на значительно большие скорости)а по поводу доставки 1ГКалории в 2 раза ниже....тоже слышалНОу него нечем доставлять к конечному пользователю тепло, тоесть труб к каждому дому...а нахаляву юзать муниципальную собственности все любят, ох как любят,невкладыватся в строительство комуникаций и в ремонт конечно же можно хвастатся что у них самое дешовое тепло.....кстати, как нме кажется, а газ то о ни берут не по нормальной (рыночной) цене, а требуют скидок потому что "мы на обогрев людей"тут я конечно не уверен, но думаю они своего не упустят...внимание вопрос:к скольким близлежащим(чтобы не дорого за трубы платить) домам товарисщ Кропива проложил свои трубы, установил счётчик тепла и заключил договора?
b0rg Опубліковано 4 Вересня, 2008 в 08:10 #264 Опубліковано 4 Вересня, 2008 в 08:10 А я чув навпаки, хотів брати більше, ніж бере місто! (принаймні, мені в таку версію більше віриться) а самому без "чув" подумать галавою? шиба тоді взагалі не чинив би такого опору, навпаки дозволив, бо ж знав що облом би до кропиви прийшов швидко. ну хто ж би на таке добровільно погодився? вам по 15 років, чесслово
Zheny@ Опубліковано 4 Вересня, 2008 в 08:21 #265 Опубліковано 4 Вересня, 2008 в 08:21 Щоб "роздавати тепло" його треба чимось міряти! Лічильник на радіатор опалення коштує ой як не дешево. мені в квартиру їх треба 5.
b0rg Опубліковано 4 Вересня, 2008 в 08:28 #266 Опубліковано 4 Вересня, 2008 в 08:28 Щоб "роздавати тепло" його треба чимось міряти! Лічильник на радіатор опалення коштує ой як не дешево. мені в квартиру їх треба 5.в мене вдома нема газового лічильника. мені не віддають газ?ясно що певно буде 2 типи договорів - для лічильників і без. хоча точно не знаю. якби я робив цей бізнес, зробив би саме так
RudEAk Опубліковано 4 Вересня, 2008 в 08:28 #267 Опубліковано 4 Вересня, 2008 в 08:28 На даний момент міська рада продовжує масову компанію по встановленню лічильників тепла на будинки. Власне я не пам"ятаю куди ми ставили, але було декілька по Молоді, Соборності і Кравчука. Таким чином знімається показник з будинку, а потім пропорційно розподіляється між квартирами, відповідно до потужностей опалювальних приладів. По рівню тепловтрат в мережі можна сказати, що і Кропиві, і Луцьктеплу зимою прийде дупа, тому що раніше вони всю тепловтрату списували на споживачів (в тому числі і за прориви), а тепер доветься проводити реконструкцію мереж. Zheny@, а хто тобі сказав, що на кожну батарею? До-речі вже з"явилися відносно недорогі квартирні лічильники тепла, вот тільки сертифікувати їх чогось не хочуть.
Zheny@ Опубліковано 4 Вересня, 2008 в 09:04 #268 Опубліковано 4 Вересня, 2008 в 09:04 Щоб "роздавати тепло" його треба чимось міряти! Лічильник на радіатор опалення коштує ой як не дешево. мені в квартиру їх треба 5. в мене вдома нема газового лічильника. мені не віддають газ? ясно що певно буде 2 типи договорів - для лічильників і без. хоча точно не знаю. якби я робив цей бізнес, зробив би саме так Для того щоб ти не знав СКІЛЬКИ ТИ ПЕРЕПЛАЧУЄШ за той газ.. в селах із лічильниками люди спеціально напалюють його щоб на субсидію нагоріло. така мізерія.
adebt Опубліковано 4 Вересня, 2008 в 11:44 #269 Опубліковано 4 Вересня, 2008 в 11:44 світла ідея накакати на коврик просто майорить перед очима Накакати не варіант, в нього є гаряча вода — відмиється
zaHARE Опубліковано 4 Вересня, 2008 в 11:58 #270 Опубліковано 4 Вересня, 2008 в 11:58 Луцька міськрада просить розглянути питання міської котельні на засіданні РНБО3 вересня депутати Луцької міської ради підтримали запит міського голови Богдана Шиби, озвучений у формі відкритого листа до Президента Віктора Ющенка та прем’єр-міністра Юлії Тимошенко, щодо ситуації, що склалася навколо котельні четвертого теплового району. "За" проголосували 33 депутати, "проти" висловилося двоє.Як повідомив власкор ZAXID.NET, у зверненні, зокрема, йдеться:"З 23 липня 2008 року мешканці 33-го та 40-го кварталів міста Луцька не отримують гарячої води, хоча абсолютна більшість із них справно сплачують за комунальні послуги.Така ситуація виникла внаслідок відключення котельні четвертого теплового району на вулиці Карбишева, 2 в місті Луцьку, у зв’язку з заборгованістю Товариства з обмеженою відповідальністю "Енергетична компанія "Луцьктеплоенерго" (на даний час власника котельні) перед ДК "Газ України" НАК "Нафтогаз України" за спожитий природний газ.Котельня на вулиці Карбишева, 2 в місті Луцьку, забезпечує тепловою енергією та гарячою водою близько 40% населення міста, а це орієнтовно 100 тисяч мешканців міста, які залишилися без гарячої води.Вказана котельня перебувала у власності територіальної громади міста Луцька. Однак 21.08.2004 міська рада прийняла рішення "Про вступ ДКП "Луцьктепло" в склад учасників ТзОВ ЕК "Луцьктеплоенерго", відповідно до якого державному комунальному підприємству "Луцьктепло" надали дозвіл вступити у склад учасників ТзОВ "Енергетична компанія "Луцьктеплоенерго", сформувати частку підприємства "Луцьктепло" у статутному фонді ТзОВ "Енергетична компанія "Луцьктеплоенерго" за рахунок передачі котельні на вулиці Карбишева, 2.При прийнятті цього рішення було допущено кричущі порушення закону, зокрема:1) Створене господарське товариство ЕК "Луцьктеплоенерго" за участю комунального підприємства "Луцьктепло", що прямо суперечить ст.1 Декрету Кабінету Міністрів України "Про впорядкування діяльності суб'єктів підприємницької діяльності, створених за участю державних підприємств", оскільки державні підприємства (в тому числі комунальні) не можуть бути засновниками підприємств будь-яких організаційних форм та видів, господарських товариств, кооперативів;2) Майновий комплекс "Котельня на вулиці Карбишева, 2" було відчужене в інший спосіб, ніж передбачений у Законі, тобто поза процедурою приватизації, що не допускається ст. 26 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні".Прийняття таких рішень стало можливе при підтримці колишнього керівництва міста, яке було напряму зацікавлене у відчуженні майна територіальної громади, оскільки колишні керівники міста та їхні родичі мали частки у новоствореному товаристві.Після зміни керівництва міста міська рада скасувала рішення про вступ ДКП "Луцьктепло" в число учасників ТзОВ "Енергетична компанія "Луцьктеплоенерго". ТзОВ „Енергетична компанія „Луцьктеплоенерго” звернулось із позовом до суду про визнання не чинними таких рішень міської ради.Вищий адміністративний суд у позові ТзОВ "ЕК "Луцьктеплоенерго" до Луцької міської ради відмовив. Фактично в судовому порядку було надано юридичний аналіз рішенням міськради та визнано їх правомірність, тобто підтверджено незаконність створення ТзОВ "Енергетична компанія "Луцьктеплоенерго" та незаконність передачі майна у статутний фонд вищевказаної компанії.Не зважаючи на це, судові справи з приводу повернення комунального майна у власність територіальної громади міста Луцька тривають уже понад два роки.На даний час формальний власник котельні - ТзОВ "Енергетична компанія "Луцьктеплоенерго" - протягом 2008 року не розрахувався за спожитий газ на суму близько 13,1 мільйона гривень (!!!). Хоча ДКП "Луцьктепло" (організація, що отримує кошти від населення), на виконання своїх договірних зобов’язань, перерахувала ТзОВ "Енергетична компанія "Луцьктеплоенерго" 18,4 мільйона гривень.В суму коштів, які були сплачені ДКП "Луцьктепло" по договірних зобов’язаннях і перераховані ТзОВ "ЕК "Луцьктеплоенерго", входили й кошти місцевого бюджету, виділені на відшкодування різниці в тарифах, в сумі близько 9 мільйонів гривень. На які цілі витрачені ці бюджетні кошти, невідомо.Просимо Вас втрутитись у ситуацію навколо четвертого теплового району на вулиці Карбишева, 2 в місті Луцьку, а також ініціювати розгляд цього питання на засіданні Ради національної безпеки та оборони України".
Vishenka Опубліковано 4 Вересня, 2008 в 12:03 #271 Опубліковано 4 Вересня, 2008 в 12:03 стогодні зранку випускала собаку гуляти, на дошці оголошення повісили:
b0rg Опубліковано 4 Вересня, 2008 в 12:04 #272 Опубліковано 4 Вересня, 2008 в 12:04 Накакати не варіант, в нього є гаряча вода — відмиється ти про кого з двох джедаїв? ш чи к? стогодні зранку випускала собаку гуляти, на дошці оголошення повісили: достойний отвЄт на "відкритий" лист самі знаєте хто самі знаєте кому
keepo Опубліковано 4 Вересня, 2008 в 12:34 #273 Опубліковано 4 Вересня, 2008 в 12:34 побачив сьогодні на стовпі зупинки біля дитячої поліклініки: підпис: жителі 33-го і 40-го кварталів.
zaHARE Опубліковано 4 Вересня, 2008 в 12:38 #274 Опубліковано 4 Вересня, 2008 в 12:38 то шо?Мутим білборд?
Psevdorocker Опубліковано 4 Вересня, 2008 в 13:08 #275 Опубліковано 4 Вересня, 2008 в 13:08 Мдааааа! В Європу, таваріщі ,в Європу!Правда, Борг! Адвокат і прес-аташе товариша Кропиви)))
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.