Перейти до змісту

Наші модератори

Гість Zibers

Наші модератори  

182 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Не, не Шкодер сказав, шоб я зі своїми прокомуністичними штукам на 30 років запізнився)))

Тут треба! Мвчи тату, а то дроздов дадуть!))

ти думаєш, мене тут не херять, коли моя думка і мій світогляд не сходяться з баченням загалу??

ради бога!

просто на форумі багато цікавох інфи, він насичений, інформативний. я не говорю про людський фактор -- заміть!

а от з вираженням думок не складається завжди так, як хочеться.

оскільки свою думку, своє ставлення я можу не тільки виразити, а й втілити в реалі, то сраатаь срааать я хатєл на те, щоб виразити її тут. надто багато тут є модних психологів, Які ВСЕ про тебе знають і бачать тебе наскрізь, багато псевдодрузів і підлабузників і т.п.

тому. забий на людей. користуйся інформацією, яка тут є. Заради неї варто дотримуватись правил.

все просто :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 158
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

На моє ІМХО всі модератори тут класні і тримають нормальний порядок на форумі ;) . І ніхто нікого не принижує та не чинить тиску . Повна демократія . А коли і вказують на недоліки , то цілком справедливо . Просто тут як і в реальному житті є такі користувачі, " що не бачать берегів" . А модератори тут люди мудрі, адекватні і справляються з своїми обов"язками . Молодці !

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Адміні і модери проявляють чудеса витримки по відношенню до Псевдорокера, який "на грубость нарывается"... Але тема явно флеймерська...

Невже хтось дійсно думає, що ваші дописи тут дадуть якийсь результат? ;))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Адміні і модери проявляють чудеса витримки по відношенню до Псевдорокера, який "на грубость нарывается"... Але тема явно флеймерська...

Невже хтось дійсно думає, що ваші дописи тут дадуть якийсь результат? :))

:D

а тут принцип, схожий з принципом "демократичних виборів" в державі, щоб народ відчув, що він щось може :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Psevdorocker за матерщину, флейм и неуважительное отношение к собеседникам получает уже неделю ридонли (хотя, я думаю, и месяца будет мало для перевоспитания), никто не против, надеюсь?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

да, місяць не завадило б, а то дуже вже по дитячому на мінуси в репутацію реагує :0074:

пропозиція: провокаторів - на перевоспітаніє, тему закрити, щоб не допустити розгулу демократії на форумі :0072:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

kudrom, поверь, твои минуса - хоть понятно от кого.

а вот когда топикстартер минуса с клона лепит - это лихо

а видно это тут

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

да, місяць не завадило б, а то дуже вже по дитячому на мінуси в репутацію реагує :0074:

пропозиція: провокаторів - на перевоспітаніє, тему закрити, щоб не допустити розгулу демократії на форумі :0072:)

як казав чоловік до жінки в старому анекдоті- не треба путати ситуацію з б..дством:)демократія - це в першу чергу відповідальне ставлення до своїх дій і слів, а не "шо в розумного в голові, то у дурного на язиці":)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я так бачу новий сльот в реалі намічається. З пивом, бубнами і мордобоєм. Ну свистіть коли шо. Але ІМХО тут саме час тему відправити в топ Мр.Веса "Образи", бо надто вже на особистості переходите. Не голосую в голосувалці, бо... не хочу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а видно это тут

Та ладно, хай ставлять собі :) Хіба ця репутація має якесь значення в нашому житті? Так, примочка до форуму.

Просто для деяких "псевдо" вона має ДУЖЕ велике значення, ну не знаю, з чим це пов’язано, може більших цінностей в житті нема :)

Ну відповідати мінусом на мінус - це такий собі підлітковий комплекс, ну можна ще свою "пісочницю" підключити, щоб теж за компанію поставили, неважливо за що :))

Так прикинь, він ще в приват мені всяку фігню написав, ну треба ж чимось зайнятися, коли сидиш в РО :))) На цей раз лист стер, а на наступний (якщо буде) - розміщу на форумі, що ви теж могли заценити інтелектуальний рівень :))

ну і адмінам паралельно, щоб вони не смущались і не комплесували чи не надто жорстоко поводяться, коли зроблять йому РО на місяць :))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

kudrom, занадто вже багато акцентуєш уваги на соїй репутації, якщо вона тобі не важлива. Psevdoroker мій друг і знаю його особисто дуже давно, а причину, по якій я тобі поставив мінуса, я написав. Вважаєш що несправедливо -- пиши в приват чи модеру, а називати це діло "підключити пісочницю" багато розуму не треба.

Ще раз повторюю -- маєш претензії, пиши в приват, а не на форумі оправдовуватись.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

РО попустило, ну і атлічно. Щось притихли всі, відно надоїло, нуна я вам жару падкіну.

Вступ

"Мені насрать хто рішив до мене доколупатца, у мну броня в 3 пальця і стальні яйця" - цитата із пісні

Відписалися по пунктам - демократи, вороньйо на труп мой слетевшеєсо, крисакі, порядочні чели (коїх мало) і морально подавлені люди баявшись пукнуть в сторону одміноф.

А тепер виборочно по постам. Якось влом на каждий писать.

Можна взнати цих два голоса які вважають мене безпредельшиком.

1 думаю це сам зіберс.

Доречі, акаунти зіберса закриті мною. Навіть при особистій зустрічі вн не зміг довести свою адекватність

а наф узнавать :) то, це так тобі важно ?

Мат часть форума табой забута, да і з клоні вроде не голосував бо він в бані вже давно.

Базар наш був прекращон при папитке тваїх же угроз :).

Рома, баюсь тебе немного зашкаліло, пара усміхнутцо і накурітцо і забутцо.

Хай вже дитина потішиться!

І прочім "назвавшим" міня ребьонком - отчасті ви праві, я частічно по дитячому сматрю на житя, у удівляюсь с паступкофф "взрослих"

зиберс: напиши кого ты уважаешь.

Уважать ? Тібе напісать ? я уважаю ацкого Соттону і Ктулху :) блін...ржу німагу

а з модероф ет так

ДіФото - щедрий человек

Мікс4евер - панімающий шуткі

Шкодер - е...ну тіпа демократ ещо тот

кмд - якій ти бил - такім ти осталсо в своїй мечте превзойті всех

шура - ......я тут прамалчу, человека ждьот заслуженая кара, без базара, павтарюся - її велічісто Фортуна тібя накажет :)

а сіьрога одмін - рісовкі перед шефом не дають тобі честі :) (бан юзверів і видавання конф інф хто аткуда сідіт)

К модерам и модерству отношусь положительно. Для себя выделил Shkoder - самый многопечатающий, старается придать информативности форуму (и не надоедает ведь ему!) и Yarchik - только по делу, и "в тему".

Из негативных - Shura: всё время флеймит/флудит, зарывается, пренебрежительно относится к форумчанам, провоцируя остальных на флуд и конфликты, при этом наказывая.

Тут підтримую на 100%.

а видно это тут

клон МАСТЕРОК мой забанен уж давно. Які ще вапроси по клонам ?

Та ладно, хай ставлять собі :) Хіба ця репутація має якесь значення в нашому житті? Так, примочка до форуму.

Просто для деяких "псевдо" вона має ДУЖЕ велике значення, ну не знаю, з чим це пов’язано, може більших цінностей в житті нема :)

Чото мну здайотцо що я тобі нічаво не писав в пріват.

А на щот репутації в Шури тут все ясно - чел реально живе в віртуалі. І гібель його форумна негативно сказітца на його лічносте і особистому життю. Вот она Фортуна :P ...

Так. Дехто мені щось там питався втерти. Бесполезно. В реальності я немножко інший, і довести мене до такого рівня розмови досить складно, однак ваші маніакальні погляди стосовно "форум дом мой радной", "мая радость" лише відштовхує морально, але "демон" кличе і манить вас подразнить і побісить :D .

сатаніст4ег - ет не путайте - мікс здається в релігії чотко дав відповідь на це питання. - Ето міровозренія світу взагалі то.

анархіст4ег - тму що є свобода і судьба. І дехто штучно пробує її мені виявити.

хуліган4ег і остальное - ех. Я вже отримав свою порцію насолоди від переглядування ваших постів. Перечитайте все с початку (з посту №1) і при обєктивній точці зору вам відкриється головна думка з якою я створив це голосування - ХУ ІС ХУ.

Неуважні дотепники :)

Арівідерчі. Жду продовження.

(блін і чого стоїть обмеження на кількість смайлів ?)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Просто для деяких "псевдо" вона має ДУЖЕ велике значення, ну не знаю, з чим це пов'язано, може більших цінностей в житті нема :)

Чото мну здайотцо що я тобі нічаво не писав в пріват.

Так ти не уважно читаєш, мова була не про тебе :D Особисто до тебе не маю претензій. Я б тобі написав, що мені написали в приват, жаль стер зразу, а так би заценив рівень інтєлєктуала :P))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так ти не уважно читаєш, мова була не про тебе :) Особисто до тебе не маю претензій. Я б тобі написав, що мені написали в приват, жаль стер зразу, а так би заценив рівень інтєлєктуала :)))

я перепрошую, але чоловікові негоже асоціюватися з базарною бабою...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну то закривайте цю тему, вона ж схоже і створена для базару...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені подобається цей форум тим що я тут можу почитати думки різних людей, на форумі люди говорять те що не є правдою в їх житті. Якби ви повели себе в тій чи іншій ситуації попередженя від модератора, адміністратора, на їх місці?

До всіх лояльним неможна бути - це безперечно. Видно Шура тут лідирує. ))))

А відносно безпредела то за всім неможна вгледіти (от недавно отримав усне попередження за "Апи" від Шури. Я незнав що апи затираються і думав що щось з нетом у мене. А виходить їх затирали, Шура попередив, ми прояснили ситуацію. Все гуд. От продивляюсь форум і бачу вже декілька людей які апають і ним нічого!!! ) То що мені також створювати топік, а навіщо? це не перша ситуація, але я відношусь до цього спокійно. РО та ладно мені нестрашне))))) чому? я в більшості читаю а не пишу.

Моя думка кожному невгодиш, бо потім на голову видеруться.

Я за обгрунтування помилок чи того РО!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

kudrom, нормальная тема, пусть те кто хотят, выскажутся. вот когда между собой начнут ругаться, тогда прийдется закрыть, конечно..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну що ж, треба, то треба:

На прохання товаріща з РО, той що псеввдорокер і його пісочниці публікую його повідомлення мені в ПМ, з якого ви можете оцінити рівень почуття гумору, інтелекту і культури цієї людини:

Да, шкода, що ти стер!((

Треба було опублікувати - люди хоч би поржали з тебе!)))

Блін, ну такої нюні як ти я ще в житті не бачив. Веди себе хоч як мужик)))

І не плач, мама купить тоі Піковіт, малеча!)))

Є конструктивна пропозиція для адмінів/модерів продовжити в зв’язку з цим перебування чувачка в РО, згідно пункту правил:

Проявление неуважительного отношения к собеседнику, клевета на участников форума, а также других людей, оскорбления

Чи цей пункт не стосується приватних повідомлень? Прохання адмінів/модерів роз’яснити :)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ггг

з того, що Ви написали, можна також оцінити ваш рівень

див пост №120.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну бач, я не пишу в приват всяку фігню, так як намагаюся з повагою відноситься до людей...

все-таки, дивні ви люди: я поставив мінус в репутації людині, яка, на мою думку, поводилась на форумі не коректно, хамила іншим... я ж маю право ставити мінуси в репутацію, раз така примочка є? ну подумаєш, мінус - що ж тут такого? адже і модератор визнав поведінку цієї людини такою, що заслуговує на РО...

ну можна погратися в пісочницю, поставити мінус мені, суто в розплату, без обгрунтування, ну то таке діло... ну ще, як прояв підліткового максималізму можна підлючити друзів до цього діла (можете глянути, хто в переліку друзів в Psevdorocker, це прояснить питання)....

ну що ви хочете довести своїми повідомленнями в приват? спровокувати мене на відповіді аналогічні інтелектуальному рівню цих повідомлень? та ну нафіг...

я просто веду до того, що модери для того і є, щоб такі люди, яким хочеться побавитися, мають профілактично посидіти в РО, якщо не лікує - перманентно...

а модерів призначають адміни, так що якщо щось не подобається - скаржтесь адмінам...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

гы... раз пошла такая жара, то я тоже выскажусь :D

ИМХО псевдорокер - особь с гопнической натурой, пока он докажет мне обратное, но! под его письмом кудрому я бы подписался восим раз! :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну мабуть це на основі особистої антипатії на національній основі... в принципі, твій пост в розділі "Юриспрунденція" це підтверджує...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну мабуть це на основі особистої антипатії на національній основі...
Ні разу не згідний. Ді цілком адекватний в цьому питанні, підтверджено особисто мною, а я напевно не менше українець ніж ти :D
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вот он - типичный подход хох украинцев к решению проблемы!
- ну це ж не я написав....
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну можна погратися в пісочницю, поставити мінус мені, суто в розплату, без обгрунтування, ну то таке діло... ну ще, як прояв підліткового максималізму можна підлючити друзів до цього діла (можете глянути, хто в переліку друзів в Psevdorocker, це прояснить питання)....

ну що ви хочете довести своїми повідомленнями в приват? спровокувати мене на відповіді аналогічні інтелектуальному рівню цих повідомлень? та ну нафіг...

і друзі знають цю людину в реалі набагато краще, ніж Ви віртуально :D це по-перше

по-друге, явно обкакувати людину - це некоректно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...