Перейти до змісту

Скарга на "прогріваста" Sashapetrash

KAY

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Думаю не тільки я в черговий раз бачу як Sashapetrash купує на борді несправну відеокарту, прогріває, і відправляє на ОЛХ як 100% робочу. Можна прогріти, і поставити в свій домашній комп, тому що за 2 тижні знов "відвалиться" чіп, і знову прогріти і самому користуватися... А продавати на ОЛХ не вказуючи що вона прогріта я вважаю шахрайством. І хотів би донести це до бордівчан, з надією що не будете наступного разу йому продавати несправні відеокарти і тим самим підтримувати цей "бізнес".

Опубліковано
18 минут назад, KAY сказал:

Думаю не тільки я в черговий раз бачу як Sashapetrash купує на борді несправну відеокарту, прогріває, і відправляє на ОЛХ як 100% робочу.

Ще приклади, крім цього, є помічені щоб можна було стверджувати що то черговий раз?

Опубліковано
29 минут назад, Fedor4uk сказал:

І чому зразу прогрівання?

Можливо там якийсь смд збитий? Чи біос перешити?

в цій темі він чітко написав що карта прогрівалась. потім виставив на олх, на ескізі можна на задньому платі побачити кусок радіатора опалення і лопати(?) в кутку, що є й на інших оголошеннях автора на ОЛХ.

Опубліковано
23 годин тому, KAY сказано:

в цій темі він чітко написав що карта прогрівалась. потім виставив на олх, на ескізі можна на задньому платі побачити кусок радіатора опалення і лопати(?) в кутку, що є й на інших оголошеннях автора на ОЛХ.

Ну значить нас він не обманює. Жалійтеся  на нього на OLX :) 

Опубліковано
41 хвилин тому, LSD сказано:

Ну значить нас він не обманює. Жалійтеся  на нього на OLX :) 

так його скоро і будуть шукати на олх - знайдуть  цю темку і далі діло техніки

Опубліковано

ось і друга карта, gtx460  з теми  "приїхала з за кордону"...

Спойлер

продублював, якщо видалить оголошення

460.thumb.PNG.7748b104308a2a5f3b1f87ad143e662b.PNG

Опубліковано

Для багатьох лучан Ківерці - то далекий "закордон".

А Sashapetrash про цю тему або не знає, або не вважає потрібним щось писати. 

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Мутний і не приємний тіпок. Колись як він ще в приставках не розбирався, носив  мені на ремонт чи прошивку, говорив що для  себе купив, я по знайомству оплати з нього і не брав. А потім вияснилось він же ці приставки перепродавав. Я рахую якщо ти плануєш консолі перепродавати, так скажи про це, і заплати за послуги ремонту, а не кажи що для себе береш. Діло було давно, але мені хватило аби з ним більше не звязуватись ). А взагалі він часто скупляє все по найнижчих цінах, а продає в три дорого ) Ось свіжий приклад Xbox360 slim/Freeboot/500gb/ - 4100 грн.

Притому що таку консоль можна купити за за  Xbox360 slim/Freeboot/250Gb - 3000 грн + 2ва геймпада. 

Screenshot_1.thumb.png.f0c845280975d86c808a8e15156d2c6a.png

Щоб ви розуміли різниця між 250 Gb та 500Gb не 1100 грн, а максимум 350 грн. Крім клієнти які  внього купляти приставки, приносили в ремонт по причині що консоль завісає, і як вияснялось HDD що він вставляв в консолі були з бедами або доходяги вже. Приставка не опридиліяє їх, і тому такіми консолями можна барижити з HDD 500GB вбитими, на ліво і на право. Чи зараз так робить не знаю. Нащо я це все написав ? Я думаю в нього знатно пригорить, і він відпише )

Опубліковано
4 часа назад, Ooops сказал:

Я думаю в нього знатно пригорить, і він відпише )

Щоб в нього знатно пригоріло треба хочаб написати як його звать-велічать в реальному світі і описати як виглядає.

А ще краще додати фотку чи ссиль на соц-мережі щоб шановне панство могло знать в ліцо своїх хероїв.

Опубліковано
5 годин тому, Ooops сказано:

Мутний і не приємний тіпок. Колись як він ще в приставках не розбирався, носив  мені на ремонт чи прошивку, говорив що для  себе купив, я по знайомству оплати з нього і не брав. А потім вияснилось він же ці приставки перепродавав

То він одну носив на прошивку чи кілька?

От він ще на консольному форумі тут сидить:

http://www.hackfaq.net/community/index.php?search/33669937/

Опубліковано
11 годин тому, teimur22 сказано:

olx не Луцький форум.продавати може.і продасть.з Луцька % 15 купуе.обично пересилкою купують.як автор теми написав купуе тут продае на олх развода на форумі немае.на форумі не виставляе ж він неробочий товар.а олх.там можна і купити стіралку.запчастини.....неробочі.такий сайт.те шо тут написано воно йому не помішае продавати на олх

це ти спецом тут зарегався шоб стати адвокатом  Sashapetrash

Опубліковано
40 хвилин тому, westboiuu сказано:

це ти спецом тут зарегався шоб стати адвокатом  Sashapetrash

враховуючи кількість орфографічних помилок, та стиль написання, дуже схоже, що це клон https://board.lutsk.ua/profile/34959-solovei/

Опубліковано
Щойно, Bliksss сказано:

враховуючи кількість орфографічних помилок, та стиль написання, дуже схоже, що це клон https://board.lutsk.ua/profile/34959-solovei/

вже забанений.

ІР один і той самий

Опубліковано

Колись потрібно було підпаяти роз"єм мп3. Даний персонаж запропонув свої послуги в перепайці, я відмовився, трохі доклав і купив такий самий робочий мп3. По зверхній манері спілкування людина не викликає довіри. Тому не здивувався коли побачив цю тему.

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Вступлюсь за @Sashapetrash.

1. Всі ми любимо халяву. Скупляє дешево, ніхто не заставляє віддавати відбиті речі йому за копійки
2. Людина має рівні руки ( паяє відмінно), неодноразово носив йому комплектуху на ремонт.
3. Логічно, якщо Ви несете йому зламок, то відремонтований зламок йому ж треба кудись дівати.
4. Хто купляє б\у, має прекрасно розуміти, що бере кота в мішку, може це річ 10 раз перепаяна. Хочете надійно, беріть нове з магазину, але ж дивимось пункт 1.

Стосовно скарги, те що він дійсно не написав що карта після ремонту, з цим погоджусь. 
Особисто коли купую б\у речі то перепитую рази 3 чи не були в ремонті та їхню історію. 

• 1 місяць потому...
Опубліковано
On 26.07.2018 at 20:37, pasha1207 сказано:

Вступлюсь за @Sashapetrash.

1. Всі ми любимо халяву. Скупляє дешево, ніхто не заставляє віддавати відбиті речі йому за копійки
2. Людина має рівні руки ( паяє відмінно), неодноразово носив йому комплектуху на ремонт.
3. Логічно, якщо Ви несете йому зламок, то відремонтований зламок йому ж треба кудись дівати.
4. Хто купляє б\у, має прекрасно розуміти, що бере кота в мішку, може це річ 10 раз перепаяна. Хочете надійно, беріть нове з магазину, але ж дивимось пункт 1.

Стосовно скарги, те що він дійсно не написав що карта після ремонту, з цим погоджусь. 
Особисто коли купую б\у речі то перепитую рази 3 чи не були в ремонті та їхню історію. 

Так само куплю радио запчастини.потим зробив радіо плату хто знае скильки прослужить чим людина вмие займатися качествено хай займаеться

Опубліковано
11 часов назад, solovei сказал:

Так само куплю радио запчастини.потим зробив радіо плату хто знае скильки прослужить чим людина вмие займатися качествено хай займаеться

вам би в саппорті працювати)

Опубліковано

А я якістю робіт та рівнем цін на його послуги, в свій час - задоволений. Щодо недобросовісних продажів - тут поганенько, але ж є і покупець який сам обирає товар і сам має задавати відповідні питання щодо нього. Чи часто нам на базарі/в магазині розповідають що не беріть бо ця машини топлена/луплена, а ковбаса зі свині яка тільки-тільки здохла і ще не охолола... От якщо - обман, тут вже інші міри, а недобросовісність - нехай на буде його совісті.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...