Перейти до змісту

Сицилія

Юріч

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 207
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
  В 26.06.2018 в 11:31, difoto сказав:

@Юріч , а скільки коштує піца в кафешці? Ну і розмір. Щоб порівняти з нашими фелічітами.

Показати  

Ді, ти неуважний, я ж там де фотки під спойлером все підписую. Але ок, повторюсь - піца 35 см вартує десь від 3 до 8 євро. Тільки не розводь тут, будь ласка, холівар, що в нас піци дешевші, не потрібно цих "невинних" вкидань. Дякую.

Опубліковано
  В 26.06.2018 в 11:41, Юріч сказав:

Тільки не розводь тут, будь ласка, холівар, що в нас піци дешевші, не потрібно цих "невинних" вкидань. Дякую.

Показати  

А от у нас в "Дядя Піца"..... :))))

Просто в нас недавно один відомий ресторатор сказав, що справжня піца має коштувати не 80 гривень, а 10 баксів, і я прекрасно розумію, що на Сіцилії зовсім не те, що подають у нас. 

Відрізняється ж смаком?

Опубліковано
  В 26.06.2018 в 11:52, difoto сказав:

А от у нас в "Дядя Піца"..... :))))

Просто в нас недавно один відомий ресторатор сказав, що справжня піца має коштувати не 80 гривень, а 10 баксів, і я прекрасно розумію, що на Сіцилії зовсім не те, що подають у нас. 

Відрізняється ж смаком?

Показати  

За смаки звичайно не сперечаються, але відрізняється. Ту піца дуже смачна. До речі тут нема того помаранчевого соусу ніде...нам не вистачає)). І ще одне, про смаки... Мені в нас, саме в Базилік на 40му, ну дуже подобається одна піца, називається Б'янка-кон-Карне (якось так) з подвійним сиром. Саме її можна рівняти по смаку з місцевими піцами.

Опубліковано
  В 26.06.2018 в 11:58, Юріч сказав:

До речі тут нема того помаранчевого соусу ніде...нам не вистачає))

Показати  

Той соус , як і глутамат натрію - для підсилення смаку (читай - для усунення недоліків смаку), так шо якщо піца смачна без нього - щитай шо вона афігєнна! :)

Опубліковано
  В 26.06.2018 в 12:10, yura-patriot сказав:

Це ви народ говорите про ту гостру олійку, що в графінчиках у нас на столи ставлять???

Показати  

Так)

В 26.06.2018 в 12:03, difoto сказав:

Той соус , як і глутамат натрію - для підсилення смаку (читай - для усунення недоліків смаку), так шо якщо піца смачна без нього - щитай шо вона афігєнна! :)

Показати  

Але дітям моїм та олійка подобається))...привикли.

В 26.06.2018 в 12:06, nickel сказав:

Щось я від життя відстав. Що за помаранчевий соус?

Показати  

То ти такий дрєвній)), на Радянській того соусу ще не було :D.

Опубліковано
  В 26.06.2018 в 12:13, Юріч сказав:

То ти такий дрєвній)), на Радянській того соусу ще не було :D.

Показати  

Та я ще в Фелічіті, Сан Ремо і ще десь бував, тоді соєвий соус бував на столах, а потім одружився і перейшов на домашню піцу. :)

Опубліковано
  В 26.06.2018 в 12:13, Юріч сказав:

Але дітям моїм та олійка подобається))...привикли.

Показати  

А я не привик,але мені вона також подобається.Якщо вже йти на піцу то так нарматєльно хочца втоптати, а без тої олійки ну кусок,ну два,ну три влупиш і вродь як ще не нажерся,а вже не так смакує,ось і тут вступає в діло та гостра олійка,кароч для разнообразія пойдьот.  Макаронники не шарять :D .

Опубліковано

Машинки, на яких ми пересувались тут, в різні роки. Всі сріблясті :).

Показати контент

Опубліковано
  В 26.06.2018 в 20:36, bublik007 сказав:

То ти дядьку, прирожденний фотограф)) Гарні фото.

Показати  

Дякую, приємно чути. Бачиш, я знімаю на смарт і бачу ті фотки на смарті і не можу в повній мірі (на екрані ноута чи компа) їх оцінити. Тому ваші оцінки для мене особливо важливі. Не буду приховувати, я приміняю рідний фоторедактор смартфону, тому можу і переборщити з фільтрами, але то моє бачення, прошу всіх не судити суворо)).

Показати контент
Опубліковано
  В 25.06.2018 в 15:35, Юріч сказав:

Їздили в торговий центр гуляти і випадково натрапили на "автошоу". Перефоткав майже всі машинки для вас B).

Показати контент

Показати  

ех... ера класичних седанів добігає кінця... :(

Опубліковано

Були вчора в гарному місті Сіракузи, з дуже багатою історією, кому цікаво про місто - почитайте. Гуляли цілий день, спочатку по магазинам пройшлись місцевим, в Ашан заглянули (якраз в обідню пору там сховалися від спеки), ну а ввечері відвідали туристичні місця, зокрема район Ортіджіа з його мальовничими вуличками і набережними.

Кидаю фотки всі підряд, без редакції і підписів. Фоток багато :).

Показати контент

Ну і загадка. Яка модель БМВ на останньому фото?

Опубліковано
  В 28.06.2018 в 14:21, Юріч сказав:

Були вчора в гарному місті Сіракузи, з дуже багатою історією, кому цікаво про місто - почитайте. Гуляли цілий день, спочатку по магазинам пройшлись місцевим, в Ашан заглянули (якраз в обідню пору там сховалися від спеки), ну а ввечері відвідали туристичні місця, зокрема район Ортіджіа з його мальовничими вуличками і набережними.

Показати контент

Показати  

7 чи емка?

Опубліковано

Показати  

Тема цін в Ашані не розкрита.

Опубліковано
  В 28.06.2018 в 14:32, paksivatova сказав:

7 чи емка?

Показати  

Ні). Хто вгадає, тому плюсіки (типу як в темі про прогноз по футболу)

В 28.06.2018 в 14:55, volks сказав:

Тема цін в Ашані не розкрита.

Показати  

Ми ходили в основному в бутіках. В продукти тільки заглянули, тому не фоткав. А, були в Ашані по акції поло фірми Каппа, по 9,99 євро, взяв собі три штуки...

Показати контент

Опубліковано

Показати контент

Показати  

Морда 440i наче

Опубліковано
  В 28.06.2018 в 15:09, Oli сказав:

image.thumb.png.40e755f23e5b3287ce82791b5653c925.png

Показати  

BMW Motorsport GmbH — підрозділ або дочірня компанія BMW AG, що на базі серійних кузовів виробляє більш потужні та швидкісні моделі BMW власної спортивної M серії.

Питав я за циферки, типу 3-ка, 5-ка, 7-ка...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...