Перейти до змісту

Я не умею парковаться ;)

TreNeR

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Парковка Варшавського ринку. Вісить знак парковки і табличка до нього про спосіб паркування

7.6.4.png

Я підїхав, влючив задню, щоб запаркуватись як нормальна людина. Цей водятєл іхав за мною, і впхався на те місце де я мав стати. На моє зауваження стати нормально, в хамському тоні сказав що місця багато, став ззаду. Ну ми с хлопцями і поставили.

109564.jpg

Так він як прийшов, почав знову хамити разом зі своєю жінкою і погрожувати, хоча я просто хотів вибачення навіть не за парковку, а за хамство. Але потім прислав жінку, та почала плакати і я поїхав. Можливо десь і відкладеться, а може і ні.

• Відповідей 3,1 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

3c0e3c8e5256t.jpg

запаркувався чудак

Перехрестя напроти ТЦ Варшавський

Дивно, що перед світлофором нема якоїсь фури. Вони постійно там паркуються перетворюючи перехрестя в однополосне :(

Опубліковано
Я підїхав, влючив задню, щоб запаркуватись як нормальна людина. Цей водятєл іхав за мною, і впхався на те місце де я мав стати. На моє зауваження стати нормально, в хамському тоні сказав що місця багато, став ззаду. Ну ми с хлопцями і поставили.

Правильно зробили, по іншому з такими не можна.

Опубліковано

Номера Фіата викинули б у смітник, чи під дворнікі підложили, була наука мені так зроблена.

Опубліковано

Парковка Варшавського ринку. Вісить знак парковки і табличка до нього про спосіб паркування

7.6.4.png

109564.jpg

Так він як прийшов, почав знову хамити разом зі своєю жінкою і погрожувати, хоча я просто хотів вибачення навіть не за парковку, а за хамство. Але потім прислав жінку, та почала плакати і я поїхав. Можливо десь і відкладеться, а може і ні.

а не цей часом ує..ан на авк працює св?

Опубліковано

о! знайшов я тут двох гуру парковки. цікаво, хто перший став?

post-32-0-21776300-1406579880_thumb.jpg

хто перший той му...ак, та і хто другий той тожа.... ги

Опубліковано

Не бачив ситуацію в момент, коли воно паркувалося, але цьому "шохфєру" ну точно нічого не могло завадити стати правіше, тобто стати НОРМАЛЬНО, і тоді б зліва змогло б стати ще одне авто.

kW8yB.jpg

сьогодні біля "Слона"

Опубліковано

я такім шохферам блокую підхід до водійської дверці ( стаю впритик задньою частиною. сам вилажу без проблем а вот воно хай подумає хто тут не правий ! )

Опубліковано

Колись мій батя так провчив таксиста. Той здавав в зад в дарив дверку. Правда хотів втекти але його зупинили і бабки на ремонт дав.

Так що таке навчання може бути з наслідками

Опубліковано

біля місця аварії засвітився " ISPOLIN " на своєму новому лехусі ( тижня не пройшло як вже помняв дверцю )

post-5395-0-43579400-1406830672_thumb.jp

а також продовжу тему ІНВАЛІДИ МІСТА

post-5395-0-25441900-1406830712_thumb.jp

Опубліковано

дверцю ісполін ще того тождня пом"яв. чим він вам так насолив? вистачає людей які їздять гірше за нього, багато з них при цьому скоросний режим не порушують

Опубліковано

дверцю ісполін ще того тождня пом"яв. чим він вам так насолив? вистачає людей які їздять гірше за нього, багато з них при цьому скоросний режим не порушують

дверцю ще він раніше пом*яв

а чим насолив? та ти представляеш коли цей чоловічий статевий орган створює по декілька аварійних ситуацій в день, і коли за один день ти потрапляєш в ті декілька аварійних ситуацій через нього? А ти задумайся коли твоя дитина буде іти на пішоходному переході і він починає брати радіусом інші машини на обїзд і не бачить дитину яка ледве виглядає на пішоходному переході. Люди можливо і гірше їздять, але дотримання швидкісного режиму дозволило врятувати не одне життя на дорозі

Опубліковано

не для виправдання жодної з вище-показаних особин....

Але, іноді виникає ідіотська ситуйовіна: приїжджаєш на парковку, а там все "не по порядку"; відповідно паркуєшся коло них, а потім виходиш з магазину (ті вже роз'їхались), а твоя машина стоїть одна, як в конченого ватніка! (Ледь сам себе на сфоткав! мав такий привід).

Опубліковано

Але, іноді виникає ідіотська ситуйовіна: приїжджаєш на парковку, а там все "не по порядку"; відповідно паркуєшся коло них, а потім виходиш з магазину (ті вже роз'їхались), а твоя машина стоїть одна, як в конченого ватніка! (Ледь сам себе на сфоткав! мав такий привід).

гіфка про це була вже неодноразово на початку та середині теми. фоткати та викладати такі фото не бачу сенсу. є більш достойні красавчікі.

п.с. воваокс, нічого особистого

Опубліковано

гіфка про це була вже неодноразово на початку та середині теми. фоткати та викладати такі фото не бачу сенсу. є більш достойні красавчікі.

п.с. воваокс, нічого особистого

бачив ту гіфку. дійсно ситуйовіни виникають різні...

Принаймні потрібно намагатись пункт 1.3. ПДР виконувати: "...а також бути взаємно ввічливими."

Я завжди казав, що, окрім Правил дорожнього руху (де кожен пункт написаний кров'ю), є ще й Правила хорошого тону!

( на дорозі це проявляється дуже очевидно, на жаль, іноді, печально.)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...