Перейти до змісту

Я не умею парковаться ;)

TreNeR

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Якого фіга картинок не видно? Тупо напис "Прикрепленные изображения" на сірому фоні.

Спробую свою прикріпити...

post-263-007851200 1287740225_thumb.jpg

ЗІ. Та сама фігня. Якщо хтось бачить картинку в цьому пості - там мій скріншот. Я ж не бачу.

post-263-094578600 1287740239_thumb.jpg

• Відповідей 3,1 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Все бачу...І твій скріншот теж...

Ну, значить бачиш, як на моєму скріншоті виглядають "Прикрепленные изображения".

Опубліковано

Парковка біля ТЦ "Слон" (маг."Сільпо"), сьогодні, 11-30, місце - на вагу золота...

ти бачив як він туда заїзжав? є варіант, що перед тим, там стояв рагуль, і припаркуватися інакше не було як.

П.С. шось я на дату не звернув увагу :-(((

Опубліковано

Знайомий маршрутчик сфоткав і прислав, просив викласти, бо задовбались його об"їзджати. Стояв (червоний Шевроле)на переході довго, він встиг, як мінімум, доїхати до КРЗ, відстоятись і повернутись назад (тобто не в аптеку водій вискочив :) ).

Вибачався за якість фоток (шкода номерів не видно).

ЗІ. Стоїть досі, понад 2-х годин.

...Об 16-00 ще стояв.

Хтось міг-би й зачепити... :0001:

Опубліковано

Я коли паркуюсь, вибираю як мені зручно стати так щоб я міг нормально потім виїхать, щоб я нікому не перекрив вїзд-виїзд, стараючись максимально дотримуватись правил. А на всяких оленів з фотоапаратами, які деколи навіть і за кермом не сиділи, мені пофіг. Чому написав, тому що багатьом фотографіям тут не місце, слідкуйте за тим як самі їздите і паркуєтесь.

Опубліковано

Я коли паркуюсь, вибираю як мені зручно стати так щоб я міг нормально потім виїхать, щоб я нікому не перекрив вїзд-виїзд, стараючись максимально дотримуватись правил. А на всяких оленів з фотоапаратами, які деколи навіть і за кермом не сиділи, мені пофіг. Чому написав, тому що багатьом фотографіям тут не місце, слідкуйте за тим як самі їздите і паркуєтесь.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Ось так паркуються настоящі водії, які не тільки думають про сабе, а щоб місця хватило всім. Одна з невеличких центральних стоянок нашого міста. :lol:

post-684-0-16162300-1289250926_thumb.jpg

post-684-0-40325700-1289250934_thumb.jpg

Опубліковано

піпец, осталось ззаду вкопати стовпчика... :jeer:

хоча якщо на парковці - то буває і калька сантиметрів все вирішують.

Опубліковано

А в мене вдворі кодного ранку наступна ситуація :post-4893-032538300 1288255163_thumb.jpg

нічо. зараз почали машини знову тирити.

Та й біля фуршету стояночку відкрили по 150 грн за місяць...

Розумію, що стоянка біля колізею ближче була...

Опубліковано

Вот из-за такого чуда невозможно было поставить нормально машину когда приехал домой. :mdr: А ведь в районе Завокзального рынка дорог каждый сантиметр, а там места на 2(!) машины.

post-6505-0-11426600-1289753284_thumb.jp post-6505-0-52660800-1289753296_thumb.jp

Опубліковано

Парковка на Дубнівській. Як відкрили там генделик, то й почалось. Слабо разом із генделиком парковку забацати? Або принаймні правил не порушувати? "Ноги в дупі не вихитаються" за кілька зайвих метрів.

dt-512904371496.png

Опубліковано

Парковка на Дубнівській. Як відкрили там генделик, то й почалось. Слабо разом із генделиком парковку забацати? Або принаймні правил не порушувати? "Ноги в дупі не вихитаються" за кілька зайвих метрів.

dt-512904371496.png

Ноги то не відхитаються але ж він поставив для того , що в такому стані який він вийде з генделику він до дороги не дійде )

Опубліковано

літом на дружби народів, джигіт на джипі, по тротуару під'їхав до кіоска з квасом і, не виходячи з джипа, купив стаканчик квасу. А це мєлочі.

Опубліковано

Ноги то не відхитаються але ж він поставив для того , що в такому стані який він вийде з генделику він до дороги не дійде )

keeper detected із теми ""наскільки я камікадзе"? :friday:

Зараз так модно, я так само їжджу в підвал за картоплею а ще на базар

Не підходить. Там підвал із другого боку. А базар взагалі за кілька км. ))

А якщо серйозно - то це означає, що его водія чхало на навколишніх. Там же кругом місця повно, але треба саме на тротуарі прямо під порогом генделика, загородивши людям тротуар. Діагноз - "русіше швайне".

Опубліковано

літом на дружби народів, джигіт на джипі, по тротуару під'їхав до кіоска з квасом і, не виходячи з джипа, купив стаканчик квасу. А це мєлочі.

Мабуть з макдональдсом перепутав :)

Опубліковано

Ще один мудаг став на вїзді до ВОПАКУ, мля ну невже в людини невиникла навіть думка про те як він став ... Називається скачіть по бордюрах а мені пох

post-684-0-98904100-1290546772_thumb.jpg

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...