Перейти до змісту

Я не умею парковаться ;)

TreNeR

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 3,1 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

підкажіть, хто знає - чи можна паркуватися на відрізку вул. Кривий Вал між поворотом до Головпоштамту і перехрестям з Б.Хмельницького (навпроти житлового будинку)? якщо не можна - то який пункт ПДР порушено?

Опубліковано

кщо не можна - то який пункт ПДР порушено?

а самому подумати слабо??? Зайвий привід перечитати ПДР!

P.S. це мені Борду нашу нагаду! Я нічого не порушував! Бєспрєдєл модераторафф! Доколє?! На палю!!

А коли носом в правила тицяєш, то зразу "Нууу, на перший раз можна і пробааачити.......!!" ...

А чому одразк не на палю???

Опубліковано

так, отримав наліпку "Стоп хам". причому, я собі ніколи не дозволяю паркуватися як мудак - ноги не болять пройти і сто, і двісті метрів від місця парковки до місця призначення. на тій вулиці я машину ставлю постійно - в будинку навпроти живуть мої батьки. батько теж там машину ставить, сусіди теж. припарковані там авто нікому не заважають, рух по вулиці односторонній.

правила перечитав, але так і не зрозумів який саме пункт я порушив. Женя, я не кажу що я не порушував, я питаю ЗНАЮЧИХ - що саме я порушив? якщо ти один із знаючих - не була б твоя ласка просвітити мене, темного, а не пукати в воду, а?

цікавить взагалі думка форумчан - чи є хамством парковка в тому місці, чи це комусь заважає з водіїв, чи з пішоходів?

ще завуважу, що навіть коли я там паркуюсь, а на горбочку (Пятницька гірка) стоять ДАІ (а це бувало не один раз)

- до мене вони не підходили ніколи стосовно порушення правил парковки.

я думаю, краще б ті активісти 15 хв. постояли під "цеглиною" (поворот з Б.Хмельницького на Кривий Вал) і ліпили "Стоп хамс" всім, хто туди повертає. а повертають туди не рідше одного разу на дві хвилини! або пішли б ліпити до Старого ринку - там можна відразу з собою брати тираж 1000 примірників. дякую за увагу.

Опубліковано

якщо ми/ви хочемо щось змінити, то давайте думати і відточувати заходи і поступово впроваджувати чи направляти/підтримувати тих, хто це робить.

які саме заходи Ви маєте на увазі? підтримувати тих хто робить що саме?

ну от наклейка на лобовуху СТОПХАМІВ - це захід. правда, як свідчать останні дописи тут і щоденне пересування містом: оскільки такі акції вибіркові і малопотужні, то і ефектом буде скорше злість і нерозуміння - чому мені наклеїли, а за поворотом 3е стоять поперек дороги і хоч би що.

тому серед заходів, на мою думку, мають бути перше визначення таких собі "пріоритетних зон" - буквально до 5 найкритичнішіх точок по місту, де треба перемогти таке хамство. Бо заліплювати по місту ВСЕ і ВСІХ що припарковані НЕ ТАК - ніяких наліпок і людей не вистачить. ІМХО. Чекаю реплаїв.

Опубліковано

так, отримав наліпку "Стоп хам". причому, я собі ніколи не дозволяю паркуватися як мудак - ноги не болять пройти і сто, і двісті метрів від місця парковки до місця призначення. на тій вулиці я машину ставлю постійно - в будинку навпроти живуть мої батьки. батько теж там машину ставить, сусіди теж. припарковані там авто нікому не заважають, рух по вулиці односторонній.

правила перечитав, але так і не зрозумів який саме пункт я порушив. Женя, я не кажу що я не порушував, я питаю ЗНАЮЧИХ - що саме я порушив? якщо ти один із знаючих - не була б твоя ласка просвітити мене, темного, а не пукати в воду, а?

цікавить взагалі думка форумчан - чи є хамством парковка в тому місці, чи це комусь заважає з водіїв, чи з пішоходів?

ще завуважу, що навіть коли я там паркуюсь, а на горбочку (Пятницька гірка) стоять ДАІ (а це бувало не один раз)

- до мене вони не підходили ніколи стосовно порушення правил парковки.

я думаю, краще б ті активісти 15 хв. постояли під "цеглиною" (поворот з Б.Хмельницького на Кривий Вал) і ліпили "Стоп хамс" всім, хто туди повертає. а повертають туди не рідше одного разу на дві хвилини! або пішли б ліпити до Старого ринку - там можна відразу з собою брати тираж 1000 примірників. дякую за увагу.

А й справді, походив по ЯндексПанорамах і також не бачу жодної заборони там паркуватися. Щось змінилося по знаках чи СтопХами не знають ПДР?

Опубліковано

Ачому ти не сходив до автомайданівців і не перепитав? Чи на борді це безпечніше?

Якщо ти впеврений, що нічого не порушив. То йди розбиратися.

З рештою, це "стопХам" дика показуха. Бо до реальних хамів ніхто й не посунеться, бо знають, що можуть і схлопотати!

Опубліковано

Женя, а чому така упередженість? на борді я зробив з приводу своєї ситуації інформативний пост відповідно до назви і змісту теми. до того часу, поки мені не наклеїли ту наклейку - я був впевнений, що не порушую. після неї - засумнівався, перечитав ПДР і вирішив перепитати в т.ч. на борді. крім того, у представника Автомайдан (працює в Оборонова, в мене поруч офіс) я теж спитав про цю акцію, але той мені сказав, що то не їхні активісти розклеюють. сказав про розкол Автомайдану і що це типу піар-акція іншого Автомайдану. я в ці речі не заглиблювався. витрачати час на пошуки, хто ж це зробив (і під чиїм патронатом) - не бачу сенсу. як побачу на вулиці тих ліпильщиків - то підійду і ... щось та і зроблю ))). для себе я зрозумів, що нічого не порушив, і надалі там паркуватимусь. а от ті т.зв. "діячі" - то є самі стовідсоткові хами і такою нахабністю дискредитують себе (принаймні в моїх очах). якщо хтось з них читає цей форум - відпишіть та поясніть в чому порушення.

ще скажу, що акцію "СТОП ХАМ" я і сам підтримую, але потрібно щоб її проводили адекватні люди, бажано із залученням представника ДАІ, з фотофіксацією і подальшим накладанням штрафу. а не "від балди" і "для галочки" (всі наклейки розклеїв де небудь, з/п отримав і пішов гуляти розказувати, який крутий, скільки "хамів" покарав).

Опубліковано

як я вже пропонував у пості 1612, давайте створимо темку СтопХам тут, на борді, і будимо в ній обговорювати стопхамівські питання.

Abrikos, ти доречі міг би цим зайнятись, оскільки прослідковується особиста заінтересовіність в обговоренні даного роду тем.

Опубліковано

Женя, а чому така упередженість?

Ніякої особистої неприязні чи упередженості. Просто я більшість постів роцінюю як модератор. І меншість, як простий дописувач.

Пост твій справді ніс характер ніби "я білий і пухнасти! І за що?" І справді подумав, що десь таки якесь прогледів щось.

Якщо перечитав ПДР, сходив до Автомайдану і добився таки справедливості, то я знімаю щляпу.

Вибачаюся.

Опубліковано

О, знайома КАЛіна... щойно бачив її по місту, фраєрок там знатний їздить на ній...

Фраєрок на Калині ? Ще й знатний ... .

Опубліковано

О, знайома КАЛіна... щойно бачив її по місту, фраєрок там знатний їздить на ній...

одним словом - мажор! :)

UP: добавив смайл, ібо сарказм ))

Опубліковано

одним словом - мажор!

здається власник авто працює на СТО "AMG" на Львівській

Опубліковано

Може йому подякувати, що "аварійку" ввімкнув? Як на мене- бик-биком! (це тривало хвилин 10, далі не бачив, може й більше)

post-25579-0-34517300-1396875639_thumb.j

Опубліковано

Може йому подякувати, що "аварійку" ввімкнув? Як на мене- бик-биком! (це тривало хвилин 10, далі не бачив, може й більше)

нада би якось темку нову створити, автобидло є, де люди показують приклад того як непотрібно їздити, так і темку "автобик" треба для того щоб показувати як непотрібно паркуватись, а в цій темі, початково, на мою думку, треба показувати приклад як дівчатка намагаються парканутись десь в труднодоступному місці.

Опубліковано

нада би якось темку нову створити, автобидло є, де люди показують приклад того як непотрібно їздити, так і темку "автобик" треба для того щоб показувати як непотрібно паркуватись, а в цій темі, початково, на мою думку, треба показувати приклад як дівчатка намагаються парканутись десь в труднодоступному місці.

Масло масляне буде. Імхо

Опубліковано

У Львові громадські активісти організували своєрідну акцію для тих, хто паркує автомобілі з порушенням правил. Порушникам активісти клеїли на автомобілі спеціальні наліпки - «Я паркуюсь як окупант»

d05ec4ef.jpg

Опубліковано

«Я паркуюсь як окупант»

Доброго ранку зі Львова!

Львовский журналист, активист и общественный деятель Олег Радык взялся за местных нарушителей правил парковки. Группа «Парковочный сектор», которую и возглавляет Олег, клеит на машины нарушителей наклейку с российским триколором и надписью «Я паркуюсь як окупант».

10155457_292233680945593_6117116696028085189_n.jpg

10151930_292233787612249_723731699221667920_n.jpg

1979510_292233720945589_7509657031974357608_n.jpg

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...