Перейти до змісту

Я не умею парковаться ;)

TreNeR

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 3,1 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Вот що буває, коли в автомобільну тему влізе велосипедист ... 3 сторінки можна перегортати ... один флуд. ФУ,

Хех, так власне велосипедист і є автор цієї теми :smile3:

Опубліковано

"Піпец", бо ти сам не розумієш що мелеш питаєш. Речі людині або треба або вона їх хоче. От для нормальної життєдіяльності мені треба білки, жири, вуглеводи , вітаміни + вода, для цього мені достатньо з'їсти миски картоплі, з салатом і шматком м'яса і запити то все джерельною водичкою. Но я пілять ХОЧУ оселедця під шубою, запити то все апельсиновим соком і на десерт морозиво.

Буває коли грошей малувато, то кажу жінці щоб включила режим економії :), тобто купляла тільки те що треба, а не те що хочеться. Вміння відрізнити перше від другого - мистецтво і допомагає економити доволі великі суми.

Те саме з авто, комусь воно треба, а комусь його просто хочеться. І нічого поганого в тому немає, якщо людина купує те що хочеться і може собі це дозволити.

Ну блін вже замолов завернув тему! Ми говоримо не про можливості чи бажання, а про те як правильно підмітив difodo, щоб наші "хочу" мінімум створювали незручностей і не заважали оточуючим.

Зокрема водії що ставлять свої авто не тротуар теж керуються своїми ж "бажаннями". Вось спробуй лишити на проїздні частині своє авто, чомусь боїшся створи перешкоду рух іших ТЗ?

людина купуючи авто планує залишати його в сусідському дворі і проїхавши на ньому на роботу 1,5км, буде теж кидати авто біля брами, чим теж лише створить незручності службовим транспортним засобам фірми, де працює.

Опубліковано

як щодо таких "хотєній"?

Як йух з пальцем.

Ну тоді паркуйтесь на дитячих майданчиках. А ми тут будем вас обговорювати. Вам пойуху - а нам тема для розмов :)

Опубліковано

Ну тоді паркуйтесь на дитячих майданчиках. А ми тут будем вас обговорювати. Вам пойуху - а нам тема для розмов :)

Не перекручуй. Немає нічого крамольного, протизаконного, антиморального і т.д. і т.п в самій покупці авто, навіть якщо я купую його не для роботи, а як сраковозку. Покупка це подія нейтральна. Також немає зв'язку між тим для чого куплене авто і як його паркують. Є у нас бізнес-буси в пісочницях і сраковозки на платних парковках. Чи будемо сперечатися?

п.с. А, ну і обговорюйте на здоров'я, на то він і форум.

Опубліковано

якою нафіг демагогією?

vetalforever, починаючи з посту №1367 у Вас 17 повідомлень, які розтягнулися на 4 сторінки форуму. переважна більшість з них підпадає під визначення оффтопу та оверквотингу (наприклад - ось це, також це та інші)

Опубліковано

людина купуючи авто планує залишати його в сусідському дворі і проїхавши на ньому на роботу 1,5км, буде теж кидати авто біля брами, чим теж лише створить незручності службовим транспортним засобам фірми, де працює.

Він ще авто не купив, а ти вже дав йому оцінку за те як він паркується... ну-ну.. продовжуй...

Опубліковано

Він ще авто не купив, а ти вже дав йому оцінку за те як він паркується... ну-ну.. продовжуй...

Виявляється вже 6 днів як купив! Корито ще те... поки ще на СТО :) А стояти 100% знаю де буде стояти

Опубліковано

не бачу в цій фотці ну аж нічого. Відразу видно, що біла ренушка стала паралельно тротуару ще тоді, коли нікого більше не було. Хіба якщо там є табличка 7.6.4 7.6.4.png, тоді да, він баран.

А правий, що типу виїзд загородив... Ну, по-перше, погано видно, наскільки він навпроти виїзду, чи перекриває його (та й тротуар там широченний, звідки хочеш заїхати можна, а тим виїздом, думаю, не так вже й часто користуються), по-друге не видно, чи правіше нього є вільне місце (може якраз там заїзд на тротуарі зроблений).

Короче, єрунда. Лісапєдіст ;)

Опубліковано

Красавчег............... А отой другий, шо не помістився в кадр, то взагалі навпроти виїзду став.

відповідь "написана" на колесах і на асфальті )))

Опубліковано

Красавчег............... А отой другий, шо не помістився в кадр, то взагалі навпроти виїзду став.

Y96Ad.jpg

гадаю, що так все і було:

post-4767-0-34853100-1384181310_thumb.jp

Опубліковано

Сьогодні просто на 20 хв раніше приїхав на роботу. :) Майже кожного дня коли їду на роботу біля 9 то там не можна всунутись на стоянку.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...